|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
BAN stały
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Talullah tak na zdjęciu mam wyprostowane
Mam wyraźniejsze zdjęcie, ale wyszłam okropnie, niepomalowana (no rzesy tylko) , wlosy nieumyte, no ale chora w domu siedzę
|
|
|
|
#722 |
|
Raczkowanie
|
Alekasandra wiesz ja urodziłam jak miałam 19 lat, wiem wiem bardzo młodo, rzecz jasna, że ciąży nie planowałam. Bałam się bardzo, że sobie nie poradzimy itd ale martwiłam się chyba niepotrzebnie- naprawdę wszytsko co by się nie działo da się wytrzymać- to z miłości, poświęcenia. Mała jest dla mnie wszytskim, tego chyba się nie da opisać, jest moim skarbem, cudowne jak przyjdzie i powie" mamuś kocham Cie. Nie wyobrażam sobie życia bez niej, nie żałuję i nigdy nie żałowałam
![]() Blondyneczka torcik będę jutro zamawiać, mała chciała z Hanna Montana, ale nie wiem czy taki zrobia tam gdzie będę zamawiać, no zobaczymy, najwyżej będzie ze śmietaną i owocami bo taki u nas dzieciaki lubia
Edytowane przez blondi1985 Czas edycji: 2011-02-09 o 18:16 |
|
|
|
#723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#725 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#726 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Ja dziś konkretnie zgrzeszyłam z mc donalds iii właśnie sprzedałam portki na all za 120zł ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
taki przyjaciel to niestety nie przyjaciel![]() Cytat:
ja kupiłam teraz na wyprzedaży za 29zł tylko ![]() baaardzo ładnie leży na ciele ![]() Cytat:
co prawda z wibo mam tylko 2 dopiero (różowo-jerzynowy jakby i szary) ale cudnie się nimi maluję [QUOTE=Soph;24963769] Cytat:
kupiłam Tż'owi cały zestaw na mikołajki i podbieram mu często pyyyycha Cytat:
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Alessandra i Loluska
dziekuje Wam dziewczyny za zyczenia bardzo co do mojego TZta on byl pomyslowy tak do 2,5roku naszego zwiazku, a od ponad 1,5roku (mimo ze ja mu normalnie prezenty dawalam) dostalam po tak dlugiej przerwie pierwszy perezent od niego w grudniu pedzle, tymi co tak sie cieszylam jak wariatka, a dzis dostala FOTEL SKORZANY Z MASAZEREM lepszy niz ja chcialam, bo ma srebrne chromowane nozki, podlokietniki tez srebrne i obite skora, ma poduszke na glowe/kark, nie garbie sie w nim jest wysoki tak, ze 5cm wystaje mi glowa no bombowo, kocham TZta, normalnie oh i ah, nie sadzilam ze to mi kupi, szukalam takiego od przeszlo roku a on znalazl jeszcze lepszy niz chcialam co do tego przyjeciela, TZ nie chce z nim rozmawiac, zdjecia usunal, no zobaczymy jak to bedzie...
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
nooo wlasnie mnie masuje
i jeszcze pojechalismy na zakupy, cos za dobry ten TZ on nienawidzi zakupow i to kosmetycznych i pomarudzil swoje ale nawet sie zainteresowal cieniami tylko sie wkurzyl, ze mam paletke a kupilam osobno z my secret bialy matowy bo mi sie konczy i ciemny braz, zaluje ze nie wzielam jeszcze sredniego brazu, bo za 5,90zl byly, no ale wolalam TZta nie denerwowac i Merza kupilam i preparat z School na odciski i kurzajki, brodawki itp, takie 3w1 przyda mi sie, bo odciska tez sie nabawilam a Nyxa u mnie tez nie ma, zaraz zamowie na all ta kredke jumbo
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-02-09 o 20:11 |
|
|
|
#730 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
niech Cie tam ladnie teraz masuje swoja droga, niezle sie Tz wywinął od masowania
|
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Mama mi przywiozła ten płyn do demakijażu, to popróbowałam makijaż na weekend, bo chociaż nie obchodzimy z Tż'em walentynek jako takich i nie dajemy sobie prezentów, i do tego są one w poniedziałek to tą sobotę spędzamy tylko we 2, jeszcze nie wiem jak, to zależy od funduszy, to chcę wyglądać walentynkowo I do tego usta pomaluję różem na mokro, tym Cranberry Kiss : http://www.pinger.pl/szukaj/po_tagu/p/4/?t=Recenzja <- i na sam dół "zjedźcie" i 4 post od dołu jest zdjęcie tego różu. Dzisiaj jak sobie go trenowałam to taki totalny romantic look mi na myśl przyszedł i tak słodko wyglądałam, zwłaszcza z tymi ustami ![]() Jak zrobię go w sobotę, to postaram się zrobić zdjęcia i Wam tu wrzucić, ale nie obiecuję nic A i ogólnie to jutro sobie pośpię, bo nie idę na praktyki z rana, tylko na 17 na obsługę jakichś tam gości na 3,4 godzinki w ramach praktyk..Myślałam, że coś zarobię na tym, ale szef powiedział, że to w ramach praktyk i to za mało godzin Miałam zastanowić się ja i moja koleżanka, bo obie "na miejscu" mieszkamy, ale ona ma jutro na 18 wizytę u lekarza, a zapisywała się jakieś 2 tygodnie temu, to poszłam jej na rękę Zresztą nie dość, że się wyśpię, to tylko na 3,4 godzinki ![]() _blondyneczka_ - leżałam wcześniej i trochę mi pomogło, ale dzwoniłam do "mojego" lekarza, to mama jutro podjedzie po jakieś tabletki wzmacniające do niego, bo on mówił, że mój organizm reaguje wolniej niż inne na takie szybkie zmiany właśnie jak te : mróz, śnieg, pochmurno a nagle ostre słońce i duszno w niektórych pomieszczeniach chociaż nadal mrozik jest i wiatr ale samo to i właśnie mój organizm reaguje na takie rzeczy omdleniem, zasłabnięciem itp. ... Donka94 - Ty na tym zdjęciu nie masz nic na twarzy?!?! ![]() Ja Cię nie mogę, jaką Ty masz piękną cerę!!!!! I nawet nie mów, że katujesz ją podkładami, pudrami itp.?! Zabiłabym za taką cerę blondi1985 - no tak, faktycznie młodziutko, i nie dziwię się wcale, że się bałaś, ale najważniejsze, że wszystko się poukładało i jest świetnie i to naprawdę cudowne, że tak to postrzegasz, że wychowujesz, darzysz taką miłością itd., bo różne są sytuacje ![]() ![]() Prymulkaaa - o chryste panie, aż mnie ciary przeszły jak to przeczytałam, to musiało być straszne, ogromnie mi przykro... :przyt ul:snowhitee - ooo super cena!! ![]() caate - aaa rozumiem, no tak wspominałaś, że tylko prezenty były w pewnym okresie od Ciebie a od niego nic...WOW, DOSKONAŁY PREZENT!!!!!!! :slina : Bym chyba udusiła Tż'a ze szczęścia,jakby mi coś takiego sprawił Dzisiejsze SPAmowanie: - zielona herbata - zielona herbata z malinami - multiwitamina i magnez do picia - dużo mineralki niegazowanej Włosy: - zero prostowania i suszenia - umyte dzieciaczkiem Babydream - maska Gloria + olejek FurMama, Babydream + oliwa z oliwek na końcówki + warkocz + czapka i tak zostawiam na noc Twarz: - krem Alantan Plus pod makijaż - tonik nagietkowy, Celia parę razy - żel uniwersalny, Babydream - żel pod oczy i na powieki Flos-Lek x2 (przed snem będzie ten drugi raz) - będzie jeszcze na noc olejek FurMama, Babydream + punktowo Tormentiol i Bambino na ranki i na usta gruba warstwa maści nagietkowej Ciało: - masaż Syrenką - krem Nivea Soft - nawilżający krem do stóp, Avon - będzie maść nagietkowa grubą warstwą na noc + rękawiczki - bardzo dużo biegałam po schodach w górę i w dół i dużo sprzątałam na praktykach, także zaliczam to do jako takich ćwiczeń (windy mogą używać tylko goście hotelowi... )Idę oglądać "John Tucker musi odejść" (komedia romantyczna, zapowiada się po reklamach bardzo ciekawie Miłego wieczorku!!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem mega happy, ze to dostalam, bo moj fotel prosil juz dawno o wymiane ![]() Cytat:
![]() i fajnie, ze tak krotko masz praktyki ![]() a TZ ma wyczucie, zawsze kupuje mi cos, czego naprawde pragne, fotel juz chcialam sobie od dawna kupic, ale nie bylo mnie stac. tez skakalam, ale wolalam go nie udusic, bo za dobre prezenty robi
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-02-09 o 20:34 |
||
|
|
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
Caate wszystkiego najlepszego i dużo dużo uśmiechu na Twojej twarzy
ale z całego serca Ci tego życzę I świetny prezent tż Ci sprawił, postarał się ![]() A tak w ogóle to cześć stęskniłam się strasznie za Wami ślicznotki
|
#734 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
mam nadzieję, że będziesz się częsciej udzielać |
|
|
|
|
#735 |
|
Rozeznanie
|
prezent pierwsza klasa
![]() a ja dzisiaj na poprawę humoru kupiłam sobie bukiet tulipanów TŻ chciał się spalić ze wstydu haha
|
|
#736 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a no peewnie że będę się udzielać teraz mamy luz, od poniedziałku ferie i jest ok
|
|
#737 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
I zapchał mnie tak chwalony na Wizażu krem Nivea na noc do cery suchej mam mnóstwo grud podskórnych (a ledwo się z tego wyleczyłam) + wyskoczył mi trójkat bermudzki ale mogło byc gorzej
|
|
|
|
|
#738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahha umiesz dokopac facetowi ![]() a jak miedzy Wami? Cytat:
zagladaj czesciej, brakuje Cie tutaj ![]() zmylam paznokcie, nawilze je biowaxem, potrzymam w oliwie i wiecozrem odzywka
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już po zakupach
Przysłali mi dzisiaj to body z all. Normalnie noszę M i taki też rozmiar zamówiłam, ale jest troszkę za luźna, a bałam się, że mała w cycach będzie Zakupy jak najbardziej udane
|
|
|
|
#740 |
|
Zadomowienie
|
caate swietny prezent
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
nigdy zimnych nie biorę straszny zmarźluch ze mnie
|
|
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
zamowilam kredke nyxa milk i dalej buszuje na all, zabierzcie mnie stad bo to sie zle skonczy
![]() skads mi sie zapodzialo 200zl o ktorych zapomnialam, wiec moge sobie je wydac, co nie znaczy ze musze, bo zawsze moge zostawic sobie na przyszlosc, tak jak ja to odkladam, ale tak od dawna marzyl mi sie puder z chanle, jest taki cudowny, kusi, kusi mnie
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-02-09 o 21:14 |
|
|
|
#743 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie własnie jest zycie porabane, że ciągle robi nam na przekór i krzyzuje plany. Trzymam kciuki żebys sie z mężem zeszła i była naprawde szczęsliwaCytat:
) to świata po za nia nikt nie widział. Ja tez jak mam zły dzień, a przyjdzie do mnie córcia przytuli sie, powie że kocha to świat sie zmienia o 360 stopni![]() Cytat:
![]() :brz ydal:
|
|
#744 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
ja tylko sobie popatrze
|
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla takich slow i czynow, warto byc mama buahhot taki: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...re.html&next=1 ale nie ma na all, cale szczescie ![]() ale jest cudowny, nie uczula, twarz uwierz, moja twarz wyglad ajeszcze piekniej niz normalnie, testowalam u mamy TZta, no cudo to jest, ktore tak stapia sie z podkladem, ze najtanszy podklad z tym pudrem wyglada jak cera z photoshopa, od 3lat chodzi za mna ten puder, a on ajuz ma 2opakowanie, przy codziennym uzytkowaniu, ostatnio kupowala go z nami, to z TZtem szczeka nam opadla, bo dala za nie 260zl ![]() to ja nigdy go sobie nie kupie, a na all widzialam go raz... a w lato jak go uzywa to zawsze rozmarze sie nad jej cera, pieknie matuje jednoczesnie daje takie wykonczenie subtelne, dla mnie nie ma lepszego, a testowalam juz: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ra-wersja.html mialam probke https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...er.html&next=1 ten wlasnie mam resztki co w ABC w klubie pisalam o nim https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ty.html&next=1 ten bylby jak Chanel, gdyby nie to, ze po zaaplikowaniu go, robi mi sie rozowa twarz obojetnie jaki odcien, ma rozowy pigment... inne testowalam tak po raz, nieraz w perfumerii po prostu i nic mnie tak nie urzeklo jak chanel ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- miala ktoras z Was moze ten korektor:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...mi.html&next=1 ? maybelline strasznie zbera mi sie w oczach, nawet w najmniejsze warstwie, zostalo mi go tak na 2-3tyg i szukam jakiegos innego dobrego korektora kryjacego, ktory nie bedzie uwydatnial moim podkowek ze niby to tanszy odpowiednik Chanel... moze na to sie skusze... https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...nt.html&next=1
|
|
#749 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
to sie mimo wszystko opłaca ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- caate znalazłam ten puder za 191.50
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama myślę, żeby takie cudo sobie sprezentować, relaksowałabym się pijąc herbatkę i czytając wizaż
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.

Mam wyraźniejsze zdjęcie, ale wyszłam okropnie, niepomalowana (no rzesy tylko) , wlosy nieumyte, no ale chora w domu siedzę

iii właśnie sprzedałam portki na all za 120zł 
taki przyjaciel to niestety nie przyjaciel

Miałam zastanowić się ja i moja koleżanka, bo obie "na miejscu" mieszkamy, ale ona ma jutro na 18 wizytę u lekarza, a zapisywała się jakieś 2 tygodnie temu, to poszłam jej na rękę 

:przyt ul:
:slina :
ale z całego serca Ci tego życzę