|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki kolor dla mnie? | |||
Brąz? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
142 | 53,99% |
Bląd? |
![]() ![]() ![]() ![]() |
123 | 46,77% |
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 263. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
BAN stały
|
Dot.: Jaki kolor pasemka??
rozowe!
![]() ![]() w obydwuu odcieniaach bedziesz oryginalnie wygladac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jaki kolor włosów mi pasuje
Witajcie Dziewczyny
![]() Ja rowniz myślę o jakiejś zmianie koloru włosów, ale nie wiem kompletnie jaki kolor mi pasuje.Moze chociaz jakies pasemka, albo coś "od spodu" Mam ciemno brązowe oczy, jasne brwi, usta raczej czerwonawe rumianą cerę. Proszę o poradę (obecnie mam platynowe włosy) |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
jaki kolor włosów pasuje do jasnej cery ?
witam
![]() Edytowane przez nestka Czas edycji: 2008-02-12 o 20:31 Powód: zdjęcie dodałam |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Raczkowanie
|
Dot.: jaki kolor włosów pasuje do jasnej cery ?
Dziewczyny proszę doradźcie bo jutro się wybieram do fryzjera i nie wiem czy zostać przy obecnym kolorze, a może jakieś refleksy, a może coś jaśniejszego?
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Wtajemniczenie
|
ten brąz jest naturalny?
#726 |
Raczkowanie
|
nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Wtajemniczenie
|
to masz podobną urode do mnie, ja miałam na głowie wszystkie kolory,ciągle szukałam tego swojego aż rozjaśniłam włosy, teraz wszyscy otwarcie mówią mi, że zdecydowanie najlepiej jest mi w zimnym popielatym lub platynowym kolorze
![]() może zrób sobie jaśniejsze pasemka jeśli nie chcesz rozjasniać całych włosów? odrazu ożywi Ci to buzie, ten brąz wydaje mi się zbyt ciemny dla Ciebie ![]()
#728 |
Raczkowanie
|
a rudy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zawsze wydawało mi się, że rudosci robią ze mne świnke na twarzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Przyczajenie
|
Dot.: Re: jaki kolor pasemek na czarne włosy?
ja też mam czarne włosy i chcę w końcu coś zmienić. ale nie ma pojęcia co i jak... pomóżcie
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Dot.: jaki kolor pasemek na czarne włosy?
Prosze to moje pasemka najpierw mialam wlosy ciemny braz a teraz takie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
Widzę, że tak jak ja chcesz coś zmienić... tylko, że ja nie mam czarnych włosów tylko ciemny brąz.
Mam kilka fotek, oto one: Ja się chyba zdecyduję na pierwsze rozwiązanie, bo nie podobają mi się blond pasemka na ciemnych włosach...
#733 |
BAN stały
|
jaki kolor ??? mam dylemat;|
Naturalnie mam brązowe włosy bardziej ciemne i brązowe oczy (piwne) jakos w pazdzierniku rozjasniałam u fryzjera na blond z pasemkami no i jak mozna sie domyslic mam troszke odrosty i nie wiem co teraz robic. Jutro się wybieram do fryzjera albo w wtorek i nie wiem czy nie pomalowac wlosów na czarno czy nadal ten blond z pasemkami??? Mam brązowe oczy srednie brwi bardziej jasne i nie wiem bo nigdy nie mialam czarnych wlosow a naturalne moje to ciemny braz zdjęcia niestety nie mam ;/ jak mysliscie powinnam pomalowac cale na czarno cvzy te pasemka z blondem??? Bo po tym rozjaśnianiu strasznie mi się zniszczyły włosy ale musze pomalowac bo nie ebde tak chodzic z odrostami . I czy jak pomaluje na czarno to mniej sie bedą niszczyc wlosy? A jeśli pomaluje na ten blond to ona mi bedzie jeszcze rozjasniac czy farba? bo mam tylko odrosty... chcialabym zeby mi sie wlosy nie zniszczyly bardziej bo juz mam zniszczone i takie suche
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Raczkowanie
|
Dot.: jaki kolor ??? mam dylemat;|
odradzam czerń i blond, bo miałam podobną sytuację: blond pasemka, potem farbowanie na blond, a potem drastyczna zmiana koloru na czerń, a jak wiadomo, z czerni trudno wyjść... Na Twoim miejscu zafarbowałam włoski na kolor podobny do naturalnego, że potem nie męczyć się już z odrostami i ciągłym farbowaniem!
+ rozjaśnianie niszczy bardziej
szczęście jest blisko... Edytowane przez bmadziaa Czas edycji: 2008-03-02 o 11:09 Powód: zapomniałam dopisać :) |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
BAN stały
|
ale ja niechce mojego naturalnego....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
BAN stały
|
hej czemu tylko jedna osoba sie wypowiedziała a tyle tutaj zaglada
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Rozeznanie
|
bo ciezko cokolwiek doradzic bez zdjecia.. Nie wiemy jak wygladasz i w ktorym kolorze Ci lepiej, czy warto niszczyc wlosy dla blondu czy nie.. czern nie kazdemu pasuje.
Na pewno rozjasnianie niszczy bardziej.. a nie chcesz pofarbowac na jakis odcien brazu zamiast tej czerni??
#738 |
BAN stały
|
no bo nie mam aparatu nie mam czym robic zdjęcia ;( niechce brązu zawsze tylko ten brąz... ale ja mam teraz włosy blond i odrosty ona napewno bedzie je rozjasniac?????czy tylko farbe polozy????? a na gore rozjasniacz? cyz na calo glowe rozjasniacz??
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Przyczajenie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Przyczajenie
|
ta jest super
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
BAN stały
|
hello odpisze ktoś
? |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Rozeznanie
|
Bez zdjęcia bardzo trudno jest coś doradzić.
Odrosty trzeba rozjaśnić, sama farba nic nie zdziała i za każdym razem trzeba będzie to robić. Jeśli nie chcesz niszczyć włosów, jedyne co możesz zrobić to powrócić do naturalnego. |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
BAN stały
|
aha a jeszcze mam pytanie czy każda farba tak samo niszczy włosy??? farba do blondu ,do czarnego i do brązu?????? bo przeciez tez moge pomalowac farbą na blond i jaka farba najmnieej niszczy wlosy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Rozeznanie
|
Sama farba blond nie da rezultatów na ciemnobrązowych odrostach, więc jeśli pragniesz blondu, to włosy muszą zostać rozjaśnione, a dopiero potem pokryte farbą w jasnym odcieniu.
Większość farb podobnie wpływa na kondycje czupryny, wszystkie otwierają łuski, co sprawia, że włos staje się suchy i łamliwy. Zamiast farb możesz zdecydować się na zmywalne szampony koloryzujące, które pozbawione są amoniaku. One jednak nie rozjaśniają włosów, a podkreślają naturalny kolor lub przyciemniają. |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na moje wyblakle ciemnobrązowe wlosy nalozono mi 12% rozjasniacz i wyszlo takie cos a dokladniej takie cos ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
A macie może pomysł, jaką farbą zrobić jasnofioletowe, właściwie lawendowe, pasemko?
Chodziłoby mi mniej więcej o taki efekt: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...&postid=811554 Włosy naturalnie b. ciemna czekolada, przyciemniane o jakieś pół tonu na czerń ![]()
#748 |
Moderator
|
Nie jestem pewna,ale mysle ze najpierw musialabys rozjasnic pasemka,na to dac farbe o takim kolorze.
![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Pomocy - jaki kolor włosów?
Witam drogie wizażanki.
Chcę przefarbować włosy, ale mam problem w doborze koloru. Już wcześniej farbowałam na różne odcienie brązu, ale ponieważ mój naturalny kolor to jasny brąz ogromnej róznicy nie było ![]() Z internetowej ankiety wynika, że pasują do mnie właśnie brązy,odcienie popielate i srebrzyste blondy, a odpadają żółte i złote odcienie... Dołaczam zdjęcia, abyście mogły dopasować kolor do mojej karnacji(na drugim zdjęciu skóra ma właściwy kolor) i oczu(niebiesko-szare). Z góry dziekuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
BAN stały
|
Dot.: Pomocy - jaki kolor włosów?
Jak dla mnie bardzo ładnie ci w tym kolorze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:24.