|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Sliczna sukienka
![]() Cytat:
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam kiedyś bluzke na sylwestra z tej firmy i rozmiarówka była normalna z lekką przewaga na zawyżoną.
Ale byłam zadowolona. Mi się ta podoba
|
#724 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuje
,sukienka ma normalną rozmiarówke trzeba sie dobrze wymierzyć,jest super leży ładnie fajnie się układa ten dół jest na podszewce tylko jest jedno małe ale,w składzie jest wiecej lnu niż bawełny wiec gniecie sie jak cholera ale są teraz takie płyny do lnu żeby się fajnie prasowało,ogólnie jestem bardzo zadowolona![]() ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Mają też duzo swoich modeli na allegro.
|
#726 | |
|
Zadomowienie
|
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------
Cytat:
http://www.singers-band.com/ Ale zerkij sobie też na inne, bo te też rozważałam, nie wszystkie jednak miały wolne terminy. Ja mam ślub 09.06.2012, być może tobie się uda Pozdrwionka ![]() www.coverband.pl www.kapela-akcja.com www.anonim.strefa.pl |
|
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Większość dziewczyn ma djów
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
nie wiem czy to jakaś moda na DJ ale ja zaczełam szukac zespołu to nawet jakies deden niby mi tam obleciał od mojego TZ kuzyka miała no ale takie se to było wiec zaczeły sie poszukiwania DJ. Tak samo jak mój stwierdziliśmy ze wolimy orginalne piosenki od wycia na weselu i moga by nowości no a na pierwszy taniec wybralismy Madonna Crazy for you wiec tym bardziej Dj mi pasuje. Aha i nie podzielam majteczek w kropeczki i popijawy w trakcie wesela ( daje DJ 2 flaszki po weselu niech ce chłopach walnie)no wicie nie chce zeby mi belkotał
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
Tak naprawdę to dj-e i zespoły są w pracy na weselach a w pracy się nie pije!!!!
|
|
|
|
#731 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Osobiście wolałabym jakiś fajny rockowy zespół aniżeli dj'a, ale w związku z tym, że moje wesele będzie tylko na 50-55 osób na niezbyt dużej sali to z zespołu zrezygnowałam. Wiadomo też koszty, bo jakimś byle jakim zespołem bym się nie zadowoliła, dobra muzyka to przecież na weselu jedna z najważniejszych rzeczy.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 |
|
Zadomowienie
|
Dawno temu znalazłam zespól co mi sie spodobał to chcieli 4 tysiaki i nocleg wiec zrezygnowałam no inni bulkający i spiewalący jak ja po 2 glębszych mi nie odpowiadaja znalazłam DJ za 2 tysiaki
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
śliczna
Cytat:
|
|
#734 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje Stysik
|
|
|
|
#735 |
|
Raczkowanie
|
Małe i dobre zespoły to: JustRelax z Tarnowskich Gór (2 osoby), Tryton z Katowic (2 lub 3 osoby, w zależności od potrzeb MP) i Bajla z Gliwic (3 osoby). Te 3 zespoły widziałam " w akcji" i mogę polecić.
Zespołu Coral z Bluszczowa nie znam. Tak jak i Wy nie wyobrażam sobie, żeby członkowie zespołu, kelnerzy czy ktokolwiek inny z obsługi wesela pił alkohol podczas pracy. Nie będę stawiała alkoholu na stolik obsługi, a kelnerzy będą pilnowani przez właścicieli sali. Edytowane przez betterw Czas edycji: 2011-04-17 o 23:58 |
|
|
|
#736 |
|
Rozeznanie
|
A my wczoraj po długich poszukiwaniach kupiliśmy garnitur!!
Tż wygląda bosko!!! Mama tż oczywiście coś mruczała pod nosem - bo to ona chciała ubrać synusia - że taka koszula, to tylko na raz, bo gdzie w niej wyjdzie itd.. Ale warto było, myślę, że będzie wyglądał super i na pewno lepiej niż w tradycyjnej kamizelce ślubnej. Pani powiedziała, że mucha naprawdę mu pasuje
|
|
|
|
#737 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za garnitur i muchę![]() My też wybraliśmy muche pas i koszule frakową,Tż w tym dniu też chce wyglądać wyjątkowo ![]() byliśmy na weselu gdzie babcia pana młodego podeszła do mojego Tż składac mu życzenia na nowej drodze życia
|
|
|
|
|
#739 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale jaja.. My też mamy chyba koszulę frakową - tzn nie wiem dokładnie, ale nie jest gładka, tylko z przodu ma takie drobniutkie zakładki ![]() Nie da się wkleić zdjęcia, więc wysyłam link: http://www.lancerto.com/#/pl Jak będą się przesuwać zdjęcia, to jest tam taki facet w garniaku z muchą, ma koszulę z czarnymi małymi guziczkami i przytula się do niego laska ![]() To chyba nasz garnitur, a koszula to już na pewno A garnitur jeśli nie ten, to na pewno w tym stylu
Edytowane przez Aniusia1984 Czas edycji: 2011-04-18 o 13:16 |
|
|
|
|
#740 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wygląda super elegancko
|
|
|
|
|
#741 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#742 |
|
Wtajemniczenie
|
a mi zosało 11 dni z jednej strony się denerwuje a z drugiej już nie mogę doczekać
|
|
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
no wkoncu cos do przodu kurs przedmałżeński i dzień skupienia zaliczone, jeszcze tylko powiernik rodzin ale to nie wiem gdzie, bo w mojej parafi jest tylko w 1 pierwszy poniedziałek miesiąca Mh ;/
*dowod sie wyrabia *w czwartek mamy podpisać umowę przedwstępna na mieszkanko i *możemy pojedziemy zamówić obrączki, a w następnym tyg po kredyt ![]() mój Tż nie jest z mojej parafii wiec on będzie musiał dostarczyć te dokumenty, a niewiecie jak to jest z ogłoszeniami zapowiedziami u niego w kościele jeśli ślub mamy u mnie, kiedy tam ma iść i z czym?
|
|
#744 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
ostatnio nam znajomi opowiadali że do Niegoi podszedł kamerzysta sie przywitać i zapytać o coś co chciał się Pana Młodego zapytać
Cytat:
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to już niedługo będziemy czytały Twoją relację
|
|
|
#747 |
|
Wtajemniczenie
|
napewo zdam relacje
martwie się tylko pogodą słyszałam że będzie padał deszcz w święta ma być piękna pogoda a następny weekend ciepły ale deszczowykurcze i nie mamy jeszcze upominków dla rodziców tzn. zamówiliśmy u fotografa albumy dla rodziców w formie książki ale one będą wiadomo po ślubie,wiec zastanawialiśmy się czy nie kupić do tego po takimzestawie dwie filiżanki do kawy w ładnym pudełeczku fajnie zapakowane co myślicie?
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110430040119.html http://www.suwaczki.com/tickers/mhsv3e5elv15wq8s.png Edytowane przez muminek82 Czas edycji: 2011-04-18 o 19:21 |
|
|
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
muminek82 to już tylko 10 dni do ślubu
Ładna ta koszula frakowa i wcale nie uważam, że lepiej kupić "zwykłą" koszulę. Zwykle trzeba dokupić już nie taką zwykłą kamizelkę, bo najczęściej w jasnych kolorach. A białej, kremowej, posrebrzanej czy pozłacanej kamizelki też już nigdy więcej nikt nie założy. A co do muszki jest tak samo jak w przypadku białego musznika. Jedynie garnitur może się jeszcze przydać, ale to też zależy od tego, na co się Pan Młody zdecyduje. Zresztą, czy któraś z nas jeszcze kiedykolwiek założy swoją suknię ślubną (nie licząc sentymentalnych sytuacji w domowym zaciszu)? Edytowane przez betterw Czas edycji: 2011-04-19 o 02:43 |
|
|
|
#749 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O Matko to już!!!! Ciekawe w jakim ja będę stanie 10 dni przed ślubem...![]() My też dziś zrobiliśmy malutki kroczek do przodu - załatwiliśmy zaświadczenie z USC. Nie wiem na którym wątku to czytałam, ale któraś PM opowiadała, że było bardzo miło, była wzruszona jak podawała swoje nowe nazwisko itd, a u nas było okropnie!! Babki nieprzyjemne i sztywne jakby kij połknęły Dla nich to pewnie zwykła służbowa sprawa i tak nas właśnie potraktowały. Tż podjedzie po pracy do kancelarii i może uda się umówić jeszcze przed świętami na spisanie protokołu. Wtedy jedna spowiedź byłaby już załatwiona
|
|
|
|
|
#750 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() my dzisiaj kupiliśmy napoje i prezenty dla rodziców moja świadkowa dzisiaj dzwoni i mówi że ogoliła pół głowy tak jak ma Kazadi
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.

ale są teraz takie płyny do lnu żeby się fajnie prasowało,ogólnie jestem bardzo zadowolona

za garnitur i muchę
z jednej strony się denerwuje a z drugiej już nie mogę doczekać
w święta ma być piękna pogoda a następny weekend ciepły ale deszczowy
tzn. zamówiliśmy u fotografa albumy dla rodziców w formie książki ale one będą wiadomo po ślubie,wiec zastanawialiśmy się czy nie kupić do tego po takimzestawie dwie filiżanki do kawy w ładnym pudełeczku fajnie zapakowane co myślicie?