|
|
#721 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: wiosenne oczekiwania (prrrawie)narzeczonych .....cz.9!
siemanko Dziewczyny
ja oglądam skoki z bratem, dziś ostatni występ Adama Małysza, aż się wzruszyłam z tego wszystkiego, bo bardzo go lubię ![]() dziś na 17 idziemy z TŻ do znajomych, potem spać i jutro praca... ja juz nie chce chyba nie nadaję się do pracy w biurze, tylko w barze, wieczorem i w nocy jakem biologiczna sowa ![]() edit: studi biedna po całym tygodniu znów do pracyco do horrorów - kiedyś lubiłam, teraz nie lubię ani żałośnie śmiesznych gniotów ani tych dobrych
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-03-20 o 11:44 |
|
|
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
Wpadłam się tylko przywitać, bo lecę się szykować. TŻ będzie po mnie za godzinkę Miłego dnia kochane
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ale nastukalyscie postow:P Soul wszystkiego najlepszego z okacji urodzin Miss ladna sukienka ,a ty zgrabniutka i wysoka to bedziesz bosko w niej wygladac ![]() Ilys normalnie co za tesciowie Beauti ![]() Sylvi i jak tam wczoraj film?? Niezle mialyscie z tymi sytuacjami Ja juz jedna tu kiedys opisywalam,ale dawno ,wiec przypominam dla nowoprzybylych![]() Jestesmy sami w domu( i mielismy byc do wieczora) u tz rrraaarujemy w salonie na podlodze ,a tu nagle slyszymy jak furtka trzasnela ,patrzymy przez okno ,a tam tesciowa z bratowa tz,wiec ja szybko zbieram swoje ciuchy i lece na gore sie zamknac w tz pokoju i spokojnie ubrac,a tz lecial na dol otworzyc im drzwi ,bo zamknal od wewnatrz i w miedzy czasie szybko sie ubieral.Otwiera drzwi a tesciowa pyta dlaczego zamknal drzwi od wewnatrz i ona nie mogla sobie kluczem otworzyc ,a drugie pytanie dlaczgeo ma koszulke na lewa strone zalozona ![]() ![]() a jak zobaczyla mnie to juz nie miala wiecej pytan![]()
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-03-20 o 13:22 |
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Tyle stron do nadrobienia a byłam na domówce i do dzisiaj trwała moja kuracja poalkoholowa więcej nie piję aa i prawa skroń kuje, nie wiem czy to z braku alkoholu czy z powodu jego nadmiaru
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2011-03-20 o 13:54 |
|
|
|
#726 | |
|
Raczkowanie
|
ja juz do WAS wrocilam
![]() tż pojechał jakąś chwile temu... smutnoo ![]() jak mija niedziela? ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
Nie obiecuję Ci wiele...Bo tyle co prawie nic...Najwyżej wiosenną zieleń...I pogodne dni...Najwyżej uśmiech na twarzy...I dłoń w potrzebie...Nie obiecuję Ci wiele...Bo tylko po prostu siebie... 01.01.2011 - zaręczona |
|
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi nadal lecząco, lekki chlebek i dużo napojów potem do TŻ bo wczoraj to 1/2 dni leżałam chyba za słabą głowę mam
|
|
#728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
'zapytaj się siebie, czy chcesz mieć "poważaną" pracę, czy być szczęśliwa' http://www.youtube.com/watch?v=h7NEQT3tQu8 soy orgullosa de vivir en ese lugar unico, en CANARIAS <3 mi vida en cholas czyli moje życie na Wyspach Kanaryjskich - 12 dni w Kostaryce |
||
|
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
masz magnez w domu? tzn tabletki albo musujace pastylki?
Nie obiecuję Ci wiele...Bo tyle co prawie nic...Najwyżej wiosenną zieleń...I pogodne dni...Najwyżej uśmiech na twarzy...I dłoń w potrzebie...Nie obiecuję Ci wiele...Bo tylko po prostu siebie... 01.01.2011 - zaręczona |
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
tak tak ) łyknęłam już falvit
może jeszcze znajdę jeszcze magnez w osobnej postaci ![]() najbardziej się chyba magnez tylko wypłukuje nie?
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do cm to no... Odliczam z "największej" partii dolnej części ciała ![]() Baby Twoja Mama nie puka, u mnie nie puka Tata... Chociaż to pukanie Mamy... :/ Puka w trakcie otwierania drzwi Co do tego kredytu... To przez te 2zł na minusie nie możesz teraz dostać? ![]() Jlys super, że się dogadaliście AQ01 piona za zasiedzenie się na studiach! Netaluś to ty już tyle świata zwiedziłaś? Wow! Nie ma co... Jest czego mocno zazdrościć Miss nie smutasiaj się Kochana Też ciężko coś tam bazgrolić jak się ma gorszy humor Btw tort rewelacyjny ale te ciasteczka... Boskie! ![]() Paczek no to widzę, że plany też ruszają z kopytka A to, że po trzech latach bylibyście mieszkanko i wesele załatwić to...bomba!Studuś za dobrze się siedziało w domku tydzień, co? Cały tydzień takiej laby a tu praca czeka ![]() Kinia to musiała się lekko teściowa zdziwić jak Cię wtedy zobaczyła w...ekhm Sytuacji takowej
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
ale cisza tutaj... ja właśnie zjadłam obiadek i siadam znów do robienia projektu na uczelnie który kompletnie mi nie idzie ... chciałabym już być po studiach...
|
|
|
|
#733 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do pukania do pokoju to mój brat puka po czym wchodzi od razu Drugi brat od razu otworzył drzwi jakiś czas temu i było trochę zawstydzająco
|
|
#735 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#736 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ciesze sie ze Ci lepiej ![]() Tak wgl. to dobrze ze nie znam uczucie kaca.
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Niom dopiero 3 rok to jest... nie dość że mi się to studiowanie już nie podoba to mam świadomość że dopiero po studiach ruszymy coś konkretnie z tż...
|
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
Oj wspólczuję ale Ja chyba też już pasuje takie picie do granicy mozliwości
potem kacyk i to nic fajnego
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
trudno mi stwierdzić do której części to pytanie się odnosi to potraktuje że do obu
jakoś nie jestem fanką studenckiego życia i wszelkie te hasła wyszaleć się studenckie lata najlepsze do mnie nie przemawiają chciałabym być już po prostu te 2-3 lata do przodu poza tym studia ciężkie trochę mam i jakoś nie korzystam z uroków studenckiego życia dużo roboty namęczyć się trzeba.. chyba wolałabym mieć już świadomość że wychodzę z pracy i już nic nie muszę do niej robić a nie że wracam z zajęć i siedzieć do późna nad projektami...a co do ruszenia to wiesz jak to jest po studencku i z facetami.. no i póki się nie usamodzielnimy to nic nie ruszymy a usamodzielnimy się dopiero po studiach... |
|
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
wiec dobrze ze nie moge. szkoda tylko ze z powodu zdrowka;/
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc się nic nie martw, damy sobie obie jakoś radę Myślę, że nawet u Ciebie to szybko pójdzie, wiesz? Bo w sumie te 2-3 lata szybko miną Tylko wiadomo, trzeba to jakoś mądrze i fajnie rozplanować
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
wiec dzis rano pojechalam z tżtem i moja mama ogladac ta salke i powiem wam ze jstem bardzo zadowolona , mysle ze wesele byloby tam ciezko zrobic na 50 osob. facet pokazywal nam zdjęcia jak tam stroją itd i bardzo nam sie podobalo.Co do daty to nie mial terminarza bo zona zabrala (maja 2 sale jedna u nas druga w innym miescie i zona zajmuje sie naszym miastem :p) i jutro mamy iść i wplacic zaliczke no i ta date uzgodnić. Tż rozmawial z matka i mu powiedziala ze zaplaci nam za dj...w
|
|
#746 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a masz zdjecia salki? i ostatecznie zostaje to miejsce? Bardzo dobrze ze jestes zadowolona
|
|
|
|
#747 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się pocieszam że jakoś to zleci w sumie pamiętam niedawno październik a już"połowa" drugiego semestru więc czas leci jakoś No ale czasem mam taki nastrój że czuję że nie chcę już czekać... dziś też tak mam nie wiem czy to kwestia paskudnej pogody czy koszmarnych projektów w sumie to ja już sobie oszczędzam jak mi jakaś kasa wpadnie to zbieram niekoniecznie jest to na wesele ale że tak na przyszłość samochód, mieszkanie zawsze coś... już troszkę się uzbierało ale mój tż to nie myśli chyba tak przyszłościowo niestety... wiem że nie ma zbyt takiej luźnej kasy ale wiem też że jak coś dostanie już to zawsze coś sobie za to kupuje na co ma ochotę a to nowe słuchawki a to konsola a to coś tam... w sumie ma prawo nie ma obowiązku zbierać kasy... ale chyba byłoby mi to łatwiej znieść jakby było widać że on też już myśli o przyszłości i planuje coś a tak to mam wrażenie że nie bardzo... Cytat:
a to przyjęcie planujecie takie dłuższe czy tylko obiad deser i tyle? a od teściowej kasy brać nie musicie niech to co ma wam "dołożyć" albo i nie to da w prezencie ślubnym do koperty wtedy też na start jakiś grosz się przyda a ona będzie mieć dużo czasu do namysłu czy ma tą kasę czy nie ma żeby dawać coś wam... ale fanie że masz tak dojrzałego tż gdzie takich się znajduje co ?
|
||
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
"teściowa''powiedzial a ze jej prezentem jest to ze tz nie musi placic jej czynszu i daje mu zbierac na slub
![]() Nie mam zadnych zdjec nie robilam :P a co do tżta..to poznalismy sie w internecie ! Na jednym portalu spolecznosciowym nie bede go reklamowac :d Rozmawialismy ze soba raz na gg i po 3 dniach spotkalismy sie ( okazalo sie ze mieszkamy na tym samym osiedlu - nie znalismy sie bo ja dpiero co sie przeprowadzilam do tego miasta).A teraz lece do tżta bo dziś nie chwaląc się sa moje imieny i stawiam jakies winko czy coś
|
|
#749 |
|
Wtajemniczenie
|
pierwszy raz melduję się w nowej części...
![]() trochę u mnie burzliwie ostatnimi dniami, więc w ogóle nie zaglądałam na wizaż pewnie nie dam rady nadrobić... mam nadzieję, że u Was wszystko ok jlys wszystkiego naj z okazji imieninek i oczywiście spełnienia wszystkich marzeń!
Razem, 19.12.04 Zaręczona, 1.01.11 Córeczka Laura, ur. 22.03.12 ![]() Będziemy ślubować 31.08.13 ![]() Edytowane przez evvcia_ Czas edycji: 2011-03-20 o 18:00 Powód: życzenia :) |
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, żebyś ty była szczęśliwa, żeby Wam wszystko pasowało ![]() A ten czynsz w prezencie to... Jakiś koszmar! Kobieta w ogóle wyobraźni nie ma ![]() Anannke to widać przez to, że za nami pół roku zimy ![]() Co do chłopa... Zawsze to jest łatwiej jak dwójka myśli o przyszłości, a nie tylko kobieta :/ Dlatego całkowicie Cię rozumiem ![]() Evvcia a co tam się dzieje?
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

ja juz nie chce
chyba nie nadaję się do pracy w biurze, tylko w barze, wieczorem i w nocy
jakem biologiczna sowa 

Miłego dnia kochane 

weźmiesz się za to jutro z nową werwą, nie martw się 

jakoś to będzie...

Wow! Nie ma co... Jest czego mocno zazdrościć
Też ciężko coś tam bazgrolić jak się ma gorszy humor