![]() |
#721 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Cytat:
![]() ![]() lakiery Arabian no fakt, są niewypałem ![]() ![]() ![]() weź mi kobieto nie mów o maszynce i pierwszym jej użyciu ![]() byłam może w 5-6kl. podstawówki lub w 1 gimn. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tą kurację użytą ze 3-4 razy, ostatnio musiałam się znowu nieźle namęczyć, między środek pędzelka aż wkładałam igłę by przepchać ten otworek przez który wydobywa się emulsja złoszczę się za każdym razem gdy się męczę z wyciskaniem Cytat:
Cytat:
nigdy żadnych środków nie było-źle zrozumiałyście- po prostu dokia napisała, że używa płynu do kąpieli jako płynu do mycia podłóg ot cała filozofia ![]() Cytat:
Cytat:
w tej części wątku jeszcze tego nie pisałam- po raz kolejny o tym napiszę, że TTA Voyage wg mnie to najmniej trwałe ze wszystkich zapachów trylogii nigdy za 80zł z katalogu ich bym nie zamówiła |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#724 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio coś nie mam szczęścia do COKu, bo co przy nim jestem akurat i chcę wejść do kilometrowe kolejki :/ ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
BAN stały
|
Denerwuje mnie to,że firma wycofała te torebki papierowe do pakowania kosmetyków dla klientek,bo jak ktoś przykładowo zamówi tylko tusz do rzęs to zawsze wkładałam w tą najmniejszą torebką papierową a tak teraz muszę do tej reklamówki,która nawet jest spora jak tylko na tą jedno rzecz : /
Pewnie już nigdzie się nie kupię tych torebek ?? były dla mnie praktyczniejsze... ![]() Edytowane przez paula1109 Czas edycji: 2011-04-03 o 20:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam resztkę w opakowaniu, stosuję go na szyję codziennie i rano, i wieczorem, na buzię tylko rano. Nie wiem jakich rezultatów Ty oczekujesz? Powiem szczerze, ze myślałam ze już nic mi nie pomoże skoro kremy i preparaty dermatologiczne mi nie pomagały, bałam się też że skóra będzie piekła, bo za pięknie szyja nie wyglądała. W tym momencie jest super, dobrze że mam kolejne opakowanie bo w katalogu ostatnio go nie widziałam. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
BAN stały
|
a ja właśnie wszystkie już wyciupałam i to bardzo bardzo dawno temu ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przepraszam ale to Ty źle zrozumiałaś lub po prostu nie zauważyłaś o czym pisałyśmy ![]() Mi i cleo chodziło o wypowiedź Joanny dotyczącej tego ,że myślała ,że kiedyś w Avonie były środki do mycia podłóg typu pasty/mopy ![]() a to ,że dokia i inne dziewczyny myją podłogę płynami do kąpieli Avonowymi to wiemy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- nie wiesz o co jej chodziło? ![]() napisała ,że uczyła się w klasie matematycznej i przecież nie ma czegoś takiego jak większa połowa bo połowy są równe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale nie lubie zwykłych płynów do podłóg bo pachną czymś takim dziwnym i kojarzą mi się z urzędami oraz z pracownią biologii - ona pachniała mi tak Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-04-03 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
patrysina
|
tonia85 jeśli to nie problem to wrzuć jeszcze raz te fotki zbiorów, ja też chętnie zobaczę czytam forum dziś z opóźnieniem i nie zdążyłam zobaczyć
![]() ![]() A propo bywania na wątku jest wiele osób w tym ja, które czytają wątek choć co chwila się nie udzielają więc dziewczęta więcej wyrozumiałości. ![]() Z powodu fotek na katologowym zamówiłam torebkę Julia i przyznaję jest przepiękna. ![]() W końcu avon poszedł po "rozum do głowy" i na codzienne oferty urodzinowe jest już wypracowany rabat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zadomowienie
|
widzę że jest jedna aukcja na all ale się nie opłaca, bo z przesyłką wychodzi taka cena za 1 szt. jak za te normalne nasze małe jeśli się bierze 25 szt.
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Ewlyn mimo, że to nie ja prosiłam o zdjęcie zielonych poczwórnych cieni to bardzo ci dziękuję
![]() ![]() ![]()
![]() |
#741 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja zawsze daję małe kosmetyki typu tusz czy cos z katalogiem ![]() a jak ktoś np. zamawia na drugi termin u mnie i bierze jedną małą rzecz to pakuję w mniejsze reklamówki (kupione w necie na all ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zadomowienie
|
karinka, ja tak samo sobie kiedyś nogę ogoliłam
![]() ![]() ![]() nie wiem, jak ten krem avonowy do depilacji bo ja go nie używałam ale na angielskim forum konsultantki go chwalą ![]()
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Nie no ja wydałam tylko pare zł, zamówiłam chyba dodatkowo po 1 pakiecie każdego, ale głównie pakuję w torebki z racji katalogu więc papierowe mam tylko na kolejne terminy, a też rzadko ktoś zamawia jedną malutką rzecz więc mam ich jeszcze w zapasie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26139516]
![]() i tak Cię kochamy ![]() ![]() oj nie ma sprawy, tylko sobie pomyślą, że ja używam wszystkiego niezgodnie z przeznaczeniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ciągle zastanawiam się nad ta torebką ![]() ![]() ![]() hmmm duzo rzeczy mieści się w tej Julii? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pogrubionego tez sobie tak obiecuję i muszę się dzielnie trzymać, bo dziewczyny kuszą i kuszą... moja lista z 6-tki jest krótka i mam nadzieję taka zostanie ![]() - pierścionek Priya- i przy okazji pytanie, widziałam fotkę na katalogowym, jak się nosi, nie obłazi, wygodny jest- tzn nie przeszkadza na palcu? -spray limonkowy do stóp -żel Naturals kwiat cytryny, może mgiełka -żel Waterfall - z demo Planet Spa i zestaw odżywek- mam nadzieję, że na jakąś będę mieć zamówienie to od razu spylę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
za godzinę i 50 min kolejna promocja ejwonowska ajć
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#750 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() krem do depilacji jest nawet ok jak dla mnie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:03.