|
|
#721 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Cytat:
![]() lakiery Arabian no fakt, są niewypałem ale myślę ,że nadadzą się na palce u nóg bo tam obojętnie jaki lakier U MNIE trzyma się dłuuugo ![]() weź mi kobieto nie mów o maszynce i pierwszym jej użyciu ![]() byłam może w 5-6kl. podstawówki lub w 1 gimn. i zaczęłam golić nogę i zagapiłam się na coś , przytrzymałam maszynkę i ruszyłam nią w bok i niestety : tak krew tryskała ,że ledwo zatamowałam a do dziś została mi po tym pamiątka brzydka blizna na nodze |
|
|
|
|
#722 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#723 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tą kurację użytą ze 3-4 razy, ostatnio musiałam się znowu nieźle namęczyć, między środek pędzelka aż wkładałam igłę by przepchać ten otworek przez który wydobywa się emulsja złoszczę się za każdym razem gdy się męczę z wyciskaniem Cytat:
Cytat:
nigdy żadnych środków nie było-źle zrozumiałyście- po prostu dokia napisała, że używa płynu do kąpieli jako płynu do mycia podłóg ot cała filozofia Cytat:
Cytat:
w tej części wątku jeszcze tego nie pisałam- po raz kolejny o tym napiszę, że TTA Voyage wg mnie to najmniej trwałe ze wszystkich zapachów trylogii nigdy za 80zł z katalogu ich bym nie zamówiła |
|||||
|
|
|
#724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio coś nie mam szczęścia do COKu, bo co przy nim jestem akurat i chcę wejść do kilometrowe kolejki :/ ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#725 |
|
BAN stały
|
Denerwuje mnie to,że firma wycofała te torebki papierowe do pakowania kosmetyków dla klientek,bo jak ktoś przykładowo zamówi tylko tusz do rzęs to zawsze wkładałam w tą najmniejszą torebką papierową a tak teraz muszę do tej reklamówki,która nawet jest spora jak tylko na tą jedno rzecz : /
Pewnie już nigdzie się nie kupię tych torebek ?? były dla mnie praktyczniejsze...
Edytowane przez paula1109 Czas edycji: 2011-04-03 o 21:44 |
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam resztkę w opakowaniu, stosuję go na szyję codziennie i rano, i wieczorem, na buzię tylko rano. Nie wiem jakich rezultatów Ty oczekujesz? Powiem szczerze, ze myślałam ze już nic mi nie pomoże skoro kremy i preparaty dermatologiczne mi nie pomagały, bałam się też że skóra będzie piekła, bo za pięknie szyja nie wyglądała. W tym momencie jest super, dobrze że mam kolejne opakowanie bo w katalogu ostatnio go nie widziałam. |
|
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#729 |
|
BAN stały
|
a ja właśnie wszystkie już wyciupałam i to bardzo bardzo dawno temu ...
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#731 |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
|
|
|
#732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przepraszam ale to Ty źle zrozumiałaś lub po prostu nie zauważyłaś o czym pisałyśmy ![]() Mi i cleo chodziło o wypowiedź Joanny dotyczącej tego ,że myślała ,że kiedyś w Avonie były środki do mycia podłóg typu pasty/mopy itp ( nie chce mi się już cofać i szukać dokładnie tych wypowiedzi )a to ,że dokia i inne dziewczyny myją podłogę płynami do kąpieli Avonowymi to wiemy ![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- nie wiesz o co jej chodziło? ![]() napisała ,że uczyła się w klasie matematycznej i przecież nie ma czegoś takiego jak większa połowa bo połowy są równe
|
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie lubie zwykłych płynów do podłóg bo pachną czymś takim dziwnym i kojarzą mi się z urzędami oraz z pracownią biologii - ona pachniała mi tak Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-04-03 o 21:57 |
|
|
|
|
#734 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#735 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#737 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#738 |
|
patrysina
|
tonia85 jeśli to nie problem to wrzuć jeszcze raz te fotki zbiorów, ja też chętnie zobaczę czytam forum dziś z opóźnieniem i nie zdążyłam zobaczyć
a tak się składa że chyba większość z nas z powodu avonu są po trochu avonoholikami co katalog obiecuje sobie zakup max 1-2 rzeczy a zawsze jak przychodzi co do czego to i tak jest więcej dla mnie. A propo bywania na wątku jest wiele osób w tym ja, które czytają wątek choć co chwila się nie udzielają więc dziewczęta więcej wyrozumiałości. ![]() Z powodu fotek na katologowym zamówiłam torebkę Julia i przyznaję jest przepiękna. ![]() W końcu avon poszedł po "rozum do głowy" i na codzienne oferty urodzinowe jest już wypracowany rabat
|
|
|
|
#739 |
|
Zadomowienie
|
widzę że jest jedna aukcja na all ale się nie opłaca, bo z przesyłką wychodzi taka cena za 1 szt. jak za te normalne nasze małe jeśli się bierze 25 szt.
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Ewlyn mimo, że to nie ja prosiłam o zdjęcie zielonych poczwórnych cieni to bardzo ci dziękuję
|
|
#741 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja zawsze daję małe kosmetyki typu tusz czy cos z katalogiem a jak ktoś np. zamawia na drugi termin u mnie i bierze jedną małą rzecz to pakuję w mniejsze reklamówki (kupione w necie na all )
|
|
|
|
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
karinka, ja tak samo sobie kiedyś nogę ogoliłam
tylko ja na mokro, w wannie i jak zaczęła mi krew lecieć to ja głupia włożyłam nogę do ciepłej wody, dopiero było nie wiem, jak ten krem avonowy do depilacji bo ja go nie używałam ale na angielskim forum konsultantki go chwalą
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Nie no ja wydałam tylko pare zł, zamówiłam chyba dodatkowo po 1 pakiecie każdego, ale głównie pakuję w torebki z racji katalogu więc papierowe mam tylko na kolejne terminy, a też rzadko ktoś zamawia jedną malutką rzecz więc mam ich jeszcze w zapasie.
|
|
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26139516]
i tak Cię kochamy dziękuję, chyba się rumienię oj nie ma sprawy, tylko sobie pomyślą, że ja używam wszystkiego niezgodnie z przeznaczeniem |
|
|
|
#746 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja ciągle zastanawiam się nad ta torebką ale takiej nie ![]() hmmm duzo rzeczy mieści się w tej Julii?
|
|
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do pogrubionego tez sobie tak obiecuję i muszę się dzielnie trzymać, bo dziewczyny kuszą i kuszą... moja lista z 6-tki jest krótka i mam nadzieję taka zostanie :- pierścionek Priya- i przy okazji pytanie, widziałam fotkę na katalogowym, jak się nosi, nie obłazi, wygodny jest- tzn nie przeszkadza na palcu? -spray limonkowy do stóp -żel Naturals kwiat cytryny, może mgiełka -żel Waterfall - z demo Planet Spa i zestaw odżywek- mam nadzieję, że na jakąś będę mieć zamówienie to od razu spylę
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
za godzinę i 50 min kolejna promocja ejwonowska ajć
![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ---------- Cytat:
|
|
#750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
krem do depilacji jest nawet ok jak dla mnie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.

ale myślę ,że nadadzą się na palce u nóg
bo tam obojętnie jaki lakier U MNIE trzyma się dłuuugo
i zaczęłam golić nogę i zagapiłam się na coś , przytrzymałam maszynkę i ruszyłam nią w bok i niestety : tak krew tryskała ,że ledwo zatamowałam 
Zrobiłam peeling i chciałam coś odżywczego nałożyć na gębę

dziękuję, chyba się rumienię