|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Klan cz. II
To już się z nimi spotkała? Co było dzisiaj w Klanie? :P
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nadzieję,że morderczy wzrok Małgosi zabije miłość Jacusia i "totalnie zakochanej" Agatki. Jaka ona jest nużąca w tym swoim- tak go kocham, nikt nie zniszczy tej miłości. Mam nadzieję,że ktoś zniszczy.....
Co w Klanie? Młodzi Boreccy spotkali Agatkę, nie było entuzjazmu. Babcia zabiera Małgosię na Mazury a Jasio, przepraszam Jan jedzie z ojcem do Kanady. Leszek i Bogna walczą o związek- alkoholik z AA ją kocha. Ona jego nie. A Czesia 3 razy w tygodniu myje podłogę, przedszkole rusza we wrześniu ale higiena to podstawa.
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
#723 |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Jacek poszedł o krok dalej i swoją nałożnicę przedstawił dzieciom
|
#724 |
|
Konto usunięte
|
widać, że Jacuś już totalnie olał Beatkę... wyszło na jaw, że jej nie kochał.
biedne dzieci. Wzrok Małgosi i jej 'dzień dobry pani', i jasiek 'Jan, dla przyjaciół Jasiek'. już myślałam, że wyjdzie stamtąd, albo coś Agatce dogada A Agatka jaka milutka, a jakie przywitanie z Jacusiem. żałosne. i to przy jego dzieciach, które tęsknią i kochają matkę, na pewno im miło, jak widzę, że obca kobieta tak się odnosi do ich ojca
|
|
|
|
#725 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lepiej mieć bachory po swojej stronie niż przeciwko. Impra jak patrzy. Ciekawe co Aga i Olka dostaną od rodziców na swój dzień ![]() Cytat:
Ciekawe jak długo miłość Agaty przetrwa przy podstawie dzieci miłości jej życia?
|
||
|
|
|
#726 |
|
Raczkowanie
|
a ja oczekuję kreatywności ze strony Jana I Małgochy w stosunku do Agaty. Mogliby jej wyciąć jakiś śmieszny numer, który by ją skutecznie zniechęcił
np. tak jak w filmie "Nie wierzcie bliźniaczkom".
|
|
|
|
#727 |
|
|
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;27233465]widać, że Jacuś już totalnie olał Beatkę... wyszło na jaw, że jej nie kochał.
biedne dzieci. Wzrok Małgosi i jej 'dzień dobry pani', i jasiek 'Jan, dla przyjaciół Jasiek'. już myślałam, że wyjdzie stamtąd, albo coś Agatce dogada A Agatka jaka milutka, a jakie przywitanie z Jacusiem. żałosne. i to przy jego dzieciach, które tęsknią i kochają matkę, na pewno im miło, jak widzę, że obca kobieta tak się odnosi do ich ojca [/QUOTE]Też mi szkoda tych dzieciaków, ale teraz widać, że Jackowi zależy tylko na sobie
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
A co do Agatki i jej "totalnego zakochania", z którym ona sobie nie może poradzić, to nie jest żadna miłość - znają się kilka miesięcy zaledwie i myśli, że wszystko jest podporządkowane jej. Buduje swoje szczęście na nieszczęściu Klanowej rodziny i ku cierpieniu dzieci. I ona "nie będzie rezygnować z miłości" mimo takiej sytuacji! Nie mamy wpływu na uczucia, ale mamy na to co z nimi zrobimy. Więc nie jej wina, że sie zakochała, ale mogłaby siedzieć w swych projektach, nawet nie odzywac sie do Boreckiego, tylko czekac az jej przejdzie felerne zakochanie xD. Ja kiedyś byłam zakochana w pewnym chłopaku, on o tym wiedzial, ogólnie się przyjażniliśmy, ale jak się dowiedzialam że tylko zakochal się (nie chodził) w jakiejś dziewczynie, to postanowilam sie w nim odkochac, ale przyjaznimy sie dalej
![]() Co tu porównywać do głupiej Agatki, dla której małżeństwo ani nieszczęście nic nie znaczą ![]() Z kolei jesli chodzi o Bogne i Leszka, to wiem, ze on przesadził i nawet to pisalam, ale z tym rozstaniem to jest beznadziejne. Gdyby moi rodzice mieli sie zostawac z takich powodów, to nawet mnie na świecie by nie bylo. Kto powiedzial w końcu że w małżeństwie jest zawsze różowo? A może gdyby było, nie byłoby warto się starac?.... |
|
|
|
#729 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
btw wygląd tego punktu przedszkolnego jakoś mnie nie zachęca...wszyskto takie surowe, tu się wchodzi, tu kuchnia a tu nagle jakieś zabawki...nie wiem może się nie znam ale ta Jagoda-szczeżuja działa mi na nerwy![]() Cytat:
![]() o Panie Boże spraw żeby Olka dostała nową torebkę
|
|
#730 | |
|
|
Cytat:
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też się zastanawiałam nad tym punktem. Jego wygląd jest okropny. Na pewno nie godny Tuptusia Tam chyba 2 pokoje są " jako punkt" a w hollu stoją zabawki. Do tego otwarta kuchnia, pełna niebezpieczeństw.... Kto dał Czesi zezwolenie![]()
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#733 |
|
Wtajemniczenie
|
Też działa mi na nerwy, skąd oni ją wytrzasnęli
Edytowane przez Karaluszysko Czas edycji: 2011-06-01 o 16:18 |
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.fakt.pl/Beata-i-watek-hom...,105197,1.html
Przczytajcie, jakie atrakcje zaserwują nam scenarzyści
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
beznadzieja ![]() ![]() Beata taka rodzinna i nagle rodzine porzuciła taaaa..
|
|
|
#736 | |
|
|
Cytat:
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
ohooh nie wiedzialam ze panna Malgosia nazywa się Susanah Nathusius
|
|
|
|
#738 |
|
Zadomowienie
|
Susanah...nanana
![]() Bogna jaka zakochana... Kooooocham ![]() Rysiu za dwie srubki 120zł Bez zdzierstwa. Monika jaki kat z przedszkolem. Nie ma to nie ma. Ludzie.Agata zdziwiona, ze dzieciaki jej nie lubią. I jaka determinacja "zaprzyjaznie sie z nimi" :P I "Lubie lipiec"...aaaaaa mnie rozłożyło.O masakra. Jest miejsce w przedszkolu, phi. We Fejs Krim mają głuchy telefon, ja nie słyszałam jak dzwonił ![]() Jacek- Szpieg z Krainy Deszczowców w biurze ksiegowej. Buuu ja nie miałam takiej imprezy z okazji Dnia Dziecka. Moj lizak a ta wypasiona impreza, ech. Lubicza-Sumo oglądałam z zażenowaniem. Naprawde. I księgowa wpadła ![]() O nieeee, Herbuś wraca, brrr.... Edytowane przez GoodNight Czas edycji: 2011-06-01 o 18:21 |
|
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
|
Ależ bajeczna rodzina będzie: Jacek i Agatka, Jaś, Małgosia i Macocha. Świetny dobór imion.
![]() Czesia "dyrektorski fotel ma" |
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
takie naciągane z tym przedszkolem u Cześki... Monika sie na siłe doptytuje o miejsce
nie ma, koniec kropka w końcu Cześka sie zgodziła, a szkoda.. może Moni by na ziemie zeszła.
Edytowane przez PPP90 Czas edycji: 2011-06-01 o 18:36 |
|
|
|
#741 |
|
|
Paweł jako sumita na imprezce
![]() Agatka wielce zdziwiona, że dzieci Jacka nie lubią jego nałożnicy ![]() Rysio się ceni
|
#742 |
|
Zadomowienie
|
Zobaczcie fotke
Fajne krasnale ![]() Wiecie, ze dziewczyna grajaca Kamile to prywatnie córka Adrianny Biedrzyńskiej? Ja nie wiedziałam. |
|
|
|
#743 | |
|
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Konto usunięte
|
a mnie się dzisiaj nie spodobał Jasiek
tatuś daje drogi prezent i już jest dobry za to Małgosia na plus, niech Jacuś ma, tylko szkoda mi jej bardzo bardziej spodziewałam się takiej reakcji po Jaśku
|
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o rany kiedy to było
|
|
#746 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
O jej, jak przeczytałam ten nagłówek z Faktu o zaginięciu Beaty i hasło homoseksualizm to pomyślałam,że to Beatka uciekła z kochanką
![]() Paweł miał takie świetne gacie sumity " Agatka Jacku Jacku, tak Cię kocham" i te jej wynurzenia o ogromie tej miłości, o niesprawiedliwości i braku akceptacji są takie nużące i całkowicie niepotrzebne A ja mogę zrzucić się na stylistkę dla Małgosi, ma 10 lat a ubierają ją jak 40 latkę....
|
|
|
#748 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe Koniaczki wysłuchali Twojej prośby. Cytat:
Cytat:
![]() Tak jak się spodziewałam - po kilku miesiącach "zastanowień" poszli po najmniejszej linii oporu i schrzanili na całej lini Zapomniałaś jeszcze o "von" pomiędzy imieniem a nazwiskim ![]() Cytat:
[1=e8568007f733d5544c729bc 90367d4fe20d6da38_65540b4 a0b460;27251364]a mnie się dzisiaj nie spodobał Jasiek tatuś daje drogi prezent i już jest dobry za to Małgosia na plus, niech Jacuś ma, tylko szkoda mi jej bardzo bardziej spodziewałam się takiej reakcji po Jaśku [/QUOTE]Wystarczy wymarzony, drogi prezent i Jasiek jest na wpół przekupiony Agata i te jej "zaprzyjaznie sie z nimi" (zabrzmiało jak jakaś groźba ) i "lubię lipiec" Koniaczek jako sumpmita - totalna poracha. W tym momemncie należało płakać a nie śmiać. Monika wszelkimi ścieżkami próbuje wcisnąć wnuka do Cześkowego punktu, w którym jak na zawołanie znajduje się "szczęśliwym przypadkiem" miejsce |
||||
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Susanah? ![]()
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Ta Agatka jest głupsza niż myślałam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

A Agatka jaka milutka, a jakie przywitanie z Jacusiem. żałosne. i to przy jego dzieciach, które tęsknią i kochają matkę, na pewno im miło, jak widzę, że obca kobieta tak się odnosi do ich ojca

Jasiek znów mi się podobał "Jan, dla przyjaciół Jasiek"

beznadzieja
bardziej spodziewałam się takiej reakcji po Jaśku