Slimex 15 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > W krzywym zwierciadle odchudzania

Notka

W krzywym zwierciadle odchudzania
Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
  • Jest to forum stworzone dla osób, które chcą zwalczać wszystkie choroby powiązane z zaburzeniem łaknienia (anoreksja, bulimia, kompulsywne objadanie się) oraz dla osób, które pragną takim osobom radzić, pomagać i wspierać.
  • Na tym forum nie można namawiać do drastycznych metod zrzucania wagi, lecz można pisać o terapii przy ED.
  • Jedynie na tym forum osoby z zaburzeniami łaknienia mogą tworzyć swoje grupy wsparcia.
  • Forum to nie zastępuje psychologa ani profesjonalnej terapii.
  • Redakcja nie bierze odpowiedzialności za udzielane tutaj porady, natomiast z pełną stanowczością będziemy tępić wszelkie wątki "pro-ana".
  • Na forum obowiązuje dodatek do regulaminu, zapoznaj się z nim zanim weźmiesz udział w dyskusji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-12, 07:29   #721
crookass
Raczkowanie

Dot.: Slimex 15

wiem wiem, właśnie też wolę tylko co tydzień się ważyć, bo wtedy będzie większy efekt widać

co do ślubu to na razie wszystko jest już zrobione, a poza tym to głownie teściowa się tym zajmuje. Ja to najchętniej zrobiłabym obiad dla najbliższej rodziny i już, ale ona wymyśliła sobie wesele na 200 osób i nic na to nie poradzę. Ale może to i dobrze, bo pewnie za parę lat bym żałowała, że nie miałam wielkiego wesela
crookass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 07:32   #722
onlemon
Raczkowanie

Również uważam że jest to bardzo indywidualna sprawa i lek, zresztą jak kazdy inny działa na kazdego inaczej .
Najważniejsze żeby kg szły w dół...a czy będą skutki uboczne czy ich nie będzie to wydaje się być mniej ważne - choć chyba wiadomo że lepiej aby ich nie było.

Ja już od 5.00 dziś na nogach, leżałam jeszcze przez 2 godziny z nadzieją że zasnę ale NIE, wypoczęta jestem i koniec

---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:30 ----------

a takiego weselicha tylko pozazdrościć trzeba zaszaleć! w końcu to jedyny taki dzień w życiu...
onlemon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 07:53   #723
crookass
Raczkowanie

ja dzisiaj wstałam też jakoś koło 5, bo mnie moja psina obudziła, ale też czuję się wypoczęta, mimo, że próbowałam jeszcze zasnąć, ale już mi się nie chciało

tak w ogóle to miłego weekenu wam życzę dziewczyny
Stary 2012-05-12, 08:05   #724
onlemon
Raczkowanie

I nawzajem Ja niestety dzisiaj na 11.00 ide do pracy...
ale odkąd mieszkam sama jakoś planów na weekendy brak także może to i dobrze
Stary 2012-05-12, 08:11   #725
crookass
Raczkowanie

ja dzięki Bogu weekendy mam wolne, ale TŻ ciągle w pracy więc też mam wrażenie jakbym sama mieszkała
Stary 2012-05-12, 08:14   #726
marika39
BAN stały

GG do marika39 Send a message via Skype™ to marika39

Cytat:
Napisane przez onlemon Pokaż wiadomość
witajcie , widze, że wszystkie poranne marki jesteśmy? więc sibu. działa skoro wstajemy rano wypoczęte więc Kamila bez nerwów i stresu , widać ze działa a ze czujesz się dobrze to tylko się cieszyć

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Cytat:
onlemoc jak sie czujesz po nocy? Ty też masz problem z brakiem odczuć w działaniu tablet. ? czujesz sie ok? nie ma większysz problemów?
marika39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 08:33   #727
onlemon
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marika39 Pokaż wiadomość

onlemoc jak sie czujesz po nocy? Ty też masz problem z brakiem odczuć w działaniu tablet. ? czujesz sie ok? nie ma większysz problemów?
oj nie brak odczuć to chyba nie mogę narzekać : suchość straszna ale do przeżycia, obudziłam się o 5.00 i myślałam że jest juz co najmniej 10.00 bo poszłam spać koło 2.00 a tu juz o 5.00 czułam się wyspana
Głowa mnie nie boli, ale czuje jak serce bije mocniej no i zaparcia....

a jak u Ciebie ? jak się czujesz?
Stary 2012-05-12, 08:39   #728
marika39
BAN stały

Cytat:
oj nie brak odczuć to chyba nie mogę narzekać : suchość straszna ale do przeżycia, obudziłam się o 5.00 i myślałam że jest juz co najmniej 10.00 bo poszłam spać koło 2.00 a tu juz o 5.00 czułam się wyspana
Głowa mnie nie boli, ale czuje jak serce bije mocniej no i zaparcia....

a jak u Ciebie ? jak się czujesz?
kochaniutka , u mnie juz ok. Ja prócz suchości to juz przeszłam 1 etapy niedogodności , wiec prócz sahary nic mi nie dolega, a serducho bedzie waliło mocniej przez 1 miesiąc, później powinno sie uspokoić, zazwyczaj po 4 tyg, objawy troszke ustapia i nie będą juz tak odczuwalne- także u mnie ok
Stary 2012-05-12, 08:48   #729
onlemon
Raczkowanie

Cytat:
kochaniutka , u mnie juz ok. Ja prócz suchości to juz przeszłam 1 etapy niedogodności , wiec prócz sahary nic mi nie dolega, a serducho bedzie waliło mocniej przez 1 miesiąc, później powinno sie uspokoić, zazwyczaj po 4 tyg, objawy troszke ustapia i nie będą juz tak odczuwalne- także u mnie ok

To dobrze że chociaż u Ciebie jest w porządku i już troszkę lżej...
ale warto przetrzymać i starać się żeby dobrze w końcu wyglądać
a właśnie...co was zmotywowało do odchudzania? jakieś konkretne zdarzenia czy tak po prostu?
Stary 2012-05-12, 09:27   #730
marika39
BAN stały

Cytat:
To dobrze że chociaż u Ciebie jest w porządku i już troszkę lżej...
ale warto przetrzymać i starać się żeby dobrze w końcu wyglądać
a właśnie...co was zmotywowało do odchudzania? jakieś konkretne zdarzenia czy tak po prostu?
chyba zdarzenia losowe nie do końca tu maja znaczenie, kobieta jak czuje sie dobrze we własnym ciele to wtedy czuje się kobieca i tu nie ma znaczenia dla większości kobiet co kto inny mówi i mysli , dla samej siebie to robimy bo wtedy jesteśmy hapyy, - tak ma większość kobiet a że przy tym i dla mężczyzn coś skapnie z tej naszej kobiecości - to tylko niech nam dziękują, że wogóle coś z nas maja a zdarzenia.hmmm to wydaje mi sie u kobiet jest na 2 planie- choć mogę się mylić, kobieta całe ,życie trzyma diete , i się odchudza, wszystkie tak twierdzą a że jednym to wychodzi a drugim nie - to już inna sprawa
Stary 2012-05-12, 10:12   #731
onlemon
Raczkowanie

Cytat:
chyba zdarzenia losowe nie do końca tu maja znaczenie, kobieta jak czuje sie dobrze we własnym ciele to wtedy czuje się kobieca i tu nie ma znaczenia dla większości kobiet co kto inny mówi i mysli , dla samej siebie to robimy bo wtedy jesteśmy hapyy, - tak ma większość kobiet a że przy tym i dla mężczyzn coś skapnie z tej naszej kobiecości - to tylko niech nam dziękują, że wogóle coś z nas maja a zdarzenia.hmmm to wydaje mi sie u kobiet jest na 2 planie- choć mogę się mylić, kobieta całe ,życie trzyma diete , i się odchudza, wszystkie tak twierdzą a że jednym to wychodzi a drugim nie - to już inna sprawa
Mariczko tak masz rację że przede wszystkim trzeba się czuć dobrze we własnym ciele ale nigdy nie uwiężę że osoba z dużą nadwagą jest w stanie tak właśnie się czuć, bo po prostu jest jej ciężko, czepiaja się zaraz choróbska, a wiele czynności jest po prostu ograniczonych.Samopoczuci e nie jest najlepsze. Wiem, to po sobie.

A pytam bo czasem przychodzi taki moment że mówi się "dość" i zmienia całkowicie kierunek. Ja też wiele razy się odchudzałam ale jeszcze nigdy nie byłam tak zmotywowana jak teraz. U mnie głównym powodem było rozstanie z facetem po 4 latach, stwierdziłam że trzeba coś zmienić i zacząć sie czuć dobrze ale przy okazji nie być ograniczonym w robieniu masy rzeczy na ktore inni mogą sobie pozowlić a do tego być po prostu zdrową
Stary 2012-05-12, 12:02   #732
nenkaEr
Raczkowanie

Cześć dziewczynkiMuszę Wam ze smutkiem powiedzieć że te tabletki chyba przestają na mnie działać.Dzisiaj zjadłam już dwunastą.Co prawda nadal mam suchoty i dużo piję,ale jem coraz więcej i jestem ciągle zmęczona i nic mi się nie chce,a waga jak stała tak dalej stoi.No to w sumie działają ale nie tak jak bym sobie tego życzyła..Mimo wszystko Wam powodzonka życzę,ja zjem do końca te opakowanie,ale potem nie wiem..

nenkaEr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 14:12   #733
marika39
BAN stały

Cytat:
Mariczko tak masz rację że przede wszystkim trzeba się czuć dobrze we własnym ciele ale nigdy nie uwiężę że osoba z dużą nadwagą jest w stanie tak właśnie się czuć, bo po prostu jest jej ciężko, czepiaja się zaraz choróbska, a wiele czynności jest po prostu ograniczonych.Samopoczuci e nie jest najlepsze. Wiem, to po sobie.

A pytam bo czasem przychodzi taki moment że mówi się "dość" i zmienia całkowicie kierunek. Ja też wiele razy się odchudzałam ale jeszcze nigdy nie byłam tak zmotywowana jak teraz. U mnie głównym powodem było rozstanie z facetem po 4 latach, stwierdziłam że trzeba coś zmienić i zacząć sie czuć dobrze ale przy okazji nie być ograniczonym w robieniu masy rzeczy na ktore inni mogą sobie pozowlić a do tego być po prostu zdrową

zapewne masz racje , tylko to brzmi tak jakbyś przez 4 lata źle się czuła w swojej skórze

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

[/COLOR]
Cytat:
Napisane przez nenkaEr Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynkiMuszę Wam ze smutkiem powiedzieć że te tabletki chyba przestają na mnie działać.Dzisiaj zjadłam już dwunastą.Co prawda nadal mam suchoty i dużo piję,ale jem coraz więcej i jestem ciągle zmęczona i nic mi się nie chce,a waga jak stała tak dalej stoi.No to w sumie działają ale nie tak jak bym sobie tego życzyła..Mimo wszystko Wam powodzonka życzę,ja zjem do końca te opakowanie,ale potem nie wiem..
hej, dziwne - jestes jedyna osoba która mówi , że zero efektów.

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-05-12 o 17:12
Stary 2012-05-12, 14:18   #734
onlemon
Raczkowanie

Kurcze a ja źle się czuje. Pewnie głównie przez to że mało śpie, czuje sie jakaś taka słabsza...moze przerwać na 1-2 dni ?
Stary 2012-05-12, 17:16   #735
marika39
BAN stały

bo tak sie będziesz czuć, przeciez pisałam , że jest wrażenie jakby człowiek z sił opadał a szczególnie odczuwa sie to przy wysiłku np. sprzatanie , wchodzenie po schodach , nawet co dziwne- stanie w kolejce w sklepie do kasy bedzie męczyło- jest uczucie jakby powietrze z Ciebie uchodziło...itp.

a co jadłas dzis , może od tego zaczniemy
Stary 2012-05-12, 18:28   #736
Crystale
Przyczajenie

Powiedzcie mni o jakiej porze lepiej jeśc sibumax rano czy lepiej na noc ?
Crystale jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-12, 18:50   #737
onlemon
Raczkowanie

Cytat:
bo tak sie będziesz czuć, przeciez pisałam , że jest wrażenie jakby człowiek z sił opadał a szczególnie odczuwa sie to przy wysiłku np. sprzatanie , wchodzenie po schodach , nawet co dziwne- stanie w kolejce w sklepie do kasy bedzie męczyło- jest uczucie jakby powietrze z Ciebie uchodziło...itp.

a co jadłas dzis , może od tego zaczniemy
Uff to dobrze że tak ma być , bo juz się stresowałam.

Jeść oczywiście jadłam, śniadanko, potem jabłko a teraz obiad
Stary 2012-05-12, 21:18   #738
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Crystale Pokaż wiadomość
Powiedzcie mni o jakiej porze lepiej jeśc sibumax rano czy lepiej na noc ?
sibum się je?!!!!!

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ----------

Cytat:
Uff to dobrze że tak ma być , bo juz się stresowałam.

Jeść oczywiście jadłam, śniadanko, potem jabłko a teraz obiad
a lubisz drób? piersi z kurczaka ?udka? itp jesli tak to pierś z grilla ( kuchenka mikrof., lub opiekacz) + sałatka, bądź kurczak gotowany lub w szybkowarze zrobiony , może byc tez smażony ale bez skory,

nie odstawiaj tak drastycznie na samym poczatku wszystkiego co jadłas wcześniej , powoli ale nie drastycznie , jedz malutkie porcje - jak masz na coś chęc , ja dziś byłam załatwić jedną sprawe i głupia wyszłam tylko po kawie i jabłku, bez sniadanie dobrze że mcdonald był po drodze zjadłam sobie sałatke z kurczakiem - śniadanio- obiad a na jutro botwinke sobie kupiłam , uwielbiam popijać z kubka z zieleniną

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-05-13 o 05:27
Stary 2012-05-12, 22:59   #739
onlemon
Raczkowanie

Cytat:

a lubisz drób? piersi z kurczaka ?udka? itp jesli tak to pierś z grilla ( kuchenka mikrof., lub opiekacz) + sałatka, bądź kurczak gotowany lub w szybkowarze zrobiony , może byc tez smażony ale bez skory,

nie odstawiaj tak drastycznie na samym poczatku wszystkiego co jadłas wcześniej , powoli ale nie drastycznie , jedz malutkie porcje - jak masz na coś chęc , ja dziś byłam załatwić jedną sprawe i głupia wyszłam tylko po kawie i jabłku, bez sniadanie dobrze że macdonald był po drodze zjadłam sobie sałatke z kurczakiem - śniadanio- obiad a na jutro botwinke sobie kupiłam , uwielbiam popijać z kubka z zieleniną
Wiesz co ja dietę zmieniłam "drastycznie" dlatego bo nie do końca potrafię nad sobą Panować....tzn teraz jak jest S. moze wyglądałoby to inaczej...ale zazwyczaj to było tak że jeśli wybieram się do mcdonalda to nie kupie np jednego cheesa tylko 3 i moze jakas cola , deser, no bo co mi szkodzi jak to zjem ? dlatego nie trzymam w domu rzeczy ktore by kusiły...choc to juz 3 dzień S. i jestem w szoku ze to tak działa, ze nie ciągnie w ogole do lodówki. Nic a nic.

Posiłki jem takie jak zwykle, czyli sniadanie, pozniej cos kolo 12.00 i obiad kolo 17.00 wiem ze powinno byc tego więcej ale na chwile obecna nie mam czasu...

a kurczaczka uwielbiam ale odkąd mieszkam sama jakoś tak nie mam ochoty gotować dla samej siebie...chociaż może jutro zrobię zupkę

Jejuuu....mam nadzieje ze jutrzejszy dzień będzie lepszy,bo serce wali i głowa jakas taka ciężka się zrobiła, obolała...
Stary 2012-05-13, 05:26   #740
marika39
BAN stały

Cytat:
Wiesz co ja dietę zmieniłam "drastycznie" dlatego bo nie do końca potrafię nad sobą Panować....tzn teraz jak jest S. moze wyglądałoby to inaczej...ale zazwyczaj to było tak że jeśli wybieram się do mcdonalda to nie kupie np jednego cheesa tylko 3 i moze jakas cola , deser, no bo co mi szkodzi jak to zjem ? dlatego nie trzymam w domu rzeczy ktore by kusiły...choc to juz 3 dzień S. i jestem w szoku ze to tak działa, ze nie ciągnie w ogole do lodówki. Nic a nic.

Posiłki jem takie jak zwykle, czyli sniadanie, pozniej cos kolo 12.00 i obiad kolo 17.00 wiem ze powinno byc tego więcej ale na chwile obecna nie mam czasu...

a kurczaczka uwielbiam ale odkąd mieszkam sama jakoś tak nie mam ochoty gotować dla samej siebie...chociaż może jutro zrobię zupkę

Jejuuu....mam nadzieje ze jutrzejszy dzień będzie lepszy,bo serce wali i głowa jakas taka ciężka się zrobiła, obolała...
to ja jestem lepsza, z mcdon. nie jadałam takich rzezcy , zreszta takie miejsca odwiedzałam raz do roku wole chińszczyzne , ona przynajmniej nie tuczy.To , że nie chce Ci sie jeść do tak jest, tylko radze jeść chociaż po trochu , bo samopoczucie bedzie kiepskie, drastycznie przestałyśmy dostarczać org. to co dostawał przez bardzo długi czas, i wkońcu zacznie sie upominać o braki , u mnie juz tak jest, ale tak jak pisałam , mam cheć to jem - oczywiście nie wszystko i w granicach rozsądku

Jeśli chodzi o zle samopoczucie , musze Cie zmartwić, taki stan może potrwać do kilku tygodni , ale po tygodniu może minąc, nie zmienisz tego - tak niestety jest. Dla niektórych nasz S jest nie stosowny na początke, powinno sie zacząć od slimexu , sibuslimu .
Trzymam kciuki , napisz jak po nocce mam nadzieję ze ok
A i co do opierzonego ptaka jedzenie tegoż pierzastego ptaka pomaga w diecie i w spadku kg.

Edytowane przez marika39
Czas edycji: 2012-05-13 o 05:28
Stary 2012-05-13, 06:41   #741
onlemon
Raczkowanie

Cytat:
Jeśli chodzi o zle samopoczucie , musze Cie zmartwić, taki stan może potrwać do kilku tygodni , ale po tygodniu może minąc, nie zmienisz tego - tak niestety jest. Dla niektórych nasz S jest nie stosowny na początke, powinno sie zacząć od slimexu , sibuslimu .
Trzymam kciuki , napisz jak po nocce mam nadzieję ze ok
A i co do opierzonego ptaka jedzenie tegoż pierzastego ptaka pomaga w diecie i w spadku kg.
Spałam dzisiaj 3-4 godziny. Najbardziej chyba przeszkadza mi to latanie serca, bo to takie nienaturalne. Ale oczywiście jeszcze poczekam i zobacze jak to będzie.

I jakoś zimno mi jest, nie wiem czy to przez ochłodzenie czy od S heh już sobie wkręcam
Stary 2012-05-13, 08:00   #742
marika39
BAN stały

Cytat:
Spałam dzisiaj 3-4 godziny. Najbardziej chyba przeszkadza mi to latanie serca, bo to takie nienaturalne. Ale oczywiście jeszcze poczekam i zobacze jak to będzie.

I jakoś zimno mi jest, nie wiem czy to przez ochłodzenie czy od S heh już sobie wkręcam
Będzie dobrze, ważne żebys się nie czuła gorzej serducho uspokoi sie za jaiś czas, jak bedzie bardzo waliło , zacznij brać przez kilka dni co 2 dzień, uspokoi sie troszke i wrócisz spowrotem do codziennego stosowania
A zimno Ci bo, te tab. daja efekt termogeniczny , a teraz zrobiło sie zimno i dlatego odczuwasz dyskomfort w postaci chłodu
trzymam kciuki i nie poddawaj się , zmierz sobie ciśnienie na wszelki wypadek

---------- Dopisano o 08:00 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Cytat:

a tak z ciekawości, bo nie zapytałam. Widze , że jestes z wawy, a dokładnie?
Stary 2012-05-13, 08:49   #743
onlemon
Raczkowanie

Cytat:

a tak z ciekawości, bo nie zapytałam. Widze , że jestes z wawy, a dokładnie?

Mokotów
Stary 2012-05-13, 10:09   #744
Madziara179
Przyczajenie

Witajcie dziewczyny jestescie rozeznane w tych tabletkach a więc mam pytanie mam zamiar zamówic u zbroi tabletki , ciągle śię zastanawiam jakie bo co do działania to śą rózne opinie , może mi doradzicie jakie ma najlepsze .
Dziękuje za każdą rade .
Stary 2012-05-13, 10:19   #745
marika39
BAN stały

Cytat:
Mokotów

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziara179 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny jestescie rozeznane w tych tabletkach a więc mam pytanie mam zamiar zamówic u zbroi tabletki , ciągle śię zastanawiam jakie bo co do działania to śą rózne opinie , może mi doradzicie jakie ma najlepsze .
Dziękuje za każdą rade .
nie ma czegoś takiego jak najlepsze!!!! wszystkie maja po 15 mg sib., wiec działanie zasadniczo takie samo , wszystko zależy od osoby , na każdego działa inny lek, poczytaj forum - zobaczysz ze jedna moze brac dane tabl. a drugiej to nie pasuje, wiec reguły nie ma.Poza tym na stronie pisze o działaniu-

: Działanie
Jakie sa efekty po stosowniu miesięcznym?
Nie ma uniwersalnej odpowiedzi dla wszystkich. Ile uda nam się schudnąć zależy od wielu czynników, indywidualnych predyspozycji, aktualnej wagi, reakcji na lek, genetycznych uwarunkowań, stosowanej diety, trybu życia itp..

Który preparat jest najmocniejszy?
Teoretycznie wszystkie powinny działać tak samo bo mają ten sam skład, w praktyce każdy ma swoich zwolenników jak i przeciwników. Na jednego lepiej działa ten, na innych tamten. Trzeba samemu sprawdzić...
Może kiedyś zrobię analizę fizykochemiczną to będzie wiadomo jakie są różnice
Stary 2012-05-13, 11:40   #746
Madziara179
Przyczajenie

a u zbroi można złozyc zamówienie dzisiaj
Stary 2012-05-13, 11:42   #747
Mcherub
Rozeznanie

Zdecydowanie najmocniejszy jest sibumax tylko tak naprawde mało wiemy o tym leku bo jest od niedawna może ma jakieś paskudne dodatki że większość osób bardzo źle się po nim czuje ale efekty są
Mcherub jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 11:43   #748
marika39
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Madziara179 Pokaż wiadomość
a u zbroi można złozyc zamówienie dzisiaj
zawsze , a odpowiesz mi na pytanie ? bierzesz 5 tabl i twierdzisz ze nie działa dlaczego? ten lek jest dobry.

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Mcherub Pokaż wiadomość
Zdecydowanie najmocniejszy jest sibumax tylko tak naprawde mało wiemy o tym leku bo jest od niedawna może ma jakieś paskudne dodatki że większość osób bardzo źle się po nim czuje ale efekty są
napewno ma dodatkowe świństwo dołożone, wiele kobitek potwierdza, że sampopczucie fatalne, nawet problemy ze wzrokiem itp
Stary 2012-05-13, 13:27   #749
Madziara179
Przyczajenie

sibumax to chyba jedyne tabletki u Z co przynoszą jakies efekty
Stary 2012-05-13, 14:43   #750
Mcherub
Rozeznanie

Ja chyba odsprzedam swoje opakowanie sibumaxu kupionego u Zbroi gdyby ktoś był chętny oczywiście taniej bo brakuje 3 tabletek , kupię chyba coś słabszego ja przez 3 dni schudłam ponad 3 kilo ale zaczęło boleć mnie gardło chyba mam za bardzo wysuszone może za mało piłam , nie biorę juz dwa dni i na jedzenie w ogóle nie patrzę więc są silne i działają a ja az tak wielkiej nadwagi nie mam i wydaje mi się że za szybką chudnę , wiec gdyby ktoraś była chętna to proszę pisać
Mcherub jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum W krzywym zwierciadle odchudzania

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości