Październikowe PM cz. II :) - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-09-07, 11:25   #721
trenerek
Raczkowanie

Dot.: Październikowe PM cz. II :)

Vainilla ja tez ostatnio mama problemy z koncentracją, a ostatnio byłam na szkoleniu i tylko dochodziły do mnie sms, że dużo gości ze strony TŻ nie przyjedzie (a chodziło o 2 pary....) i że przyszła tesciowa sobie doprosiła córkę (gdzie miało być bez dzieci wesele) ludzi, za którymi nie przepadamy...... masakra no i ze szkolenia za dużo nie wyniosłam..
A ta ostatnia rzecz to już naprawde mnie na maksa wkurzyła!
Gdybym rok temu wiedziała to co dizś to nie robiłabym żadnego wesela tylko obiad wyłącznie dla najbliższych, ale cóż rok temu to sobie wesela bez poprawin nie wyobrażałam....

Ptaszysko16 tez myślałam o fryzyrce z puszczonymi włosami z boku, ale nie wiedziałam, ze to można tak ładnie z tyło zrobić, super, jak nie masz nic przeciwko to sie zainspiruję
trenerek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 11:51   #722
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez trenerek Pokaż wiadomość
Vainilla ja tez ostatnio mama problemy z koncentracją, a ostatnio byłam na szkoleniu i tylko dochodziły do mnie sms, że dużo gości ze strony TŻ nie przyjedzie (a chodziło o 2 pary....) i że przyszła tesciowa sobie doprosiła córkę (gdzie miało być bez dzieci wesele) ludzi, za którymi nie przepadamy...... masakra no i ze szkolenia za dużo nie wyniosłam..
A ta ostatnia rzecz to już naprawde mnie na maksa wkurzyła!
Gdybym rok temu wiedziała to co dizś to nie robiłabym żadnego wesela tylko obiad wyłącznie dla najbliższych, ale cóż rok temu to sobie wesela bez poprawin nie wyobrażałam....

Ptaszysko16 tez myślałam o fryzyrce z puszczonymi włosami z boku, ale nie wiedziałam, ze to można tak ładnie z tyło zrobić, super, jak nie masz nic przeciwko to sie zainspiruję

pewnie że nie mam nic przeciwko
Ptaszysko16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 12:02   #723
gitmartusia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
ja będę mieć zaplecione włosy w warkocz francuski i z boku puszczone. taki koszyczek popularnie zwany
takie coś jak w załączniku tylko pomieszane bez welonu tylko kwiatek. pasuje to mojej sukni z płaszczem w stylu "renesansowym"....
Fajne fryzurki Ta druga i trzecia bardziej przypadły mi do gustu, ale to dlatego, że ja nie chcę rozupszczonych
Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość
Zetnę włosy asymetrycznie, z jednej strony za ucho i później stopniowo przechodzą z tyłu tak, że po drugie są poniżej brody. Miałam już raz taką fryzurę i bardzo dobrze się w niej czułam. Farbować nie będę za długo wracałam do swojego koloru włosów po latach zabaw z koloryzacją. Jestem blondynką, a po słonecznych miesiącach mam dodatkowo naturalne jasne pasemka, wyglądają jak subtelny balejaż.
Wow fajnie!

Ja chciałam na poprawiny jakoś szaleńczo obciąć włosy, ale nie wiem czy ten pomył się ziści
Stary 2011-09-07, 12:13   #724
gitmartusia
Zadomowienie

Mi póki co podoba sie coś takiego jak w załącznikach, ale tak jak Wam pisałam dzisiaj będę widziała sie z moją fryzjerką więc zobaczę co ona zaproponuje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2k08e9dcb929.jpg (24,7 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 056.jpg (12,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 381.jpg (16,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1552e66746eccb1b001fc2053a5587fc1080529c_m.jpg (16,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryzura-10337.jpg (30,2 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ikf[1].com.pl-fotka-995334.jpg (29,0 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img96390[1].fryzury-dlugie.1111241.jpg (35,3 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg (26,7 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slubne1.jpg (16,4 KB, 2 załadowań)
Stary 2011-09-07, 13:55   #725
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gitmartusia Pokaż wiadomość
Mi póki co podoba sie coś takiego jak w załącznikach, ale tak jak Wam pisałam dzisiaj będę widziała sie z moją fryzjerką więc zobaczę co ona zaproponuje
fryzura 10337 boska

załączam moje jeszcze inne które brałam pod uwagę może kogoś coś jeszcze zainspiruje

ja się dałam namówić żeby przed samym ślubem zrobić sobie pasemka/ balejaż ale w sumie to cały czas się jeszcze się waham bo bardzo długo wracałam do swoich włosów po farbowaniu (tyle że zawsze robiłam miedź/rude)
ma któraś z was jakieś doświadczenia? jestem ciemną blondynką co myślicie (pasemka oczywiście takie jak od słońca ....)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10-stylowych-fryzur-slubnych_8174_11.jpg (11,3 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10-stylowych-fryzur-slubnych_8175_11.jpg (13,7 KB, 1 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10-stylowych-fryzur-slubnych_8176_11.jpg (13,2 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: gif 12a1.gif (123,5 KB, 5 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 60464746.jpg (58,7 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg slub8.jpg (19,9 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1296136907_fryzury_slubne_02.jpg (21,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img96390.fryzury.597252.jpg (14,1 KB, 7 załadowań)
Stary 2011-09-07, 14:27   #726
nadya69
Raczkowanie

GG do nadya69

Super te fryzurki

Ja umówiłam się już do fryzjera, ale tak konkretnie to nie mam prawie nic. Bardzo podobają mi się fryzury z dobieranym warkoczem ale większość jest bez grzywek a ja muszę ją mieć.
Gdzieś kiedyś na wizażu taką jedną podpatrzyłam, ale nie mogę jej znaleźć. Jak znajdę do wkleję.
Póki co znajomi polecają mi żebym zrobiła sobie taką jak miałam na jednym weselu niedawno, tylko tyłu nie ma pokazanego (cały tył to był taki warkocz dobierany ciągnący się do jednego do drugiego ucha)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryzura.jpg (83,7 KB, 28 załadowań)
nadya69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 14:28   #727
nadya69
Raczkowanie

GG do nadya69

Cytat:
Napisane przez gitmartusia Pokaż wiadomość
Mi się baaardzo podoba fryzura 3 i 6

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-07, 14:45   #728
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nadya69 Pokaż wiadomość
Super te fryzurki

Ja umówiłam się już do fryzjera, ale tak konkretnie to nie mam prawie nic. Bardzo podobają mi się fryzury z dobieranym warkoczem ale większość jest bez grzywek a ja muszę ją mieć.
Gdzieś kiedyś na wizażu taką jedną podpatrzyłam, ale nie mogę jej znaleźć. Jak znajdę do wkleję.
Póki co znajomi polecają mi żebym zrobiła sobie taką jak miałam na jednym weselu niedawno, tylko tyłu nie ma pokazanego (cały tył to był taki warkocz dobierany ciągnący się do jednego do drugiego ucha)
a może takie coś??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryz.jpg (25,2 KB, 5 załadowań)
Stary 2011-09-07, 14:54   #729
glooria
Raczkowanie

WITAM
trochę o mnie mam na imię Beata a mój tż Paweł, nasze wesele odbędzie się 22-10
jesteśmy od 11 lat razem i mamy 14-miesięczne dziecko decyzja o ślubie była wiela razy odkładana aż wreszcie udało nam się !!!
planowanie zaczęliśmy na początku sierpnia najpierw miało być skromne wesele ok 50 osób ale zrobiło sie z tego weselicho na ok 100 (chociaż mam cichą nadzieje że połowa nie przyjdzie
z tego co mamy już przygotowane to:
sala i hotel zamówione i dj + wodzirej
zaproszenia wysłane i kilka potwierdzonych
ksiądz +papiery podpisane (podpisaliśmy w czasie urlopu w pl w sierpniu )
mamy załatwione tiule na ubranie kościoła
no i mam buty i to by było na tyle spoko

nie mam sukienki ani tż garniaka, nie mamy obrączek, i setki innych rzeczy ale się tym nie przejmuje bo jedziemy na cały październik do pl i będziemy wszystko załatwiać na miejscu

jedyne czego nie da się załatwić to pogody więc tylko tym się martwię
mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona
glooria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 14:59   #730
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

witamy
Stary 2011-09-07, 15:08   #731
nadya69
Raczkowanie

GG do nadya69

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
a może takie coś??
OO właśnie ta

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ----------

Witamy glooria
Stary 2011-09-07, 15:23   #732
glooria
Raczkowanie

dzięki co do fryzur to mam zamiar upiąć włosy u góry troszkę zebrać i podnieść po obu stronach też zebrać i zrobić drobnego dobieranego czy cos takiego a na środku kok duży
dodatkowo kwiatek z jednej strony i welon wpięty w środek koka
glooria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 15:43   #733
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez glooria Pokaż wiadomość
WITAM
trochę o mnie mam na imię Beata a mój tż Paweł, nasze wesele odbędzie się 22-10
jesteśmy od 11 lat razem i mamy 14-miesięczne dziecko decyzja o ślubie była wiela razy odkładana aż wreszcie udało nam się !!!
planowanie zaczęliśmy na początku sierpnia najpierw miało być skromne wesele ok 50 osób ale zrobiło sie z tego weselicho na ok 100 (chociaż mam cichą nadzieje że połowa nie przyjdzie
z tego co mamy już przygotowane to:
sala i hotel zamówione i dj + wodzirej
zaproszenia wysłane i kilka potwierdzonych
ksiądz +papiery podpisane (podpisaliśmy w czasie urlopu w pl w sierpniu )
mamy załatwione tiule na ubranie kościoła
no i mam buty i to by było na tyle spoko

nie mam sukienki ani tż garniaka, nie mamy obrączek, i setki innych rzeczy ale się tym nie przejmuje bo jedziemy na cały październik do pl i będziemy wszystko załatwiać na miejscu

jedyne czego nie da się załatwić to pogody więc tylko tym się martwię
mam nadzieję że przyjmiecie mnie do swojego grona
Witamy

Ślubujemy w ten sam dzień

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 17:42   #734
vainilla
Zakorzenienie

dziewczyny, mni si podobają romantyczne fryzury, w ogóle gdybym mogla wybierac raz jeszcze to wybralabym inna suknie - romantyczne falbany. wszyscy mi odradzali- nigdy wiecej nikogo nie bede sluchac. a teraz pasuje mi tylko gładki kok, bo mam kasycznie elegancką suknię . a kolczyki mam takie:
http://www.apart.pl/pl/srebro,c,1,3,4483

Si no tienes nada que ofrecer, ofrece una sonrisa

vainilla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 17:58   #735
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vainilla Pokaż wiadomość
dziewczyny, mni si podobają romantyczne fryzury, w ogóle gdybym mogla wybierac raz jeszcze to wybralabym inna suknie - romantyczne falbany. wszyscy mi odradzali- nigdy wiecej nikogo nie bede sluchac. a teraz pasuje mi tylko gładki kok, bo mam kasycznie elegancką suknię . a kolczyki mam takie:
bardzo ładne

a może na bok byś się uczesała, puściła w takim delikatnym skręcie i do tego kwiat we włosy?

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 18:02   #736
ja :)
Zakorzenienie

Kurcze, dziewczyny - wstaje rano, otwieram wizaz przy kawie a tu dwie strony wiadomosci! Ale zaszalałyście przez jeden dzień
Ale wracając do fryzur - Ptaszysko, te z załączników z drugiej Twojej propozycji są super prawie wszystkie.
Ja mam kwadratowy łeb (serio!), więc właśnie myśle o jakimś lekkim upięciu albo (to opcja preferowana) rozpuszczone (tylko lekko podpiete na bokach). W takich czuje się najepiej, a że włosy naturalnie falują i są podatne na loki, to może się to jakoś będzie trzymać. Próbna 3ciego października więc pozostaje mi poczekać na opinię fryzjerki..
I w pracy też czasem nie mogę się skupić - denerwuje się, że nie zdąże z tym wszystkim i tak to się kończy.. Na szczęście po powrocie do PL mam całe dwa zupełnie wolne od pracy tygodnie, więc nie powinno być tak źle.
I mam już ostateczną listę gości, więc mogę zacząc wreszcie rozmieszczanie po pokojach hotelowych i przy stołach (to dla mnie była od początku najbardziej stresująca kwestia)

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
bardzo ładne

a może na bok byś się uczesała, puściła w takim delikatnym skręcie i do tego kwiat we włosy?
Dokładnie miałam to samo zaproponować Oczywiście wszystko zależy od kształu głowki - ale taka opcja brzmi dobrze.
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-07, 18:08   #737
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
ja co chwila myslę że moze jeszcze kupic inną suknię ale wtedy otwieram folder ze zdjęciem i oglądam jedno na którym mam uśmiech w niej od ucha do ucha i sobie powtarzam nie kombinuj
a teraz zwycięzca na tort dziś znalazłam TŻ powiedział że nie wie jak to nam zrobią ale taki ma być
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg cake1146.jpg (37,9 KB, 21 załadowań)
Stary 2011-09-07, 19:21   #738
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Ptaszysko: tort piekny, świetnie sie wpisuje w kolorystykę października.

Nadya: zawieszki bardzo pomysłowe

Co do fryzur to tez mi się podobają takie luźniejsze., w pt mam próbną i zobaczymny co z tego wyjdzie. Póki co czekam na suknię ślubną - bo coś dojść do salonu nie może.. miała być po 28 sierpnia i niiiiccc.....

W weekend mam nadzieję że dopniemy już kościół, salę, kwiaty i noclegi przynajmniej liczę na to. Bo następny weekend wprawdzie będziemy w Łebie ale na weselu znajomych więc na organizację własnego aż tak dużo czasu mieć nie będziemy.

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-08, 06:53   #739
vainilla
Zakorzenienie

a ja dzisiaj miałam koszmary...sniło mi się że jestem źle umalowana, że idę do innego makijażysty a ona się ze mnie nabija, że nie mam czasu etc.

wczoraj podobno zrobiono mi buciki. dziś jadę po odbiór i modlę się żeby nie było za ciemne, kupowałam je trochę na pałę.

etola nie chce mi dojść - co robić dziewczyny, pisałam do gościa wczoraj ale nie odpowiada - mam napisac do allegro? wysłano ponoć w zeszłą środę paczką priorytową. ja wiem że z gdańska do częstochowy blisko nie jest ale bez przesady... zawsze czekam 3/4 dni max

a suknia....no wszystkim się podoba ale opatrzyła mi się już. jest taka zwykła. wiem, że postawiłam na klasyczną elegancję i ona do mnie pasuje ale tak jak pisałam, dziś wybrałabym coś bardziej romantycznego.
Dostałam dziś piękny komplet biżuterii od koleżanki, tzn. chce mi pożyczyć. Na przymiarce za tydzień się okaże czy pasuje. Jest boska

Ptaszysko,fantastyczny torcik. Nie obrazisz się jak z Ciebie zgapię?

No i kolejdzy dzień pracy - Ja, widzisz ja chciałam bardzo 2 tyg wolnego przed ślubem ale nie ma szans, nie mam tyle urlopu, co najwyżej 2 dni - bezpłatny albo zwolnienie(przy czym tu wiadomo że to oszustwo)

Edytowane przez vainilla
Czas edycji: 2011-09-08 o 06:57
Stary 2011-09-08, 08:11   #740
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
a ja dzisiaj miałam koszmary...sniło mi się że jestem źle umalowana, że idę do innego makijażysty a ona się ze mnie nabija, że nie mam czasu etc.

wczoraj podobno zrobiono mi buciki. dziś jadę po odbiór i modlę się żeby nie było za ciemne, kupowałam je trochę na pałę.

etola nie chce mi dojść - co robić dziewczyny, pisałam do gościa wczoraj ale nie odpowiada - mam napisac do allegro? wysłano ponoć w zeszłą środę paczką priorytową. ja wiem że z gdańska do częstochowy blisko nie jest ale bez przesady... zawsze czekam 3/4 dni max

a suknia....no wszystkim się podoba ale opatrzyła mi się już. jest taka zwykła. wiem, że postawiłam na klasyczną elegancję i ona do mnie pasuje ale tak jak pisałam, dziś wybrałabym coś bardziej romantycznego.
Dostałam dziś piękny komplet biżuterii od koleżanki, tzn. chce mi pożyczyć. Na przymiarce za tydzień się okaże czy pasuje. Jest boska

No i kolejdzy dzień pracy - Ja, widzisz ja chciałam bardzo 2 tyg wolnego przed ślubem ale nie ma szans, nie mam tyle urlopu, co najwyżej 2 dni - bezpłatny albo zwolnienie(przy czym tu wiadomo że to oszustwo)
vainilla - koszmarami sie nie przejmuj - ja mam je też dość często, taka już chyba natura człowieka, że to co na psychice zostaje to w snach sie odbija. Będzie dobrze.. Na pocieszenie powiem Ci, że dzis znalazłam co najmniej trzy prognozy pogody, w których była informacja o pięknym październiku

jeśli chodzi o etolę - daj czas sobie do końca tygodnia i wtedy zacznij interwencję. ja też właśnie czekam na spinke srebrną do włosów i również nie przychodzi, ale wiadomo, że różne rzeczy wpływają na opóżnienie - do końca tygodnia się wstrzymam a później będę składać skargi. mam nadzieję, że przyjdzie zarówno moja spinka jak i Twoja etola i pochwal się jak się prezentuje jak dotrze

co do sukni to uważam, że naprawdę nie masz najmniejszego powodu do zmartwień - będzie po prostu cudnie! pierwsza myśl = złota myśl - a uznaję to zasadę

a urlop - ja nie mam urlopu - jestem po prostu nie zatrudniona na trzy miesiące od października do stycznia. także wolne wynikło samo z siebie. bardzo się cieszę, bo będąc 7tys mil od domu ciężko jest to wszytsko ogranąć.. także bezrobocie czasem ma swoje plusy

pokaż buty jak odbierzesz!
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-08, 08:29   #741
vainilla
Zakorzenienie

ale super by było gdyby z ta pogodą się udało. ja już nie szukam prognoz, staram się nie nakręcać

zastanawiam się jeszcze na jednym - planuję zakup welonu,takiego wiecie 2 metrowego. Wyczytałam wczoraj że pod niego nie powinno się zakładać nic poza suknią - tzn nic na ramiona.jeśli bedzie ciepło - nie ma problemu. gorzej z zimnem. Z drugiej strony nie chcę rezygnować z takiego welonu. Myślę nawet o tym żeby się rozgrzać przed wejściem do kościoła - nie wiem, jakimś grzanym winem na przykład. Bo wychodzi to tak że albo etola,albo welon. fakt faktem sama nie wiem jak wyglądałoby połączenie tego. co o tym myślicie? wiem że pomożecie

Stary 2011-09-08, 09:08   #742
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:

jeśli ci się tylko podoba to pewnie nie ma najmniejszego problemu
Stary 2011-09-08, 11:01   #743
trenerek
Raczkowanie

Cytat:
ale super by było gdyby z ta pogodą się udało. ja już nie szukam prognoz, staram się nie nakręcać

zastanawiam się jeszcze na jednym - planuję zakup welonu,takiego wiecie 2 metrowego. Wyczytałam wczoraj że pod niego nie powinno się zakładać nic poza suknią - tzn nic na ramiona.jeśli bedzie ciepło - nie ma problemu. gorzej z zimnem. Z drugiej strony nie chcę rezygnować z takiego welonu. Myślę nawet o tym żeby się rozgrzać przed wejściem do kościoła - nie wiem, jakimś grzanym winem na przykład. Bo wychodzi to tak że albo etola,albo welon. fakt faktem sama nie wiem jak wyglądałoby połączenie tego. co o tym myślicie? wiem że pomożecie

Szczerze to nie wiem czy pod welon nie powinno sie zakładać żadnej narzutki, ale jeżeli ja miałabym z czegoś zrezygnować to byłby to welon. Chyba najlepiej wsalonie poprzymierzać różne połączenia.

Co do urlopu to pamiętaj, że na ślub przysługuja 2 dni urlopu okolicznościowego - dużo to nie jest ale zawsze coś.
JA tez planuję urlop brac na 3-2 dni przed ślubem, musi mi starczyc reszta na podróz poślubną

Ps. trzymam kciuki za pogodę i witam nową październikową PM z 22 gloorię
Stary 2011-09-08, 11:07   #744
vainilla
Zakorzenienie

Witam,
paczka została nadana 31.08 wraz z paczką na inny adres, która doszła już w piątek 2.09.
Pani paczkę wysłałam na adres:
************** **/**
42-200 Częstochowa
Podejdę dziś na pocztę w tej sprawie.
Pozdrawiam.

No, to ładne kwiatki. Wyżej odpowiedź od faceta który wysłał mi etolę. Żadnego Przepraszam, nic!!

Właśnie koleżanka napisała mi że moja suknia jest zbyt skromna na ślub. Killer. Wkurzyła mnie. Jak można tak komukolwiek napisać? to że ona wyobraża sobie siebie jako pannę całą w tiulach i świecidełkach nie znaczy że każdy ma takie potrzeby..........

wiem że mam 2 dni okolicznościowego. ale razem z nim mam 12 dni... więc wiecie 10 na urlop a 2 przed ślubem niby. chociaż przydałby się tydzień....

Edytowane przez vainilla
Czas edycji: 2011-09-08 o 11:09
Stary 2011-09-08, 11:31   #745
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam,
paczka została nadana 31.08 wraz z paczką na inny adres, która doszła już w piątek 2.09.
Pani paczkę wysłałam na adres:
************** **/**
42-200 Częstochowa
Podejdę dziś na pocztę w tej sprawie.
Pozdrawiam.

No, to ładne kwiatki. Wyżej odpowiedź od faceta który wysłał mi etolę. Żadnego Przepraszam, nic!!

Właśnie koleżanka napisała mi że moja suknia jest zbyt skromna na ślub. Killer. Wkurzyła mnie. Jak można tak komukolwiek napisać? to że ona wyobraża sobie siebie jako pannę całą w tiulach i świecidełkach nie znaczy że każdy ma takie potrzeby..........

wiem że mam 2 dni okolicznościowego. ale razem z nim mam 12 dni... więc wiecie 10 na urlop a 2 przed ślubem niby. chociaż przydałby się tydzień....

zbyt skromna? to co masz sobie przepraszam banknoty dokleić bo to tak samo można się do mojej przyczepić ze za tania bo z wyprzedaży.
Durne gadanie!!
Dawałaś gdzieś zdjecia żebym mogła sobie popatrzeć co jej "brakuje" jej zdaniem???

ja wam lepiej powiem z urlopem. ja mam jeszcze z 35 dni zaległego
i co z tego ......
jak ja nie mogę brać jak są zajęcia a w wakacje siedzę i pracuję nad dr bo inaczej nie mam kiedy...
jadę we wtorek na konferencję to wzięłam pt i pn wolny to już się szefowa rzucała bo ona jakieś zebranie robi w pn ....
Stary 2011-09-08, 11:50   #746
vainilla
Zakorzenienie

Ptaszysko, zdjęcia sa na 18 stronie naszego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527482&page=18 , tylko welon może odpaść na rzecz futrzanej etoli spinanej wielką srebrną broszką(o ile dojdzie) Tylko szczerze proszę

troche mnie to zdołowało. ale idea była taka żeby wyglądac elegancko i z klasą. Elegancja i masa świecidełek się wykluczają

Stary 2011-09-08, 13:25   #747
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
Ptaszysko, zdjęcia sa na 18 stronie naszego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=527482&page=18 , tylko welon może odpaść na rzecz futrzanej etoli spinanej wielką srebrną broszką(o ile dojdzie) Tylko szczerze proszę

troche mnie to zdołowało. ale idea była taka żeby wyglądac elegancko i z klasą. Elegancja i masa świecidełek się wykluczają
Sukienka jest piękna i nic jej nie brakuje!!! Wyglądasz super Wygląda bardzo elegancko i z klasą i nie jest za skromna czy jak to Twoja koleżanka określiła. Mówiąc kolokwialnie wygląda jak prawdziwa suknia ślubna a nie jakiś zamiennik co rozumiem miała na myśli koleżanka sugerując że mało odświętna czy nie wiem jaka...

Tak jak mówisz świecidełka to nie to poza tym urok sukni to nie ilość falban czy buchawtów a całość
Stary 2011-09-08, 14:13   #748
trenerek
Raczkowanie

Zgadzam się z przedmówczynią (przedpiszącą? Kazda wybiera sukienkę w której najlepiej się czuję, mi np tez podobają się te najprostsze. Twoja jest bardzo ładna, klasyczna i elegancka i nie ma co się przejmowac opiniami ludzi, którzy nie szanują zdania innych!
Stary 2011-09-08, 14:25   #749
amber2046
Zakorzenienie

glooria witaj, my też ślubujemy 22 października, planujemy na odległość i wystartowaliśmy z załatwianiem pod koniec sierpnia. Tylko dużo mniej zrobiliśmy niż wy, ale też przygotowujemy skromniejszą uroczystość. Jedynie wieczór panieński i kawalerski będzie huczny.

vainilla postawiłaś na klasyczna elegancję to się zawsze sprawdza. Kolczyki i upięta fryzura pasują do tej konwencji i tworzą spójny wizerunek. Planujesz też inna biżuterię bransoletkę albo naszyjnik? Moim zdaniem będziesz wyglądać pięknie, nie przejmuj się zdaniem jednej koleżanki.

gitmartusia dzięki, w sumie nie mam zbytniego wyboru, ponieważ w dwa miesiące nie zapuszczę włosów.

Nie mogę znaleźć odpowiednich szpilek dlatego zaczęłam rozważać założenie soczyście malinowych. Mogłabym mieć w bukiecie kwiaty w tym samym kolorze. Poza tym słucham piosenki, którą kiedyś wybraliśmy i jedyne czego będzie mi brakować w naszej uroczystości to pierwszego tańca do tej melodii.

Ptaszysko16 tort rewelacyjny.

Crucify Your Mind

Edytowane przez amber2046
Czas edycji: 2011-09-08 o 14:31 Powód: Edit: Znalazłam kilka odpowiedzi na moje pytanie.
amber2046 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-08, 17:30   #750
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

mam jakiś kryzys nic mi dziś nie idzie nic pożytecznego w pracy nie zrobiłam ehhh nie wiem czy to pogoda czy zmęczenie stres czy wszystko razem.
A wam jak wieczór mija??
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości