DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V - razem zrzuciłyśmy już ponad 250 kg! - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-05-13, 09:37   #721
wykrasana
Szara Eminencja

Dot.: DIETA DUKANA od nowego roku - cz. V, już nas wiele mniej!:)

Cytat:
Napisane przez extravagance86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, pije któraś herbatę z pokrzywy? Bo czytałam, że działa super i na nerki..
Ja piłam na włosy tylko, że mnie strasznie wysypało na buzi Ponoć efekt oczyszczania organzimu...
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 09:53   #722
Asgoja
Rozeznanie

GG do Asgoja

Witajcie

Wczoraj godzinka biegania z pulsometrem na trybie spalania tłuszczu i dziś jest mnie mniej o 0,8 kg

Polecam zakupcie sobie to cudo.

Ten bieg to naprawde troszke szybszy chód ale działą tak jak powinien i spala tłuszczyk a nie rozbudowywuje mięśnie

A jestem aktualnie na PW

Własnie dotarły moje aromaty, zapachy piękne musze teraz z nich coś wykombinować
Asgoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 10:01   #723
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

wlasnie dzwoniłam w sprawie pracy...niestety Pani akurat załatwiała jakaś sprawe i nie mogła rozmawiac konkretnie wiem jedynie ze jest aktualna i umowiłyśmy sie na tel wieczorkiem

Umowa na 3/4 etatu a to by mi pasowało bo jak całość to później mam problem z mała...i wynagrodzenie 1500 zł brutto...czyli netto jakies 1100 zl hmmmmm...??
mysliscie ze to duzo czy malo jak na 3/4 etatu??
aaa no i praca w sklepie spozywczym, wiec do najłatwiejszych nie nalezy...heh

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Asgoja Pokaż wiadomość
Witajcie

Wczoraj godzinka biegania z pulsometrem na trybie spalania tłuszczu i dziś jest mnie mniej o 0,8 kg

Polecam zakupcie sobie to cudo.

Ten bieg to naprawde troszke szybszy chód ale działą tak jak powinien i spala tłuszczyk a nie rozbudowywuje mięśnie

A jestem aktualnie na PW

Własnie dotarły moje aromaty, zapachy piękne musze teraz z nich coś wykombinować
a Ile takie cudenko kosztuje??

aaa no i gratuluje spadku...ładnie

Faza II - trwa...

BYŁO: 97,2 KG
JEST: 73,8KG
BĘDZIE: 65 KG
Nadiia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 10:10   #724
Asgoja
Rozeznanie

GG do Asgoja

Cytat:
Napisane przez Nadiia24 Pokaż wiadomość

Na allegro ok 100 zł ale i za 50 zł są wpisz sobie pulsometr ja mam z sigmy

Sama byłam w szoku że aż tyle.

A bieg to taki szybszy trucht musiałam cały czas zwalniać bo mi pikało że za szybko :P
Asgoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 10:22   #725
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez basia_ww Pokaż wiadomość
HA HA to tak jak ja, moja waga pogniewała się na mnie i nie chce już spadać - też czekam do końca miesiąca i wchodzę na III, może to co da, też pocieszam wszystkich, a sama łapę doły.... ale juz powoli zaczynam grzeszyć, więc czas na III
No właśnie w tym sęk, że ja nie grzeszę w ogóle... ostatnio jedynie z tym sernikiem przesadziłam, ale to taki jakby pół na pół grzech bo wszystko dukanowe było. Też poczekam do końca miesiąca i jeśli będzie jakiś efekt to dalej będę na II. Może ten mój zastój to dlatego że nie ćwiczę? Staram się dziennie bardzo dużo chodzić, ale sportów żadnych nie uprawiam bo najzwyczajniej w świecie brakuje mi czasu na to. N nic, czekam

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

Cytat:
Dziewczyny, pije któraś herbatę z pokrzywy? Bo czytałam, że działa super i na nerki..
Ja kiedyś piłam, no i szczerze to mogłabym w pampersie chodzić, bo dosłownie co 10 minut sikawka mi się włączała

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
wlasnie dzwoniłam w sprawie pracy...niestety Pani akurat załatwiała jakaś sprawe i nie mogła rozmawiac konkretnie wiem jedynie ze jest aktualna i umowiłyśmy sie na tel wieczorkiem

Umowa na 3/4 etatu a to by mi pasowało bo jak całość to później mam problem z mała...i wynagrodzenie 1500 zł brutto...czyli netto jakies 1100 zl hmmmmm...??

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Nadia a powiedz długo szukałaś pracki???
Szczerze to nie wiem, czy jest to dużo czy mało, ale chyba dobrze, że w ogóle coś się pojawiło
Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie pomyślnie dla Ciebie
Stary 2011-05-13, 10:28   #726
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:

ja zarabiam 1438 na cały etat

"Czas to najcenniejszy podarunek, jaki możemy dostać od innych"...
extravagance86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 10:37   #727
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
Napisane przez Agus140188 Pokaż wiadomość
Nadia a powiedz długo szukałaś pracki???
Szczerze to nie wiem, czy jest to dużo czy mało, ale chyba dobrze, że w ogóle coś się pojawiło
Mam nadzieję, że wszystko wyjdzie pomyślnie dla Ciebie
Ojj juz nawet nie licze ile, ostatnio pojawiło sie cos ale nie bylam zadowolona. Bylo dosyc ciezko i niestety nielojalny pracodawca...praca na czarno a to mnie nie interesuje.
A tu propozycja o tyle kuszaca ze blisko mojego domu a o to mi głównie chodzi zeby nie dojezdzac niewidomo gdzie tym bardziej ze teraz juz nie dysponuje drugim samochodem i musze jezdzic busem.

Cytat:
ja zarabiam 1438 na cały etat
czyli te 1500 brutto to nie jest tak zle...??tez mi sie tak wydaje, tylko boje sie - tak dawno nie pracowalam w sklepie, ponad 2 lata. Ale nie taki wilk straszny jak go maluja pewnie jesli mi sie uda, szybko sie rozkrece zawsze tak mam - strach zagląda mi w oczy a w rezultacie jest calkiem spoko

Generalnie nie jest to praca moich marzen, ale widze ze niestety na nic w swoim kierunku nie moge tu liczyc mieszkam w malej miescinie i tu jakies lepsze posadki to jedynie po znajomosci
a jak mieszkalam w Zabrzu to narzekalam ze to dziura a teraz ehhh istne zadupie, wiocha zabita dechami hehe
A cos musze robic, bo siedziec w domu nie umiem, po prostu mnie nosi...no i wiecie wiecznie 4 sciany to wcale nie jest takie fajne!
a jak czlowiek wie ze musi wyjsc do ludzi to i zadba o siebie bardziej i inaczej sie czuje, pogada z kims itd wiecie o co mi chodzi...??
Pracujac po prostu czuje sie bardziej spelniona i potrzebna...

Faza II - trwa...

Edytowane przez Nadiia24
Czas edycji: 2011-05-13 o 10:39

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 10:41   #728
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martinq Pokaż wiadomość
Dzień dobry chudzinki
Pogoda trochę się zepsuła, ale mam nadzieję, że jeszcze się poprawi

U mnie kolejny spadek -0,5kg, jak ja kocham P!
A tak z ciekawości spytam czy miałyście zastój w diecie, sama wam się waga zablokowała na jakiś czas?
Jeszcze wczoraj mogłabym powiedzieć,że waga nigdy mnie nie zawiodła i na 10 dni regularnie leciał 1 kg,albo 0.8 ... A dzisiaj? Spadek tylko 0.3 Lepsze to niż nic Pod koniec waga chyba zawsze leci wolniutko Ale jak tak dalej pójdzie,to przedłużę II fazę do 10 czerwca (miało być do 1 )

Cytat:
Mi polecały dziewczyny na włosy... Piję RECEPTURY NATURY (tam również jest pokrzywa). Kończę dopiero pierwsze opakowanie,więc trudno stwierdzić,czy coś działa

Zostało mi jeszcze 1.7 kg do zamierzonego celu... Chociaż powiem Wam szczerze,że liczyłam,że spadnie troszke więcej Piątek 13 nie jest dla mnie szczęśliwy

I miałam okropny dukanowy koszmar ! Śniło mi się,że premedytacją zjadłam serek wiejski z pomidorkiem na P
mroziq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 10:48   #729
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

Cytat:
Ojj juz nawet nie licze ile, ostatnio pojawiło sie cos ale nie bylam zadowolona. Bylo dosyc ciezko i niestety nielojalny pracodawca...praca na czarno a to mnie nie interesuje.
A tu propozycja o tyle kuszaca ze blisko mojego domu a o to mi głównie chodzi zeby nie dojezdzac niewidomo gdzie tym bardziej ze teraz juz nie dysponuje drugim samochodem i musze jezdzic busem.

czyli te 1500 brutto to nie jest tak zle...??tez mi sie tak wydaje, tylko boje sie - tak dawno nie pracowalam w sklepie, ponad 2 lata. Ale nie taki wilk straszny jak go maluja pewnie jesli mi sie uda, szybko sie rozkrece zawsze tak mam - strach zagląda mi w oczy a w rezultacie jest calkiem spoko

Generalnie nie jest to praca moich marzen, ale widze ze niestety na nic w swoim kierunku nie moge tu liczyc mieszkam w malej miescinie i tu jakies lepsze posadki to jedynie po znajomosci
a jak mieszkalam w Zabrzu to narzekalam ze to dziura a teraz ehhh istne zadupie, wiocha zabita dechami hehe
A cos musze robic, bo siedziec w domu nie umiem, po prostu mnie nosi...no i wiecie wiecznie 4 sciany to wcale nie jest takie fajne!
a jak czlowiek wie ze musi wyjsc do ludzi to i zadba o siebie bardziej i inaczej sie czuje, pogada z kims itd wiecie o co mi chodzi...??

no jeżeli chodzi o wynagrodzenie to chyba nigdzie nie jest kolorowo..
a na 3/4 etatu myślę, że nie będzie tak źle, możesz spróbować, najwyżej później zrezygnujesz..

Stary 2011-05-13, 11:10   #730
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
no jeżeli chodzi o wynagrodzenie to chyba nigdzie nie jest kolorowo..
a na 3/4 etatu myślę, że nie będzie tak źle, możesz spróbować, najwyżej później zrezygnujesz..

Tez jestem takiego zdania

wlasnie parze sobie kawusie w ekspresie mmm, uwielbiam!

a na obiadek nalesniczki z mieskiem i warzywkami

Faza II - trwa...

Stary 2011-05-13, 11:15   #731
Agus140188
Rozeznanie

Cytat:

Wiem co masz na mysli. Takie krótkotrwałe wakacje- tylko 4 ściany w domu są dobre, ale nie za długo. Także cieszę się, że coś się trafiło Podobno im mamy więcej na głowie tym lepiej czas potrafimy zorganizować- ciekawe
Stary 2011-05-13, 11:18   #732
mroziq
Zadomowienie

Cytat:
Wiem co masz na mysli. Takie krótkotrwałe wakacje- tylko 4 ściany w domu są dobre, ale nie za długo. Także cieszę się, że coś się trafiło Podobno im mamy więcej na głowie tym lepiej czas potrafimy zorganizować- ciekawe
Wiadomo Im za dużo czasu tym nie wiadomo,co z nim zrobić
Ja muszę na te wakacje znaleźć jakąś pracę...tylko nie bardzo wiem gdzie
Stary 2011-05-13, 12:19   #733
Agus140188
Rozeznanie

Dziewczyny uciekam na autobus i juhuuuuuu jadę do tż wrócę dopiero w niedzielę, dlatego bądźcie grzeczne tu i ładnie dukajcie. Po powrocie policzymy się z grzechów miłego weekendu
Stary 2011-05-13, 12:43   #734
dominic_sz
Raczkowanie

GG do dominic_sz

Hej hej!
Ależ dziś paskudna pogoda, blech......

U mnie dziś znów duży spadek, bo o -0,9kg, jednak cały czas spada do starego 57,4kg

Waga widać walczy. Tak samo było przy przejściu z 60kg do 59kg.
Powiem Wam jednak moje kochane, że im bardziej ta wstręciucha daje mi w kość, tym bardziej ja mam jej ochotę nakopać - i dlatego dukam grzecznie. Żadnych grzeszków. Już ja jej pokażę!!!

Dziś miałam ciężką noc. Wczoraj byliśmy na szczepieniu Oskarka.
To już ostatnia dawka szczepionki skojarzonej. Po każdej poprzednie dawce nawet nie był rozdrażniony, ale dziś w nocy wiercił się, płakał, miał stan podgorączkowy i wreszcie wstał o 3.00 w nocy, a ja z nim..... Poszliśmy spać przed 5.00 Chyba zaraz dołączę do niego w popołudniowej drzemce......

Mam lenia, moje Skarbki Marzy mi się tydzień wolnego. Mam ochotę odwołać wszystkie wizyty w przyszłym tygodniu, odpocząć i naładować akumulatory..... CO O TYM SĄDZICIE??????

Początek 13.02.2011
66,1 kg
II faza od 18.02.2011......

05.07.2011 54,50kg jest mnie mniej o 11,60kg!!!

05.07.2011 początek III fazy 120dni
III faza - 54,30kg , w porywach do 53,10kg
dominic_sz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:17   #735
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
dokładnie ja tak wlasnie mam - im mniej czasu tym jestem bardziej zorganizowana i wszytsko ogarniam a jak siedze w domu to zawsze moge powiedziec ze mam czas i odlozyc cos na pozniej...hehe
Jeszcze nie wiem czy mnie zatrudnia ale mam wielka nadzieje ze tak

Cytat:
Dziewczyny uciekam na autobus i juhuuuuuu jadę do tż wrócę dopiero w niedzielę, dlatego bądźcie grzeczne tu i ładnie dukajcie. Po powrocie policzymy się z grzechów miłego weekendu
ooo to miłego weekendu. Badz grzeczna heheh tak ogólnie i bądź grzeczna w dietkowaniu hehe

Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
Hej hej!
Ależ dziś paskudna pogoda, blech......

U mnie dziś znów duży spadek, bo o -0,9kg, jednak cały czas spada do starego 57,4kg

Waga widać walczy. Tak samo było przy przejściu z 60kg do 59kg.
Powiem Wam jednak moje kochane, że im bardziej ta wstręciucha daje mi w kość, tym bardziej ja mam jej ochotę nakopać - i dlatego dukam grzecznie. Żadnych grzeszków. Już ja jej pokażę!!!

Dziś miałam ciężką noc. Wczoraj byliśmy na szczepieniu Oskarka.
To już ostatnia dawka szczepionki skojarzonej. Po każdej poprzednie dawce nawet nie był rozdrażniony, ale dziś w nocy wiercił się, płakał, miał stan podgorączkowy i wreszcie wstał o 3.00 w nocy, a ja z nim..... Poszliśmy spać przed 5.00 Chyba zaraz dołączę do niego w popołudniowej drzemce......

Mam lenia, moje Skarbki Marzy mi się tydzień wolnego. Mam ochotę odwołać wszystkie wizyty w przyszłym tygodniu, odpocząć i naładować akumulatory..... CO O TYM SĄDZICIE??????
wow! co za spadek... gratulejszynnnn

a małego wysciskaj mocno, biedaczek <przytul>

Moja mala za to jest lekko przeziebiona i wczoraj wieczorkiem zwymiotowała masakra...tez nocka srednia bo sie wierciła i co chwilke piciu piciu ...

Faza II - trwa...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 13:20   #736
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

helloł dziewczęta!
Cytat:
Napisane przez nikamo36 Pokaż wiadomość
Ja też niestety mam krótkie nóżki i mogę nosić na szczęście wysokie buty bo Tż ma prawie 2m(196cm)
A ty jeszcze jakieś zajęcia masz i matura-tytan nauki z ciebie
ja noszę płaskie, bo lubię... teraz mam horror bo muszę kupić na wesele na obcasie... i te które mi się podobają są taaaakie wysokie i nie umiem w takich chodzić. a druga sprawa, że TŻ jest 4 cm wyższy, więc jak kupię na 10cm to będziemy śmiesznie wyglądać
Cytat:
hejka laseczki

Co tam u Was??
a ja znowu zniknęłam na kilka dni ale to z racji tego ze na dworze piekna pogoda i wziełam sie za robote w ogródku...
Od dzisiaj jestem z Wami znowu na II fazie i bardzo sie z tego ciesze

Na sniadanko twarozek + jajka na miekko
Herbatka - jabłko z dzika różą mmmm pychotka!

Waga póki co bez większych ekscesów, minimalne wzrosty i spadki, generalnie krąży wokół tego co było

poczytałam Was troche ale niestety nie wszytsko dam rade nadrobic bo zapierdzielacie z tymi postami ze szok :P hehe
no,jak przeszłaś na II to może znajdziesz dla nas trochę czasu
Cytat:
Napisane przez martinq Pokaż wiadomość
Dzień dobry chudzinki
Pogoda trochę się zepsuła, ale mam nadzieję, że jeszcze się poprawi

U mnie kolejny spadek -0,5kg, jak ja kocham P!
A tak z ciekawości spytam czy miałyście zastój w diecie, sama wam się waga zablokowała na jakiś czas?
mi się zablokowała ostatnio, ale to nieszczęśliwy ciąg wypadków, tak mi się wydaje zawsze na PW mam spore wzrosty i nie przejmuję się, ale miałam PW 5 dni, a potem miałam okres na 5 dniach P i teraz znów PW, więc przez 2 tygodnie stoi. ale myślę, że ruszy po następnym P
Cytat:
Napisane przez mroziq Pokaż wiadomość
I miałam okropny dukanowy koszmar ! Śniło mi się,że premedytacją zjadłam serek wiejski z pomidorkiem na P
i nie przejmuj się malym spadkiem, jesteś już tak blisko celu i organizm broni się ostatkiem sił
Cytat:
Tez jestem takiego zdania

wlasnie parze sobie kawusie w ekspresie mmm, uwielbiam!

a na obiadek nalesniczki z mieskiem i warzywkami
weź te pracę, a i tak szukaj innej, może coś fajnego wpadnie
Cytat:
Napisane przez dominic_sz Pokaż wiadomość
kochana, a kim jesteś z zawodu? bo rozumiem, że masz własną firmę? to zależy jaka to profesja, bo jak dentysta to trochę ludzi szkoda i lepiej po prostu wyznacz sobie np. za 3 tygodnie 1 tydzień i nikogo nie zapisuj ale to zależy od zawodu

u mnie nie wiem co na wadze bo u rodziców siedzę kupiłyśmy z mamą dziś jakąś rybę, karmazyna bodajże i był niedobry pies zjadł;P ja usmażyłam na szybko kurczaka, a do tego sałatka z pomidorów. na kolację mam makrelę a jutro mama robi grilla więc muszę nadziać sobie szaszłyki

za 7 tygodni przechodzę na III fazę... jeszcze tylko 5 trybów P i 5 trybów PW... ale dziwnie...
Stary 2011-05-13, 13:26   #737
iwka2021
Raczkowanie

Dzięki za odpowiedzi nie mam takiej patelni albo się zaopatrze alboo pozostanie mi piekarnik ii na parzeee
iwka2021 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 13:54   #738
Nadiia24
Rozeznanie

GG do Nadiia24

Cytat:
Napisane przez tchnienie-wiatru Pokaż wiadomość
helloł dziewczęta!
ja noszę płaskie, bo lubię... teraz mam horror bo muszę kupić na wesele na obcasie... i te które mi się podobają są taaaakie wysokie i nie umiem w takich chodzić. a druga sprawa, że TŻ jest 4 cm wyższy, więc jak kupię na 10cm to będziemy śmiesznie wyglądać

no,jak przeszłaś na II to może znajdziesz dla nas trochę czasu

mi się zablokowała ostatnio, ale to nieszczęśliwy ciąg wypadków, tak mi się wydaje zawsze na PW mam spore wzrosty i nie przejmuję się, ale miałam PW 5 dni, a potem miałam okres na 5 dniach P i teraz znów PW, więc przez 2 tygodnie stoi. ale myślę, że ruszy po następnym P

i nie przejmuj się malym spadkiem, jesteś już tak blisko celu i organizm broni się ostatkiem sił

weź te pracę, a i tak szukaj innej, może coś fajnego wpadnie

kochana, a kim jesteś z zawodu? bo rozumiem, że masz własną firmę? to zależy jaka to profesja, bo jak dentysta to trochę ludzi szkoda i lepiej po prostu wyznacz sobie np. za 3 tygodnie 1 tydzień i nikogo nie zapisuj ale to zależy od zawodu

u mnie nie wiem co na wadze bo u rodziców siedzę kupiłyśmy z mamą dziś jakąś rybę, karmazyna bodajże i był niedobry pies zjadł;P ja usmażyłam na szybko kurczaka, a do tego sałatka z pomidorów. na kolację mam makrelę a jutro mama robi grilla więc muszę nadziać sobie szaszłyki

za 7 tygodni przechodzę na III fazę... jeszcze tylko 5 trybów P i 5 trybów PW... ale dziwnie...

Jasne ze postaram sie byc czesciej...jesli nie w dzien to przynajmniej wieczorkami jak moj potworek juz zasnie hehe wtedy Tv laptop na kolana i relax hehe
Teraz taka piekna pogoda ze za dnia to zazwyczaj pracuje na dworze, grzebie w ziemi hehe i upiekszam podwórko!
Ciekawe czy jutro bedzie jakis spadeczek hehe

Faza II - trwa...

Stary 2011-05-13, 13:59   #739
Paati89
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Paati89

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Ja piłam na włosy tylko, że mnie strasznie wysypało na buzi Ponoć efekt oczyszczania organzimu...
Też byłam pijaczką pokrzywy. Faktycznie na początku mogą wyskoczyć jakieś zanieczyszczenia na buzi ale tak jak mówisz to efekt oczyszczania się organizmu z toksyn Rzecz absolutnie normalna i po krótkim czasie znika.

Cytat:

Pracowałam w kilku sklepach spożywczych i tyle to ja miałam płacone za cały etat. 7 dni w tygodniu praca.
Więc moim zdaniem całkiem nieźle ale wiadomo że to nie kokosy. Ale lepsze to niż nic, prawda?
Ja tez teraz zarabiam ok 300-400 zł także porażka totalna, no ale sezon rozpczęty to i może ruch w salonie się zwiększy i bede miała lepsze zarobki

Wróciłam z pracy, dałam sie szefowi podciąć na włoskach i jak się dorwał zrobił mi jakieś termoloki i wyszlam z mega push up'em, Wyglądałam jak pani z lat 70'tych KATASTROFA! Jemu się podobało bo mówi że przy mojej okrągłej buzi tak powinnam się czesać, dobrze że dziewczyny miały opaskę to założyłam i wsuwkami pospinałam bo jakoś do domu musiałam wrócić a one nie chciały opaść mimo,że je intensywnie przyklepywałam.
Więcej nie oddam się w jego ręce bo go poniosło :P Teraz umyłam głowe i ciekawe jak będa się układać te włosy

Dziś jedziemy z Tż na wioskę, zaraz zacznę się pakować no i przyszykować żarełko na te 2 dni

Paati89 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-05-13, 14:13   #740
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

ale mi się chce spać. a jeszcze 3h. zakupy i te wszystkie pierdoły;/

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Paati89 Pokaż wiadomość
Też byłam pijaczką pokrzywy. Faktycznie na początku mogą wyskoczyć jakieś zanieczyszczenia na buzi ale tak jak mówisz to efekt oczyszczania się organizmu z toksyn Rzecz absolutnie normalna i po krótkim czasie znika.

Pracowałam w kilku sklepach spożywczych i tyle to ja miałam płacone za cały etat. 7 dni w tygodniu praca.
Więc moim zdaniem całkiem nieźle ale wiadomo że to nie kokosy. Ale lepsze to niż nic, prawda?
Ja tez teraz zarabiam ok 300-400 zł także porażka totalna, no ale sezon rozpczęty to i może ruch w salonie się zwiększy i bede miała lepsze zarobki

Wróciłam z pracy, dałam sie szefowi podciąć na włoskach i jak się dorwał zrobił mi jakieś termoloki i wyszlam z mega push up'em, Wyglądałam jak pani z lat 70'tych KATASTROFA! Jemu się podobało bo mówi że przy mojej okrągłej buzi tak powinnam się czesać, dobrze że dziewczyny miały opaskę to założyłam i wsuwkami pospinałam bo jakoś do domu musiałam wrócić a one nie chciały opaść mimo,że je intensywnie przyklepywałam.
Więcej nie oddam się w jego ręce bo go poniosło :P Teraz umyłam głowe i ciekawe jak będa się układać te włosy

Dziś jedziemy z Tż na wioskę, zaraz zacznę się pakować no i przyszykować żarełko na te 2 dni

heheh ja już sobie wyobrażam jak wyglądałaś:brzyd al:
nieźle go musiało ponieść

Edytowane przez extravagance86
Czas edycji: 2011-05-13 o 16:22
Stary 2011-05-13, 14:28   #741
Paati89
Zakorzenienie

Cytat:

heheh ja już sobie wyobrażam jak wyglądałaś:brzyd al:
nieźle go musiało ponieść
Nic nie mów... on tak fajny ma styl ściniania i w ogólnie. Ma swoje klientki w salonie które chodzą do niego 30 lat... nie znam innego fryzjera który ma tak wierne klientki. Ładnie układa włosy ale to coś dziś mi odwalił, no załamał mnie kompletnie.

Stary 2011-05-13, 14:36   #742
extravagance86
Zadomowienie

GG do extravagance86

a ja spotkałam dzisiaj kolegę, którego nie widziałam od stycznia
i powiedział, sam od siebie, że fajnie wyglądam aż miło się zrobiło

Stary 2011-05-13, 15:06   #743
tchnienie-wiatru
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja spotkałam dzisiaj kolegę, którego nie widziałam od stycznia
i powiedział, sam od siebie, że fajnie wyglądam aż miło się zrobiło
gratulacje
ja byłam z mamą na zakupach rano i poszłyśmy do mięsnego i jako, że na wsi się wszyscy znają to powiedziała mi, że wyładniałam przez to że zrzuciłam parę kg:P już chciałąm poweidzieć, że to po części dzięki niej - bo mięsa dużo wcinam

lecę wypić kawę i do fryzjera na farbę mam nadzieję, że nic nie sknoci przez piątek 13:P
Stary 2011-05-13, 15:10   #744
asiapoznan111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak już chcecie grzeszyć i podkręcić metabolizm to jakimś jabłkiem, a nie drożdżówką

jeszcze mi nie zaszkodziła. Nie wiem jak Ty, ale ja mam taki organizm, że po pewnym czasie MUSZE mu dać jakąś dawkę cukru, bo jestem nie do życia! Chodzę ospała, myślę w spowolnionym tempie i jestem wiecznie zła.

tyłek mi nie urósł od jednej drożdżówki na 1,5miesiąca, a potem zawsze mi waga ruszała w dół.
Stary 2011-05-13, 15:19   #745
Paati89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiapoznan111 Pokaż wiadomość
jeszcze mi nie zaszkodziła. Nie wiem jak Ty, ale ja mam taki organizm, że po pewnym czasie MUSZE mu dać jakąś dawkę cukru, bo jestem nie do życia! Chodzę ospała, myślę w spowolnionym tempie i jestem wiecznie zła.

tyłek mi nie urósł od jednej drożdżówki na 1,5miesiąca, a potem zawsze mi waga ruszała w dół.
Grzech jak każdy inny.
Dieta ma zmienić nasze nawyki żywieniowe.
Mi tak samo zwłaszcza przed @ doskwiera brak cukru więc robie DUKANOWE słodkości. Równie dobrze możesz zrobić sama drożdzówki a nie wcinać takie ze sklepu i grzeszyć bo nie na tym nasza dieta polega

Już nas wszystkich spakowałam w sensie siebie tż i psa
żarełko spakowane więc niestety ale coraz bliżej do naszego wyjazdu,chciałam chociaż dupke poopalać na słonku ale coś się chyba nie zapowiada

Stary 2011-05-13, 15:33   #746
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez asiapoznan111 Pokaż wiadomość

Ja też musze coś od czasu do czasu zjeść słodkiego - robie sobie sernik, czy kupuje cole zero.
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-05-13, 15:35   #747
k_acha
Raczkowanie

Ja jeszcze nic nie zjadlam, od 5 dni :P i jestem z siebie dumna, bo przed dukaniem, musialam raz przynajmniej dziennie zjesc cos slodkiego he, a teraz nawet nie slodze kawy itp :P i jakos specjalnie mnie nie ciagnie musze powiedziec ;]
Stary 2011-05-13, 15:38   #748
mroziq
Zadomowienie

Widzę,że każdy ospały dzisiaj Ja niestety za 20 min wychodzę na 3 godzinki na rosyjski Czuję,że jak wrócę do domu to od razu padę
Stary 2011-05-13, 15:49   #749
Paati89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez k_acha Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nic nie zjadlam, od 5 dni :P i jestem z siebie dumna, bo przed dukaniem, musialam raz przynajmniej dziennie zjesc cos slodkiego he, a teraz nawet nie slodze kawy itp :P i jakos specjalnie mnie nie ciagnie musze powiedziec ;]
I oby tak dalej Jeśli jednak najdzie cię ochotą na słodkie-a najdzie napewno to jest cała masa przepisów na desery dukanowe o niebo lepsze czasem od tych ''zwykłych'' słodkich przekąsek.

Stary 2011-05-13, 16:22   #750
MissiSissi_
Raczkowanie

Hej jestem nowa, dietę zaczęłam od dziś.
duzo dobre słyszałam o tej diecie dlatego sie zdecydowałam.
nigdy wczesniej sie nie odchudzałam ale i na mnie przyszedł czas
Mam pierwsze pytanie bo w końcu nie wiem ,czy tam i czytam i raz jest tak raz inaczej , a mianowicie: ile ma trwać ta pierwsza faza? 5 czy 7 dni?
Własnie teraz tak myślę ze chyba nie najlepszy dzień sobie wybrałam za rozpoczęcie dietki, bo jutro mi się zajęcia zaczynają i co ja będę jeszcze przez cały dzień. dziwnie będę wygadała z samymi plastrami wędliny i serem białym heheheh. i siedząc tam cały dzień to chyba pól kg tego sera zjem i tej wędliny. może kupie odrazu takie wiaderko 1 kg i będę łyżka podjadać miedzy zajęciami

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Acha własnie wazę z 60 kg przy 170 cm, chciałabym schudnąć tak z 8 kg
Z góry dziękuje za wskazówki

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

może mi ktoś objaśnić wyniki tego testu o którym mowa w pierwszy m poście. nie wiem czy dobrze zrozumiałam ze mogę jedynie schudnąć 3 kg? Bardzo proszę o pomoc bo ja się okażę ze nic mi ta dieta nie da to nie będę się nią męczyć
MissiSissi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości