|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Koło 30-stki a niemyślące o dzieciach cz. II
Cytat:
|
|
#722 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wczoraj zaś jednak się wybrałam z TŻ-tem, ale byłam grzeczna i wypiłam tylko jedno piwko. Byliśmy w domu przed 1:00 i przed chwilą wstałam |
||
|
|
|
#724 |
|
Zadomowienie
|
Ło matko - ale mam kaca. Wróciłam do domu koło trzeciej. wychlałam morze wódki.... Dzisiaj miałam zabrać się za pakowanie ale mi się taaaaak nie chce...
Gipssis - miłego wypoczynku! Alvesta - zazdraszczam strasznie Grecji... Idę chyba się wykąpać, może wróce do świata żywych.
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
uhu ale ciezko dzis ze mna, mam mojitowstret i bananowstret ojej to my tak wczesnie wrocilysmy do domu? eto skandal ![]() zobacze pozniej co z tych fotek wyszlo... ojtam ojtam ![]() Cytat:
me2
|
|
#726 |
|
Konto usunięte
|
bry bry
ciiiszzzaaaaaa na watku- dziewczyny lecza kaca albo wyjezdzaja a ja hoduje mojego lenia
|
|
|
|
#727 |
|
Konto usunięte
|
nie ma to jak wstawać o 12
![]() zazdroszczę wam tych wyjazdów ja może w grudniu gdzieś pojadę
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
co tu tak cicho?
![]() juz sie pozbieralam jako tako do kupy ciekawe czy naf juz w drodze na koncert? ![]() patrzcie jakie big mojito w Ck serwuja ![]() na zdjeciu tego tak nie widac, ale w rzeczywistosci kubelek byl, ze az parsknelysmy z zania ze smiechu
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
Lou,ja nie tylko w drodze,ale nawet juz pod scena
Ale na razie gra support - lo matko,ja sobie sprawy nie zdawalam,ze bedzie tak glosno Ogluchne zaraz![]() Milego wieczoru 4 all A ja sobie juz z wielka niecierpliwoscia czekam na mistrzow ceremonii
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
czad
![]() udanej zabawy... i moze afterparty
|
#731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja się byczę z lapkiem, wcześniej mieliśmy gości, ale już sobie poszli... a teraz oglądamy Piratów i palimy sziszę z TŻ-tem
|
||
|
|
|
#732 | |||
|
Matka buldoga
|
Cytat:
![]() Cytat:
w rzeczywistosci jest wiekszy ![]() Cytat:
![]() Udanego koncertu ![]() Jak ogluchniesz to sprawimy ci taka trabke przystawiana do ucha Zapraszamy z Lou do nas, kraina mojito plynaca
|
|
#733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
coś dziś jestem niewyspana jakaś
|
|
|
#734 |
|
Zadomowienie
|
mojito cudo
naf - miłego koncertu! ja nadal ledwo żyję... Jak dzisiaj pomyślałam, to wyszło mi, że co najmniej pól litra na łeb wypiliśmy... Do tego nie chwaliłam się - wracając zarobiliśmy mandat za picie w miejscu publicznym. Na odmóżdżenia oglądam Kogel mogel II
|
|
#735 |
|
Konto usunięte
|
kubel mojito
przepierdzielilam caaaaaly dzien na hodowaniu lenia ![]() zeby bylo smiesznie- czuje sie spiaca i zmeczona siedze, a w zasadzie leze juz w lozku Naf- baw sie cudnie!! |
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
[1=12b24d2a455c078f5629813 f5df538e108ef39c5_6556ae3 ede293;27617471]kubel mojito
przepierdzielilam caaaaaly dzien na hodowaniu lenia ![]() zeby bylo smiesznie- czuje sie spiaca i zmeczona siedze, a w zasadzie leze juz w lozku Naf- baw sie cudnie!![/QUOTE] nava, bo lenistwo męczy, coś o tym wiem
|
|
|
|
#737 |
|
Lux Mundi
|
Jako, że przelotem żem znowu, to skrótowo :
Naf- czadowej zabawy na koncercie ![]() Gipssis - mam nadzieję, że pogoda się poprawi Alvesta - szerokiej drogi i udanego wypoczynku Brid - obyś się spakowała w miarę bezstresowo ![]() Nava - miejmy nadzieję, że Czatowiec okaże się przyzwoity ![]() Jiuna - spokoju, spokoju i jeszcze raz spokoju Dla tych, które wczoraj pochlały [nie będziemy wymieniać z nicków, ani imion ] - braku kaca Pinkswan - może pojedziesz wcześniej na wywczasy grudzień, to cholernie daleka sprawa ![]() Bryzejda - w kwestii tego ==> klik , się nie wypowiadam nawet ![]() Rilla - nie doszukuj się podstępu, może to z dobroci serca ![]() Reszcie Dziewcząt, które zaginęły gdzieś w akcji [Apsik, Aneszna, Kaaroo, VI4] również życzę udanego tygodnia Zmykam się dokształcać bye
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaał żon mi wraca na dwa tygodnie w lipcu
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciliśmy chwiejnym krokiem z Kac Vegas 2 i czeskiego piwa. Tego pierwszego nie polecam, za to drugie - z całego serca
![]() Lou i Bridgeta, ale bym się z Wami napiła, widzę, że wreszcie jakieś godne zawodniczki ![]() :brzyda l: (Zawsze mi głupio, bo wypijam 2x więcej niż inni i ustawowo jedyne, co mi dolega, to najwyżej nieznośna lekkość butów )---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Aaaa, a tak w ogóle za Wasza namową obejrzałam sobie odcinek SATC pt. "baby shower" |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
jak to wraca? na stale czy urlop?
owocnej naluki ![]() Cytat:
![]() czego dowod naoczny mialam na zlocie, ze mna byla coraz slabiej, a z Toba calkiem odwrotnie, no chyba ze to kwestia niekompatybilnych mikstur byla ![]() lekkosc butow hmmm no to z cala pewnoscia nie wystepuje, raczej ciezki zygzak, no chyba ze o tym samym mowimy
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie na koncerty - nie ciągnęło nigdy, ale przez kilka lat nie było weekendu bez imprezy - najpierw w Hadesie, potem Park, Pola Mokotowskie - oj, to były czasy
|
|
|
|
|
#743 |
|
Matka buldoga
|
Bry!
Co za pogoda, jak pod zdechlym azorkiem. Zimno, wietrznie i pada....niczym u Navy ![]() Jak ktos nie musi to niech nie wychodzi...no ja musialam do pracy ![]() Duzo slonca dziewczyny wam zycze
|
#744 |
|
Wtajemniczenie
|
o fajnie
![]() pogada nie rozpieszcza.. ale za parę dni będziemy narzekać że za gorąco
|
|
#745 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() co by to dzis zrobic? ![]() nic nierobienie okazalo sie zajeciem nie dla mnie ![]() Cytat:
mi sie szwedacz wlacza i ulanska fantazja ![]() a wogole to dzien doberek Laseczki
|
||
|
|
|
#746 |
|
Zadomowienie
|
Bry
Pogoda faktycznie do d... Niby powinnam mieć motywację do pakowania, ale nic z tego. Zrobiła pierwszy krok - podjechałam do kaufa po kartony... Na razie leżą w przedpokoju i dojrzewają..
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
helou
brrr zimno, pisdzi ![]() mialam isc cos pozalatwiac, ale chyba nie pojde... dokonalam wczoraj wpisu i jestem z sie dumna, ze mi checi wrocily
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2011-06-20 o 12:18 |
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Bry. We Wrocławiu się powoli, powoli wypogadza, więc jest nadzieja, że i u Was też słoneczko jeszcze dzisiaj zagości. Lou, super, że stronę da się uratować, bardzo lubiłam ją podglądać. Bridgeta, doskonale to rozumiem, ja też w systemie mocno prokrastynacyjnym działam przeważnie
![]() Ciekawam, jak tam wrażenia Naf po koncercie.
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie - pada na horyzoncie, czekam aż dotrze bliżej, może ucichnie wieczny remont za oknem...To jakaś tajemnica - od kiedy tu mieszkam, całe lato wszędzie coś się remontuje - drogi pozamykane, wiecznie jakieś rusztowania...To miasto powinno wyglądać jak z obrazka...
Z innej beczki - dzwonię do klienta, który pierwszy raz kręcił przy płatności ("przelew poszedł, tylko mi akurat za mandat ściągnęli"), drugi raz - kilka dni nie odpowiada na pytania odnośnie zlecenia, nad którym już pracujemy. I słyszę w słuchawce - "abonent nie przyjmuje połączeń przychodzących". Tydzień temu przyjmował...Jakiś większy cwaniak, widać mataczenie to jego sposób na życie. Całe szczęście, że zlecenie maleńkie, więc i czasu poświęciliśmy niedużo... Z jeszcze innej beczki - pamiętacie perfumy (dokładnie EDP) Casmir? Były reklamowane w babskich pismach, kiedy byłam w liceum (czyli ok 17 - 18 lat temu). Pamiętam, że mnie zapach zachwycił - ale wtedy nie był absolutnie na moją kieszeń. Zamierzam zamówić próbkę, żeby sobie przypomnieć... I ostatnie - znalazłam wątek Nie chcę mieć dzieci. Jak dać sobie radę z presją społeczną? i zaprosiłam dziewczyny tutaj. Mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

Krolewicz nie odstepuje mnie na krok i lezy Nam prawie na walizkach
Gamon pewnie sie boi,ze o Nim zapomnimy 
ojej to my tak wczesnie wrocilysmy do domu? eto skandal 
me2