|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Niezłe z nas gagatki, lipcowo-sierpniowe dwulatki cz.XIII
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie też nie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Też mam prasowanie............... ..ale naszła mnie ochota na maseczkę na włosy i twarz..i może jakiś piling..jednym słowem idę na wieczór rolnika, decha niech czeka do jutra! ![]() Bardzo fajnie! ![]() Też mam w lodówce ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
BAN stały
|
kamilko śliczna mamusia z Ciebie
![]() czeko kolejna laseczka ![]() a ze mnie najgorszy (już nie będę pisać kto) na wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
że co proszę??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() He,he toczyła się dyskusja w tamtym roku na temat tych ubijanek ![]() Tak to są te koszyczki ![]() ![]() Ja trochę poprasowałam ![]() ![]() Trochę truskawek zostawiłam na pierogi na jutro,część schowałam do zamrażalki,a z reszty zrobię dżem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i dziękuje za przepisy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Bartosz mi dzisiaj pomagał skrobać młode ziemniaczki ... wkłądał do miski oskrobane i te z łupką ... ![]() wow! suuuper ![]() ![]() ktoś tu chce łomot? ![]() ![]() ![]() ................. chyba pojdę już spać ... z małzem mamy ciche dni, wkurza mnie ostatnio bo wszystkie problemy to moja wina ![]() ![]() dobranoc ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ojjj cięzko masz z tym Adaśkiem ![]() ![]() ![]() ahhh wieczór rolnika też by mi się przydał ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zadomowienie
|
kopnąć cię w d***??
Własnie przeczytałam wontek o pomysłach dzieciaków i się tak pośmiałam jak nie pamiętam kiedy: ![]() dziękuje za komentarze ![]() I specjalne podziękowania dla Unholly bo to ona wypatrzyła tą sukienkę ![]() Edytowane przez kamilka Czas edycji: 2011-06-09 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#728 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Kochana,wszyscy jednakowo wyglądać nie mogą ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mój Bartoś wrzuca obrane ziemniaki,nieobrane,a nawet same łupinki ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- O widzisz ![]() Jasne ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#729 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas kobiałki ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zadomowienie
|
ja też.
Kochana, wiedz że nosząc rozmiar większy wcale nie jesteś osobą gorszą. Wiesz że takie osoby postrzegane są za bardziej sympatyczne niż chudzielce? ![]() Poza tym w dużym rozmiarze też można wyglądać kobieco i pięknie. Masz swoje zalety których inne kobiety tylko ci zazdroszczą. Jakie? Chociażby piękny biust ![]() Moja mama zawsze nosiła rozm 54. I bardzo się z tym źle czuła, głównie dlatego że małżonek robił jej niemiłe uwagi... ![]() ![]() Teraz znalazła kogoś kto uwielbia jej kształty. Postanowiła pracować nad sobą i doszła do rozm 44-46. Jest z siebie zadowolona. Uwierz w siebie i głowa do góry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Wtajemniczenie
|
skierko
![]() ![]() Spokojnej nocy mamusie ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
Moja mala niedawno zasnela a wszystko przez drzemke bo jakos ja zmoglo po 17 i spala do 19
![]() a co was tak nagle wzielo zeby moj ryjek ogladac? przeciez wiecie jak wygladam ![]() ![]() ![]() ![]() Skierko zgadzam sie z Sylka ![]() zycze powodzenia ![]()
#734 |
Zakorzenienie
|
![]() Moje dziecko jak się obudziło ok 7 myślę, wpadło do nas do łóżka. Pokręcił się ,pokręcił po czym zaczał krzyczeć pićko pićko, tak więc musiałam wstać i mu przynieść wodę. Wody napić się jednak nie chciał bo nie była ciepła a letnia, więc już się kładę a ten zryw i woła nieee wstawaj, aaammm po czym jak widzial, że specjalnej reakcji z mojej strony nie było zawołał maamooo chodź... tak więc, o to tym miłym akcentem zaczęłam swój dzisiejszy dzień ![]() miłego dnia dla Was ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Wtajemniczenie
|
![]() ale zimno brrrr ![]() czeko, ślicznie wyglądasz ![]() a kolorek masz podobny do mojego tylko kapke jaśniejszy chyba i o ton rudziejszy ![]() Cytat:
![]() jak będę w domu to Ci napisze, moja mama robi boski dżem ![]() a ja wczoraj byłam na zakupach ![]() kupiłam sobie stroj kąpielowy, zwiewną bluzeczkę, spodenki i koszulke jeszcze ![]() jeszcze tylko parę drobiazgów i moge jechac na waka cje ![]() tylko musze sprawdzic czy Zuzy stroj kąpielowy jeszcze dobry ![]()
![]() |
#736 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żeby było lepiej ![]() baaardzo ładnie ![]() a u mnie nie wiem jak się nazywają...koszyczki:conf used: Cytat:
![]() Skierko a jak Twoja jazda na rowerze? Dzień dobry ![]() Jak dobrze że dziś piątek ![]()
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Heeeej
![]() Wczoraj znowu był nie zaplanowany urlop, bo się wprowadzałam do swojego domu ![]() Ale.... Jestem mega zadowolona z efektów ![]() ![]() ![]() Fotki oczywiście będą, jeszcze nie ma okapu i paru pierdół, ale w ten weekend na pewno popstrykam ![]() Na razie trochę obco się czuję, wszystko w nowym miejscu, obijam się o rogi ![]() ![]() ![]() ![]() Ale parę dni i będzie git. Najbardziej śmiać mi się chciało z Zosi, strasznie stęskniła się za domkiem... Głaskała ściany, siedziała na sucho w łóżeczku tuląc misia, i cały czas niekontrolowany chichot ![]() *** Czeko śliczny kolorek ![]() ![]() ![]() Wojtusiu podziwiam ![]() ![]() Miramej ![]() Skierko mam niestety takie samo zdanie jak Dziewczyny w kwestii narzekań na swoją figurę-są osoby, którym kompletnie nie przeszkadza parę kg więcej, mam przyjaciółkę, która właśnie tak ma-tzn. chciałaby ważyć mniej, ale otwarcie przyznaje, że jest leniem, ćwiczyć nie będzie i nie narzeka. Skoro Ty narzekasz i jest Ci z tym źle, to coś zrób. W kwestii Amelki mam nadzieję, że uporacie się szybko z tą alergią ![]() ![]()
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-06-10 o 07:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zosia słodka ![]() a tłumaczyć..dawaj, jak będzie dużo to chociaż te najważniejsze rzeczy przetłumaczę ![]()
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na razie Kochana to był żart z tym tłumaczeniem ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no problemo ![]() ![]()
![]() |
#741 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
o tak tak poproszę poszalałas na zakupach, moze jakieś fotki? ja ostatnio kupiłam sobie spódnice taką do ziemi H&M taką cygańską. Dzien Dobry skierko, jak tam humorek lepszy? Unholy zapisałas sie na egzamin? doczekac sie nie moge zeby za Ciebie kciuki trzymać. kamilko ładna dziewczyna z Ciebie zupełnie jakoś inaczej sobie ciebie wyobrażałam, nie wiem jak, ale inaczej jakoś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
sylka zrobiłaś mi smaka na pierogi
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Karo no u nas łubianki się mówi
![]() ![]() Kamilko-placuszki z danio to danio+jajo+mąka-ciasto jak na naleśniki i ja smażę na oleju kokosowym, ale wcześniej na oliwie albo na masełku. Wczoraj nie udało mi się wpaść bo zamówiłam sobie kosmetyczkę do domu i mi nałożyła żel na stópki z frenchem, mężowi zafundowałam sam pedicure, bo nosił się kilka x( ma tendencje do wrastających paznokci) i chyba wstyd mu było iść do gabinetu, a w domu to co innego. Wyszła od nas o północy to już ani myślałam odpalać kompa.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja kupiłam dzis sobie chlebak metalowy. wszedł mi do szafki tak na styk ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
#746 |
Zakorzenienie
|
angy, super - czekam niecierpliwe na fotki
![]() dziewczyny zarezerwowałam na urodziny Tomka altanę w gospodarstwie agroturystycznym (chodzące zwierzaczki, plac zabaw, trampolina, grill) ale nie pomyślałam o jednym - trzeba mieć swoje naczynia i sztućce ![]() plastikowe to chyba trochę przypał, a poza tym sztućce chyba powinny być normalne - jak myślicie? może macie jakieś pomysły?
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Plastikowe to może nie, są takie fajne sztywne papierowe. A sztućce to wzięłabym normalne, nie znoszę plastikowych ![]()
![]() |
#748 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja myślę jak Angy że raczej papierowe niż plastikowe ![]() ![]()
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://party-world.pl/pl/jednorazowe...tucce-i-obrusy tu są fajne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:34.