|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Cz. III dietkowania czyli jak przez dwa lata zrzucić 5kg. :D
Cytat:
Mnie ten wczorajszy film na tvp2 jakos nie uwiódł
|
|
|
|
|
#722 |
|
Zadomowienie
|
takie pyt. czy np moge sobie pozwolic na kostke gorzekiej czekolady jak mnie nachodzi chcica na słodkie?
![]() wczoraj kupiłam kostium, mierzyłam tylko stanik, majtki w domu i robią mi sie takie paczusie na bokach... MUSZE to zlikwidować!!! co dzis bedziecie jadły w ciągu dnia??
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dasz radę! Ja nie znoszę mierzenia kostiumów a co do jedzenia to nie mam pojęcia ![]() Właśnie! gdzie się podziewa Agnes?
|
|
|
|
|
#724 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez musze sobie kostium kupić... ![]() Co do jedzonka to robię dziś bigos no dobra zjem tylko trochę![]() ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Heh... może potrzebowała odpoczynku od wizazowych problemów na pewno do nas wróci
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#726 |
|
Zadomowienie
|
Bezpośrednio u mnie nie, jest nawet ok, zaczynam odzyskiwać moją "radość życiową"
Ale szwagier ma problem z alkoholem i próbował się powiesić
|
|
|
|
#727 |
|
Zadomowienie
|
MałaPikanteria po jakich wiadomościach?
ja sobie dzis tez kupie kalafiora i zjem na obiad, ale nie wiem co w pracy, a na sniadanie zjadłam dwie kanapki z chlebem słonecznikowym wędlina i pomidorem do tego poł szklanki cherbaty z 1 łyżeczka cukru (kiedyś było dwie a nawet 2,5 staram sie odzwyczaić) ale się napaliłam na to odchudznie że sie juz nie moge doczekać!! aż coś mi spadnie sądze ze tak 3 kg w doł było by ok. chciałabym sie pokazać TŻtowi w nowym kostiumie szczuplejsza. a i jeszcze jedno od wczoraj chodze z pomysłem słodzika w głowie, czy zacząc używać? co Wy o tym sądzicie? ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- oj to wspołczuje :/
Edytowane przez monissskaa Czas edycji: 2011-06-15 o 08:55 |
|
|
|
#728 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#730 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobra laseczki ja uciekam.... Zupka już gotowa, pranie czeka na rozwieszenie idę na kawkę a potem zabiorę się za ten bigos
|
|
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze...
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#732 |
|
Rozeznanie
|
Witam laseczki
Kupiłam sobie wczoraj sliczną sukienkę falbankową w delikatne małe kwiatuszki-super na plażę... i śliczne jasno niebieskie sandałki ANIA ![]() PSYHE gratuluję spadku ![]() AGNES gdzoe jesteś wracaj ![]() PIKANTERIA trzymaj się
|
#733 |
|
Zadomowienie
|
w całym domu unosi się zapach bigosu, mmmm
![]() Milusia ja też nie mogę nic znaleźć w sklepach... w poniedziałek kupiłam sobie spodnie jeans takie do kolana, leginsy 3/4 (dostałam fajną koszulę taką za tyłek, a do spodni nie pasi więc spróbuję z nimi), parę ciuszków dla małej i koszulkę dla TŻ. I na razie koniec z zakupami udało mi się zjeść kromkę chleba z szynką i pomidorem... BŚ ja też mam nadzieję że będzie dobrze bo juz jedną osobę w ten sposób straciłam, a nie wyobrażam sobie jakby to przeżyły ich dzieci....
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
milusia, dzięki
![]() ![]() bś, aniabania, chcę mieć NORMALNEGO faceta.... Jak chyba każda kobieta Chyba nie posądzałaś mnie o zainteresowanie jakimś tłumokiem? (no pomijając tego odwiecznego ex'a )W końcu nadszedł TEN dzień.... Nienawidzę mieć @ ![]() Dzisiaj na śniadanie zjadłam płatki z jogurtem i dorzuciłam trochę żurawiny i truskawek Niestety na więcej nie miałam czasu bo moja babcia wylądowała w szpitalu bo jej się słabo zrobiło i jak upadała ze schodów to złamała rękę w nadgarstku ![]() MalaPikanteria, współczuję
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2011-06-15 o 14:55 |
|
|
|
#735 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i może być problem ze zrośnięciem się kości...
|
|
|
#737 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ehh nie wiadomo co napisać dziewczyny współczuję Wam![]() bita śmietana dam znać bez obaw ![]() a ja dzisiaj zjadłam pyszne musli o smaku cappuccino niebo w gębie ale nie najadłam się nim, bo trochę miało kcal kurcze jaka pogoda u Was?---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#738 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja tam używam słodzika do wszystkiego nawet budyniu a to musli czyżby z nestle? orzechowe tez pyszne mmmm
|
|
#739 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ciekawe jak egzamin Moni ![]() Zjadłam wiśnie w czekoladzie ale poza tym jestem na diecie :P
Edytowane przez bita smietana Czas edycji: 2011-06-15 o 16:19 |
||
|
|
|
#740 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Już po egzaminie Oczywiście uczyłam się misktur,dali czopki ... A żeby było śmiesznie to wczoraj na wizażu ( ) laska zapodała taką samą receptę,że niby przeciek,a ja oczywiście nie uwierzyłam Teraz wakacje i labaaaaa! |
||
|
|
|
#742 |
|
Rozeznanie
|
SENSUAL jadłam kapuczino są pyszneee nawet same bez mleka/jogurtu uwielbiammm je
BŚ nie wiem co dalej, narazie zostawiam sprawy same sobie i czas pokaże. Powiedzmy ze czekam na nastepną kłutnie do której na prawdę bede czuła że nie przyłożyłam palca i po tej kłutni jestem mu w stanie wszystko wygarnac i powiedziec zeby jechał do domu bo chce zostac sama a jego mam chwilowo dosyc. A co do tego kolesia to myślę o nim w ciągu dnia dość często chociaż wiem ze nie powinnam... bo obojętnie jak byłoby miedzy mną a Tż to po prawie trzech latach nie mam prawa myśleć o kimś innym...
|
#743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Monia to super! Teraz już odpoczywasz ![]() ja muszę iść zdjęcia sobie zrobić i dokumenty do szkół zawieźć....
|
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Monia
Akcja z przeciekiem mocna. Ale nie ma szans na to, że uniważnią za przecieki egzamin, jak to się czasem dzieje z maturami i innymi, prawda?![]() milusia, rozumiem, że po trzech latach trudno podjąć decyzję Rany, ale mam lenia... Mam zapalenie krtani, do tego opiekuję się chorą mamą i tkwię w domu, a tym samym na wizażu Chcę się gdzieś ruszyć
|
|
|
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam zamiar w weekend uderzyć do jakiegoś dobrego klubu (o ile sytuacja ze szwagrem trochę się uspokoi).... Boże ja ostatnio na imprezie byłam rok temu, tak to same domówki
ale się wytańczę
|
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja przyjaciolka powiedziala, ze sie zakochalam, ale JAAAAA? nie mozliwe, ja sie nie umiem zaangazowac a teraz bym umiala? Z kolei moj brat powiedzial, ze to nie zauroczenie tylko zakochanie. Eeee to mozliwe?Ewelcia!! witaj, nie opuszczaj nas juz praca sie nie przejmuj, niestety czasem tak bywa. Jak tam TZ? juz lepiej miedzy wami?Ania, ja nie ogladam M jak Miłosz hihi Pikanteria, Psyche, wszystko bedzie dobrze. Pikanteria, jak tam TZ? Dieta wczoraj sie przerwala, ale tylko na 1 dzien, wybaczam sobie. Dzis juz sie ladnie 3mam i pojde na basen pozniej. Sesje mam i kuje non stop :P Milusia, nie wiem czy jest sens tkwic w zwiazku w ktorym sie ciagle klocicie. Pogadajcie ze soba na powaznie.
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuruj siebie i mamę,a w piątek ruszaj na balety
|
|
|
|
|
#748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, a to tępy ch*j z tego Budzyńskiego ![]() Cytat:
monissskaa, nie obraź się, ale robisz straszne błędy ortograficzne, może warto by zainstalować Mozillę, w której automatycznie podkreślają się orty? Ja dzisiaj z dietą dobrze, jelita mi się oczyściły. Jest tak gorąco, że nie jem obiadów, bo chyba bym się zapociła. Byłam na pogrzebie mamy mojej koleżanki z klasy. Przykro mi strasznie... TŻ przyjeżdża we wtorek, a nie w piątek za tydzień jak planował Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-06-15 o 18:15 |
||
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Ewelka, jak dobrze że wróciłaś
Już myślałam,że będę musiała Cię namawiać :P Trzeba wziąć się w garść! Cytat:
Moim zdaniem to ani zauroczenie ani zakochanie tylko zapchajdziura :P Taki plaster po nieudanej znajomości ...Ale jaki przystojny
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:50.

**

BLOGUJĘ 

a co do jedzenia to nie mam pojęcia 
no dobra zjem tylko trochę

Jak chyba każda kobieta
)

kurcze jaka pogoda u Was?