|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Przyczajenie
|
Dot.: Krzywe nogi
Wklejamy wklejamy, ale krzywych nóg
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Otóż to. Po co wklejasz proste nogi? Żeby się pochwalić?
![]()
![]() |
#723 |
Rozeznanie
|
Jednego nie mogę zrozumieć. Wiele z Was pisze jakie to ma krzywe okropne nogi , a potem piszecie ,że czasem zdarza Wam się założyć mini. Czyli nie jest z Wami tak źle. Ja nie posiadam w domu żadnej mini. I uważam ,że właśnie takie osoby nie przeczą sobie samej po prostu wiem ,że mam krzywe nogi nie podobaja mi się i nie mam zamiaru ich pokazywać i się niepotrzebnie stresować. Pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Rozeznanie
|
Mini czy spodenki zakladamy bo mimo ze mamy krzywe nogi chcemy sie przelamac i dopoki jestesmy mlode chcemy je pokazac
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
Dlaczego miałybyśmy do końca życia chodzić w spodniach?
![]() Ja już nie przejmuję się tym tak bardzo i noszę spódnice. Poza tym nigdy nie można się od tego uchronić. Jak np. jedziesz gdzieś nad wodę to nosisz strój prawda? No chyba,że kąpiesz się w spodniach... ![]()
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
ja mam krzywe nogi tzn szpotawe () ... i na dodatek grube uda i nieumiesnione lydki
![]() do osob ktore maja krzywe nogi.. to radzilabym nie ubierac spodnic przed kolana ![]() ![]() ![]() tak poza tym to bylam niedawno u ortopedy a on powiedzial mi o moim plaskostopiu i o gietkosciu moich stawow ( moze to jest przyczyna moich krzywych nog ?? ) ... nic nie mowil o moich nogach.. ![]() jak mi sie jeszcze cos przypomni to dodam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich!
Dziś weszłam na wasze forum i mam teen sam problem. Jeszcze nigdy (a mam 20 kilka lat) nie wyszłam w żadnej spódniczce powyżej kostek. ![]() Teraz trochę przytyłam, i co za tym idzie wygląd moich nóg się poprawił, ale daleko im niestety do ideału. Mam kilka fotek - na pocieszenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Przyczajenie
|
A jeszcze pokaże wam moje zdjęcie. Sorki za jakość ale to z telefonu zdjęcie.
Koszmar co?? |
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Faktycznie poprawiłaś mi humor ![]() A ty masz prościutkie nogi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Przyczajenie
|
Dokładnie.
To ona. Tak więc może nie przejmujmy się tak bardzo. Jeszcze żadne zdjęcie nasze nawet nie zbliżyło się do tego z Kate Moss. ![]() Pokażę wam jeszcze moje dwa zdjęcia: jedno ze złączonymi nogami, a drugie jak daje krok do przodu. ![]() Uważecie, że mogę założyć spodniczkę trochę po kolano (na mini nie ma szans bo mam trochę za grube uda).? Szczerze. Pozdrawiam wszystkich. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#732 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzisiaj tak sobie rozmyslalam i doszlam do wniosku, ze przydalaby sie agencja modelek tylko dla dziewczyn z krzywymi nogami;D laski zaczelyby latac po wybiegach i nie byloby w tym nic dziwnego...ludzie wylansowali taki `ideal` 90/60/90 ( chudy patyk bez ciala) i oczywiscie te nogi...niech spadaja na drzewo, zakladamy agencje?(dla modelek oczywiscie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Przyczajenie
|
Dokładnie!!!
Piękna skóra bez cellulitu, roztępów, trądziku, naczynek, jędrne piersi, płaski brzuszek, nogi jak marzenie, pupcia na medal, lśniące włosy, białe zęby, depilacja tu i tam itp, itd. UFFF, za dużo tego. ![]() Prawda jest tak, że mało która dziewczyna tak wyglada. Karmią nas tymi "wieszakami" z gazet, magazynów, tv. Na palcach jednej ręki mogę policzyć osoby, które widziałam na "żywo" i które może zbliżają się do tego "ideału". Ale nie powiedziałabym, że są szczęśliwsze, bardziej lubiane. Szkoda mi już tego czasu na gonienie za pięknym ciałem. W końcu umrę z kremami w ręku ![]() Postanawiam skupić się na moich zaletach, a wady olać. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Przecież wiele modelek ma krzywe nogi
![]() Np. ta Kate Moss. ![]()
![]() |
#735 |
Raczkowanie
|
to ja mogę się pocieszać, że mam nogi jak Kate Moss z pierwszego zdjęcia - moze też kiedys bedę sławna :P a Twoje nogi agness są naprawdę w porządku
![]() jestem za ta agencją modelek, bo moim kompleksem sa właściwie tylko krzywe nogi ![]()
#736 |
Zakorzenienie
|
![]()
Siemanko dziewuszki
![]() Dawno mnie tu nie było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Marzenia się nie spełniają... Marzenia się spełnia ! ![]() Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2006-12-03 o 19:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Rozeznanie
|
AguŚ87 Podziwiam Twoje nastawienie i podejście do krzywych nóg. Tez tak bym chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Marzenia się nie spełniają... Marzenia się spełnia ! ![]() Edytowane przez AguŚ87 Czas edycji: 2006-12-03 o 19:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Przyczajenie
|
ja też mam krzywe nogi ale jak zobaczyłam nogi Pameli A. uwazane za najpiękniejsze przestałam się martwić ona też ma krzywe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zadomowienie
|
ja mam swira na punkcie moich nog, sa moim najwiekszym kompleksem, wstydze sie chodzic w jakis miniowach.. :/ za to nie wiem czemu w spodenkach i stroju kapielowym chodze i jakos inaczej patrze nie wiem pokrecona jestem troche :p wydaje mi sie ze w spodnicy jakiejsc typu miniowka bardziej sa podkreslane me krzywe nogi niz w jakis krotkich spodenkach czy stroju kapiel. a aaaaa nie wiem zawsze jak ide i widze jakas dziewcz w spodnice oceniam jej nogi taa i własnie przez to pewnie nie potrafie sie przeklamac bo mysle ze kazdy bedzie moje oceniał tak jak ja to robie. .. hmm ja sie chyba nigdy nie przełamie , wiekszosc osob baa bardzi duza wiekszosc dziewcz ktore widze na ulicy to ma proste nogi nie to co ja :/ do bani... eh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
szłam sobie dzisiaj ulicą w centrum miasta i... wszystkie nogi byly ładniejsze od moich
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#745 |
Przyczajenie
|
wiolafrytka ja mam to samo tez pierwsze co robie to patrze na nogi i je oceniam i takze uwazam , ze inni robia to samo> KOSZMAR
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Ja też tak robię
![]() ![]() ![]()
![]() |
#747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#749 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aga, cwiczylas cos? na lydki moze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:30.