![]() |
#721 |
Konto usunięte
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode - część II
Tak to jest... Teraz się doszukują tego, czego nie ma, a potem poganiają
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak więc nie masz się czym przejmować, to Twoj TŻ ma się dobrze czuć, a nie jakaś dziwna baba ze sklepu ![]()
![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
[1=93f3798e881f84a2d27604f d91409608e23d92eb;2812157 0]Tak to jest... Teraz się doszukują tego, czego nie ma, a potem poganiają
![]() ![]() Święta prawda ![]()
![]() |
![]() |
#724 |
Zadomowienie
|
odradzam wszystkim grzebanie w organizmie i przesuwanie okresu
![]() oczywiście w czerwcu tabletki, które brałam zadziałały zgodnie z planem i dostałam okres wcześniej ale teraz nie zadziałały a co gorsze wydaje mi się że zaszkodziły, bo nie mam okresu w ogóle ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zaczynam się łamać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
Kwiatuszek może nie będzie tak źle, może ze stresu Ci się wszystko poprzestawiało, ja dostałam wczoraj na szczęście, ale ja mam ślub 30 lipca, więc trochę czasu jeszcze jest, nie wiem może trzeba się skontaktować z ta lekarką, głowa do góry na pewno nie będzie tak źle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale muszę przyznać, że Twoja świadkowa (bo domyślam się, że to ona spryskuje Ci welon ![]() ![]() ![]() Nie masz może jakiegoś zdjęcia, gdzie byłby jej tył ujęty? Nie wiem, jak wytłumaczyć mojej fryzjerce, o co mi chodzi, i jak to spiąć, żeby się kupy trzymało. Bo jak oglądam zdjęcia innych panien młodych, to żadna nie ma robionego na kitce, a jednak jakoś się trzyma. A moje wszystko padło po 3 godzinach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Kamizelki również nie mamy, kupiliśmy w sklepie z garniturami zwykły krawat śmietankowy w jakieś kwiatki wytłaczane. Chcieliśmy kupić taki, ale przeglądając zdjęcia ślubne znajomych okazało się, że kumpel miał go niedawno i co się okazało? Że paskudnie wychodzi na zdjęciach! Normalnie jest w miarę jednolity, te wzorki się nie odznaczają jakoś mocno, a na fotkach wygląda, jakby krawat był biały w mocno złote wzorki. A nam złoto jak kwiatek do kożucha. Za nasz płaciliśmy bodajże 49zł. Cytat:
![]() A Ty się Kochana nie stresuj aż tak wszystkim, bo nie wyjdzie Ci to na dobre ![]() Wczoraj odebraliśmy resztę wina i kupiliśmy cukierki na bramy (1kg kukułek, 1,5kg trufli i 1kg galaretek w czekoladzie). Polecam paczkowane w netto, bo za kg wychodzi ok. 11zł-13zł, a nie jak w Polo na wagę - 20zł-25zł ![]() Poza tym rozsadziłam wstępnie gości z mojej strony i dałam mamie, żeby to jeszcze zweryfikowała - będzie można robić table plan. Winietki czekają i zabrać się do nich nie mogę ![]() Wczoraj też przećwiczyliśmy 3 razy pierwszy taniec i wychodziło jako tako. Nie wiem tylko, z czego to wynika, ale TŻ np. początek tańca prowadzi pięknie, a po którymś obrocie traci sylwetkę i się robi taki "sflaczały" - przez co od razu i ja się garbię, i wszystko idzie nie tak. Także niech się za tydzień lepiej postara ![]() Poza tym zamówiłam koc ecru na plener, także czekam na koc i na bransoletkę - powinna dzisiaj przyjść. Ciekawe, jak wygląda na żywo i czy choć trochę będzie pasować do kolczyków ![]() A ogólnie to kompletnie nie czuję, że to nasz ślub, jakoś w ogóle się nie stresuję (prócz fryzurą ![]() ![]() ![]()
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-07-14 o 07:01 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Zadomowienie
|
dziewczyny.. spalił mi się laptop
![]() dzis daję do serwisu, mam tam tyle strasznie ważnych plików do pracy! jeśli go nie naprawią to nie wiem co zrobię ![]() czytałam co pisałyście, ale nie mogę sie skupić i poodpisywać ![]() jak ja bez was teraz zacznę dzień ![]()
![]() |
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
hej, a ja dostakam kilka zdjec zebym mogla sobie teraz wyslac do albumu. Moze dzis presle kilka do klubu to powiecie co o tym myslicie
![]() ok, dodalam zdjecia Edytowane przez Karo_lka Czas edycji: 2011-07-14 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
aaby- spróbuję się dowiedzieć czegoś odnośnie fryzury, którą miała Karolinka ;)
Kwiatuszek- głowa do góry! Na pewno z tym cholernym okresem jakoś się ułoży! Wiem jakie to piekło bo mnie w trakcie bardzo boli brzuch, że nie mogę wykonywać nawet prostych czynności ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#730 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A macie jakiś układ do tańca? Cytat:
![]() [1=93f3798e881f84a2d27604f d91409608e23d92eb;2809985 1]Dodaję, żeby pokazać biżuterię, tym razem zdjęcia z buźkami ![]() Kasiu, cudowny taniec ![]() ![]() A jeszcze narzeczone nie stresujcie się tak, zauważcie że wszystkie żony zadowolone z dnia ślubu, będzie dobrze ![]() Kwiatuszku, gratulacje! ![]() A ja się pochwalę, że jestem po drugim dniu stażu jako fryzjerka i po nieziemskim strachu i stresie, jak to będzie stwierdzam, że jest mi tam dobrze! ![]() Ślicznie wyglądaliście ![]() I gratuluję stażu ![]() Cytat:
Kupiliśmy dość sporo wódki i do tego chyba 5 butelek whisky, kilka Żołądkowej gorzkiej, ginu i Żubrówki. I wyszło na to, że tych wszystkich kolorowych było o wiele za mało, bo do wieczora już praktycznie nic nie było i dopiero wtedy ludzie zabrali się za wódkę ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Może dzisiaj w końcu uda mi się napisać relację, ale tym razem chyba napiszę ją w Wordzie i skopiuję, bo jak znowu coś mi się skasuje to ![]() ![]() Wczoraj w prezencie ślubnym (za pieniądze z kopert) kupiliśmy sobie wymarzony ekspres do kawy, ale nie obyło się bez komplikacji. Przywieźliśmy go do domu, podłączyliśmy, zaczął strasznie buczeć, śmierdzieć spalenizną i z obudowy poleciał dymek ![]() ![]() ![]() A dzisiaj byliśmy z fotografem umówieni na sesję, ale odwołałam, to z zapuchniętymi oczami i czerwonym nosem wyglądałabym kiepsko... ![]() Rozmawiałam rano z mamą, okazało się, że nasz sąsiad ma pretensję, że nasze koty chodzą do jego ogródka (mieszkamy płot w płot) i sikają na trawnik, przez co ma łyse plamy. Może i ma trochę racji, ale są przecież jakieś możliwości odgrodzenia się, poza tym obce koty też łażą po ogródkach i sikają... Najgorsze jest to, że mama do niego poszła i powiedziała, że w takim razie koty zostaną uśpione (oczywiście by tego nie zrobiła), a on jej na to, że bardzo się cieszy, bo nie będzie ich już musiał oglądać ![]() W każdym razie mama zadzwoniła do kobiety, od której kupowała koty (tamta powiedziała, że jakby kiedykolwiek była sytuacja, że trzeba będzie się pozbyć kotków, to ma się z nią skontaktować) i ona znalazła im nowy dom. Takie rozwiązanie chyba będzie najlepsze dla kotów, bo mamy często nie ma w domu, babcia zgadza się z sąsiadem, a kto wie, co on byłby w stanie zrobić, jakby mu koty dalej łaziły ![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Raczkowanie
|
My mielismy absoluta, wino czerwone i biale oraz piwo. Bylo to dobre rozwiazanie dla panow , ktorzy nie pili wodki , a nie lubią wina. Wodka i wino nam zostalo. Piwo bylo lane na barze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- To jedziem z relacją ![]() Mój dzień ślubu zaczął się o 6.50, o dziwo dobrze spałam i się wyspałam, czego nie może powiedzieć TŻ, bo biedny obudził się już o 6 ![]() ![]() ![]() Przyjechałam z powrotem do Zabrza, zjadłam śniadanie i zajrzałam do Was. O 10.45 przyjechała wizażystka, pomalowała mnie jeszcze ładniej, niż na próbie. Uwinęła się bardzo szybko i pojechała dalej zanim jeszcze fotogram zdążył przyjechać, także zbyt wielu zdjęć z przygotowań nie będę miała ![]() W końcu przyjechał fotograf, a wkrótce po nim także świadkowa z narzeczonym. Pogadaliśmy, pośmialiśmy się i przyjechał TŻ z rodzicami. Przywiózł wszystkie kwiaty – bukiet dla mnie, do rzucania, butonierki i bransoletkę dla świadkowej, wszystko było piękne, dużo lepsze, niż to sobie wyobrażałam ![]() ![]() ![]() ![]() Zapakowaliśmy się do samochodów i pojechaliśmy do Gliwic, bo było już dość późno. Na rynku stała jeszcze limuzyna pary młodej z 13.00, więc stanęliśmy z boku, zdążyliśmy tylko wyjść z auta, a już podeszło 2 „życzliwych” składających życzenia za flaszkę ![]() Czekaliśmy na swoją godzinę, a w międzyczasie gromadzili się znajomi. O 13.20 weszliśmy do USC, panie zaproponowały, że za opłatą 25zł możemy mieć oprawę muzyczną. Przy okazji okazało się, że muzykiem jest znajomy naszej rodziny. Na wejście zagrał nam marsz weselny, a przy podpisywaniu dokumentów Ave Maria (mama chciała ![]() Kierowniczka USC wygłosiła przemowę i przystąpiliśmy do przysięgi. TŻ się nie zająknął, a ja na niego patrzyłam i myślałam „O matko, zaraz będę żoną” ![]() ![]() Wyszliśmy z USC, usłyszałam wystrzał tuby z banknotami 200zł (miałam płatki do rzucania – te śmierdzące ![]() ![]() Przyjęliśmy życzenia, kwiaty, prezenty (jak ktoś nas pytał to prosiliśmy o książki kucharskie zamiast kwiatów) i koperty ![]() Obsługa powitała nas chlebem, solą i kieliszkami, które były pancerne, bo się nie potłukły ![]() ![]() ![]() Zjedliśmy pyszny obiad, odsapnęliśmy chwilę i daliśmy znać DJ-owi, że czas na pierwszy taniec. Jak było to już wiecie, bo pisałam i wrzucałam filmik ![]() Następnie DJ poprosił wszystkich do środka i został wniesiony tort. Nie zamawialiśmy rac, bo niezbyt nam się podobały na innych weselach, ale cukiernia dołożyła je mimo tego i bardzo dobrze zrobili, bo świetnie to wyglądało, a tort był pyszny ![]() Później impreza trochę kręciła się na parkiecie, a trochę w ogródku, przez to gorąco ludzie też za wiele nie jedli, przez co w niedzielę odebraliśmy ogromne ilości jedzenia i o dziwo też większą część wódki, bo jak już pisałam wcześniej goście raczej pili piwo albo drinki ![]() ![]() W międzyczasie DJ zrobił 3 zabawy: losowanie nowych obowiązków (wyszło na to, że ja będę myć okna, wstawać w nocy do dziecka i odwozić męża z imprezy, za to on będzie miał wychodne na 1 noc w tygodniu :P), wycieczkę do zoo i konkurs karaoke. Żeby było wesoło, około 23 pod restauracją pojawiła się policja, wezwana przez okolicznych mieszkańców z powodu hałasu ![]() Oczepiny okazały się trochę niewypałem, bo goście nie za bardzo byli chętni do łapania bukietu i krawata ![]() ![]() Po oczepinach był jeszcze test na zgodność, przy którym była kupa śmiechu, oczywiście wtedy, kiedy podnosiliśmy innego buta ![]() ![]() Do samego końca wesela zostało 11 osób łącznie z nami, a imprezę zakończyliśmy około 5 rano – było już jasno na dworze. Na odchodne ci najbardziej wytrwali dostali po flaszce i chcieli jeszcze iść na after party ![]() A my grzecznie wróciliśmy do domu i poszliśmy spać. Nie wyobrażam sobie, że po takim weselu miałabym mieć jeszcze siłę na noc, a raczej poranek poślubny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Zadomowienie
|
Kasiek, no to fajnie mieliście
![]() ![]() W ogóle strasznie tu się pusto zrobiło na wątku. Czyżby wszystkie już żony gdzieś wyjechały? Jutrzejsze panny młode mogą chyba być spokojne o pogodę. Przynajmniej w naszych regionach pogoda jest idealna. Ja już z niepokojem patrzę na prognozy na przyszły tydzień. Ale zmieniają się one co chwilę więc ciężko im ufać. U nas za to wszystko pod górkę się zaczyna. Ja jestem na antybiotyku - mam zapalenie gardła. Nie mogę w ogóle wychodzić z domu, bo to jakiś taki antybiotyk, że nie można na słońce wychodzić. Ale prawdopodobnie w poniedziałek będę mogła go odstawić. Mam nadzieję... Nie miało kiedy mnie złapać. No i jeszcze jedna nieciekawa wiadomość na nas spadła, o której nie chcę pisać - w każdym bądź razie nasza podróż poślubna stoi pod wielkim znakiem zapytania, czy w ogóle będzie...
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Kasiek, czyli mieliście na weselu mnóstwo atrakcji
![]() Bardzo się cieszę, że tak wspaniale wszystko Wam wyszło ![]() Zazdroszczę jutrzejszym PM pogody ![]() ![]() Właśnie przyszedł kocyk na plener - jest śliczny i milusi ![]() ![]() A jak u reszty przygotowania? Jak tam Panny z 23-go? ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() Ja - odpukać - jeszcze się trzymam, ale znając moje szczęście - zdążę jeszcze kichać i czuć łamanie ![]()
![]() |
![]() |
#735 |
Wtajemniczenie
|
Ja się mało odzywam, bo między mną i TŻtem nie było ostatnio najlepiej... u Kociak podróż poślubna była pod znakiem zapytania a u mnie ogólnie cały ślub... nie dogadujemy się z TŻtem,chyba przez to że jesteśmy po cywilnym więc on wychodzi z założenia że nei musi się starać bo juz jesteśmy po ślubie więc go nie zostawie... no i juz wiele razy miałam odwoływać ślub no ale jakoś sobie tego nie wyobrażam, tym bardziej że mi bardzo zależy...jemu chyba też ale jakoś tego tak nie okazuje..i wogóle jak sie co raz nie pokłócimy to normy chyba nie wyrabiamy...
nie wiem jak te nassze przyjęcie wyjdzie.. mało osób będzie(44) i jakoś się tym wszystkim martwie.. tym bardziej dziwnie będzie bo nasze wesele bedzie jakby na dwóch piętrach... na górze stoły z jedzeniem a piętro niżej dj i miejsce do tanczenia... juz mi sie stres przedślubny załącza... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;28154500]Dziewczyny, u nas pogoda jest fatalna: pochmurno, chłodno i wieje
![]() U mnie to samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas też pięknie jest ![]() jutro ostateczna przymiarka sukmany ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Kupiłam dzisiaj soczewki kontaktowe specjalnie na ślub. Nosi któraś? Myślicie, że mogę założyć je w sobotę rano i nic się nie stanie, jeśli będę je miała przez całe wesele?
Byłam na próbnej fryzurze, ale myślenie nie jest chyba mocną stroną tej pani :/ wyraźnie mówiłam czego oczekuję, a ona zrobiła coś zupełnie innego :/ niby tył jest w porządku, ale przód beznadziejny.... No i chyba nie miała zamiaru na ślubnej tak jak dzisiaj utrwalić mi tylko żelem w sprayu? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Mnie akurat oczy w soczewkach męczą się po kilku godzinach, więc jutro założę w południe i zdejmę wieczorem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny będzie pieknie. Na jutro zapowiadają ciepło i slonecznie. W przyszłym tygodniu też na pewno bedzie ladnie. Ja nie mialam aż takiej super pogody: było ciepło, ale mniej niż 20 stopni, do tego po 19 pogoda się calkiem spsula. A mimo wszystko poszło jak trzeba. Byleby Wam deszcz nie padał i nie było bardzo zimno, to będzie super. I bylebyście nie miały więcej jak 30 stopni ![]() no i.... Wszystkiego najlepszego dla jutrzejszych PM
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez asia_z Czas edycji: 2011-07-15 o 19:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Boże, wyglądałaś przecudownie... tak delikatnie i romantycznie ![]() ![]() moim marzeniem jest tak wyglądać w dniu ślubu ![]() Cytat:
![]() Kasiek super relacja ![]() ![]() ![]() Cytat:
u mnie niestety nadają deszcz na następną sobotę ![]() Oby za tydzień było tak ładnie ![]() Cytat:
![]() Nie mam już ochoty na ten ślub A jeszcze jak patrzę jak Wy wszystkie ładnie wyglądałyście a potem spojrzę w lustro to jeszcze bardziej mi się nie chce Dziewczyny czy wszystkie miałyście/ będziecie miały jakieś kwiaty na stołach? Bo ja chyba z tego zrezygnuję, nie mam już czasu szukać ani wazonów, ani kwiatów. poza tym kończą już się fundusze... Z załatwionych spraw mogę odhaczyć bieliznę ślubną, cukiernię i organistę, kupiłam lakier do paznokci u stóp. Zaszłam wczoraj do fryzjerki, bo coś mnie tknęło, że z moim za✂✂✂istym szczęściem, na pewno coś jest nie tak... a więc okazało się, że w ogóle nie byłam wpisana ![]() Miałam też wczoraj przeprawę z organista. Taki chamski był, że to szok ![]() Koniec końców wyliczył mi na kalkulatorze 390zł do zapłaty, powiedział, że jak dla mnie 300zł ![]() Razem Kościół wyniósł nas 1 100zł. No niby jeszcze niewiadomo jak z kościelnym, bo ksiądz mówił, że to u organisty a organista strasznie się tym oburzył i powiedział, że to u księdza... Może ksiądz w tych 800zł uwzględnił już kościelnego Dostałam okres! ![]() ---------- Dopisano o 07:17 ---------- Poprzedni post napisano o 07:16 ---------- Dzisiejszym PM życzę samym cudownych chwil na nowej drodze życia!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
kwiatuszek, nie przejmuj się tym
![]() ![]()
![]() |
#744 |
Zadomowienie
|
gajqa, no to nie za ciekawie z tym chłopem masz. ale jesteś pewna, że on też tego ślubu chce? tylko po prostu nie chce mu się załatwiać...
Co do pogody - ja też nie wiem, co będzie. Oby nie padało. No, ale jak patrzę na prognozy pogody, to dosłownie CODZIENNIE podają inną. Więc będzie wiadomo w sobotę rano pewnie dopiero, jaka będzie pogoda. U nas dzisiaj pogoda idealna - słońce, lekkie zachmurzenie, temperatura ok.24 stopni. Także zazdroszczę dzisiejszym PM z mojego regionu. Z gardłem już trochę lepiej, ale jeszcze czerwone :/ wczoraj byłam u fryzjera na koloryzacji - na szczęście nic mnie nie rozczarowało, czyli wyszło tak jak miało wyjść. Trenowaliśmy też z M. pierwszy taniec - już w sumie nam wychodzi, nagraliśmy się też na aparacie i wygląda to wszystko naturalnie, więc to najważniejsze. Wszystkim szczęśliwym dzisiejszym Pannom Młodym życzę wspaniałych uniesień dnia dzisiejszego ![]() ![]()
![]() |
#745 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak to z tymi facetami juz chyba jest... myślałam że tylko ja tak mam, ale wczoraj i dzisiaj porozmawialiśmy i wogóle i (tfu tfu żeby nie zapeszyć) mam nadzieje że będzie już dobrze... u mnie już będą kwiaty na stołach, bo restauracja sama robi dekoracje więc tym ja się nie musze akurat na szczęście przejmować Dobrze że poszłaś.. ale by była draka , ja nie wiem że ludzie są tak nieodpowiedzialni, przecież powinna takie rzeczy najszybciej zapisywać i zwracać na to uwage, bo w końcu to ślub a nie jakaś inna imprezA ![]() a to u was organista wypełnia protokół? i zresztą po co mu adres świadkowej?? bo nie rozumiem.. no chociaż to dobrze wypadło ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wczoraj porobiłam winietki... zeszło się troche ale efekt mi się bardzo podoba, jak zrobie zdjęcie to wam pokaże co stworzyłam ![]() ![]() Nie wiem co z butami zrobić... mają 8 cm obcas a że ja nie chodze na codzień w obcasach to nie wiem jak wytrzymam, i ogólnie są twarde jak w nich się chodzi musze chyba jakieś wkładki takie kupić do nich żeby na całą stope szło bo nie wiem co innego moge wymyślić |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja miałam buty taneczne, niby super wygodne, nic mnie nie obcierało, ale i tak już o 22 założyłam balerinki, bo nogi mnie bolały, a to tylko 6cm. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Moje wesele też odbywało się na 2 piętrach, a ostatecznie w ogródku i na parkiecie, bo na górę ludzie tylko chodzili coś przekąsić i wracali na dół, raczej nikt tam nie przesiadywał. A plus jest taki, że przynajmniej tym siedzącym na górze nie będzie przeszkadzała głośna muzyka, jak będą chcieli spokojnie pogadać. Będzie fajnie ![]() Cytat:
Ja kilka lat temu nosiłam soczewki na co dzień, ale później przerzuciłam się na okulary. Teraz trochę przed ślubem kupiłam, żeby się trochę przyzwyczaić, ale niestety mam zespół suchego oka i po paru godzinach soczewki już mi bardzo przeszkadzają ![]() Ale myślę, że jeżeli nie odczuwasz codziennych dolegliwości pod tytułem suchość oka, pieczenie itp, to nie będzie problemu z soczewkami. Jedziemy za tydzień w podróż poślubną do Turcji i wczoraj koleżanka podrzuciła mi pomysł, żeby zabrać ze sobą nasze stroje ślubne i na miejscu porobić sobie jakieś zdjęcia (mamy lustrzankę, statyw i pilota do wyzwalacza, więc sobie poradzimy). Tylko mi by się marzyły zdjęcia na plaży i w wodzie, a nie wiem, czy to nie zaszkodzi sukni, a tym bardziej garniturowi, który chcielibyśmy jeszcze wykorzystać. Jak myślicie? Czy to, że na metce sukni jest przekreślony znaczek prania w wodzie oznacza, że w ogóle nie można jej moczyć? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
Wszystkim PMkom dzisiejszym pięknej pogody i szczęścia
![]() ![]() bylam na przymiarce sukni - odswiezona juz czeka na mnie w salonie ![]() ![]() w czwartek bylismy na tancach jeszcze,ale szlo nam bezndziejnie ![]() musimy jeszcze sporo pocwiczyc ![]() przez to,ze tanczylam w slubnych butach na gołą noge to mam odciski i dzis ledwo w nich stalam w przymierzalni... kasiek ja nie mam mozliwosci cwiczyc w sukni,odbiore ja dopiero w czwartek no i nie chce zeby M. mnie w niej widzial ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Zadomowienie
|
No, ja z tym tańcem mam podobnie.
Mój M. nie widział sukni i tym bardziej nie chcę, żeby ją zobaczył przy okazji próby tańca ![]() Kasiek, zazdroszczę podróży poślubnej. Co do zdjęć - ja bym chyba się bała tak zdjęcia robić. Nie dużo trzeba żeby ktoś przyuważył, żer macie dobry aparat i po aparacie. Poza tym - będzie na pewno upał i w tym upale się tak męczyć latając od pozy do aparatu żeby włączyć samowyzwalacz.... Jakoś mi się to nie widzi. A jak chcecie jeszcze wykorzystać suknię i garnitur? zawsze jest obawa, że suknia może się zniszczyć.
![]() |
#750 |
Rozeznanie
|
Wszystkim wczorajszym Lipcówkom wszystkiego naj, naj, najlepszego na NOWEJ DRODZE ŻYCIA
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:44.