![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciąża mimo tabletek anty? - wątek zbiorczy
też tak mi się wydaje
innej przyczyny nie widzę ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Raczkowanie
|
Hey dziewczyny mam takie małe pytano ja cały czas biore te tabletki Yasmin i w tym miesiacu kochałam sie z moim narzeczonym duzo razy ale nigdy nie do srodka tylko albo przerywany albo prezerwatywa i bałam sie ze moge zajsc w ciazy ale dostałam okres normalnie tak jak miałam czyli 4 dnia z odstawienia ale jakos dalej sie boje ze moge byc bo duzo osub na forum pisze ze mozna byc w ciazy i miec okres,,,,???Co wy o tym myślicie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli byłabyś w ciąży to ono by nie wystąpiło |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() na pewno jesteś w ciąży i to mnogiej... odstaw tabletki, zajdź w ciążę to wtedy przez 9 miesiecy sie nie bedzie musiala zamartwiac ze zajdziesz w ciaze...
![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli to nie prowokacja to uswiadomiłam sobie ze jednak glupota ludzka jest jednak wieksza niz wszechswiat
![]() |
![]() |
#726 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
supersamica, ktora jajeczkuje nawet przy braniu tabletek plus supersamiec z superszybkimi plemnikami, ktore pokonuja nawet duza odleglosc i najbardziej wytrzymala prezerwatywe
bedziesz matką nadczlowieka, to pewne jak nic ![]() ![]() niektore kobiety latami staraja sie o dziecko, robią wszystko, by zajsc i mimo wszystko nie zachodza. a Ty mialabys byc w ciazy, biorac regularnie tabletki, stosujac prezerwatywe, stosunek przerywany, a do tego dostajac prawidlowe krwawienie z odstawienia? pomysl logicznie dziewczyno! odstaw te tabletki jak najszybciej i zrezygnuj z seksu, dopóki nie bedziesz gotowa psychicznie, bo po Twoich postach widac, ze powinnas sobie dac z tym spokoj na dluzszy czas. wymeczysz siebie psychicznie i biednego chlopaka. nie wspominajac juz o wizazankach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
Moze macie racje jakoś nie jestem psychicznie nastawiona na to jeszcze ale wiecie jak ja sie widze z moim narzeczonym raz na 3 miesiace to teśknimy za sobą i dlatego nie chciała bym rezygnować z tych tabletek.Ale bede chciała z nich zrezygnować chociaż na dwa miesiace zebym odpoczeła psychicznie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nadal nie pojmuje jak majac narzeczonego mozna miec az takie schizy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Raczkowanie
|
Sama nie wiem i można dodac że zaufanego narzeczonego bo gdyby nie on to dawno była bym juz w ciaży,a zaufanie duzo sie liczy nie wiem dzis bedzie dzwonic to bede z nim rozmawiać co on sadzi o odstawieniu tych tabletek ja sie tez musze zastanowić,,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
skoro sie widzisz z narzeczonym raz na 3 miesiace to po co brac tabletki?
bezsens totalny;/
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
No to co mam na waszym miejscu zrobić???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te Twoje psychozy moga byc potegowane przez tabletki, u wielu dziewczyn Yasmin mocno wplywa na psychike i moze powodowac dziwne stany emocjonalne (chyba, ze przed tabletkami tez tak swirowalas) moze porozmawiaj z lekarzem? moze niech zmieni Ci na inne? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
zaczac uprawiac sex dopiero wtedy jak wizja ciazy nie bedzie dla ciebie taka straszna
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Raczkowanie
|
Nie jak nie brałam tabletek to sie tak nie bałam nie wiem czemu ja całkiem z nich zrezygnuje dokończe to opakowanie i rezygnuje z tabletek chce sobie odpocząc mój chłopak tez mowił ze to moze byc od tabletek pójde do lekarza i moze z nim porozmawiam,,,
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
wiesz... nie idz do ginekologa przypadkiem, tylko do takiego specjalisty od rozmów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ciąża mimo tabletek anty?
Cytat:
Tabletki anty nie dają nam 100% gwarancji
![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
najpierw popukać się w czoło i zmądrzeć, a następnie iść do lekarza, jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości co do tego, czy jesteś w ciąży...
Decydując się na seks trzeba być świadomym jego konsekwencji. Sama antykoncepcja, to nie wszystko!
![]() |
#739 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, za to, że piszę w drugim wątku.. Ale tam całej prawdy nie napisałam.. Wiem, że będziecie o mnie myśleć jak o niedojrzałej, głupiej dziewczynce.. No cóż.. Może przeżyję, ale "lincz" pewnie mnie czeka niemiłosierny
![]() No to zacznę może tak ![]() ![]() Natomiast za co możecie mnie "zlinczować" to to, że ja zaczęłam brać tabletki (po 3 miesiącach przerwy) ok 7 dni przed teoretycznym @ (mam nieregularne).. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moim zdaniem szanse na ciąze sa bardzo duze bo nie zastosowalas sie w ogole do ulotki, zrobilas bo Ci tak było wydgdniej, a do tego juz po 4 dniach wspolżyłas. totalnie nieodpowiedzialne. to nie sa cukierki! a co do skutecznosci talbetek to wyraźnie jest npisane ze albo w 1 dniu @ i wtedy sa skuteczne albo 2 - 5 dniu @ i trzeba sie zabezpiczeąc tydzien. i tylko tyle, innych udziwnien w ulotce nie ma - nie psize ze sobie mozna wziąść tydzień przec @. moim zdadniem nie było zadnego zabezpieczenia, ale moze sie myle bo nie jestem specjalista. Konsultowalas sie z lekarzem?
![]() |
![]() |
#743 |
Raczkowanie
|
Byłam dzis u lekarza powiedział ze jest wszystko ok ale kazął mi zrezygnować z tabletek jak na razie bo żle sie po nich czuje powiedział ze moge miec teraz jakies takie krwawienia bo juz zazyłam 2 z nowego opakowania zebym sie tym nie martwiła i narazie musze dać odpocząć organizmowi,,,tylko powieccie mi czyli na drugi miesiac normalnie dostane okres czy jak??
Edytowane przez ewelina1919 Czas edycji: 2009-01-19 o 11:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Zadomowienie
|
nikt ci na to pytanie nie odpowie, możesz dostac w terminie ale równie dobrze mógł ci sie cykl rozregulować.
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
aha ok dzięki no lekarz powiedział ze powinnam normalnie w terminie dostać
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
A czy, ja gdziekolwiek napisałam, że mam 100% pewność?
![]()
![]() |
#748 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny boje sie ze moge być w ciazy biore te zasrane tabletki ostatni miesiac normalnie miałam okres z odstawienia w 4 dniu a po mimo tego sie nadal boje płacze i sie boje doradzcie mi...Juz je odstawiam po tym opakowaniu nawet nie bede brała całego tylko wezme 17 chyba nic sie nie stanie??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:59.