![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: dermatolog - kraków
Witam! Odświeżam wątek, poszukuję dobrego dermatologa w Krakowie, który przyjmuje z NFZ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
Raczkowanie
|
Dot.: DOBRY DERMATOLOG - kogo polecamy?
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Przyczajenie
|
![]()
Jeśli chodzi o Warszawę to polecam doktor Rejman-Majewską
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Wtajemniczenie
|
Z góry przepraszam za moją niewiedzę, ale po lekarzach nie chodzę prawie wcale (ostatnio byłam będąc jeszcze dzieckiem, więc mama wszystko załatwiała) - otóż potrzebuję udać się na wizytę do dermatologa - czy muszę mieć skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu? Czy mogę tak po prostu zadzwonić i zarejestrować się na wizytę? Dość ważne dla mnie jest, żeby nie była to wizyta prywatna tylko na NFZ (jak widzę ceny w prywatnych gabinetach to trochę mnie to przeraża) - jak długo czeka się na wizytę? No i ostatnie - polecacie jakiegoś lekarza z Katowic? Z góry dzięki za odpowiedź
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny z Warszawy - znacie jakiegoś dobrego dermatologa, który ma umowę z nfz? Ostatecznie pójdę prywatnie, ale jeżeli ktoś coś wie to dajcie znać, proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: dermatolog - kraków
Witam,
ja polecam dr Setkowicz, która przyjmuje w Scanmed Multimedis (koło galerii kazimierz jest placówka). Bardzo ciepła osoba oraz rezolutny lekarz - nic na szybko tylko potrafi słuchać pacjenta. Ma dużą wiedzę oraz wie, jak leczyć skutecznie. link do www: http://www.multimedis.pl/dla-pacjent...kazimierz.html pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Witam,
ja polecam dr Setkowicz. Przyjmuje w Scanmed Multimedis w Krakowie - z resztą oto link do strony: http://www.multimedis.pl/dla-pacjent...kazimierz.html Miałam kłopot ze skórą na twarzy i inny lekarz kazał jeść antybiotyki - nic nie pomogło... Dr Setkowicz natomiast powiedziała jaką maść stosować... heh przeszło i to bez większych kłopotów po 2 tygodniach. Oczywiście muszę nadal 2 razy w tygodniu stosować maść, ale to nie jest uciążliwe dla mnie i organizmu (jak antybiotyki!). Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Zadomowienie
|
Trojmiasto: dr Anna Omernik i dr Toboła oboje przyjmuja w Gdyni
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Przyczajenie
|
Witam. Poszukuje pilnie dobrego dermatologa który zna sie na chorobach skórnych czy alergicznych. Chodzi o rany na skorze na poczatku byly to czerwone plamy "bąble" swedziały , po kilku dniach kilkakrotnie sie powiekszyły rozniosły sie na całym ciele swędza i bolą... sa ogromne teraz;(
Proszę o pomoc jeśli ktoś zna dobrego dermatologa który NAPRAWDE pomoże w tego typu schorzeniach zależy mi na czasie, bo na miesiac tylko przyjechałam do Polski a pracuje za granica i nie mam mozliwości zostania tu na dluzej... Nie mam czasu na eksperymenty u nieznych dermatologów bo to coś szybko sie rozwija Szukam kogoś w Zamościu badz Lublinie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
Ja ze swojej strony mogę polecić w Białymstoku prof. Wiaczesława Niczyporuka. Niestety przyjmuje on prywatnie, ale pieniążki pobiera różnie. Za jedną wizytę zapłaciłam 100 zł, za drugą 50, a za trzecią nie wziął w ogóle pieniędzy
![]() ![]() Edytowane przez myfeczka Czas edycji: 2011-05-25 o 08:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich.
Jestem tu nowa, ale z chęcią zabiorę głos w tym wątku, bo właśnie trafiłam do lekarza, który potrafi leczyć, a nie tylko kasować pacjentów. dr Marek Ziarkiewicz z Wrocławia, u którego leczę się z powodu grzybicy, której nabawiłam się na basenie. Jestem wyjątkowo uczulona na higienę i zawsze zachowuję ostrożność, szczególnie na basenie, tak więc jak dostałam diagnozę po prostu się załamałam i zawstydziłam, żeby iść z grzybem do lekarza. Na szczęście już powoli przechodzi, a doktor bardzo konkretny i sympatyczny. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
BAN stały
|
Pani doktor Magdalena Łopuszyńska z Wawy ul. piękna 20 (bella-derm.pl) bylem u niej z rumiencem, bardzo przyjemna mila pani, rzeczowa z wiedzą, sprzęt dobry chodze do niej na lasery na rumien dopiero 1 zabieg wiec nic wiecej o nim nie powiem bo trzeba z 5-6 aby ocenic sprawe
![]() ![]() Edytowane przez MocnyFull Czas edycji: 2011-05-26 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny,
a kogo polecacie w Łodzi?? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 | |
Przyczajenie
|
A powiedz mi co Ci przepisała??
---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Witam szukam dobrego dermatologa we Włocławku. słyszałam o dr Świątkiewicz, Nowodworskiej i Kaczmarek, czy ktoś zna te panie i może mi coś o nich powiedzieć?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Przyczajenie
|
Witam kto mi poleci jakiegoś dobrego dermatologa w swarzedzu?? Słyszałam coś o Iwonie Pawłowskiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Rozeznanie
|
Czy ktoś może polecić dobrego dermatologa w Rzeszowie?
![]() Przeszukałam cały wątek, niczego nie znalazłam.
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Przyczajenie
|
I jak z tym dermatologiem w swarzędzu? Dziewczyny pomóżcie!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Przyczajenie
|
Godny polecenia doktor Hussein Benamer (Poznań).
Edytowane przez Vivalaeti Czas edycji: 2011-06-15 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 |
Przyczajenie
|
Podłączając się, muszę(!) polecić moją Panią doktor Grażynę Madej, przyjmuje na NFZ w Skarżysku-Kamiennej, ale słyszałam że jest z Końskich i tam pewnie też przyjmuje
![]() Naprawdę mi pomogła, miałam taki trądzik że masakra, teraz zaczynam być w końcu dumna ze swojego wyglądu bez makijażu! Naprawdę rewelacja! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Zadomowienie
|
polecam przychodnie na ulicy Pachonskiego-tam jest bardzo dobra pani dermatolog,nazwiska niestety nie pamiętam ...
![]() |
#745 |
Przyczajenie
|
podbijam do Łodzi, kogo polecacie dziewczyny?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio byłam u dr. Alicji Gernand na ul. Wodnika i kobitka całkiem sympatyczna aczkolwiek rozmawiałam z kilkoma osobami na jej temat i nie zawsze trafi z lekami/tonikami czy innymi jakimiś specyfikami. Aczkolwiek ja wyszłam od niej zadowolona
![]()
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
Joanna Małaczewska Kołobrzeg. Polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Raczkowanie
|
Dr Romualda Niewiarowska-Paszko Białystok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Przyczajenie
|
dobry prywatny dermatolog z Sosnowca?ktoś ma namiary czy w esti-Med na Pogoni jest dobry dermatolog?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Przyczajenie
|
Cześć Wszystkim!
Podejrzewam u siebie występowanie rogowacenia mieszkowego na kończynach górnych. Borykam się z problemem już kilka lat. Byłem kiedyś u jednego dermatologa, ale ten machnął ręką i zniechęcił mnie do leczenia. Na początku krostki występowały na ramionach, by po jakimś czasie zaczęły się przesuwać na przedramiona, blednąc jednocześnie. W sumie wygląda na to, że choroba ustępuje. Próbowałem nawet zrobić zdjęcie, żeby pokazać Wam o co chodzi, ale słabo to widać na fotografii. W rzeczywistości krostki są jeszcze widoczne. Wygląda to podobnie jak na tej stronie http://www.healthopedia.com/pictures...s-pilaris.html Pod światło widać delikatne wypukłości. Nie spotkałem się z podobną przypadłością w mojej rodzinie. Na krostki pomaga duża dawka Słońca, które sprawia, że zmiany stają się prawie niewidoczne. Jeżeli czyta ten wątek osoba, której dermatolog pomógł z podobnym problemem, to bardzo prosiłbym o kontakt. Lokalizacja to Warszawa, Płock, Ciechanów i okolice. Z góry bardzo dziękuję za wszelką pomoc. Edytowane przez Sanczo90 Czas edycji: 2011-06-28 o 19:05 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:37.