Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości et.31 - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-22, 16:41   #721
dodeczka84
Zakorzenienie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Ależ mam zachód słońca w oknie dla osłody filiżanka orzechowego Cappuccino, nie muszę dziś robić kolacji, mąż przyniesie pyszne makarony z włoskiej knajpki
Wysłali moją Jaminkę. Czuję, że ten drugi kolor też jest wart zachodu.
Stary 2011-09-22, 16:44   #722
reniabg
Wtajemniczenie

Dot.: Kolekcja zimowa jest świetnej jakości, niech każda maniaczka u nas się rozgości

Cytat:
Napisane przez seduction Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ratujcie
Czy reklamowała ktoś torebkę podczas "używania"?
Dziś odcięłam metkę i zabrałam Evę ze sobą na miasto i po jednej stronie urwał mi się długi pasek, a raczej wyszedł z materiału, bo widać, że było za słabo szyte
Ja miałam podobnie z duzą czarną Kryśką. Poszłam na miasto a wróciłam bez zapięcia napisałam mejla, dołączyłam foty uszkodzenia i kazali odesłać. Po 2 dniach przyszła nowa Krysia
Reklamuj

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Nie zazdraszczam
Ja mam jednego chętnego(a właściwie to ćwierć zęba, reszta plomby) na takie leczenie ale prędzej go wyrwę niż się dam oskubać z kasy za kanałowe

Nie śmiej się ajk nad tym myślę
Nie wyrywaj ząbków wyrwać łatwo - wstawić trudno

już się nie śmieję hehehe.

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
zwyczajnie dodałam pojedyncze załączniki, białe tło sprawia, że wydaję się, że to jedno zdjęcie

kurczę, ja nadal nie wiem co wybrać, swoją drogą, jak przyjadę z kolejną torbą do domu to mnie wydziedziczą
dzięki, zaraz tak zrobię
Stary 2011-09-22, 16:58   #723
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
dobryyy
jutro mam 4 lekcje niemieckiego. od razu możecie mnie zatasakować . germanizacja po prostu....... głupie zastępstwa

u mnie bulgoczą się powidła śliwkowe...

Nika - świetny TŻ

ogólnie powiem Wam, że jak etytka będzie tak często wrzucała nowości, to ja nie wiem... tyle stron i sam off-top o torebkach
Hehe masz rację, powoli gadki o tytkach stają się tu offtopem, zwłaszcza jak taka jedna Monia się rozgada, ale ciiiiicho

Mąż fajny, potwierdzam

Ist dein Deutsch gut, oder super gut?

Powidła, jami!!!

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj u dentysty i mam leczenie kanałowe zęba... wsadziła mi dzisiaj truciznę i cały dzień jestem jakaś skołowana .. w pociągu do TŻ-ta prawie usnęłam
Bido. Ja nie mam nic p. leczeniu kanałowemu, tylko ta kasa za to....
Cytat:

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Ale milusińsko fajna atmosfera tam u Was
Zapraszamy

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Pudrową
Poka!!

---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Przydałaby mi się jakaś fajna broszka - kwiatek.. Lukam na allegro ale narazie same zwyklaki ;/
Może zrób sama Dodziu będziesz oryginalna na maksa

Cytat:
Ależ mam zachód słońca w oknie dla osłody filiżanka orzechowego Cappuccino, nie muszę dziś robić kolacji, mąż przyniesie pyszne makarony z włoskiej knajpki
Wysłali moją Jaminkę. Czuję, że ten drugi kolor też jest wart zachodu.
Brzmi cudnie

U mnie jeszcze zachodu niet...
NIKaP-n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 17:00   #724
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Ja miałam podobnie z duzą czarną Kryśką. Poszłam na miasto a wróciłam bez zapięcia napisałam mejla, dołączyłam foty uszkodzenia i kazali odesłać. Po 2 dniach przyszła nowa Krysia
Reklamuj

Nie wyrywaj ząbków wyrwać łatwo - wstawić trudno

już się nie śmieję hehehe.

dzięki, zaraz tak zrobię
Trudno to się płaci 1000zł za leczenie jednego zęba

Cytat:
Napisane przez NIKaP-n Pokaż wiadomość
Ist dein Deutsch gut, oder super gut?

Powidła, jami!!!

Gzikol ty nie szprechaj, POLONISTKO TY!

Właśnie, właśnie, rozbój w biały dzień

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 17:03   #725
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Poka!!
taka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1289497252.jpg (78,2 KB, 20 załadowań)
Stary 2011-09-22, 17:04   #726
seduction
Zakorzenienie

Cytat:
Reklamuj
Dzięki kochana W takim razie zrobię to jutro, żeby zdjęcia były wyraźniejsze I oczywiście mam ochotę na dwie torebki z dostawy A jeszcze nie mam tych, co chciałam

Daj dwójaka i nakarm zwierzaka

Lepiej żyć jeden dzień jak tygrys, niż sto dni jak owca.

seduction jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 17:13   #727
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:

No wiem sama tyle płaciłam za górną szóstkę niestety było to powtórne leczenie kanałowe (poprzednia pani doktor się nie popisała niestety ani wiedzą ani sprzętem) płakałam, płaciłam.....dobrze ze wtedy nie kochałam torebek i perfum mama mówiła leczyć, tato wyrwać.... a że miałam uciułane swoje pieniądze to posłuchałam mamy i nie żałuję-szósteczka ma się dobrze choć martwa
Wyrwanie i wstawienie kosztuje więcej niż leczenie kanałowe chyba ze na nfz

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-22, 17:36   #728
kali765
Zakorzenienie

Nowość czy ja jej nie zauważyłam?

http://etorebka.pl/s03.php?f=0395
Stary 2011-09-22, 17:37   #729
dodeczka84
Zakorzenienie

Dziękuję serdecznie kobietce, która przy pomocy mojego kodu zakupiła torebeczki o 17.14. Napisz kochana co kupiłaś i czy płaciłaś przelewem?
Stary 2011-09-22, 17:39   #730
maggie82
Zakorzenienie

Hej
Ale mam nadrabiania Szok
Idę czytać co żeście naskrobały i nakupowały
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 17:42   #731
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:

o! ale dla mnie słaba..
Stary 2011-09-22, 17:44   #732
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:

kurcze nawet taki brzydalek za 119

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 17:44   #733
dodeczka84
Zakorzenienie

Tego koloru też nie było http://etorebka.pl/s03.php?f=0410
Stary 2011-09-22, 17:46   #734
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Cytat:
Napisane przez Tweet Pokaż wiadomość
też się do Jacky przymierzam tylko jeszcze nie wiem czy beżową czy czarną, w sumie nie mam chyba czarnej torebki wszystkie zawsze czarne wydawały mi się nijakie ale czarna Jacky jest bardzo ładna a jak jest z jej trwałością? nie pruje i nie odrywa się nic?
wg mnie zarówno skorka jak i wykonanie są zadowalające

Cytat:
taka
ooo ja mam bezowo-jasnoszarą ale ostatnio jakoś też z nią nie chodzę... jest strasznie wielka
Cytat:

taka sobie, bez szału

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

O Nineczka jest bardzo ładna. W tym nowym kolorku też. ;D Pasowalaby mi do kurtki...
Nie. Nienienienie. Wcale by mi nie pasowała, powtarzaj: wcale by nie pasowała...

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 17:49   #735
maggie82
Zakorzenienie

Wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia życzę - bo widzę że sporo dziewczyn choruje (Charal , Danulka , Nika )

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość

Za ile wystawić Landi? Stan na 5

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

Noooo... ja też czekan na fotki najpierw
Do tego czasu może coś sprzedam

Chcesz Landi?
Nie dziękuję Moja jeszcze "żyje" - chociaż zniszczona już jest bidulka ale mam ochotę na coś nowego fasonowo

Cytat:
Oj Monia, Monia hahaha :P
A miałaś już siedzieć cicho z tym wyliczaniem

Hanula, proszę A'la Hermesek i Czarny zwyklaczek (gruBa, fajna skórka, jak naturalna wygląda). oczywiście żadna z nich się nie świeci, ale nie mogłam dużego światła zapalić ;(
Czarny zwyklaczek w tej pierwszej skórka mi się nie widzi

Cytat:
Hehehehe
i mówisz, że trafisz ;-) ?

W ubiegłym roku, po ślubie, na Gwiazdkę dostałam od męża złoty pierścionek, śmialiśmy się, że trzeci zaręczynowy, bo mąż oświadczał mi się 2 razy, raz jak miałam 20 lat, drugi przed ślubem. W związku z tym, że wiedział, że Instytucję Małżeństwa oceniam jako niszczącą pożycie, stwierdził, że on udowodni, że małżeństwo może być zgrane i udane i że tak jak starał się przed ślubem, będzie staral się i po
No i siedzimy drugiego dnia świąt u teściowej, jest siostra męża, i mąż w luźnej rozmowie mówi, żeby pokazać jaki mi Mikołaj przyniósł prezent. Teściowa zerknęła z poważną/lekko niesmaczną miną i nawet nie pochwaliła, nie uśmiechnęła się, zdania nie powiedziała.. Szwagierka tym bardziej. Zazdrość?
Pewnie zazdrość też Współczuję takiej sytuacji w rodzinie - ale może będzie lepiej z czasem ? Ludzie się zmieniają
Ja na szczęście mam wspaniałych teściów - mieszkaliśmy z nimi 3 lata i mogłabym mieszkać dłużej - żadnych konfliktów, mnóstwo pomocy i wsparcia od nich otrzymaliśmy ale znam osoby które się żalą na relacje w rodzinie - tu niestety potrzeba zawsze dobrej woli dwóch stron

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-22, 17:49   #736
dodeczka84
Zakorzenienie

Jedyne co fajne w Carmen to musztardowy kolor!!
Może jeszcze coś będzie nowego
Stary 2011-09-22, 17:52   #737
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie.. dzisiaj zapłaciłam już 70 zł za zatrucie ... nie wiem ile mnie to wyniesie? ... mama mówi, że sama płaciła jakieś 500 zł w sumie

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 17:54   #738
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość

Pewnie zazdrość też Współczuję takiej sytuacji w rodzinie - ale może będzie lepiej z czasem ? Ludzie się zmieniają
Ja na szczęście mam wspaniałych teściów - mieszkaliśmy z nimi 3 lata i mogłabym mieszkać dłużej - żadnych konfliktów, mnóstwo pomocy i wsparcia od nich otrzymaliśmy ale znam osoby które się żalą na relacje w rodzinie - tu niestety potrzeba zawsze dobrej woli dwóch stron
Wiesz, ja powiedzmy, że wybaczyłam, ale nie zapomniałam i nigdy im tego nie zapomnę. Jestem kulturalna i miła, ale mocno zdystansowana a napewno nie dam sobie w kaszę dmuchać. Mimo, że może teraz teściowa się stara, to niestety pryzmat dawnych wydarzeń brudzi..
Stary 2011-09-22, 17:55   #739
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katia84 Pokaż wiadomość

stara Jacky to nie to samoco co nowa Jacky
http://etorebka.pl/s03.php?f=0291
http://etorebka.pl/s03.php?f=0411

Kolor starej bardziej mi odpowiadał
O rzeczywiście różnią się trochę ale mi się ta nowa bardziej podoba po względem koloru oczywiście Bardziej neutralna mi się wydaje, poza tym takich typowych karmelków już mam kilka ...

Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
Linda - śliczny beżowy kolor, skórka miękka, dobrej jakości, kłódka złota - dobrze współgra z beżem. Torebka pakowna, wchodzi na ramie. Zamek jest na górze - co mnie cieszy bo nie trzeba męczyć się z klapką. Jestem bardzo bardzo zadowolona
Ładny kolor i fason Szkoda tylko że jej nie zrobili w takiej usztywnionej kuferkowej wersji
Stary 2011-09-22, 18:00   #740
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Cytat:
O rzeczywiście różnią się trochę ale mi się ta nowa bardziej podoba po względem koloru oczywiście Bardziej neutralna mi się wydaje, poza tym takich typowych karmelków już mam kilka ...
Ciekawe tylko jaki ten kolor będzie w realu bo "stara wersja" też na niektórych zdjęciach wydawała się taka jasna...

Kurczę, tak przyglądam eTorebkę i jestem zawiedziona... W sumie ostatnio to tylko Aida wywołała u mnie jakieś większe wrażenie, a to było w lutym...
A i Krysia zaczęła mi się opatrzać. Gdyby to nie była tak wygodna torebka, to bym sprzedała. ;p

Stary 2011-09-22, 18:02   #741
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
pierwszy cmok
zazdroszcze baterii, u mnie dalej bez zmian - tylko jeden dzien. bylam w salonie i babeczka nie chce wyslac telefonu, bo nie mam paragonu :/ wiec bede musiala kupic baterie, z 50zl pewnie pooojdzie.
mialabym na polowe torebki

dziewczyny, troche sie denerwuje. od dwoch miesiecy budze sie w nocy z okropnie zdretwiala reka lub noga w necie przeczytalam, ze moze byc to objaw stwardnienia rozsianego do lekarza najszybciej moge pojechac dopiero po 25 pazdziernika najgorzej bylo dzisiaj - myslalam, ze zwariuje z reka.... dretwienie przeszlo po 15 minutach, ale do tej pory mam ja cala obolala i nie moge zacisnac mocno dloni. panikuje. zazywam magnez, dzisiaj dodam potas. od 2 lat mam problemy z krazeniem (przeklete tabsy antykoncepcyjne:/ to od nich sie zaczelo). dzisiaj cale nogi mnie bola i teraz zaczynaja dretwiec
Dagna nie denerwuj się Kochana Może to jakieś nerwobóle ? Dużo stresu masz ? Czasem też zła pozycja podczas spania może powodować takie drętwienia nie zakładaj od razu najgorszego - i idź do lekarza koniecznie a do tego czasu magnez nie zaszkodzi ...
Jak masz możliwość zrobienia badania krwi - to sprawdź koniecznie poziom witaminy B12 jej brak też może powodować objawy neurologiczne i różne poważniejsze schorzenia (wiem bo mój teść miał z tym problem - drętwienie kończyn, sztywność palców, a później utrata smaku i ogólne zmęczenie i rozbicie - a przyczyną była właśnie ta witamina B12 a dokładnie jej brak dostał serię zastrzyków i wszystko zaczyna wracać do normy)

Cytat:
Danuś i co ja mam zrobić stanąć w kolejce po kredyt albo obejść się smakiem.....
Kredytu nie bierz, bo nie zdążysz spłacić do nowej wiosennej kolekcji i będziesz musiała brać drugi a co bierzesz pod uwagę Reniu z nowych torebeczek ? Które Ci się podobają ?

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
jacky, mattie, ethel i toni
hurtowo

Cytat:
Napisane przez Haylee Pokaż wiadomość
maniaczki torebek, co sądzicie o tej :
http://allegro.pl/8-torebka-gwiazd-d...818834641.html ?
Jak dla mnie ulepszona wersja emilki, ale z drugiej strony z profilu wygląda jak kaloryfer
Fajna Ładne kolory
Stary 2011-09-22, 18:15   #742
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
dobryyy
jutro mam 4 lekcje niemieckiego. od razu możecie mnie zatasakować . germanizacja po prostu....... głupie zastępstwa

u mnie bulgoczą się powidła śliwkowe...

Nika - świetny TŻ

ogólnie powiem Wam, że jak etytka będzie tak często wrzucała nowości, to ja nie wiem... tyle stron i sam off-top o torebkach
Współczuję z tym niemieckim jak ja nie cierpiałam tego języka ale uczyć się trzeba było

No - off top się zrobił

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj u dentysty i mam leczenie kanałowe zęba... wsadziła mi dzisiaj truciznę i cały dzień jestem jakaś skołowana .. w pociągu do TŻ-ta prawie usnęłam
Biedactwo znam ten ból ale potem będzie tylko lepiej (szkoda, że to tyle kosztuje jeszcze bo ja zawsze jak u dentysty płacę to płakać mi się chcę )

---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------

Cytat:
Dziewczyny, ratujcie
Czy reklamowała ktoś torebkę podczas "używania"?
Dziś odcięłam metkę i zabrałam Evę ze sobą na miasto i po jednej stronie urwał mi się długi pasek, a raczej wyszedł z materiału, bo widać, że było za słabo szyte
No proszę zaczynają się problemy ...

Cytat:
Napisane przez losek78 Pokaż wiadomość
W mojej Jill urwał się ten dłuższy pasek a ten krótki ma spękane wzdłuż gdzie jest lakowane , mam ja od maja chyba i pewnie już za późno na reklamację ? boję się że mi nie uznają bo mogła nosić ciężary (co nie jest prawdą) ale jak im to udowodnię ?
pewnie szkoda nerwów bo torebka jest w miarę tania
Jill też wadliwa kiedyś myślałam nad tą beżową za 59 zł ale jak teraz jest tyle nowości to przeszła mi ochota na te starsze modele

Cytat:
Szkoda, że nie mam pudełka z tych torebek to z tej złości nawet Jenny bym im odesłała
Ale możesz odesłać w każdym pudełku a nawet w kopercie bąbelkowej Dziewczyny tak robiły i było ok

Cytat:
Przydałaby mi się jakaś fajna broszka - kwiatek.. Lukam na allegro ale narazie same zwyklaki ;/
Fajne kwiatki są w Re lub H&M i tanie
Stary 2011-09-22, 18:18   #743
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:

Cytat:
taka
Fajna paniusiowata

Cytat:

Ooo, dodają
Cytat:
Wszystkim chorowitkom szybkiego powrotu do zdrowia życzę - bo widzę że sporo dziewczyn choruje (Charal , Danulka , Nika )

Dzięki Kotek

u mnie już ok
Stary 2011-09-22, 18:24   #744
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, niestety Prosiaczkową mam

Chyba zacznę wypożyczać ciuchy za pieniądze
Właśnie A. dzwoniła (ta co idzie na chrzest) czy może pożyczyć mój granatowy żakiet, wczoraj P. pożyczyła sukienkę może jeszcze ktoś coś chce?
Dobry pomysł Trzeba być obrotnym i przedsiębiorczym

Cytat:

No co Ty - 1000 zł ja najwięcej za kanałowego zapłaciłam 360 zł i już byłam zła

Cytat:

Nowość co oni się tak rozkręcili
Widzę, że się nie podoba większości - a mi właśnie pasuje taka prosta i w dodatku musztardowa Tylko te ceny

Cytat:
Tego koloru też nie było http://etorebka.pl/s03.php?f=0410
ooooo fajna

Cytat:
Wiesz, ja powiedzmy, że wybaczyłam, ale nie zapomniałam i nigdy im tego nie zapomnę. Jestem kulturalna i miła, ale mocno zdystansowana a napewno nie dam sobie w kaszę dmuchać. Mimo, że może teraz teściowa się stara, to niestety pryzmat dawnych wydarzeń brudzi..
Dobrze, że chociaż się dogadujecie jakoś a dystans czasami nie jest zły ... lepsze to niż na wszystko sobie pozwolić, to wtedy ludzie na głowę wejdę ...
Stary 2011-09-22, 18:25   #745
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Cytat:
Gdybym miała kasę to bym kliknęła, ale narazie ograniczę się do 2, ale tym razem poczekam na foty
ale i tak fajnie
Ja tym razem chyba nic nie kupię bo nie mam kasy w sobotę idę na wesele i już sie spłukałam

Cytat:
Napisane przez bejbi19 Pokaż wiadomość
Linda - śliczny beżowy kolor, skórka miękka, dobrej jakości, kłódka złota - dobrze współgra z beżem. Torebka pakowna, wchodzi na ramie. Zamek jest na górze - co mnie cieszy bo nie trzeba męczyć się z klapką. Jestem bardzo bardzo zadowolona
ładny kolorek no i fason
Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

dorka, hanusia
kłamałam- wróciło mi i pierwsze wrażenie i męczy mnie Mattie

ale nie wiem niebieska czy fioletowa

poczekam na jakiegoś dobrego króliczka /charal:hah aha:/

to mi tylko 3wychodzą
oj- zdrówka dużo i szybko
chociażmoże mogłabym po jakimś real szale kliknąć ethel- desperacko potrzebuję czerwonej torebki tu fason nie do końca

ale w sumie to przecież są- wzajemnie nawet - obcy ludzie przecież- miło jak się lubią po prostu
źle myślę?

na moim też tak coś chociaż koralowym bym to nazwała

TAK! chcę!
dziękuję

wiesz, czy antycypujesz, ze sie zgodzą- pytam na wszelki wypadek

tróllikuuważaj na łapki a i ja uważam- w razie co ja nam w zębach poniosę torebki
ty oszuście wiedziałam że ściemniasz :P
uważam że się zgodzą bo im ;przecież zależy żeby maniaczka była zadowolona

Cytat:
Zaksięgowali mi kasę! Jamin o krok bliżej mnie
to można się spodziewać jutro zdjęć?
Cytat:
Myślałam że tej to akurat nikt nie kupi

Mam w koszyku 4 torby, musze teraz dokonać wyboru drogą eliminacji, bo nawet po rabatach mi wychodzi 450 zyla
ojej
Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
monia szalejesz

czesc wszystkim
cześc daguś

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 18:28   #746
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Kotek

u mnie już ok
To dobrze

Które torebki zamówiłaś Nika? Bo już się pogubiłam

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Hej Dorkaa Też spłukana jestem na razie
Jutro jadę do siostry i pójdziemy na zakupy stąd moja oszczędność Zobaczę co mi po weekendzie zostanie na koncie i zdecyduję
Stary 2011-09-22, 18:33   #747
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Zrobiłam sobie podsumowanie torebkowe i doszłam do wniosku, że w mojej szafie jest blado. ;p
Przydałoby mi się coś ceglastego.

Doszłam do wniosku, że mam tylko 3 nie-etorebki. :O
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg etorebki.jpg (34,1 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg torebki.jpg (18,1 KB, 30 załadowań)

Stary 2011-09-22, 18:40   #748
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez moniuleczka Pokaż wiadomość
ciekawa ta torebka, podoba mi sie

milego dnia dziewczyny zmykam robic jakis obiadek a pozniej do pracy, jeszcze ponad tydzien i bede w domku
to fajnie
Cytat:
Cześć ale szalejecie ja dalej niewiem jaką kliknąć ciężko wybrać tylko jedną jak się podoba kilka
oj prawda straszny dylemat
Cytat:
O jacie

Dagna Zapomniałam ci pisać, że bateria w moim telefonie jakoś się "rozchulała" i teraz przy normalnym użytkowaniu jakieś 4-6dni trzyma w zależności ile wyświetlacz jest używany. A ty jak tam wymieniłaś?

Reeeniaaaaa:c mok::cm ok:
Bierz wszystkie A jakie ci się podobają?

Monia jaka ty jesteś rozrzutna, zamiast na torebki to na soczewki wydajesz Okuary noś jak ja, tak jest oszczędniej
dobre

Cytat:
Danuś no nie mogę wszystkich

Podobaja mi się
1. Eva/Elsa
2. Jacky
3. Jamin czarna
4. Junie
5. Toni
6. Nina
7. Vivi czarna

pokaźna kolekcja do wzięcia

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-22, 18:51   #749
NIKaP-n
BAN stały

Cytat:
To dobrze

Które torebki zamówiłaś Nika? Bo już się pogubiłam

---------- Dopisano o 19:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Hej Dorkaa Też spłukana jestem na razie
Jutro jadę do siostry i pójdziemy na zakupy stąd moja oszczędność Zobaczę co mi po weekendzie zostanie na koncie i zdecyduję

oooo Kochana, co zamierzasz kupić ?
Nie kliknęłam jeszcze, widzę, że chyba dobrze zrobiłam, skoro dorzucają

Mi też ta musztardowa w miarę podeszła

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
Zrobiłam sobie podsumowanie torebkowe i doszłam do wniosku, że w mojej szafie jest blado. ;p
Przydałoby mi się coś ceglastego.

Doszłam do wniosku, że mam tylko 3 nie-etorebki. :O

Ojjjjjjj bledziuchno
Ceglaste. karmelowe, fuksja, zieleń
Stary 2011-09-22, 18:59   #750
katia84
Zakorzenienie

GG do katia84

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
kurcze nawet taki brzydalek za 119
naprawdę przesadzili z tymi cenami wg mnie ten rzut to powoala właśnie ceną, niczym więcej, nie urażając nikogo
Cytat:
ja nie mam żadnego ale odchorowałam już Jacky i już mnie tak nie podnieca jak jeszcze rok temu
katia84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości