|
|
#721 | |
|
rude jest piękne:)
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - jesienna odsłona!
Cytat:
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Do końca żywota, endorfina i siamTO urody doda ![]() Dobra kobietki, na dziś wystarczy bo Zuzia mi miotłę wręczy i do roboty zagoni. Śmigam spać, bo nie mam zamiaru rano wpaść w oczęta mojego vice (tfe tfe fuj) Pójdę grzecznie spać, rano przywitam śliczną złotą jesień i słońce (kocham słońce- nie odchodź). Buziaki* Jutro będę grzeczna, dziś mną potrząsnęło z radochy
|
|
#723 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Neonko
Na Perfumy to strach zaglądać,głębiej człowiek odetchnie i banan Jesooo,jak dobrze mieć wolne (z pracy oczywiście dzwonili,ale niech tam) |
|
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mryyyy, wykorzystaj swój seksapil i pokaż chuopu jaką jesteś diabliczką ![]() p.s A tu można broić , bez bananów ???buziak, zmykam ale najpierw siknę
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
Przez tę balladkę Katty to całe do południa słuchałam Fisha
![]() Ryłko nie lubię bo są za wielgie na mojo stopę ![]() i przede wszystkim przesyłam buziaka Neonce, witaj |
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Się witam!
Powiedzcie mi znające się, czy można do nalewki wymieszać owoce pigwy i pigwowca? ![]() Idę, dzisiaj będe miała w pracy urwanie głowy, już sama siebie żałuję
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2011-10-12 o 07:34 |
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
słońce, słońce lubko, chyba musisz poczekać, aż katty się obudzi
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Ja cie kręcę! Neonka petarda
Witajcie |
|
|
|
#729 |
|
Wtajemniczenie
|
Czółko!
![]() Katty, opowiadaj jak wrażenia po użyciu? Szczotki, oczywiście
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Neonko, witaj
Pomarudzę sobie troszkę. Piąty dzień z rzędu ćmi mnie głowa. Jem jak opętana, co waga bezlitośnie pokazuje. Nie chce mi się do pracy iść. I to by było na tyle na razie
|
#731 | ||
|
Piers do przodu
|
Cytat:
można łączyć, w końcu to ta sama rodzina, te same właściwości rada jedna - jeśli cukier + owoce z pestkami dadzą sok to zalać spirytusem i trzymać razem max 1 miesiąc (pestki z alkoholem jak dłużej poleżą to potrafią wytworzyć kwas pruski ) jak owoce bez pestek to razem z % można trzymać ile się chce i polewać ze słoja też można - no limits ![]() Zrobiłam hardcore test - czyliż po umyciu głowy poszłam spać bez rozczesywania, bo mi się nie chciało czekać na samoczynne podsuszenie czupryny rano szczota dała radę rozczesać bez ciągnięcia i wypuszyła mi kłaki bez Kerastase i bez elektrezyzowania Cytat:
Krisso - mnie Marillion z Fishem potrafi wciągnąć na dłużej ale mnię miło połechtałaś tym cmokiem ![]() Miłego życzę ![]() Aaa pochwalę się - w tajemnicy przed Unym załatwiłam tort na naszą czterdziechę u Madzi G wczoraj Latorośl mnie nakrył na konspiracyjnym ustalaniu szczegółów wizualno - smakowych via telefon kryptonim tortu - wiśniowa rumba
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2011-10-12 o 09:20 |
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Neonko
Miłego dnia |
|
|
|
#733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#734 |
|
Piers do przodu
|
Nic a nic
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Jaka to była maska Organique? Anti-Age?
|
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
ahoj z rańca
Cytat:
Koto, to mnie zmartwiłaś ja mam takie stopy, że każde buty mnie ścierają, uwierją i cisną, nie ma opcji żebym dwa razy pod rząd założyła te same buty. Neo ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Tymciu,
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Dobre ma opinie ta firma na KWC. Z te dobroci na wagę też takie dobre?
|
|
|
|
#738 |
|
Wtajemniczenie
|
Katty, no bój się Boga! To ja Ci taką super szczotkę polecam z dobrego serca a Ty mnie tak złorzeczysz?
![]() W moim wieku dzieci? Chcesz mnie zabić?
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
A ta szczota TT to puszy hery? Bo ja kupiłam borsuka czy innego bobra i czeszę się przed snem ale ona mi strasznie elektryzuje włosy i jest ich więcej to fakt ale wyglądam jak napuszona czarownica
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#740 |
|
Piers do przodu
|
Szyprowa - ja słyszałam, że taki niemowlak to odmładza na maksiorka
![]() Tymciu - moje przypuszyło bez elektryzowania
|
#742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A opowiedz chociaż jaki ten tort będzie I kiedy ta czterdziecha? Cytat:
![]() Gdzieś tu jeszcze chciałąm zacytować Tymennę, ale mi zjadło, to przez pośpiech chyba, bo jednoczesnie pije kawę, piszę i usiłuje wygladać na zapracowaną ![]() Tak Tymenno, to ta maska, jest rewelacyjna wprost. Włosów nie puszy, ale też nie ulizuje, tak jakby je podnosi u nasady, poza tym błyszczą nawet na drugi dzień i pachną pieknie. Ja jej użyłam tylko raz, wczoraj z wieczora, ale naprawdę jestem w zachwycie. A przyleciałam właściwie się tu pochwalić siostrzenicą moją, która brała udział w zawodach (mówiłam Wam kiedyś, że interesuje się psimi zaprzęgami i tymi sprawami) i była pierwsza wśród juniorów a trzecia w ogólnej klasyfikacji!
|
|
#743 |
|
Piers do przodu
|
Tort będzie alkoholowo czekoladowy - to znaczy będą wiśnie z alkoholu, wiśniówka, serek mascarpone, gorzka czekolada, biszkopt i napis czekoladą na waflu 40 lat minęło .... a będzie za miesiąc (ale chciałam mieć to już z głowy)
Lecę obglądnąć foty
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2011-10-12 o 10:45 |
|
|
|
#744 |
|
Zadomowienie
|
osz kurde znów o jedzeniu...
Katty slinka mi cieknie po brodzie ![]() A w temacie - moja bratowa robi mianowice taki deser: na dnie herbatniczki na to serek mascarpone owoce (najlepsze z borówkami, ale truskawki też dają radę) bita śmietana posypane kakao i na godzinę do lodówki oj, mówie Wam, jakie to pyszne
|
#745 | |
|
Zadomowienie
|
Dzię dobry bardzo
![]() Sie melduje zapóźnionom nieco we wewontku ![]() I ledwo wdepłach, a tu jusz tortamy operujom.. Kasieńka, litoś byś miałach ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ---------- Cytat:
Jesus.
|
|
#746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Neonko Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lubo, gratulacje dla siostrzenicy ![]() łeb mi chce rozerwać dziś, ale co tam, będę dzielna. Ubiorę sie wmoje piękne gumioki i polezę z kundlami. Gdzieś. Niech sie cieszą. Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2011-10-12 o 11:34 |
||
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Wam!
Neonko, witaj szaleńcze! |
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, po wypłacie idę do Ogranique zaszalec
szczotkę sobie na razie daruję. Mój borsuk też mi puszyście czyni.Furko Widzialyśmy Twój wpis na tablicy w Lamusie
|
|
|
|
#750 |
|
Zadomowienie
|
Sha
Żech poniewierałach sfe członki po polskiej i obcej krainie. El dojpę mam kwandratowom od siedzenia pszy biurku i f tak zwanych środkach lokomocji. Kce mie sie normalności , perfuny i żeby mie nikt słófkiem pszy mie nie wspominał wyrazóf takich jak: 'spszedaż' Bo zupa bendzie za słona ![]() Tymciu! Prezentuje siem perfekt do tego Ryli!Se do Klubu zerknonć musze
Wymiana perfumowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373319 Edytowane przez Furkadusz Czas edycji: 2011-10-12 o 11:55 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.

) jak owoce bez pestek to razem z % można trzymać ile się chce i polewać ze słoja też można - no limits
i wypuszyła mi kłaki bez Kerastase i bez elektrezyzowania 

ja mam takie stopy, że każde buty mnie ścierają, uwierją i cisną, nie ma opcji żebym dwa razy pod rząd założyła te same buty.