|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki .... część IX
nie mogę spać
Wiecie co, zauważyłam jedną ważną rzecz. Nienawidzę, kiedy kobieta, a czasem nawet facet zwracają na mnie zbyt dużą uwagę. Uwielbiam iść do sklepu i PO PROSTU zrobić zakupy. Ostatnio w naszym pobliskim markecie pewna ekspedientka zachowuje się jak kompletna idiotka przy moim BSie, tak bywało często i już przywykłam, ale sęk w tym, że to tego sklepu chodzimy bardzo często i siłą rzeczy się spotyka te dziewuchę. Śmiechy chichy itd, a najgorsze jest to, że mój Bs jest miły dla niej, bo ten egocentryk lubi być miły dla wszystkich!!! Sytuacja wygląda tak, że ona cieszy się jak głupek, sika po majtach, bo BS, on stoi i stara się z całych udawać, że tego nie widzi, bo wie, że ja się wkurzę, a ja czuję się jak idiotka, bo kompletnie nie wiem jak zareagować. A ta idiotka myśli, że ja jestem zazdrosna, a ona mnie po prostu irytuje. Na razie staram się być twarda, ale nie wiem, jak reagować, bo nie zamierzam unikać sklepu, bo jest tam jakaś napalona. Jak chodzę tam sama, to udawała wielką twardzielkę, widać, że taka trochu powalona jest. Eh... Nawet na zakupy już spokojnie iść nie można!!!!
|
|
#722 |
|
Dolce vita
|
Dzisiaj mój pierwszy zjazd. Miałam rok wolnego, człowiek się odzwyczaił i mam stresa
|
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie dobrze!!!
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
są takie gorsze dni.. Ja wczoraj też miałam zaskakujący wynik w kasie, tylko mi wyszło dużo za dużo na plus, nie wiem skąd i nie wiem jak.Ale był koncert, może któraś z Was kojarzy- Frontside. Koszmar. Muzyka, chociaż bardzo ciężka, dało się znieść 4 godziny tego ryku, ale to bydło, które się "bawiło" na koncercie to masakra.. skakali po sobie, wieszali się na belkach pod sufitem, palili fajki i zioło w lokalu, chociaż nie można. Zioło to zespół sobie jarał, także czad. Przy sprzątaniu sali znalazła się nawet prezerwatywa Dobrze, że przynajmniej z napiwków mi sporo wyszło. |
|
|
|
|
|
#725 |
|
Wtajemniczenie
|
yyyy no to tez fatalnie... ale napiwki chyba rekompensuja?
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze chciałam sex na koncercie metalowym
![]() ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- to gdzie ty pracujesz? W klubie? Chusta rośnie już mam z połowę.
Edytowane przez Chaigata Czas edycji: 2011-11-20 o 16:37 |
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
sex na koncertach metalowych to normalka
![]() na woodstocku w 2003 roku - chyba już pisałam- na Vaderze pod sceną koleś kolesiówie palcówe strzelał, chyba przez cały koncert, pod samiuską sceną
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
megg - spóźniony
![]() Labi - gulasz mniammm |
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
ale ta wołowina to istny majstersztyk, aż sama jestem dumna... sama z siebie
|
|
#730 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Megg
i duuuża dawka pozytywnej energii ![]() Cytat:
Cytat:
Mniam! ![]() Akcent- jak tam po zjeździe? Wczoraj byłam z mamą na "Listach do M." - nie nazwałabym tego filmu typową komedią, ale podobał mi się Czemu wolne zawsze mija tak szybko?! heh... |
||
|
|
|
|
#731 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja przezylam zjazd rodzinny mojego BSa.
moge powiedziec wielkie: UFFFF ![]() ale nie bylo az tak zleeee
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() megg- jak to mówią:"strach ma wielkie oczy" ![]() A ja dzisiaj miałam w nocy takie dziwne sny (których nie pamiętam), ale przerażona, zlana potem obudziłam się w nocy i długo nie mogłam zasnąć.... |
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam zawsze złe i mocne sny jak sie na noc bardzo najem, albo zjem coś cięzkostrawnego ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- lubię gotować, ale jeszcze bardziej lubię dobrze zjeść, kocham jedzenie moje hasło zyciowe brzmi: muzyka, sex, jedzenie ![]() KOCHAM JEŚĆ dobre rzeczy ![]() a ja polecam Wam, a może juz któraś nawet widziała: Kobiety pragną bardziej oryginalny tytuł: He's Just Not That Into You świetny!!!! rewelacyjny!!! płakałam jak bóbr , ale to komedia niby romantyczna, nic głupkowategopolecam
|
|
|
#734 | |||
|
Dolce vita
|
Cytat:
tylko pogratulować i pozazdrościćCytat:
![]() wolne ma to do siebie, e jest go za mało i jest za rzadko ![]() Cytat:
Dzień dobry |
|||
|
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W piątek byliśmy u znajomych, fajnie było. Sobota, BS niestety musiał w domu pociąć drzewo i ja wtedy spędziłąm czas z jego mamą. A wieczorem zamiast oglądać film rozmawialiśmy od godziny 20 do 1 w nocy! Bez przerwy! Super mi się gadało, wszystkim strachami czy opiniami się podzieliłam. A później oczywiście sss ![]() ![]() ![]() A niedziela - pyszne śniadanko BS zrobił, później kupowaliśmy mu zej po buty na zimę. A później pyszny obiadek zrobiłam. A późneij filmy i sss ![]() Dużo miłości było, dużo przytulania, BS patrzył n amnie z taka miłością, mówił jaka piękna jestem ![]() Robi to w odpowiednich dawkach, ale było inaczej bo dawno nie miałam go od piątku do poniedziałku rano ![]() Akcent na pewno trzeba się znów przyzwyczaić do takich weekendów. Ale będzie fajnie
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-11-21 o 11:12 |
|
|
|
|
|
#736 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
dopiero wstałam ![]() mówiam wam, że mam nowego współlokatora?śliczną świnkę morską ![]() idę dziś na zumbę
|
|
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
hej nimfiątka
my z BSem bardzo fajnie spędziliśmy weekend w sobotę byliśmy u kolegi który wpadł i strasznie szkoda mi było ich dzieciaczka bo ma rozszczep podniebienia nie dawał sobie rady z jedzeniem ale ogólnie dziaciaczek super a wczoraj jechalismy do mnie to przypomniało mi się że nam sie ogumienie skończyło
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
Zabciajs - super, ze Wam sie tak dobrze układa
![]() Aneszna - a Ty mieszkasz sama??? myślałam, ze z BS'em (czy źle przeczytałam )madzia - he he przydałyby się dźwiękoszczelne drzwi i ściany
|
|
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#740 | |||
|
Zakorzenienie
|
A no rekompensują
wczoraj sobie za to kupiłam kilka kosmetyków i książkę "Rodzina Borgiów" bo mnie bardzo zainteresowałaCytat:
Cytat:
Cytat:
Nie wiedziałam, że tak mu robię, ale mówił, że nie szkodzi
|
|||
|
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
mój BS twierdzi że moje drapanie go po plecach jeszcze go bardziej nakręca
![]() a tak w ogóle to co ty mnie na FB nie poznałaś? nie ładnie
|
|
#742 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
"Rodzina Borgiów" - świetna książka, co też tam się działo (a właściwie czego nie było - łatwiej byłoby wymienić)
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30633875]bardzo fajnie
mówiam wam, że mam nowego współlokatora?śliczną świnkę morską ![]() [/QUOTE] Dziękuje ![]() Naprawdę jak się trafi na odpowiedniego partnera- to choćby niewiadomo co się działo w innej dziedzinie życia, jest się w głębi szczęśliwym i to dodaję siły, to nie pozwala się załamywać do końca. W następny czwartek rocznica - 3 letnia. Musze coś wymyślić ![]() Nie lubię świnek. Ale fajnie mieć jakieś zwierzątko o które trzeba dbać i kochać go Ja mam pieska i nie wyobrażam sobie jak by było jakby go nie było hehe![]() A ta rozmowa z "teściową" na długo zapadnie mi w pamięć ![]() Właśnie aplikuję do MAJSTRA, bo będą otwierać w miasteczku najbliższym. I stoję na pkt oczekiwania finansowe, to zawsze jest najtrudniejsze.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-11-21 o 14:06 |
|
|
|
|
#745 |
|
Dolce vita
|
zabciajs ja też szczerze gratuluję
|
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
a ja uwielbiam świnki morskie
peruwiankę
|
|
#747 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30637262]też kocham
pamiętam jak mój Pysiek był taki maciupki że się w jednej dłoni mieścił a teraz? wielki że w dwóch dłoniach go trzymac musze a ma dopiero ok 3 lata
|
|
#749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
#750 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miałam dylemat bo 450 stron to kilka dni zajmie, a muszę pisać pracę. Ale uznałam, że mam na tyle silną wolę, że będę pisała pracę, a książkę np. podczas kąpieli czy obiadu czytała |
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:47.

kolejny mamy tutaj talent - kucharski

Jakby tego bylo malo wczoraj mi sie kasa w robocie nie zgadzala o duza kwote
)
są takie gorsze dni.. Ja wczoraj też miałam zaskakujący wynik w kasie, tylko mi wyszło dużo za dużo na plus, nie wiem skąd i nie wiem jak.

Mniam! 

, ale to komedia niby romantyczna, nic głupkowatego

)