![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25
Cytat:
![]()
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie jak są miliony zamówień dziennie to nie wyjdzie nigdy super... są firmy kosmetyczne , które radzą sobie z tym gorzej niż Avon... a jak to tak źle na zdrowie działa to przecież można w każdej chwili zrezygnować |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tylko chciałam zauwazyć w poprzednim poście, że jeśli komuś się bardzo nie podoba jakaś praca to zazwyczaj szuka nowej, więc jeśli ten Avon tak zdrowie struwa to przecież nie jest to żadna umowa coś nakazująca i można to rzucić w jednej chwili... nie marnujmy sami sobie zdrowia ![]() Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-12-07 o 22:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#729 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Cytat:
I założe się, że jutro rano będzie wielka dyskusja na ten temat. Znaczy o tym co tu teraz napisałam. Pozdrawiam was koleżanki ![]() Edytowane przez Charlotte York Czas edycji: 2011-12-07 o 23:50 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Najlepiej skończyć już ten temat, bo się dyskusja zacznie ![]() ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- Cytat:
![]()
Mydła, oleje, no poo ![]() Edytowane przez Kretka666 Czas edycji: 2011-12-07 o 23:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Kiedy zniknie zachęta do wybrania faktury elektronicznej? Bo ja mam już dość :/
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Dostałam brakującą wodę Just Play i jestem zaskoczona, że tak świetnie pachnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewuszki. Sluchajcie, jeżeli zależy wam na jakimś produkcie, który jest aktualnie w brakach, to zróbcie tak jak ja.
Miałam zamówienie na 3 pokrowce na butelki z minikatalogu, które rzekomo od samego początku były w brakach. Złożyłam zamówienie, pokrowce oczywiście nie przyszły (była szara kropa). Ale że same te pokrowce to kwota powyżej 50 zł, więc ja nie miałam już wogóle problemu, cyknełam sobie drugie zamówienie z samymi tymi pokrowcami i wisiało mi to w strefie. Wchodziłam sobie na strefę za każdym razem jak siedziałam przy komputerze i sprawdzałam światła przy produkcie, aż tu wczoraj wieczorem miały one żółte światło (oczywiście w wiadomościach ani słowa o tym, że miałyby być dostępne - nadal w brakach). Puściłam więc te zamówienie tylko z tymi pokrowcami i nie mogłam doczekać się faktury. Sprawdziłam teraz i pokrowce do mnie jadą. Mam zafakturowane. ![]() Także nie czekajcie na te ich wiadomości w strefie, tylko światła sobie sprawdzajcie.
#737 |
Zakorzenienie
|
ja miałam 2 brakujące wody-Signature i Little White Dress na forum przeczytałam, że są dostępne -wysłałam meila z prośbą, że jak są już dostępne to proszę wysłać do paczkomatu
![]() czekam teraz tylko na smsa by je odebrać |
![]() ![]() |
![]() |
#738 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwna jestes i się czepiasz słów i wymyślasz bzdury... co roku w grudniu powtarza się w Avon ta sama sytuacja, co roku ... chyba jestes od niedawna że tego nie zauważyłaś ... nie mam żadnych wątów do Ciebie i watpię aby ktoś ciągnął ten temat dla samego ciągnięcia... zauważyłam tylko, że nasze rozwodzenie się na temat braków nic nie zmieni, bo nie na tym forum co trzeba to umieszczamy- pożalić się można i owszem- ale umieszczanie "dróg rozwiązań" problemu jest bez sensu. w dzisiejszej fakturze też mam już braki!- i co?? i mam się pochlastać lub pisać o tym?? przecież to jest naprawdę NORMALNE w tym okresie w Avon... nie podniecam się ani Avonem ani brakami w zamówieniach. Wyluzuj kobieto ![]() jeśli wypowiedzenie logicznego zdania na temat tego co możemy zdziałać Cię obraża to bardzo Cię przepraszam, ale polecam pisanie do Avon reklamacji dotyczących Twoich problemów- oni też Cię przeproszą za niedogodności sytuacji . Koniec tematu. Odniosłam się tylko do tego czego nie zrozumiałaś w tym co napisałam. ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30944702]niekoniecznie. Bo są kk które korzystają tylko z deostawy regularnej a z racji obowiązywania katalogu w terminie późniejszym niż inne byłyby pokrzywdzone, dlatego to jak jest to jest bardziej sprawiedliwe niż wysyłanie braków w 1 kolejności zamawiającym wcześniej.[/QUOTE] no właśnie, sama znam konsultantki które zamawiają TYLKO na 3ci regularny termin- to im by już nic nie zostało- jakby tak trzymać wszystko dla tych którym brakowało, gdy nie wiadomo, kiedy te z brakami złożą zamówienie- bo przecież tego nie określamy w żaden sposob- firma nie wie kiedy zamówienie złożymy. Cytat:
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Dzięki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na "braki" w tym okresie mam tylko jeden, dość sprawdzony już sposób... szybko zamówieniem dobijam do opustu jaki chcę mieć.. a potem nawet kilka razy dziennie wysyłam zamówienia na 50zł .... kartoników mam tylko pełno , ale w końcu wstrzelam się w te "braki" i mam je szybko... już mi brakuje tylko jednej perfumy więc uważam że nie jest źle ![]() Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-12-08 o 08:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() mam 1 big zamówienie a potem milion małych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30945541]tak samo robię
![]() mam 1 big zamówienie a potem milion małych ![]() noooo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do mini-paczek, w nocy wysyłałam 2 takie zamówienia na 2 kontach - już mam faktury i dochodzą ostatnie Barbie .. a teraz złożyłam kolejne małe zamowienie i na fakturkę czekam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mnie to zastanawia, ale chyba się opłaca skoro jest taka możliwość albo dostawa kurierska -kiedyś 28zł, od pewnego czasu 6,9zł a przed świętami 2,9zł - wczoraj jak tylko zobaczyłam ofertę na te wody to Tż zechciał 4szt Urban Edge więc oczywiście skorzystałam z dostawy kurierskiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
wiecie co, dzwoniłam do Warszawy przed chwilą odnośnie produktów z minikatalogu i jest ok 240 kubków na konfitury, są pokrowce na sztućce i butelkę, ale ograniczona ilość. Kubek na konfitury zamówiłam, czekam na fakturkę, wszystko miało żółte kropy z tej serii poza normalnym bałwankiem - ten ma zieloną
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30944782]otwierasz i wąchasz produkty przeznaczone do klientek?[/QUOTE]
Zdarza się ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.