|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Oczekiwań na brylanciory ciąg dalszy:) Zazdrośnicowy wątek nr 46:)
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
zuz w sumie to masz racje ;-) najpierw słyszałam, za wcześnie, później "jak skończę szkołę", później "jak zdam maturę", później "jak się dostanę na studia" (moj tz robił LO dla dorosłych), najpierw uzbieramy na auto -kupiliśmy auto, teraz słyszałam, "i co zaręczymy się, weźmiemy ślub i nie będziemy mieli gdzie mieszkać..." ok czekałam, mamy mieszkanie, i kolejna wymówka, że pierścionki za drogie tadam! ciekawe co następne będzie? - że za małe mieszkanie,kolejne nowe auto, nowy komp itd a na końcu wcale bo zupa była za słona..
![]() będęstara cycki bede miała do kolan i pajęczyny między nogami fuuj )
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2011-12-15 o 14:53 |
|
|
|
#723 |
|
Wtajemniczenie
|
jak byłas na dukanie, dzwoniłas do Carmi, ze nie mozesz gadac, ze sie trzesiesz, palisz fajki, bo Cie policja zatrzymała, ale zeby Ci kupiła poledwice na zlot bo nie bedziesz miała co jesc A potem wcinałas tą poledwice miedzy jednym a drugim machem No Carmi to przedstawiła bardzo pieknie
Edytowane przez Zuzik06 Czas edycji: 2011-12-15 o 14:53 |
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik w tej opowieści głównie chodziło o przygody z policją, a że Kawka była głodna i zła, to trzeba było ją czymś zapchać
![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Mam strrrrraszną, okrrrrropną ochotę upiec pierniczki i je ozdabiać
|
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze godzinka pracy i wracam do domu
kurcze od poniedziałku do dzisiaj od 17 do 22 mieli wymieniać drzwi we wszystkich budynkach, my siedzimy codziennie w domu wyjść ani na chwile nie można a tych "fachowców" jak nie było tak nie ma dzisiaj ostatni dzień wymiany drzwi i co oni sobie myślą ze w 4 godziny zrobią wszystko, dzwonie do właściciela na skargę, bo ja uziemiona jestem, co za buractwo nie dość ze założyli złe drzwi to jeszcze nic sobie z tego nie robią, a nam ciepło ucieka bo drzwi się "pocą" i są cały dzień mokre i zimno w korytarzu, będą mi oddawali kasę za ogrzewanie ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- a co do pierniczków to ja tez już chcę chyba się niedługo za to wemę
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
Carmi a co ja poardzę, że mnie właśnie ta polędwica najbardziej utkwiła w głowie
![]() Też chcę pierniczki, ale zastanawiam sie czy nie jest za późno? Macie przespis na takie, zeby wyszły od razu miękkie?
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzik koleżanka poleciła mi ten przepis: http://mojewypieki.blox.pl/2009/12/S...ierniczki.html. Po 2-3 dniach robią się miękkie. A jeśli jednak będą stawiać opór, to do puszki z ciasteczkami trzeba włożyć kawałek jabłka
|
|
|
|
#728 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() najbardziej bym chciała zrobić takie z okienkami z landrynek http://www.google.pl/imgres?q=pierni...upNzMCQ&zoom=1 |
|
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa, to powiem tak: co z tego, że stosujesz NPR, skoro potem pijesz wodę z moimi hormonami, więc i tak nie zajdziesz w ciążę
tyle ma jedno do drugiego według mnie, zwłaszcza po przeczytaniu tego artykułu: http://kopalniawiedzy.pl/estrogen-17...Woodruff,12030 ja jeśli - odpukać - miałabym problemy z zajściem w ciążę nie będę obwiniać ciężarnych o to, że wydalają estrogen ![]() Także proszę Cię, Ilsa, nie uogólniaj i nie pisz agresywnie "tableciary" itp. Na problemy z płodnością w krajach wysoko rozwiniętych wpływa wiele rzeczy, nie wiem, czy tabletki antykoncepcyjne mają choćby kilkuprocentowy wpływ na to, nie wiem, nie znam się. Tutaj są wymienione na dość odległym miejscu: http://mediweb.pl/womens/wyswietl_vad.php?id=72 Jednak podkreślam - ja się na tym nie znam, wiem tyle, ile przeczytam, a czytam sporo, bo łykam tabletki świadomie i chcę mieć jak najszerszą wiedzę w tej materii. W każdym razie błagam, Ilsa, nie szerz herezji w stylu "tableciary sikają i wtedy inne osoby nie mogą zajść w ciążę". |
|
|
|
#730 |
|
Wtajemniczenie
|
Znowu mam doła
Kurdę, co jest !!?? - było tak dobrze, radośnie i w ogóle. Znowu mam wrażenie że się nie sprawdzam i że jestem do kitu |
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dalej tak często mówię lubię uchodzić za patologię ech... faceci ![]() Stef, co jest?
|
|
|
|
|
#732 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ehh... popołudnie kupy. Ciągle coś muszę, ciągle gdzieś latam, coś załatwiam. Mam niekończącą się listę rzeczy do zrobienia. Potrzebuje trochę oddechu. |
|
|
|
|
#733 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
usiądź na pupie, zjedz ciastko, a potem zorganizuj sobie małą drzemkę wiem, wiem warto pomarzyć:P ide myć piecyk:P
|
|
|
|
|
#734 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#735 | |||
|
Zakorzenienie
|
Gwizdaku - wszystkiego najlepszego z okazji imienin Gwizdaka
![]() ![]() aaaa to straszne!!!!!!! a jak nas zaraziłaś ![]() Cytat:
![]() wybaczone ![]() a widzisz ![]() Cytat:
![]() jeśli sukienki dojdą i byłaby możliwość podrzucić je do mojej mamy, to będę Ci ogromnie wdzięczna!!! możliwe, że się w takiej sytuacji uda, że mama poda mi je przez kierowcę pks do Sącz Cytat:
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- a właściwie to dołączę do zdołowanych dziś.... pół godziny temu przejechałam gołębia ![]() okropnie się w tym czuję i się uryczałam nad nim
|
|||
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Capri - gratuluję 5 ![]() Kasiu - mówiłam, że zdasz ![]() Carmi - dobrze, że naprawa nie była droga, brata ignoruj ![]() Frezi - nie łam się gołębiem, każdemu się może zdażyć Gwizdak - najlepszego
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze jedno słowo o bracie. Miał dzisiaj odebrać auto od mechanika i przyjechać do mnie do pracy po dokumenty (5 minut jazdy). Ja zaraz kończę, a on się nie odzywa. Zapytać go czy odebrał samochód i kiedy przyjedzie po dokumenty, czy olać temat i niech sobie radzi?
|
|
|
|
#738 | ||
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nad dyskusją hormonalną, chodzi mi szczególnie o argumenty ilsy, wypowiadać się nie będę bo żal, pms w moim wypadku i tak robi już swoje - każda z nas podejmuje decyzję o metodzie antykoncepcji sama, a próba przekabacania kogokolwiek w którąkolwiek ze stron jest głupotą, tyle. Mała usnęła mi na kolanach
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
niech sobie radzi
|
#741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to od razu jestem taka szczęśliwa ![]() I są momenty, że to TŻ bardziej się cieszy z tego ślubu niż ja ![]() ![]() gratulację !Cytat:
Gwizdak wszystkiego najlepszego z okazji imienin Miałam dziś taki nędzny dzień , że szkoda gadać
|
||
|
|
|
#742 |
|
Polka Ogarniaczka
|
bo duży jest. Dobrze Dziewczyny prawią, polać im
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
carmi - absolutnie nie dzwoń do niego.... niech sam się zainteresuje!
czy podetrzeć pupkę po kupce też go trzeba pytać??? dzieciuch! |
|
|
|
#745 | |||
|
Zakorzenienie
|
senskju, senkju
![]() Cytat:
Dzięki ![]() Cytat:
) BTW rozmawiałam z tż i musimy się na ten tel. umówić. ![]() Cytat:
![]() gracias ![]() A pierścionkiem się nie martw Ja mam rozmiar 5 i też od zawsze słyszę "ooo, z takim rozmiarem, to proszę w dziecięych szukać" Zaręczynowy dostałam 9, a tż mówił że też miał kłopot ze znalezieniem. Jak się dowiedział, że noszę "5", to powiedział, że dobrze że nie wiedział, bo by pewnie jeszcze szukał Wybierzcie taki, który się bez problemu da zmniejszyć i już
|
|
#746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki ![]() Cytat:
![]() A brata olej, niech się pomęczy może się rozumu nauczy ![]() ![]() dziękuję bardzo Ha! i jestem na bieżąco Byłam z Mrówką na spacerze. Grzeczna była jak nie wiem nie płakała, nie spała, tylko świat podziwiała. Jak nie ona potem upiekłam ciacho (już siedzi w lodówce i się chłodzi), posprzątałam dom i siedzę sobie i jem rosół aktualnie ![]() Tż zaraz wraca, wieczorem ma wpaść brat z bratową i rodzice z życzeniami ![]() A ja dostałam przesyłkę 3 książki: "Nędzników" i "Perfekcyjny Makijaż" Bobby Brown.... prezent jaki, czy cuś? Chyba tż mi sugeruje, że mam się zacząć malować
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dostałam książkę na rocznicę (ale nie tą) - ale śmiesznie, bo wrzuciłam ją na listę prezentów tego samego dnia co dostałam ![]() zastanawiam się, czy on nie dostaje jakiś powiadomień jak ja dodaję
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2011-12-15 o 17:06 |
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak że ktoś Ci niby sugeruje, że nędznie wyglądasz i masz się nauczyć malować?
|
|
|
|
#749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo Nędzników rozumiem - mówiłam, że chętnie bym przeczytała po naszej wizycie w teatrze
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
tyle stron do nadrobienia jakby się co najmniej któraś zaręczyła
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.

Kurdę, co jest !!?? - było tak dobrze, radośnie i w ogóle. Znowu mam wrażenie że się nie sprawdzam i że jestem do kitu