|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - zima 2011/12 ... byle do wiosny
1/3 mogę oddać,ale musisz przyjechać i sama sobie wyskubać
![]() Szczotka TT nie jest złym pomysłem,obaczym po Świętach. Na razie chyba mam zachciankę perfumową,testuję na sobie (bo znać znam) L'air du desert marocain i ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Margotko, moich .... tez nie mogę rozczesać, dziwne bo jest ich zdecydowanie mniej od Twoich. Są cienkie, delikutaśne i różnej długości. Jak ja się boje grzebienia, rozczesywanie przyprawia mnie o dreszcz, bynamniej nie rozkoszy, czuje dosłownie bol kazdej cebulki i przypalanie skóry zelazkiem.Z olejów mam Bhringraj I khadi, maja podobno zapobiegac wypadaniu ...., wzmocnic je i dodatkowo przyciemnić. Stosuje juz miesiąc i jak na razie trudno mi sie wypowiedziec na temat tych olejków, bo kudełki juz tak straszliwie nie wypadaja, sa odrosty,ale nie wiem czy to nie przypadkiem zasługa rózncyh łykaczy. Zauważyłam jedynie lekkie przyciemnienie, co mnie cieszy, włosy po olejowaniu nie pusza sie,nie wywijaja na rózne strony, sa sypkie, proste i bardzo lsniące.Ale na lśnienie to nigdy nie narzekałam. Głownie chodziło mi o wzmocnienie włosów. Poczekam jeszcze parę miesięcy wtedy zrobię poglądowe zdjęcie włosów i porównam ze stanem wyjściowym, byle do wiosny
![]() Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2011-12-23 o 21:34 Powód: wywaliłam wyrazy podkreslone, denerwujace;) |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() ![]() Kot mnie podrapał ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
#725 |
Zakorzenienie
|
Furko, jakie piękne zyczenia, zeby chociaz w p
ołowie sie spełniły. i ja Wam życze miłych i spokojnych świat ![]() A pachne i bede pachniała Apres L'Ondee ![]() Edytowane przez Córka D'artagnana Czas edycji: 2011-12-23 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
niecnotliwa dziewica
|
Reniu,to ja trzymam
![]() Życzenia Furci piękne,takie prawdziwe ![]() I wiecie,co? Od lat nie zwracam uwagi,że to Święta,nie stroję choinki,nie celebruję tego wszystkiego,ale jak tak Was czytam,o tych przygotowaniach,to mi się nastrój udziela. Dobrze, że jesteście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szczota jest fajna bardzo ![]() Pierwsze rany ![]() Jeszcze czeka Cię zlosliwe gryzienie, i walenie ląpą po twarzy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Piers do przodu
|
Wiecie co Wam powiem?? Czasem przepisa potrzebuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TT chwalę bardzo ! szczota, która mnie zaskoczyła i zachwyciła i do tego pięknie rozprowadza piankę cementową co ją Dorota chwaliła ![]() I Wam życzę spokoju i zdrowia, reszta sama przyjdzie ![]()
#729 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A jaka mi wyszła pyszna szarlotka
![]() To idę spać ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Mcham wieczornie.
Szczególnie zaś do Krissowej Ady.... no i Wszystkich Was. Jakie piękne życzenia Furki... Siedze teraz z bolącym grzbietem, ale zadowolona, ciasto upieczone już stygnie- gęsta czarna jak diabeł polewa z gorzkiej czekolady zostanie zrobiona jutro, mamina moja zrobiła mnóstwo sałatki, tatinek mój piecze w tej chwili karkówkę- już czuć w całym domu zapach czosnku i majeranku ![]() Chojna ustojona. Jest spokój, ale nie cisza- zapodaliśmy sobie La Folię Corellego ![]() ![]() Ach, dobrze jest.
#731 |
Zakorzenienie
|
Furciowe życzenia wzruszyły mnie
![]() ![]() ![]() Ja już zmykam luli bo ledwo dycham. Powiem Wam tylko, że makowce wyszły pierwsza klasa i sernik i keks też. I szuba i ryba po grecku i sałatka i śledziki i choinka też ubrana uffff... dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
![]() i ja padam, chociaż dużo nie zrobiłam ale słaba jestem ciągle nie mam chujonki mam wielgachny wiecheć jodłowych gałęzi w dzbanie zamotałam na nim lampki i jest dobrze siedzę więc pod dzbanem ![]() i piję sobie haerbatkę pachnie pieczoną szynką i grzanym winem żyć nie umierać martw mnie tylko jedno - muszę wstać raniutko , bo chleb muszę wstawić do piekarnika Furki życzenia piękne niech się spełnią Furko, żeby Twój obraz uszczegółowić - będę pachnieć Gris Clair a ja pożyczę Wam jutro jak wstawię chleb ![]() dobrej nocy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Piers do przodu
|
Furka to Furka
![]() Wyśpijcie się dziewczyny, żeby jutro było sielskie i anielskie ![]() ![]()
#734 |
Zadomowienie
|
![]() ...a światłość w ciemności świeci... (J1,5) Kochani! Tym, którym przyszło ciemności właśnie doświadczać życzę, by owa Światłość jak najszybciej ją rozproszyła, a tym, którym jest radośnie i jasno - niech tak pozostanie. Niech wasze serducha i bebzuny napełniają się do sytości smakołykami najwyborniejszymi... tymi, które sami przygotowaliście dla Bliskich i tymi, które Bliscy przygotowali dla Was. I Bogu dzięki, że mamy Bliskich, że mamy Rodzinę, Przyjaciół, że mamy Wewątki i że mamy... perfuny ![]() Nadstawiać pychole! Całuję świątecznie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
niecnotliwa dziewica
|
Kochani,niech Wam te świąteczne dni upłyną pogodne,pachnące i uśmiechnięte
![]() Niemożliwe,żebym była przed Tygrysem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Spokojnych, Zdrowych i Radosnych Świąt dla Was i Waszych bliskich ![]() Małgoś ![]() ![]() Miłego dnia |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
kto rano wstaje - temu sie chleb upiecze
pieke chlebek, pieke jako i Monika ale moj pewnie bedzie lepszy tak mysle czego Wam zyczyc ... radosci Wam zycze i pieknych Swiat i wszystkich was mocno usciskuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dzisiaj np.siedzimy w lozku, ogladamy filmy, (wcale nie swiateczne ![]() ![]() a jutro przenosze sie do garazu, gdzie G. bedzie grzebal przy swoim 'skarbie' (Volvo Amazon rocznik-chyba-64), a ja na sofie, opatulona kocami, spoczne z laptokiem ![]() a wieczorem impreza w pubie ![]() zyc nie umierac... co do olejowania wlosow- ja robie to od 20lat, efekty widac na glowie lub w albumie ![]() przeszlam juz tyle chorobowych wylysien, a jednak wciaz moge sobie pozwolic na zadbane i zdrowe wlosy do pasa. polecam olej kokosowy i arganowy, choc tak naprawde, poza oliwa z oliwek- nada sie kazdy, nawet slonecznikowy. nakladam na kilka godzin, czasami na noc- choc rzadko, bo mam wrazliwa skore glowy i mi sie zaparza pod turbanem, zmywam szamponem ziolowym, np. Weleda. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
Kochani, życzę Wam wspaniałych, pełnych miłości oraz radości Świąt
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Pożeram właśnie mało wigilijnie tonę surówki z selera, marchewki i jabłek i wpadłam Wam pożyczyć
![]() Życzę Wam spokojnych, radosnych Świąt, czasu spędzonego z bliskimi w atmosferze bliskości i miłości i dobroci wszelakiej, a przede wszystkim tej odMikoŁajowej ![]() ![]() ![]()
#743 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja się zastanawiam, czy moja szarlotka wytrzyma do wieczora, bo ją ciągle podskubuję
![]() Chleba nie piekę, w sumie nie wiem czemu ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc nie napiszę, że mój lepszy ![]() na zakwasie, z żurawiną i śliwkami i toną ziarem różnych ![]() Niech Wam się Wewątkowcy dobrze w Święta dzieje zdrowo i spokojnie, wesoło, refleksyjnie, wypoczynkowo lub aktywnie - co komu potrzeba hej ! ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Wróblu Złoty, pięknie Ci się życzenia poukłdały w Twojej malutkiej ptasiej główce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
rude jest piękne:)
|
Kochani moi ,wspaniali ,Przyjaciele wewontkowi ,dziekuja za to ,że jestescie ,niech Wam te Świeta upłyną w spokoju ,zdrowiu wsród najblizszych.Niech te dni będą ogrzane ciepłem Waszych serc..
![]() ![]() na razie ogólnie pózniej postaram sie wpaśc do każdego z Was
#746 |
Zadomowienie
|
Szczęśliwych, kojących, wartych pamięci,
przeżytych w zgodzie ze światem i z sobą samym, pełnych życia i miłości Świąt Bożego Narodzenia 3159.jpg
#747 | |
Zakorzenienie
|
Spokojnych, radosnych i zdrowych Świąt wszystkim
![]() Cytat:
![]() Widziałam Twoje włosy, piękne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Wywątki Kochane +Tygrys - niech Wam (Nam
![]() ![]() ![]() Wesołych Świąt!
#749 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny i Tomku, spokojnych, zdrowych i rodzinnych Świąt !
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Najlepszego Kochani Wam życzę, żeby było tylko lepiej
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:39.