|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV
Cytat:
Ps. Dziękuję za kciukasy.. Przydadzą się
|
|
|
|
|
#722 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja na magisterce widzę, że pewne rzeczy są u nas rozszerzane, ale wiem, że moja przyjaciółka, która zrobiła wcześniej magistra z inż. środowiska na magisterce miała powtórkę z tego, co było wcześniej. Zatem uczelnie i wykładowcy chyba nie mają czasem pomysłu na poszerzanie wiedzy i umiejętności i się powtarzają. |
|
|
|
|
#723 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Raz mi jeden profesor powiedział, że musiał mnie uczyć "jakiś idiota" - powiedziałam, że się z nim zgadzam. Bardzo się ucieszył, po czym zobaczył w karcie, że to on był tym "idiotą", z którym miałam ćwiczenia. Także ten... Ech, czasami szkoda słów. A dziś kolejna częśc nauki, zaraz ogarnę bajzel i sprawdze ile mi zostało w głowie.
|
#724 |
|
BAN stały
|
Mi też się do tak skojarzyło
![]() Dziewczyny pisali do Was z La Mode w sprawie współpracy z Eveline? A u mnie był problem taki, najpierw byłam na kosmetologii, ale z całego serca nienawidziłam tej uczelni już nie mówiąc jak bardzo była droga i jak bardzo miano nas w d... A teraz nienawidzę kierunku, bo jest nudny i wcale mnie nie interesuje, ale cóż... Nie miałam wyboru, robię pedagogikę spec. opiekuńcza z profilaktyką zdrowia, za dużego wyboru nie miałam w moim mieście... A zaocznie w policealnej robię kosmetologię i to jest mój konik. Jak mam się uczyć czegoś z ped. to psuje mi się momentalnie humor... Oooo jestem tłukiem jestem z PWSZ żal mi takich osób, które ośmieszają inne uczelnie... U nas 90% to wykładowcy z Uniwersytetu Wrocławskiego... U mnie w liceum też się z nas śmiali..., że jak się nie będziemy uczyć to pójdziemy do PWSZ :/
Edytowane przez Wena90 Czas edycji: 2012-02-02 o 09:45 |
|
|
|
#725 |
|
maszyna, nie człowiek
|
U nas mówilo się, że jak nie bedziemy się uczyć, to "wylądujemy za Wislą" (w domyśle - w ówczesnej KSW czyli Krakowskiej Szkole Wyższej)
|
#726 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie z rana chodzą jakieś gościówy sprzedające pseudo perfumy.. - oczywiście nie otworzyłam drzwi.
|
#728 |
|
BAN stały
|
Kiedy przyjdzie wiosna...
![]() Kurde muszę się pozbyć moich pędzli Hakuro i je odesłać do producenta, mam nadzieje, że nowe szybko wrócą, bo czym ja się będę malować :P |
|
|
|
#729 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Znasz choć jedną osobę, która poszła na tę uczelnię nie dlatego, że nie dostała się gdzie indziej?
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2012-02-02 o 10:15 |
|
|
|
|
#730 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
od rana siedzę z nosem w notatkach bo dziś mam tak okropny egzamin, ze to się nie mieści w głowie...już czuję jakie jaja będą...w ogóle to chciałam się wystroić w spódniczkę etc. patrzę a tu śniegu full, z resztą dalej śnieży no i oczywiście -10 st. I teraz nie wiem...muszę coś ogarnąć ![]() Także trzymajcie za mnie kciuki bo będzie RZEŹNIA:/ Miłego dnia Wam życzę
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u mnie jest przeszło -20, a rano było prawie -30 ja nie chcę wychodzić z domu ![]() Powodzenia
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie -17 - mówiłam już, że nie cierpię zimy?
|
|
|
|
#733 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
a ja lubie zime
|
|
|
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
U mnie -20, a miałam iść do fryzjera
|
|
|
|
#736 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
(tak, tak, chodził po centrum handlowym i próbował sprzedać, prawie jak piwo w pociągu )wiesz co? U mnie w rodzinnym mieście takim odpowiednikiem tej szkoły było TWP. Normalnie już od podstawówki byłam straszona, że jak będę głupia to tam będę studiować. Ale mimo wszystko znam osoby, które nie są głupie, ale tam poszły i jeszcze za to płacą. A do wyboru mają kilka o wiele lepszych uczelni... Więc wiesz, ludzie różne decyzje podejmują. |
||
|
|
|
#737 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Babeczka oczywiście się zdziwiła na co mu tak tego dużo... ale w gruncie rzeczy sie ucieszyła bo przecież jej produkt zszedł z półki .. mnie najbardziej bawi jak Ci wielcy sprzedawcy się powołują na Rossmana Nature .. jakby to wielkie perfumerie były.
|
|
#739 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki..jeny ja przy -30 bym umarła...
"...Nie dbam o to, co ludzie myślą, albo mówią o mnie, wiem kim jestem..." 18.03Nowa seria na blogu...Tip Tuesday - jak podkreślam swoje brwi? 16.03 Biała brzoskwinia? Fa NutriSkin Rich Body Milk... 12.03 Poprawki w makijażu? You need this in your life!
|
|
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#741 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry wszystkim
|
|
|
|
#742 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
|
|
#743 | |
|
|
Taaaak, u mnie w liceum było popularne dorabianie sobie na sprzedawaniu perfum na plantach.
Była cała firma, która się tym zajmowała, kupowało się za 5 zł i sprzedawało za 30. Ostatnio jakoś już się z tym nie spotykam.---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
Smutne, że wciąż to tak wygląda. Jak już pisałam, będziemy przynajmniej wspominać na starość.
|
|
|
#744 |
|
Konto usunięte
|
Aaale jestem zła... Okazało się, że nie zaliczyłam tej poprawki przedwczoraj... Przy czym wiem, że nie napisałam jej tak źle, żeby dostać 2! We wtorek będę do niego iść i się wykłócać, żeby mi pokazał tę pracę i ewentualnie dopytał, nie ma bata, żebym zostawiła to do września
![]() Zwłaszcza, że pierwsze podejście powinien unieważnić, bo tylko kilka osób zdało, a musi zdać min. 30% żeby się liczyło. Oj, będzie awanturka z dziadziusiem Nie trawię gnoja, no nie trawię, a on próbuje uchodzić za Św. Mikołaja, ze swoją białą brodą i fałszywym dobrotliwym uśmieszkiem, grrr...
|
|
|
|
#745 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() Orlica, u nas nie trzymają się zasady 30% :P Chyba, że po 3 terminach nie ma tych 30%, to moze zorganizowano by 4 termin i puszczono kilka osób, które wypadłyby najlepiej. Zakuwam na jutrzejszy egzamin, to jest poprwka egzaminu z zeszłego semestru. Nie byłam w stanie fizycznie i psychicznie podejsc do wszystkich 3 terminów, tak czy siak nie zdało wtedy ok. 66 osób z tego co wiem (czyli mniej niż połowa zdała go w ogóle), a gruubo ponad 50 zdecydowało się go poprawiać w tym roku - dano nam prowadzącego który fachowcem jest - nie da się tego mu odmówić, bardzo szczegółowy,do tej pory nie mam pojęcia jak ocenia - w kazdym razie puścił bez pisemnego chyba 4 osoby ktore mialy zaliczenie z porpzedniego roku na 4 lub 4.5 (tak, u nas sie zdarza ze ma sie i 5, a egzamin lezy) oraz 20 osób z ćwiczeń, po naprawdę dziwacznym kolokwio-egzaminie No nevermind, czasami sił mi brakuje na tych studiach i poważnie się zastanwiam nie tlko nad zmianą obieraków w przyszłym semestrze ale i nad tym jak rozwiązać problem II stopnia (czyli na co skladam papiery u siebie, a jeśli znajdę jakąś pracę to pomyślę, czy nie pójśc jeszcze bardziej w stronę informatyki :P)
|
|
#746 |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32008170]Aaale jestem zła... Okazało się, że nie zaliczyłam tej poprawki przedwczoraj... Przy czym wiem, że nie napisałam jej tak źle, żeby dostać 2! We wtorek będę do niego iść i się wykłócać, żeby mi pokazał tę pracę i ewentualnie dopytał, nie ma bata, żebym zostawiła to do września
![]() Zwłaszcza, że pierwsze podejście powinien unieważnić, bo tylko kilka osób zdało, a musi zdać min. 30% żeby się liczyło. Oj, będzie awanturka z dziadziusiem Nie trawię gnoja, no nie trawię, a on próbuje uchodzić za Św. Mikołaja, ze swoją białą brodą i fałszywym dobrotliwym uśmieszkiem, grrr...[/QUOTE] serio tak jest ?
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. U mnie -15 stopni.Byłam na pogrzebie. Brrr, ale zmarzłam.
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się przyszłam egoistycznie pochwalić i pogratulować Agnieszce i Kasi
Przepraszam, że tak się wtryniłam między Wasze problemy uczelniane
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32008170]Aaale jestem zła... Okazało się, że nie zaliczyłam tej poprawki przedwczoraj... Przy czym wiem, że nie napisałam jej tak źle, żeby dostać 2! We wtorek będę do niego iść i się wykłócać, żeby mi pokazał tę pracę i ewentualnie dopytał, nie ma bata, żebym zostawiła to do września
![]() Zwłaszcza, że pierwsze podejście powinien unieważnić, bo tylko kilka osób zdało, a musi zdać min. 30% żeby się liczyło. Oj, będzie awanturka z dziadziusiem Nie trawię gnoja, no nie trawię, a on próbuje uchodzić za Św. Mikołaja, ze swoją białą brodą i fałszywym dobrotliwym uśmieszkiem, grrr...[/QUOTE]U mnie nie było czegoś takiego, ale może zależy to od uczelni.
|
#750 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Na niektórych uczelniach jest taki "punkt regulaminu", ale to właśnei chyba nie jest tak, że za kazdym podejsciem musi byc min. 30% - chyba za wszystkimi łącznie i pod warunkiem, że egzamin był przeprowadzony uczciwie (bo jak ktos nie zdał bo ściągal, to w sumie kogo ma to obchodzic)
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

]

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

serio tak jest ?