|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#722 | ||
Raczkowanie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII
Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
![]() A na swoje usprawiedliwienie dotychczasowego lenistwa mam jedynie fakt, iż zaliczam fitness 1xtyg. 1,5h, i że być może, jak czas i finanse pozwolą, zwiększę częstotliwość do 2x ![]() tygodnie bez prostownicy - już próbowałam, ale nie cierpię loków, nie chcą mi się układać tak ładnie jak Tobie, naprawdę już sobie robiłam przerwy na regenerację (dawały fajne rezultaty), ale na dłuższą metę to nie działało, nie lubię moich kręciołków... ![]() Będzie: * twarz: demakijaż, mycie szczoteczką FYB, maseczka z glinki zielonej, Skinoren, Benzacne (o matko ![]() ![]() * ciało: szorowanie Syreną, mleczko ujędrniające, masło nawilżające, balsam brązujący Lirene * stopy: pumeksowanie, peeling, krem * zmycie Diamentowej odżywki, olejek Alterra na paznokcie, pierwsza warstwa odżywki ![]()
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami ![]() Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-03-05 o 19:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
la_chica
widzisz, a ja bez koczka mam proste włosy i związuje po myciu żeby sie trochę kręciły ![]() zadbane loczki wyglądają ślicznie i wiele bym za nie dała ![]() pokażesz się w kręconych i prostych? powodzenia w ćwiczeniach! ![]()
#724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() zależy co komu pasuje, ja mam inny typ "loków" niż Ty i czuję się w nich dziecięco ![]() a dzięki dzięki, idę ćwiczyć a potem urządzam sobie SPA, dzięki temu wątkowi (który zresztą podczytuję od dawna, ale dopiero przedwczoraj odważyłam się napisać), balsamowanie i inne kosmetyczne 'obrzędy' wykonuję coraz regularniej ![]() miłego wieczorku ![]()
Cele: * 58,5kg * gładka cera * lśniące włosy * A6W 6 /42 * 8min. ABS 6, * 8min. buns 6 Dbam o siebie z Wizażankami ![]() Edytowane przez la_chica Czas edycji: 2012-03-05 o 19:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiecie sama nie wiem czy zapuszczać te włosy... Mam manie robienia czegoś ciągle z nimi = farbowanie, strzyżenie, rozjaśnianie... więcej iż dwa razy nie farbuje na ten sam odcień, zawsze musi być jakaś różnica w tonacji... A pozatym nie wiem czy bedą mi pasowały długie włosy ale z drógiej strony jak patrze na te wszystkie koczki itd to jak ja bym chciała mieć długie włosy.... Chciałabym żeby ktoś mnie zabrał do sklepu dobrał kosmetyki, ubrania do mojego kształtu ciała
![]() |
#726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
A jakbyś miała taki kolor :
http://www.skapiec.pl/img/443619-140...-liSC-221.html albo taki : http://drogeriaviva.pl/farba-do-wlos...ada-o_929.html na mojej fotce jest ta druga farba
#728 |
Zakorzenienie
|
piękne zdjęcie!!! <3
dobranoc ![]()
#729 |
Zakorzenienie
|
loluska podziwiam za taka forme i checi, ja na skakance bym nawet chyba 40 nie zrobila...
ale sie wymeczylam dzis na fitnessie.. fajnie bylo, tylko buty mi sie bardzo slizgaly po parkiecie i troche mi to utrudnialo skakanie. Zjadlam kolacje a teraz obejze jakis film ![]() chyba tez przy okazji kupie sobie hula hop, kiedys mialam i bardzo dobrze mi to wychodzilo pamietam, lubilam krecic ![]()
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i po sesie mam az za puszyste wlosy, co mnie irytuje bo wszystkie nowe jeszcze krotkie wloski robia mi sliczna aureolke wokol glowy ![]() niestety 2h chodzenia na marne. w sklepach same kozaki i szpilki ![]() malo sie nie zdenerwowalam, bo nie lubie kupowac butow a tylko dwie pary koturn widzialam i to byle jakich i tak samo z botkami na 12cm obcasie, a ja takich do pracy to nie moge. kurtki wszystkie sa krotkie, za krotkie jak dla mnie, nie wiem co zrobie jak taka moda jest ![]() na pocieszenie kupilam lakier co ma Buahhot z serii nude 04 od essence i potem gel-look oraz puder transparetny z vipery ![]() no i przegladam rozne lakiery i zakochalam sie w 4szt, tylko ze 1szt to koszt 40zl ![]()
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-03-05 o 21:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Ja właśnie jem musli z jogurtem naturalnym. ![]()
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
heej
![]() topcoat z essence gel-look nie przypadl mi do gustu. polozylam go na jednodniowe mani, 2,5h przed snem i odbil mi cala posciel ![]() polecicie jakies preparaty nawierzchniowe? najlepiej szybkoschnace ![]() u mnie pielegnacja jest minimalna, bo twarz juz doszla do siebie i walcze tylko z przebarwieniami ![]() takze codziennie jest jedno i to samo: wieczorem: demakijaz oczu plynem 2w1 garnier demakijaz twarzy mleczkiem rozanym garnier mycie cetaphilem calej twarzy mycie strefy T mydelkiem z nanosebrem za pomaca szczoteczki do mycia twarzy z rossmanna wycieranie mikrofibra woda termalna uriage elo-baza/nutritic 5%/retin a - zamiennie rano: mycie cetaphilem woda termalna elo-baza/nutritic 5% filtr spf 50 ziaja (nie zapycha mnie) zaczelam lykac 3op. merz special wlosy postanowienie na miesiac: min.2x w tyg sesa i tylko sesa, chce dobrze przetestowac ten olej wosk z miodem, henna i biovax fioletowy zamiennie, musze sie w koncu zdecydowac co daje lepsze efekty i co kupowac ![]() zawsze jedbwab na konce biovax zero spinek
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2012-03-06 o 10:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Raczkowanie
|
Nie tylko ty... Ja wstałaś pół godziny temu... Zaraz sniadanko a poźniej sie ogarnęły i idę pobierać do parku nadmorskiego.
Milego dzionka
#735 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja tez wczoraj cwiczylam ![]() 500 x skakanka 8min Abs 30 minut hula-hop ![]()
#736 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Raczkowanie
|
Ale jestem zła !!! Mama TŻ przez przypadek wsadziła mojego topa do ćwiczeń do pralki z jej praniem i coś porobiło w nim dziury
![]() Miałam wczoraj poszukać na mieście nowego, bo tamten był na maxa zniszczony ale nie znalazłam takiego jaki chce... ![]() ![]() A taka piękna pogoda, i tak chciało mi sie biegać Wrrrrrrrrrrrr ![]()
#738 |
Zakorzenienie
|
a mnie łapie jakieś choróbsko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zadomowienie
|
Hej! Mam takie pytanie, moze ktoraś miala podobną sytuację bądz slyszala cos na ten temat....musze usunąc zęba, a konkretnie jedynke..nie wiecie moze czy dają jakiego sztucznego zęba tymczasowego? bo nie usmiecha mi sie chodzic z taką dziurą z przodu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
Wiesz z tego co wiem to chyba nic nie dają :/ zadzwoń może do swojego stomatologa i sie zapytaj...
Straszna cisza na tym wątku...
#741 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Marcelover ♥♥♥
|
Caate wczoraj miałam Ci napisać o tym Gel Looku, ale już zapomniałam, poza tym już było za późno bo kupiłaś
![]() ogolnie to coś smutno jest na tym forum ostatnio, gdzie są stałe bywalczynie tego wątku? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
tez zauwazylam ze cos mniejszy ruch
![]() to ja moze sie pochwale ze zrobilam paste cukrowa i wyszla mi! ![]()
#745 |
Zadomowienie
|
Hej,
a mi wyskoczyło kilka niespodzianek na twarzy ![]() Dzisiaj było już: kąpiel, balsamowanie ciała, peeling ciała, peeling dłoni, zaraz jeszcze pazurki pomaluję. |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to się boje tego bólu ![]() Ruch faktycznie mniejszy, ale co się dziwić, uczelnie, praca, do tego tż i brak czasu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak chodziłam do zerówki to poszłam z mamą do dentysty, ja do swojej, ona do swojej i jak moja mama była w gabinecie to akurat od mojej wyszła dziewczynka i ja poszłam siadłam i dałam sobie od tak wyrwać zęba ![]() Więc trzymam kciuki zeby nie było tak strasznie ![]()
![]() |
#748 |
Zadomowienie
|
zapomniałam się pochwalić, od 3 myć nakładam te fluidy na wypadające włosy oraz na słabe i zniszczone. już widzę poprawę. Włosy mniej wypadają. A po tym na zniszczone włosy są takie miękkie i cudowne w dotyku.
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez jakos dentysty sie nie boje choc za dziecka panikowalam, ale od czasu noszenia aparatu przestalam sie bac bo wiem ze jak bede dbala i czesciej sie kontrolowala to nic nie bedzie bolalo ![]() ![]()
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z dentystą mam podobnie. Chodzę tam jak na zwykłą wizytę do lekarza. Nie boję się ani borowania (zawsze nie chcę znieczulenia bo bardziej tej igły się boję) ani też wyrywania, a trochę mi wyrwano do aparatu. Właśnie w piątek idę na wymianę plomby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.