Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-14, 17:45   #721
cytrynkowymotyl
Zadomowienie

Dot.: Dziesiątą część zakładamy, zbędne kilogramy zrzucamy! MŻ+WR cz. X

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
nie mam siły już na nic, ja chcę weekend
No nie tylko ty. Ale jeszcze tylko przemęczymy się te dwa dni i będzie w porządku. Będziemy miały choć chwilę dla siebie
cytrynkowymotyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 18:24   #722
SoyMilagrosa
Raczkowanie

Jak wy dużo piszecie, nie nadążam z czytaniem
Przemknął mi temat o biuście. Ja mam duży biust (70G) i wydaje się on jeszcze większy jako, że nogi mam chudziutkie i jestem niska. I powiem szczerze, że w szkole rzucam się w oczy, naprawdę. Nawet koleżanki moje mówią, że chciałaby mieć biust taki jak połowa mojego. Chcę schudnąć z nadzieją, że zmniejszy mi się biust chociaż o rozmiar. I brzuch....
A co do firm? To ja polecam firmę Gaya. Dobra cena, całkiem ładne i oczywiście są na nas rozmiary .

Teraz zabieram się do kręcenia hh, będę próbować w drugą stronę. I oczywiście brzuszki. Spadam
MEDYCYNA Będę lekarzem!

SoyMilagrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 18:31   #723
agulaaaa
Zakorzenienie

trzymajcie jutro za mnie kciuki, bo czwartek jest takim dniem, że łapię jakiś kryzys..
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 18:35   #724
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Cytat:
Napisane przez cytrynkowymotyl Pokaż wiadomość
Miss Transept ciekawy przepis - muszę go kiedyś wypróbować
który?
Cytat:
trzymajcie jutro za mnie kciuki, bo czwartek jest takim dniem, że łapię jakiś kryzys..

Jestem denna. Nażarłam się właśnie pierogów z soczewicą, które moja mama niespodziewanie przyniosła do domu

Miss Transept jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 18:57   #725
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miss Transept Pokaż wiadomość
Jestem denna. Nażarłam się właśnie pierogów z soczewicą, które moja mama niespodziewanie przyniosła do domu
nie martw się, też zjadłam dzisiaj nadprogramowo...
już nie jestem głodna, więc jak zgłodnieję to wypiję sobie moje białko (ma ok. 100kcal jak robione na wodzie ), a ugotowane udko wykorzystam do sałatki na jutro na uczelnię...

Aga, ja mam jutro najgorszy dzień na uczelni, 7h i już mam dość na samą myśl... powinnam zacząć się uczyć na jutro, ale nie chce mi się

oj, Dziewczyny, dostałam właśnie dwie mega paki ubrań od siostry ciotecznej, która robiła przegląd swoich ciuchów... ma ich naprawdę mega dużo, a w większość z nich pewnie miała na sobie kilka razy tylko, tak więc moja szafa wzbogaciła się dzisiaj niemiłosiernie. i mam nową motywację do odchudzania - są 3 pary cudownyyych spodni, w które wchodzą ale za bardzo mnie opinają, więc jak schudnę jeszcze ten kilogram to powinno być spoko nie ma to jak dobra motywacja
Stary 2012-03-14, 19:13   #726
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Ja też zdecydowanie nie jestem głodna i raczej dzisiaj już nie będę

Zazdroszczę ciuchów, u mnie szafa świeci pustkami ostatnio.

Stary 2012-03-14, 19:16   #727
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też zdecydowanie nie jestem głodna i raczej dzisiaj już nie będę

Zazdroszczę ciuchów, u mnie szafa świeci pustkami ostatnio.
A ćwiczyłaś dzisiaj?
jak nie to idealna okazja, żeby spalić te kalorie!!!
a jak coś to zawsze są dywanowce, można iść na spacer (choć trochę zimno jest)..

uwierz mi, że dzisiaj skakałam z radości z powodu tych ubrań, eh. ale która laska by nie skakała... Dziewczyny w większości kochają ubrania, torebki i buty. ja mam chyba największą manię tych ostatnich, z tym że ja mam dwie lewe nogi i szybko zdzieram czubki czy psuję obcasy...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-14, 19:25   #728
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Cytat:
Napisane przez jeu Pokaż wiadomość
A ćwiczyłaś dzisiaj?
jak nie to idealna okazja, żeby spalić te kalorie!!!
a jak coś to zawsze są dywanowce, można iść na spacer (choć trochę zimno jest)..
Nie i raczej nie poćwiczę, bo jestem chora i mam gorączkę. Niestety nie przeszkodziło mi to w obżarstwie
Cytat:
uwierz mi, że dzisiaj skakałam z radości z powodu tych ubrań, eh. ale która laska by nie skakała... Dziewczyny w większości kochają ubrania, torebki i buty. ja mam chyba największą manię tych ostatnich, z tym że ja mam dwie lewe nogi i szybko zdzieram czubki czy psuję obcasy...
Oooo! Też cierpię na butomanię! I też szybko psuję buty, z tym że u mnie najczęściej odpadają i łamią się podeszwy, nie wiem jak to robię.

Stary 2012-03-14, 20:20   #729
smerfetka2808
Zakorzenienie

Hej hej moje gadułki

Ja dziś też sobie dałam wycisk porządny 30 minut hh + 30 min marsz 7km/h pod ciśnieniem byłam mokra jak mysz
Kurczaki wogóle zauważyłam że mam faktycznie większe wcięcie z jednej strony muszę teraz kręcić w drugą pokazywałam nawet TŻowi to powiedział że faktycznie jest różnica ale trzeba się przyjrzeć i stwierdził że mam większe niż na początku roku czyli hh działa
A co do jedzenia to było niedużo bo jakoś nie miałam ochoty a wpychać na siłę też nie chciałam

Jeu, ja też noszę 40 albo 38 marzy mi się 36 eehh ale te rozmiarówki też dziwne robią więc tym się pocieszam a co do tego że będę 1,5 mniej ważyć to pewnie tak nie będzie ale jakby był -1kg to by super było

Agulaaa, dasz radę jak nie TY to kto powodzonka jutro

Tysia, bidulko, ale taka pogoda jest do d...połóż się zaparz sobie herbatki i odpocznij napewno będzie lepiej

Soy, mi pierwsze co leci to cycki masakra dosyc że są jak orzeszki to jeszcze się zmniejszają no masakra
Stary 2012-03-14, 20:22   #730
Puchatek0807
Wtajemniczenie

ja dziś zdecydowanie za dużo węgli :/ i dwie krówki i oreo...a tak to w miare zdrowo. Na kolacje nowa pyszna sałatka: serek wiejski, trochę twarogu, jajko w kosteczkę, 2 łyżeczki chrzanu, papryka i ogórek w kosteczkę.
Dobrej nocy

Niebawem zrozumiesz, że to co dziś wygląda jak poświęcanie się, okaże się zamiast tego najwspanialszą inwestycją, jaką kiedykolwiek zrobisz.
Puchatek0807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 20:25   #731
jeu
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetka2808 Pokaż wiadomość
Hej hej moje gadułki

Ja dziś też sobie dałam wycisk porządny 30 minut hh + 30 min marsz 7km/h pod ciśnieniem byłam mokra jak mysz
Kurczaki wogóle zauważyłam że mam faktycznie większe wcięcie z jednej strony muszę teraz kręcić w drugą pokazywałam nawet TŻowi to powiedział że faktycznie jest różnica ale trzeba się przyjrzeć i stwierdził że mam większe niż na początku roku czyli hh działa
A co do jedzenia to było niedużo bo jakoś nie miałam ochoty a wpychać na siłę też nie chciałam

Jeu, ja też noszę 40 albo 38 marzy mi się 36 eehh ale te rozmiarówki też dziwne robią więc tym się pocieszam a co do tego że będę 1,5 mniej ważyć to pewnie tak nie będzie ale jakby był -1kg to by super było

Soy, mi pierwsze co leci to cycki masakra dosyc że są jak orzeszki to jeszcze się zmniejszają no masakra
u mnie jest złota zasada z chudnięciem, chudnę raz na miesiąc właśnie po okresie i jest to zazwyczaj równy kilogram. ja nie wiem, chyba mój organizm się broni cały miesiąc i stwierdza, że jak jest okres to mu wszystko jedno i obniża tą wagę a przez cały miesiąc się trzyma... także ja w sumie nie liczę na spadek przed kwietniem, choć może jakby się jakiś cud zdarzył
na 36 też nie liczę. bardziej liczyłabym na 36-38.. no ale trochę muszę schudnąć, bo te spodnie (2 pary białych, jedne dżinsowe) są takie super, że jeszcze ten 1-2kg schudnę i powinny być nogi ładniejsze. nawet moi rodzice stwierdzili, że mam te nogi wielkie w porównaniu do reszty ciała, także chyba nie mam aż tak wielkiego spaczenia ;p
a ja się odchudzam, schudłam 6kg i z cycków może poleciał mi tylko 1-2cm ;D bardzo niewiele. nie wiem jka to się stało, ale jestem szczęsliwa, bo ja mam tylko 84cm w cyckach i noszę miseczkę A, rzadko B xD choć ja wielbię moje nibycycki
Stary 2012-03-14, 20:45   #732
mimi0290
Zadomowienie

Witam

2013: 75-72,1(10.03)...71,4(29.03) ...70,6...70............69.........67. .........65....... .
mimi0290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 20:55   #733
smerfetka2808
Zakorzenienie

Jeu, no zobaczymy jak to u mnie będzie ale napewno dam Wam znać a co do białych spodni nigdy ich nie miałam i pewnie nigdy ich nie założę gdyż ponieważ te moje udziska

Mimi, hej, hej
Stary 2012-03-14, 21:04   #734
mimi0290
Zadomowienie

Nie objadam się na noc, jest postęp

2013: 75-72,1(10.03)...71,4(29.03) ...70,6...70............69.........67. .........65....... .
mimi0290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 21:10   #735
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mimi0290 Pokaż wiadomość
No to super! oby tak dalej
Stary 2012-03-14, 21:14   #736
jeu
Zakorzenienie

a ja mam problem... mam tyle owoców jutro, że nie wiem jaką owsiankę zrobić na śniadanie ;( mam banany, mandarynki, jabłka i kiwi... z dodatków mam miód, płatki migdałowe, wiórki kokosowe i słonecznika... doradźcie coś, bo oszaleję czemu te baby nie mogą się nigdy zdecydować...

mimi - gratuluję objadanie się przed snem to też była moja zmora. ale już jest dobrze teraz idę sobie białko zrobić na wodzie i do nauki siadam.
Stary 2012-03-14, 21:20   #737
smerfetka2808
Zakorzenienie

Cytat:
a ja mam problem... mam tyle owoców jutro, że nie wiem jaką owsiankę zrobić na śniadanie ;( mam banany, mandarynki, jabłka i kiwi... z dodatków mam miód, płatki migdałowe, wiórki kokosowe i słonecznika... doradźcie coś, bo oszaleję czemu te baby nie mogą się nigdy zdecydować...

mimi - gratuluję objadanie się przed snem to też była moja zmora. ale już jest dobrze teraz idę sobie białko zrobić na wodzie i do nauki siadam.
Ja dziś na jadłam owsiankę z kiwi ale była pyszna naprawdę mega i taka troszkę kwaśna dlatego możesz troszkę miodku dołożyć
Stary 2012-03-14, 21:20   #738
wykrasana
Szara Eminencja

Cytat:
Napisane przez SoyMilagrosa Pokaż wiadomość
Jak wy dużo piszecie, nie nadążam z czytaniem
Przemknął mi temat o biuście. Ja mam duży biust (70G) i wydaje się on jeszcze większy jako, że nogi mam chudziutkie i jestem niska. I powiem szczerze, że w szkole rzucam się w oczy, naprawdę. Nawet koleżanki moje mówią, że chciałaby mieć biust taki jak połowa mojego. Chcę schudnąć z nadzieją, że zmniejszy mi się biust chociaż o rozmiar. I brzuch....
A co do firm? To ja polecam firmę Gaya. Dobra cena, całkiem ładne i oczywiście są na nas rozmiary .

Teraz zabieram się do kręcenia hh, będę próbować w drugą stronę. I oczywiście brzuszki. Spadam

Ja mam 70F i dla mnie to zmora, jak bylam chudsza to nie miałam piersi i było lepiej dla mnie dla TŻ niet

Cytat:

Cytat:
który?

U mnie dziś drugi dzień ostrej diety, wchodze do domu a tu zapach pizzy nie lubie takich niespodzianek

Może jutro rano będzie ładna pogoda to wstane wczesniej i pobiegam bo zbieram się już kilka dni ale zawsze pada

Edytowane przez wykrasana
Czas edycji: 2012-03-14 o 21:21
wykrasana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-14, 23:07   #739
LittleWoman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
Witam Was,
Miss Transept, Little Woman, akot dziewczyny, wy grube? Z której strony?
Little Lachon pierwsza klasa gratki!
Ja i tak widzę jeszcze trochę za dużo u siebie, ale dziękuję

Cytat:
Trzymam, baaardzo mocno!

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Może jutro rano będzie ładna pogoda to wstane wczesniej i pobiegam bo zbieram się już kilka dni ale zawsze pada
Też chcę jutro iść, ale wieczorem pewnie mi się uda dopiero

Byłam na siłowni, pomęczyłam trochę nóżki

I układam właśnie plan na jutrzejszy dzień:

Rano: szklanka wody z cytryną
Ś: owsianka z twarogiem wymięszanym z odrobiną serka homo, łyżką miodu, bananem, musem z kiwi, słonecznikiem, orzechami mielonymi i migdalami
IIŚ: sałatka z dzisiejszego obiadu , może pomarańcza, jeśli będę jeszcze głodna.
O: makaron pełnoziarnisty z jajecznicą i chipsami wędlinowymi.
P: twaróg z serkiem homo + łyżeczka miodu, siemię lniane, otręby, cynamon i slonecznik łuskany.
K: sałatka z tuńczyka, ogórka konserwowego i groszku.
+woda, herbatki.
LittleWoman jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-14, 23:12   #740
aso
Raczkowanie

nigdy nie bylam u profesjonalisty z dobraniem biustonosza. wiec nosze 75b, mam nadzieje ze moje piersi nie spadna, "jak" schudne, bo tak sa male, a nie chce byc decha. ale nie ede teraz gdybac, tylko trzeba sie motywowac i zrec mniej hehe

aso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 05:56   #741
cytrynkowymotyl
Zadomowienie

Cześć laseczki.
Dzisiaj mam w szkole horror - lekcje od 8:00 do 15:30 + zajęcia dodatkowe do około. 16, potem szybko do domu i na 17 na kółko fotograficzne.
Ale plus jest taki, że 2 godziny wf'u są.
Jak wstałam to przywitało mnie słońce. Moją pierwszą myślą było - "pójdę pobiegać", ale nie lubię robić tego po ciemku (a z dzisiejszego grafiku wynika, że właśnie tak miałoby to wyglądać).
Czyli w grę bardziej wchodzi spacer z psem.

Jak na razie odchudzanie idzie w miarę dobrze, jedynie wczoraj wieczorem zjadłam sobie trochę paluszków.
Lecę się ubierać, bo jeszcze spóźnię się na lekcje.
Miłego dnia moje drogie panie.
cytrynkowymotyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 06:22   #742
Miss Transept
Zadomowienie

GG do Miss Transept

Cytat:
Napisane przez wykrasana Pokaż wiadomość
Ja mam 70F i dla mnie to zmora, jak bylam chudsza to nie miałam piersi i było lepiej dla mnie dla TŻ niet
A mój TŻ lubi praktycznie płaskie dziewczyny i miał pecha trafić na mnie
Cytat:
U mnie dziś drugi dzień ostrej diety, wchodze do domu a tu zapach pizzy nie lubie takich niespodzianek
Ja ich nie cierpię, dlatego to zwykle ja gotuję, ale od czasu do czasu mama pójdzie do znajomych i przynosi coś kalorycznego.
Cytat:
Też rozmyślam nad bieganiem dzisiaj, ale jeszcze trochę mnie gardło boli i nie wiem czy to dobry pomysł.
Cytat:
Napisane przez aso Pokaż wiadomość
nigdy nie bylam u profesjonalisty z dobraniem biustonosza. wiec nosze 75b, mam nadzieje ze moje piersi nie spadna, "jak" schudne, bo tak sa male, a nie chce byc decha. ale nie ede teraz gdybac, tylko trzeba sie motywowac i zrec mniej hehe
75B jest nazywany przez brafitterki "rozmiarem widmo", bo wszyscy go noszą, a praktycznie na nikogo nie jest dobry Myślę, że skoro masz nieduże piersi to raczej nie spadnie ci dużo przy odchudzaniu, mam wrażenie że im większy biust tym większą różnicę widać.

Zaraz zrobię sobie śniadaniowy koktajl owocowy z lodem, bo nadal boli mnie gardło, a to dobrze znieczula.

Stary 2012-03-15, 06:33   #743
(:tysia:)
Zadomowienie

GG do (:tysia:)

Cytat:
Cytat:
Aga, ja mam jutro najgorszy dzień na uczelni, 7h i już mam dość na samą myśl... powinnam zacząć się uczyć na jutro, ale nie chce mi się

oj, Dziewczyny, dostałam właśnie dwie mega paki ubrań od siostry ciotecznej, która robiła przegląd swoich ciuchów... ma ich naprawdę mega dużo, a w większość z nich pewnie miała na sobie kilka razy tylko, tak więc moja szafa wzbogaciła się dzisiaj niemiłosiernie. i mam nową motywację do odchudzania - są 3 pary cudownyyych spodni, w które wchodzą ale za bardzo mnie opinają, więc jak schudnę jeszcze ten kilogram to powinno być spoko nie ma to jak dobra motywacja
Dziewczyny, trzymam za Was kciuki! Uda wam się ten dzień jakoś szybko pokonać i wszystko będzie ok
jeu co do paki ubrań- wow zazdroszczę! ja niestety nie mam od kogo dostać ubrań w swoim rozmiarze, więc muszę chudnąć jakbym chciała takie niespodzianki mieć i się z nich cieszyć

smerfetka gratki za wycisk i za ładniejsze wcięcie w talii! Ja miałam przerwę w hulaniu wczoraj, tak jak poleciła jeu i chyba rzeczywiście dobrze mi to zrobiło, bo dziś już nie jestem taka obolała, więc będę mogła dziś do jakiegoś serialu sobie pokręcić, koniecznie w dwie strony!

Cytat:
da się? da!

cytrynkowymotyl Życzę udanego dnia, niech szybko minie szkoła

U mnie wczoraj było nadprogramowo, kryzys miałam, bo na uczelni mnie totalnie wymęczyli, ale nic, co się stało to nie odstanie. Wieczorem były piwka, bo widziałam się z koleżanką, z którą długo nie widziałam się i tak wyszło. Ale żadnych chipsów, kanapek itp.
Dziś pozytywnie zaczynam nowy dzień, piękne słonko za oknem, z kawką i kiwi czytam Wasze wypociny hehe Zaraz wskakuję pod prysznic i szykuję się na uczelnie, jem śniadanko i jak wrócę muszę koniecznie poćwiczyć,bo wstyd!! W niedziele ostatni raz byłam na siłowni Boję się, że w tym miesiącu nie schudnę...

---------- Dopisano o 06:33 ---------- Poprzedni post napisano o 06:30 ----------

Cytat:
Myślę, że skoro masz nieduże piersi to raczej nie spadnie ci dużo przy odchudzaniu, mam wrażenie że im większy biust tym większą różnicę widać.
Oj, niestety nie ma reguły.. Ja mam bardzo nieduży biust a jak się odchudzam to robię się powoli deską W ubraniach jeszcze ok, akceptuje go takim jaki jest, ale jakby się tak musieć rozebrać przed przyszłym TŻ to bym miała pewnie opory Ale nie mam takowego, więc nie ma co się nad tym zastanawiać!
(:tysia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 06:47   #744
agulaaaa
Zakorzenienie

Cześć
na początek dziękuję za Wasze kciukasy Na pewno pomogą, w chwilii zwątpienia przypomnę sobie, że ktoś we mnie wierzy
jeu ale masz super z tą paczką, oddaj trochę a spodnie w jaśniejszym kolorze mi się marzą, myślę, żeby kupić sobie takie ciasnawe, żeby była motywaja, albo rozmiar mniejsze, bo widziałam takie udne przecenione za 60 zł, strasznie mi się podobają.
tysia grunt, że dziś już będzie dobrze, czasem takie wyjście się zdarzy, nie ma co rezygnować

ja wracam około 16 jestem już po owsiance, a ze sobą coś wezmę na uczelnię zaraz śmigam 40 min spacerkiem na zajęcia ładna pogoda ale jeszcze chłodno, po niedzieli przywożę już wiosenne ciuszki
na jakieś zakupy też się wybiorę
Stary 2012-03-15, 06:47   #745
akot80
Zadomowienie

Cytat:
I ja już drugi dzień nie jem po 20

Cytat:
Napisane przez (:tysia:) Pokaż wiadomość
Oj, niestety nie ma reguły.. Ja mam bardzo nieduży biust a jak się odchudzam to robię się powoli deską W ubraniach jeszcze ok, akceptuje go takim jaki jest
To tak jak ja

"Niech pożywienie będzie Twoim lekarstwem..."
akot80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 06:49   #746
dzovana
Zakorzenienie

witam !

cytrynkowymotyl- ojj, wiem coś o spędzaniu w szkole po 8 lekcji, coś okropnego.. Najgorsze, że te lekcje się jeszcze dłużą w nieskonczoność. Dzisiaj zrobiłam sobie wajchy i siedzę w domu

Wczoraj wieczorem miałam doła, bo za dużo zjadłaam, napad jakiś mnie dopadł.. Ale postanowiłam dziś już jeść dobrze. Na śniadanie zjadłam 2 połowki grahamki z serkiem ze szczypiorkiem, plus zielona herbata x2 A w sobotę zjem owsiankę, którą ostatni raz jadłam rok temu Taką mi ochotę narobiłyście!
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-15, 06:53   #747
agulaaaa
Zakorzenienie

Dzovana naprawdę rok temu? ja 30 min temu przyzwyczaiłam się i pycha śniadanie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-15, 06:59   #748
Pstra
Zakorzenienie

Witajcie kobietki!

Cytat:
liczę na skakankę.
Dziewczyny w wątku ze skakanki się zachwycają i podniecają, że zmniejszył im się rozmiar spodni bez większej diety, więc coś musi być w tym
też liczę na skakankę, że moje udziska staną się chociaż udami jak nie udkami
za ćwiczenia, u mnie wczoraj wyszło 35 min na steperze, 20 na twisterze i 10 na skakance.

Cytat:
ja chcę weekend
ja też!!! zapowiadają super pogodę, więc mam zamiar zrobić maraton po sklepach i pooglądać rolki

Cytat:

Cytat:
dokładnie, motywacja to podstawa, ja się wczoraj skapnęłam, że już tylko 3 tygodnie do świąt, czyli mam jeszcze około 20 dni, żeby lepiej wyglądać, a moja rodzinka nie widziała mnie od wakacji

Cytat:
Napisane przez Puchatek0807 Pokaż wiadomość
nowa pyszna sałatka: serek wiejski, trochę twarogu, jajko w kosteczkę, 2 łyżeczki chrzanu, papryka i ogórek w kosteczkę.
brzmi smakowicie

Miłego dnia!!!
Stary 2012-03-15, 07:00   #749
agulaaaa
Zakorzenienie

Pstra ja tez idę na rolki
Stary 2012-03-15, 07:23   #750
Pstra
Zakorzenienie

Cytat:
Pstra ja tez idę na rolki
to masz fajnie, ja idę dopiero się przymierzać do kupowania i sie będę uczyć, mam 2 lewe nogi więc nie wiem jak mi to pójdzie

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości