Wiosna za oknem, ptaki śpiewają a tżtówki wciąż mocno kochają! Tżtówki 2009- część IX - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-18, 15:48   #721
enamour
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna za oknem, ptaki śpiewają a tżtówki wciąż mocno kochają! Tżtówki 2009- cz

Jednak zmieniają się moje plany i jadę z rodzicami do Tż. Jego mama ich zaprosiła.
Stary 2012-03-18, 15:55   #722
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna za oknem, ptaki śpiewają a tżtówki wciąż mocno kochają! Tżtówki 2009- cz

Cytat:
Napisane przez candiess Pokaż wiadomość
Zmieniłam wygląd bloga i w końcu podoba mi się Może zmotywuje mnie to do częstszego pisania
ale ładnie!!!

ja dalej nie wiem gdzie ten nagłowek i jak tam wstawic co sie chce

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 15:58   #723
candiess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
ale ładnie!!!

ja dalej nie wiem gdzie ten nagłowek i jak tam wstawic co sie chce

Gdyby nie tż to sama bym tego nie zrobiła

candiess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 16:00   #724
enamour
Zakorzenienie

Paula - Wchodzisz w projekt i wybierasz tą ramkę pod 'paskiem nawigacyjnym'

gegesg.jpg

I masz ramkę i tam coś piszesz albo wstawiasz zdjęcie.

rgeg.jpg

O to Ci chodziło?
Stary 2012-03-18, 16:21   #725
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enamour Pokaż wiadomość
Paula - Wchodzisz w projekt i wybierasz tą ramkę pod 'paskiem nawigacyjnym'

Załącznik 4564840

I masz ramkę i tam coś piszesz albo wstawiasz zdjęcie.

Załącznik 4564841

O to Ci chodziło?

ooo o to

moze to znajde

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

zrobiłam ;D

czeki enamour;*

Mia i Tosia <3

Stary 2012-03-18, 16:54   #726
pannanika
Zakorzenienie

Napisałam króciutką notkę o niczym, ale możecie w niej obejrzeć mojego kwiatka
Stary 2012-03-18, 17:11   #727
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pannanika Pokaż wiadomość
Dziewczyny na olejowym narzekają na wydajność sesy :/ Może dawa jatylko na skalp a na długość coś innego?
na razie nie mam nic innego na długość niestety :/ zresztą chciałam i tak poużywać sesy na całe włosy, najwyżej mi nie starczy na miesiąc i kupię znów oliwkę BD, a jak będę przy kasie to wezmę inny olej

ech, mam dzisiaj kolejny gorszy dzień, aż poprosiłam TŻ-a żeby wyszedł ode mnie wcześniej.
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-18, 17:15   #728
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

a co sie stalo czy tylko tak jakos?

Mia i Tosia <3

Stary 2012-03-18, 17:29   #729
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
a co sie stalo czy tylko tak jakos?
nie stało się nic konkretnego, po prostu od kilku miesięcy odczuwam "zmęczenie materiału", tj. z jakiegoś (ale nie mam pojęcia jakiego) powodu już mam dość bycia w związku, starania się i w ogóle, czuję po prostu że kocham TŻ-a mniej, a przynajmniej nie czuję już tego co kiedyś. i ta róznica między tym co jest teraz, a co było jest, no, ogromna. czasem mam lepsze dni, ale ogólnie od jakiegoś czasu wciąż jest ten dołek - bo nie wiem co robić. z jednej strony nie wyobrażam sobie innego faceta przy mnie, z drugiej nie chcę być w związku. i takie to dziwne jakieś.

chyba mnie poje*ało na starość, tyle że jakieś 40 lat za szybko
Stary 2012-03-18, 17:29   #730
agus1315
Zakorzenienie

heej

nie bede dziś tu siedzieć za dużo, mam mega kaca wróciłam do domu o 8 i niedawno wstałam a jutro muszę wstawać o 6 rano

poodwiedzam tylko wasze blogi
Stary 2012-03-18, 17:39   #731
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ayrine Pokaż wiadomość
nie stało się nic konkretnego, po prostu od kilku miesięcy odczuwam "zmęczenie materiału", tj. z jakiegoś (ale nie mam pojęcia jakiego) powodu już mam dość bycia w związku, starania się i w ogóle, czuję po prostu że kocham TŻ-a mniej, a przynajmniej nie czuję już tego co kiedyś. i ta róznica między tym co jest teraz, a co było jest, no, ogromna. czasem mam lepsze dni, ale ogólnie od jakiegoś czasu wciąż jest ten dołek - bo nie wiem co robić. z jednej strony nie wyobrażam sobie innego faceta przy mnie, z drugiej nie chcę być w związku. i takie to dziwne jakieś.

chyba mnie poje*ało na starość, tyle że jakieś 40 lat za szybko
ja jak tak swiruje to jade na pare dni sama do domu i juz po 2 dniach zdycham i kaze tz po mnie przyjezdzac ;D

ale mi sie wkrecila
http://www.youtube.com/watch?v=M2-6y...eature=related

Mia i Tosia <3

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-18, 17:44   #732
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
ja jak tak swiruje to jade na pare dni sama do domu i juz po 2 dniach zdycham i kaze tz po mnie przyjezdzac ;D

ale mi sie wkrecila
http://www.youtube.com/watch?v=M2-6y...eature=related
no ja tu już TŻ-a nie mam na 24h/dobę od 3 tygodni... i tak średnio z tą tęsknotą u mnie, po dwóch dniach jego nieobecności się przyzwyczajam i mam wy*ebane na to czy go spotkam czy nie :/
Stary 2012-03-18, 17:47   #733
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

wczoraj minął rok od mojego pierwszego egzaminu na prawo jazdy
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 17:54   #734
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

a ja spadam na tance

pozniej beede

Mia i Tosia <3

Stary 2012-03-18, 17:55   #735
Promyk03
Zakorzenienie

ja spadam oglądać film
może później wpadnę a jak nie to jutro ranopa

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-18, 18:17   #736
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
no ja tu już TŻ-a nie mam na 24h/dobę od 3 tygodni... i tak średnio z tą tęsknotą u mnie, po dwóch dniach jego nieobecności się przyzwyczajam i mam wy*ebane na to czy go spotkam czy nie :/
Ja myślę, że musisz to przeczekać i ci przejdzie Też tak kiedyś miałam. A teraz bym żałowała Pozajmuj się sobą jak najwięcej, koleżankami itp
Stary 2012-03-18, 18:29   #737
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b
Konto usunięte

Cytat:

też tak kiedyś miałam i chciałam zostawić G. i cieszę się, ze tak się nie stało, bo bym żałowała..
Musisz pomyśleć, czy on jest osobą, z którą chcesz być i spędzić resztę życia.
3cda010cf2365f85063684cab232c67a494edda3_61df6b81d462b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 18:32   #738
pannanika
Zakorzenienie

Laski, polecam Wam film "Miłość i koszykówka". Ale tylko tym, które lubią ten sport i cokolwiek ogarniąją, bo jest długi i jest dużo scen z gry, jak kogos kosz w ogóle nie jara to się zanudzi. Ale oprócz tego to bardzo przyjemny film taki romantyczno-obyczajowy. Nam się bardzo podobał
Stary 2012-03-18, 18:43   #739
michachacha
Wtajemniczenie

Ayrine nie dawno też tak miałam. Było mi nawet obojętne kiedy TŻ miał się wyprowadzić. Nie tęskniłam za nim. Chcialam czegoś nowego. Zrobiłam mega głupstwo i o mało by mnie przez to nie zostawił. Dopiero wtedy zrozumiałam, że nie wyobrażam sobie bez niego życia, że bardzo go kocham. Teraz mam wrażenie, że kochamy się co raz bardziej. Ja myślę, że to ci przejdzie, bo prędzej czy później twój TŻ może zauważyć, że coś jest z Tobą nie tak.

Mój D. mnie dziś bardzo zaskoczył. Usiedliśmy sobie na Rynku na ławce. Poszedł sobie kupić piwko. Nagle patrzę, a on wraca z różą Wyszeptał mi parę miłcyh słów do ucha i pocałował Byłam w 7 niebie
michachacha jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-18, 18:57   #740
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez michachacha Pokaż wiadomość
Ayrine nie dawno też tak miałam. Było mi nawet obojętne kiedy TŻ miał się wyprowadzić. Nie tęskniłam za nim. Chcialam czegoś nowego. Zrobiłam mega głupstwo i o mało by mnie przez to nie zostawił. Dopiero wtedy zrozumiałam, że nie wyobrażam sobie bez niego życia, że bardzo go kocham. Teraz mam wrażenie, że kochamy się co raz bardziej. Ja myślę, że to ci przejdzie, bo prędzej czy później twój TŻ może zauważyć, że coś jest z Tobą nie tak.
[1=3cda010cf2365f85063684c ab232c67a494edda3_61df6b8 1d462b;32998818]
też tak kiedyś miałam i chciałam zostawić G. i cieszę się, ze tak się nie stało, bo bym żałowała..
Musisz pomyśleć, czy on jest osobą, z którą chcesz być i spędzić resztę życia.[/QUOTE]

Cytat:
Ja myślę, że musisz to przeczekać i ci przejdzie Też tak kiedyś miałam. A teraz bym żałowała Pozajmuj się sobą jak najwięcej, koleżankami itp
tylko wiecie, już tak czekam aż mi przejdzie od listopada... a jest, heh, marzec. TŻ widzi że coś jest nie tak, ale jak mu już któryś raz z kolei mówię, że to zmęczenie materiału, to tylko powtarza "nie smuć się, rozchmurz się, będzie dobrze", aż mi się chce rzygać... seksu nie było już dawno, też mam coraz mniejszą ochotę, buzi tylko dajemy sobie na do widzenia i na dzień dobry, jak dwa razy w miesiącu wyniknie trochę zabawy pościelowej to jest sukces... rzadko chodzimy za ręce czy przytuleni, nie wiem, jakoś ta bliskość nam ucieka... ale mam wrażenie że to tylko z mojej perspektywy to tak wygląda, a dla TŻ-a wszystko jest po staremu, no a przecież nie będziemy się przytulać non stop...

choć i tak się lepiej trochę poczułam wiedząc, że nie jestem jedyna, która miała lub ma taki problem
Stary 2012-03-18, 19:07   #741
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
tylko wiecie, już tak czekam aż mi przejdzie od listopada... a jest, heh, marzec. TŻ widzi że coś jest nie tak, ale jak mu już któryś raz z kolei mówię, że to zmęczenie materiału, to tylko powtarza "nie smuć się, rozchmurz się, będzie dobrze", aż mi się chce rzygać... seksu nie było już dawno, też mam coraz mniejszą ochotę, buzi tylko dajemy sobie na do widzenia i na dzień dobry, jak dwa razy w miesiącu wyniknie trochę zabawy pościelowej to jest sukces... rzadko chodzimy za ręce czy przytuleni, nie wiem, jakoś ta bliskość nam ucieka... ale mam wrażenie że to tylko z mojej perspektywy to tak wygląda, a dla TŻ-a wszystko jest po staremu, no a przecież nie będziemy się przytulać non stop...

choć i tak się lepiej trochę poczułam wiedząc, że nie jestem jedyna, która miała lub ma taki problem
A może to jest trochę tak, ze przytłukła Was codzienność?
Może udałoby się Wam wyjechać gdzieś chociaż na weekend (tani wyjazd z grouponu?) tak żeby się od niej oderwać i poczuć jak na wakacjach? Albo zróbcie razem coś czego nie robiliście nigdy razem, albo robicie rzadko? (wyjście na basen, paintball, ściankę... Może macie paintball laserowy u siebie w mieście? )
Mi się wydaje, że przestał Cię pociagać, bo przestał cię zaskakiwać, a przez tę sytuację z jego studiami Cię trochę dobił... I może jakbyście się znów pobawili razem, to by Ci się przypomniało jak było kiedyś?
Stary 2012-03-18, 19:20   #742
enamour
Zakorzenienie

Ayrine no może właśnie przez brak zbliżeń między Wami tak się dzieje... Przytulanie, pocałunki, miłe słowa, tak jak i seks są w związku bardzo ważne. Sama wiem po sobie, że po takich chwilach wiem jak bardzo go Kocham.
Może starajcie się to jakoś naprawić, bo na pewno warto.

Właśnie wróciłam od Tż i się gapnęłam, że dziś mija nam już 5 miesięcy od zaręczyn!
Nie miałam jakoś dziś nastroju..
Stary 2012-03-18, 19:31   #743
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
A może to jest trochę tak, ze przytłukła Was codzienność?
Może udałoby się Wam wyjechać gdzieś chociaż na weekend (tani wyjazd z grouponu?) tak żeby się od niej oderwać i poczuć jak na wakacjach? Albo zróbcie razem coś czego nie robiliście nigdy razem, albo robicie rzadko? (wyjście na basen, paintball, ściankę... Może macie paintball laserowy u siebie w mieście? )
Mi się wydaje, że przestał Cię pociagać, bo przestał cię zaskakiwać, a przez tę sytuację z jego studiami Cię trochę dobił... I może jakbyście się znów pobawili razem, to by Ci się przypomniało jak było kiedyś?
weekendy na 100% odpadają, bo co tydzień ma zjazd w sobotę i niedzielę no laser tag gdzieś jest, ale drogi, 80 zł od osoby za godzinę i to chyba z gruponem jeszcze - dowiadywaliśmy się już dawno no ta sytuacja ze studiami to już dwa lata się ciągnie prawie... mam nadzieję że teraz już wszystko będzie ok, bo jak znowu coś wyniknie to naprawdę się załamię.

a co do tego zaskakiwania... nie zauważyłam tego, ale w sumie masz rację - dawno nie było sytuacji w której bym była miiile zaskoczona, ostatni raz tak konkretnie zaszalał rok temu, kiedy wynajął dla nas na jedną noc bardzo fajny apartament w Rynku. i w ogóle to było chyba jego ostatnie takie szaleństwo... nawet kwiatka bez okazji, z zaskoczenia nie dostałam od tamtej pory. ale nie mówię że mnie nie rozpieszcza, wręcz przeciwnie, tylko... to takie przewidywalne: "Kochanie, kupię Ci buty na urodziny"; "wiesz, kupię sobie chyba jakieś bransoletki na rękę, bo mi się strasznie spodobały ostatnio" - "nie, kochanie, JA Ci kupię". no fajnie, ale po co o tym mówi? zna mój gust, czasami go zasypuję tonami zdjęć - szczególnie butów - więc chciałabym jakąś taką niespodziankę co jakiś czas... tym bardziej że sama się staram go zaskakiwać, a to jakąś fajną akcją-pościelacją , a to jakimś pysznym żarełkiem, albo seksownym ubiorem...

heh, rozmawiam z nim właśnie na ten temat, zobaczymy czy w najbliższym czasie się coś zmieni...
Stary 2012-03-18, 19:37   #744
michachacha
Wtajemniczenie

Może nich ci zrobi takie łygu łygu, że nie bedziesz z łożka mogła wstać
Ja czasami jest z takich rzeczy tak zadowolona, że od razu mojego bardziej kocham i taka zmęczona, że zasypiam
michachacha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-18, 19:41   #745
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
weekendy na 100% odpadają, bo co tydzień ma zjazd w sobotę i niedzielę no laser tag gdzieś jest, ale drogi, 80 zł od osoby za godzinę i to chyba z gruponem jeszcze - dowiadywaliśmy się już dawno no ta sytuacja ze studiami to już dwa lata się ciągnie prawie... mam nadzieję że teraz już wszystko będzie ok, bo jak znowu coś wyniknie to naprawdę się załamię.

a co do tego zaskakiwania... nie zauważyłam tego, ale w sumie masz rację - dawno nie było sytuacji w której bym była miiile zaskoczona, ostatni raz tak konkretnie zaszalał rok temu, kiedy wynajął dla nas na jedną noc bardzo fajny apartament w Rynku. i w ogóle to było chyba jego ostatnie takie szaleństwo... nawet kwiatka bez okazji, z zaskoczenia nie dostałam od tamtej pory. ale nie mówię że mnie nie rozpieszcza, wręcz przeciwnie, tylko... to takie przewidywalne: "Kochanie, kupię Ci buty na urodziny"; "wiesz, kupię sobie chyba jakieś bransoletki na rękę, bo mi się strasznie spodobały ostatnio" - "nie, kochanie, JA Ci kupię". no fajnie, ale po co o tym mówi? zna mój gust, czasami go zasypuję tonami zdjęć - szczególnie butów - więc chciałabym jakąś taką niespodziankę co jakiś czas... tym bardziej że sama się staram go zaskakiwać, a to jakąś fajną akcją-pościelacją , a to jakimś pysznym żarełkiem, albo seksownym ubiorem...

heh, rozmawiam z nim właśnie na ten temat, zobaczymy czy w najbliższym czasie się coś zmieni...
No właśnie chciałam Ci napisać czytając to, żebyś z nim o tym pogadała Nam to zawsze pomaga Faceci są przecież niedomyślni i mało wymagający

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Ayrine - A majówka? Trwa 9 dni teraz :P
Stary 2012-03-18, 19:43   #746
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez michachacha Pokaż wiadomość
Może nich ci zrobi takie łygu łygu, że nie bedziesz z łożka mogła wstać
Ja czasami jest z takich rzeczy tak zadowolona, że od razu mojego bardziej kocham i taka zmęczona, że zasypiam
nie no, po 3,5 miesiąca celibatu wolałabym coś raczej... spokojnego z patrzeniem sobie w oczy, przy świeczkach, romantycznej muzyce... takie tam romantyczne duperele
Stary 2012-03-18, 19:43   #747
pannanika
Zakorzenienie

A, i z tym zaskakiwaniem chodziło mi bardziej o zaskakiwanie cię samym sobą, swoim zachowaniem w różnych sytuacjach, umiejętnosciami itp, ale to co napisałaś też jest ważne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-03-18, 19:44   #748
enamour
Zakorzenienie

Ja też nie raz miałam sytuacje, że miałam go dość. Ale na szczęście to po kilku dniach mijało.
Stary 2012-03-18, 19:44   #749
pannanika
Zakorzenienie

Cytat:
nie no, po 3,5 miesiąca celibatu wolałabym coś raczej... spokojnego z patrzeniem sobie w oczy, przy świeczkach, romantycznej muzyce... takie tam romantyczne duperele
To weź sprawy w swoje ręce i zorganizuj! Wysyłasz współlokatorki do kina i macie co najmiej 2 godizny tylko dla siebie
Stary 2012-03-18, 19:49   #750
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie chciałam Ci napisać czytając to, żebyś z nim o tym pogadała Nam to zawsze pomaga Faceci są przecież niedomyślni i mało wymagający

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Ayrine - A majówka? Trwa 9 dni teraz :P
u kogo trwa 9 dni, u tego trwa my ze względu na Euro mamy przyspieszony rok akademicki i żeby sesja mogła zacząć się z końcem maja, mamy normalne zajęcia 30.04, 02.05 i 04.05... poza tym to jest weekend, w który wpadam do domu robić sobie spóźniony tort na urodziny (ojciec nie wierzy że sama zrobiłam ten tort Star Wars )

---------- Dopisano o 20:47 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
A, i z tym zaskakiwaniem chodziło mi bardziej o zaskakiwanie cię samym sobą, swoim zachowaniem w różnych sytuacjach, umiejętnosciami itp, ale to co napisałaś też jest ważne
szczerze to nawet nie wiem, jakim zachowaniem mógłby mnie zaskoczyć

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
To weź sprawy w swoje ręce i zorganizuj! Wysyłasz współlokatorki do kina i macie co najmiej 2 godizny tylko dla siebie
no już mam plan na ten weekend a wysłać współlokatorki do kina jest ciężko, przynajmniej jedną - pisze pracę licencjacką i 67 stron wyczerpało jej wenę, więc potrzebuje ciszy i spokoju, a nie kina
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości