![]() |
#721 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
![]() nie zrozumiałyśmy się ![]() Edytowane przez elf27 Czas edycji: 2012-04-29 o 12:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Sonia sie bawi " ide do kosciola na mysze dla dzieci
![]() Pytam po co sie idzie- zeby sie wymodlic A jak sie wymadla? O tak- do czolka, do pepuszka, do ramionkow ![]()
#723 |
Zadomowienie
|
hehhe boska ta Twoja córa
![]() my byczymy się po gulaszu ze szparagami, w Kościele byliśmy, mały spał, niedługo na spacerek |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zadomowienie
|
Sonia jest the best
![]() my dziś na gryla śmigamy
#725 |
Zakorzenienie
|
My zaraz tez idziemy
#726 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Ale wam zazdroszcze pogody! U nas jest 7 stopni i zachmurzone niebo ;( Lato juz pewnie mielismy, bo w marcu przez tydzien mielismy ponad 20 stopni. Ja jestem za tym drugim, prostym plastikowym krzeselkiem. Pamietam to mycie mojego krzeselka chicco. Masakra, jedzenie w kazdym jego zakamarku. A co do wagi, to ja to grubas nieprzecietny. Ela spokojnie cie przebije ;( i nic schudnac nie moge, choc karmie piersia Ja tez mam depreche od jakiegos czasu, sama przez wiekszosc czasu z dwojka malych dzieci, do tego ta cudna pogoda. Eh ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Zadomowienie
|
U mnie znowu 27stopni
![]() Też byliśmy w kościele i całą mszę przespała ![]() ![]() Czy wasze dzieci robią twarde kupki? takie bobki hehe? Moja mama uważa ,że to zatwardzenie hmmmm ![]() Od dzisiaj zaczynam skakać na skakance ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zadomowienie
|
Czasami robi ale bardziej zbliżone do konsystencji plasteliny
#729 |
Raczkowanie
|
Nettka moja zrobiła takie bobki 2 razy - dałam jej wtedy jablko i kupa się unormowała
![]() Ale Wam zazdroszcze dzisiejszych spacerków. Ja wczoraj wybrałam sie na 3 godzinny spacer i narobiłam takich odcisków że szok ![]() ![]() Co do "lasek" z gimnazjum to ja jestem w temacie , bo moja starsza właśnie tam chodzi , ale "lolitka " mi nie grozi bo ona kocha heavy metal i ubiera sie w tym stylu ![]() Dalia gratki dla małej za przewroty ![]() Moja dzisiaj nauczyła sie pluć i bardzo sie jej to podoba - mnie raczej mniej , zwłaszcza jak jadła zupe i pluła dookoła , a teraz zamiast spać to leży "spocona jak mops" i pluje zawzięcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas dzis nie ma czym oddychac, mlody boso, na krotki rekaw, krotkie spodenki, bez czapki, a i tak poliki czerwone, a te dzieci pod kocykami to makabra, szkoda ich... glam mam nadzieje, ze sie sprawdza twoje slowa i nas lato oszczedzi jak zeszlego roku... tz cos dzisiaj napomknal o drugim dziecku ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Filip dzisiaj pocisnal do 10:00 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Wtajemniczenie
|
ale sie wszystkie bycza na sloncu
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Filip wczoraj w domu w samym pampku, a dzisiaj i tak szyja w potowkach ![]() ---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Pediatry pytalam, mowila ze jak smaruje mu na spacery dzioba filtrami to dawac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
nie wszystkie, ja się bycze(kisnę), ale na kanapie... byle do jutra |
||
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zazdroszcze grilli, ja nie mam gdzie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
7 razy przez 3 tyg ![]() ![]() ![]() my wydziałkowane na maxa... a jutro musze pomyśleć co robić... zaraz w klubie wstawie pare fotek młodej i na fb- dla tych co mają konto tyż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jej na to ktorego???? Chetnie bym wziela obu ale mi rak nie starczy ![]() I wtedy moherek dojrzal ze z tylu drugi siedzi- aaaaa to ich jest dwoch Ale fajnie, ksiadz w naszym kosciele w ogloszeniach powiedzial ze byl wczoraj w studiu bitwy na glosy zaproszony przez takiego chlopaka ktory spiewa a w kosciele jest lektorem. I kazal ludziom smsy wysylac na grupe z elblaga ![]()
![]() |
#739 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() My dzis na basenie bylismy, mala sie pomoczyla w wielkiej wodzie, potem poszlam z nia i psem na spacer i obie sie posraly.... tak, ze obie musialysmy z mama myc w wannie, najpierw psice a potem Anie, a potem byl grill bo rodzinka przyjechala i w domu wyladowalismy dopiero o 21.oo!!!! Jutro rodzice jada nad morze, wiec znow musimy sie do nich przeprowadzic. A! i fajnie ze po calym dniu mialam tylko jedna strone do nadrobienia! ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
No niestety Mufinko nie
![]() Kciuki dziewczynki ![]()
#741 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Edytowane przez ja_dalia Czas edycji: 2012-04-29 o 21:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Zadomowienie
|
![]()
No ja tez mile zaskoczona
![]() ![]() ![]() my tez milutko czas u znajomych na wsi spedzilismy ![]() a teraz w koncu po 2 h pakowania na wyjazd moge troche odsapnac ![]() na szczescie bede miała neta od jutra do czwartku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#746 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny....
boże jest tak gorąco że już zupełnie nie wiem jak ubierać małą dzis była na spacerze tylko w body z krótkim rękawem a i tak całe plecy spocone ![]() ![]() ![]() ![]() co do krzesełek do karmienia to ja mam takie i jerstem zadowolona ![]() http://allegro.pl/krzeselko-stolik-d...292490138.html ...ja też jak patrze i widzę że dzieciaczki pod kocami, w długich rękawach skarpetkach butach a i jeszcze (co się o dziwo naprawde zdarza) pod plandeką ta od wózka ![]() ![]() ![]() przepra\szam że tak chaotycznie ale padam.... Edytowane przez nie _wiem Czas edycji: 2012-04-29 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Wtajemniczenie
|
melduje,ze posterunkowa rozpoczela sluzbe o 5:30
![]() ![]() Mleczarnia strajkuje,ograniczyla produkcje mleka. Padam na ryj normalnie,noce coraz krotsze (ale jak pisalam jestem glupia,bo chodze zbyt pozno spac)!!Nie wiem,co jest z mlekiem,wczoraj bylo wszystko w porzadku,Faktem jest,ze wieczorem troszke sie niepotrzebnie zestresowalam,moze dlatego. |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Rozeznanie
|
hej
my rowniez od 5;30 obudzone , ale do 7 dzielnie walczyłam zeby spać dalej neistety przegrałam ![]() ![]() ![]() ![]() dziewczyny czy waże dzieci też tak duzo jedzą na jeden posiłek>? dla przykładu wczoraj na obiad 180ml słoiczka dynia i 140ml mleka (zjadła o 14 a potem do 19 nic nie je) jak dam jej mniej to ryczy.
#749 |
Wtajemniczenie
|
Witamy z rana
![]() Glam i jak licytacja? Mam nadzieję, że sukces ![]() U nas pobudeczka o 6:15, także do zniesienia ![]() ![]() ![]() Wczoraj znowu byliśmy nad zalewem, ale tym razem z moimi rodzicami, tż siedział cały dzień na uczelni, wrócił dopiero o 20 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Wtajemniczenie
|
witamy
![]() Maja na miesięcznice ( dziś konczy 5 ![]() ![]() ![]() ![]() szkodaze ja nie mogłam zasnąć i dopiero po polnocy mi sie udało :/ ale cóż, bywa i tak ![]() Wszystkiego NAJ dla Seonki i Myszeczki - nasze dzieciaczki dziś świętują ![]() ![]() ![]() ![]() planów na dzień brak... i chciałam powiedzieć Olusiu- łącze się w bólu... moje cycole tez pusto! od karmienia o 19.40 do 6.45 ledwo się napełniła- znaczy tak na 3/4 a nawet 3/5 .... :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.