|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wesołe z nas grubasy, ale nie czas na grymasy - więc rusza ładna dietka i zakwa
chodzi mi o ten opad entuzjazmu w odniesieniu do wątku
Oko, nawet nie wiesz, ile czasu rozmyślałam, o jakich paczkach mówisz, myślałam, że w jakichś papierowych torebkach niezdrowe jedzonko i dopiero teraz ogarnęłam, że Ty o pączku mówisz zazdroszczę tego karnetu... a jeszcze bardziej czekającej na Ciebie multisport ![]() ![]() Praan, ale fajnie jadłospis super, widzę, że ruszamy pełną parą a powiedz mi, jak tam Twoje bieganie? rower do pracy - bułka z ziarnami dyni, sałatą, polędwicą, pomidorem, papryką - 2 jabłuszka, marchew - wczorajszy obiad powrót z pracy - gotowany burak + łyżeczka cukru (cukier, bo dalej był niedobry...) - tuńczyk wsw, małe jajko na twardo, 4łyżeczki kukurydzy, ogórek - przed chwilką kilka łyżek jutrzejszego obiadu drugi ładny dzień za mną i jestem umówiona z G na czwartkowy wieczór
|
|
#722 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wesołe z nas grubasy, ale nie czas na grymasy - więc rusza ładna dietka i zakwa
halo
![]() Paula, a z tym G o juz takie oficjalne czy na razie wstepne podchody ?hah no, nie mam polskich znakow, bo Tz mi zainstalowal linuxa nowego, ktory jeszcze w pl nie wyszedl=nie udalo nam sie znalezc do tej pory sposobu jak to naprawic a co do silowni, poogarniaj niedaleko siebie. czasami sa promocje itd... na multisport i tak musze dokladac 74zl, moj karnet kosztowal 99 i to w centrum, wiec na pewno znajdziesz cos u siebie w podobnej cenie ![]() u mnie dzis na obiadek byla porzadna porcja salatki. Tz sie rozpasal i znowu na meczu ja jestem poumawiana za to na nastepny tydzien
|
|
#723 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejoooo!
Paula, dziękuję za komplementy, dzisiaj nieco mniej ładnie bo byłam u przyjaciół na kolacji, ale i tak ładnie było A ruszać się staram jak najwięcej bo mi brakuje jak siedzę non stop :PBiegania nie ma niestety, od czerwca sporadyczne wyjścia. Ale mam ochotę wrócić, miałam iść jutro, ale dzisiaj mam jakiś zapchany nos i nie wiem jak to będzie. Najpóźniej w piątek idę! Oko, No jaki rozszalały TŻ Świetnie, że mu tu dobrze ![]() Jak tam siłownia dzisiaj była? Jak ćwiczysz w ogóle? Aeroby czy siłowo? Moje dziś: -owsianka (3 łyżki owsianych, żurawina, orzechy, słonecznik, jabłko), kawa; -2 kromki razowca, jedna z dżemem, druga z miodem; basen 45' -warzywa z mozzarellą(cebula, cukinia, pieczarki, pomidory), kawa; insanity 40' -lasagne, lampka wina, 2 malutkie kawałki ciasta;
dopóki choć raz pracując nad sobą, nie upadniesz omdlały ze zmęczenia. Edytowane przez Praan Czas edycji: 2012-11-06 o 22:36 |
|
|
|
|
#724 |
|
Wtajemniczenie
|
Praan, no wlasnie, tez sie ciesze strasznie, ze sobie poznajdywal znajomych
juz myslalam ze bedzie spal na kanapie przed komputerem do konca zycia na silownie ide jutro, mam zamiar robic co drugi dzien, z ewentualnymi przerwami 2dniowymi raz na jakis czas. chcialam silowo cwiczyc, ale jak na razie zawsze siedzialam na aerobach, bo a to akurat silownia byla pelna a to nie bylo instruktora (a ja nie ogarniam niektorych maszyn ![]() spadam pod prysznic i do ksiazeczki
|
|
#725 |
|
Wtajemniczenie
|
Oko,
całkiem fajnie taki karnet open, możesz sobie pochodzić co chcesz, kiedy chcesz i się przynajmniej nie znudzisz szybko. Mi się też tak marzy Planuję też po nowym roku zapisać się na jakąś sztukę walki, albo taniec ![]() Generalnie póki co mam mnóstwo czasu na robienie miliona rzeczy, szkoda tylko, że na wszystko to mnie nie stać :P Ja serialik i spać. Do jutra!
|
|
|
#726 |
|
Wtajemniczenie
|
No co to za cisza?????
![]() ![]()
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak tak, doczytałam Kochana
![]() Moje dzisiaj: joga dla początkujących 20' -owsianka(3 łżk płatków, orzechy, żurawina, suszona śliwka, jabłko), kawa; -makaron z sosem (cebula, cukinia, chili, pomidory z puszki); -smoothie (banan+jogurt grecki); Insanity 40' -sałatka (tuńczyk, seler, orzechy);
|
|
|
#729 |
|
Zakorzenienie
|
hello!
Oko, początkowe podchody, które mają za sobą to czy owo ![]() co czytasz? ![]() u mnie karnety drogie, z tego co patrzyłam... a też nie chcę płacić 100zł za siłownię, bo to aż tak mnie nie kręci Praan, ja nie umiem we Wro biegać... i znowu świetny jadłospis i w ogóle dzień, extra! ![]() jakaś konkretna sztuka walki, czy na razie ogólnie myślisz? ![]() rower - bułka z ziarnami dyni, sałatą, polędwicą, pomidorem, papryką, cebulką - marchew, jabłko - makaron żytni z warzywami i topionym wieśniakiem (dużo) rower - kanapka z szynką - jajecznica z 2 jaj z cebulką i trochę polędwiczki - suszona żurawina - jej trochę za dużo, ale mam parcie na słodkie... zmykam spać
|
|
#730 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ho
![]() Praan, tez myslalam o sztuce walki jakiejs no ale niestety - ruchome zmiany... Paula, czytam "the dome" j.kinga, ale to jest potezny tomik, wiec juz mecze ja od ponad miesiaca ale bardzo fajna ksiazka znowu po 1.20 cardio
|
|
#731 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Paula, dziękuję bardzo za komplementy, staram się jak mogę, żeby ładnie jeść i ćwiczyć ![]() mmm u Ciebie też smakowicie Rowerkiem do gdzie śmigasz? Nie za zimno Ci już? Ja wymiękłam. Oko, brawa za siłownię ![]() Myślę o kickboxingu albo ju-jitsu ![]() Nie mogłam dzisiaj wstać, muszę spać więcej przy moim trenowaniu teraz. Odpuszczam jedne zajęcia i uczę się ostro na kolejne. Miłego dnia!
|
|
|
#732 |
|
Wtajemniczenie
|
Odzywajcie się trochę
![]() Moje dziś nie tak ładne jak wczoraj: - smoothie (seler naciowy, jabłko), 2 kromki razowca z pasztetem sojowym i pomidorem; - banan, suszone owoce, orzechy + kefir, kawa; - kurczak w curry + warzywa chińskie; - rogal marciński, kakao; Insanity 33' -kromka razowca z sałatką jak wczoraj;
|
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
ja na szybko, bo całkiem niedawno wróciłam
rower - bułka z dynią z twarogiem, miodem i cynamonem - marchew, banan - ziemniaki z piersią kurczaka i ogórkami kwaszonymi rower - kromka chleba słonecznikowego z łyżką dżemu porzeczkowego (domowego); kilka łyżek muesli - kilka łyżek jutrzejszego obiadu (kasza gryczana z warzywami) twaróg z jabłkiem, miodem i cynamonem spacer z G uciekam spać! jak dam radę, to jutro coś więcej się odezwę - kolorowych!
|
|
#734 |
|
Wtajemniczenie
|
halo dziewczynki, zaraz lece do pracy
![]() wczoraj byl na obiad tylko twarozek z warzywami (spora porcja) + dwie kromki pumpernikla, ale wszystko nam sie w domu pokonczylo wiec nie mialam wyboru ![]() dzis bedzie burger razowy z "kotletem" z ciecierzycy. i ide dzis na silownie mam nadzieje ![]() spadam, papa
|
|
#735 |
|
Wtajemniczenie
|
co to ma byc za cisza znowu?
![]() chcialam wczoraj na silownie, ale srednio sie czulam, wiec ide dzis za niedlugo. wczesniej musze skoczyc na poczte i do sklepu wiec zrobie sobie spacerek ![]() a jutro wieczorem jesli bedzie otwarte lodowisko idziemy na lyzwy ![]() z jedzonkiem dzis moze byc marnie przynajmniej wieczorem, bo idziemy na kolacje do znajomych ![]() odzywac sie, czuwam
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#737 |
|
Zadomowienie
|
Hej hej hej !
![]() Jaka szkoda że nie mam dostępu do neta w Krk bo bym sobie popisała z Wami! ![]() U mnie dwa dni pod względem ruchowym były ok, ale potem już nie bardzo, bo znalazłam pracę i teraz jak kończe zajęcia, to praca i całe dnie mam zajęte Przed chwilką właśnie wróciłam do domu, a zaraz wpada M i porywa mnie na jakiś dancing ![]() Aaa Oko pytałam o siłownię, bo ja w ramach pracy mam za darmo wstęp do jednej, tylko że nawet nie mam czasu z tego korzystać ![]() Buziakii dla wszystkich!
|
|
#738 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór!
Ja dzisiaj byłam na całodniowej wycieczce na Jurze Krakowsko-Częstochowskiej. Było super, chociaż przemarzłam zwiedzając zamki ![]() Wieczorem zrobiłam Insanity i dosłownie umieram, nie mam siły ręką ruszyć. Idę zajeść kolację, prysznic i do łóżka z książką. Do jutra!
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
ale fajnie, że wątek odżył ![]() ja dziś może dietowo nie bardzo, ale za to wyżyłam się ruchowo
|
|
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
o jedzeniu piszecie więc się nie wypowiadam
![]() u mnie od dwóch dni ładna pogoda |
|
|
|
|
#741 |
|
Wtajemniczenie
|
Sharp,
to pisz o tym, o czym masz ochotę, zawsze możemy pogadać o czymś innym ![]() Myss, gdzie pracujesz? Co robisz? Gdzie Ty dziewczyno mieszkasz, że nie masz neta? Oko, lodowisko? Heroine, ![]() Ja dzisiaj odpoczywam po moim aktywnym tygodniu. Żadnego ćwiczenia! Idę na obiad i film do braciszka Piszcie trochę co u Was! Będę wieczorem, papapa
|
|
|
#742 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pracuję w call centre , no nie jest to praca marzeń, ale sama sobie ustalam grafik, a że na I roku zajęć mam sporo to mi to odpowiada, bo nie dałabym rady wbić się w jedną zmianę np od 15-20, bo mam zajęcia rozwalone po całym dniu. No a tu spokojnie mogę przyjść nawet na 3 godzinki do pracy i jest okej. Mam nadzieje że sobie dam rade z wszystkim. W ogóle to dziś pierwszy raz rodzice mi dali kasę na czynsz , bo mi się skończyła ta z pracy przez wakacje (znaczy mam jeszcze na żarełko do końca miesiąca, no ale na czynsz juz nie starczy) i strasznie źle się z tym czuję Aż mi się płakać chce ![]() Mam nadzieję że to tylko tak jeden raz, w grudniu mają wypłacać socjalne, dojdzie wypłata to sobie będę już sama radzić.
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Myss a gdzie pracujesz dokładnie? płacą Ci normalnie stawkę godzinową czy za godz rozmowy? (ja tak miałam płacone). Nie lepiej by Ci było pracować na weekendy a nie tak po kkilka godz w ciągu tyg?
Praan ja to siedzę w domu (a większość czasu to leżę) więc mało co mam do powiedzenia, mały mam kontakt ze światem od pół roku szukam stolarza żeby mi zrobił łóżko bo w sklepach nie ma takiego jak chce i chyba w końcu znalazłam ale w mojej miejscowości i muszę narysować projekt i wysłać mamusi
|
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
halooooooooooooo
|
|
|
|
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#746 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej
halo halo ![]() Co tam u Was? Ja ciągle trwam w swym zdrowo-ćwiczeniowym trybie
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
![]() a wy co tu nic nie piszecie? chwalić się! pracą, studiami, facetami, dietą, ćwiczeniami, no raz raz! |
|
|
|
|
#748 |
|
Wtajemniczenie
|
noo halo?
ja sie nie udzielam, bo byscie mnie pogonily niby na silowni bylam we wtorek (45min, bo Tz mnie wkurzyl - poszedl ze mna, potruchtal na biezni a pozniej stwierdzil, ze mu sie nudzi wiec stal i sie gapil na ludzi jak graja w squasha tzn niby nie jakies straszne obzarstwo ale chaotycznie jem...a co tam u was? jak mamuski?
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
nikt Cię nie pogoni
mamuśką rosną brzuszki w sumie to mam jeszcze bardzo mały brzuszek- ale w spodnie ledwo się dopinam
|
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:33.

super, widzę, że ruszamy pełną parą
na czwartkowy wieczór

?
ja jestem poumawiana za to na nastepny tydzien
A ruszać się staram jak najwięcej bo mi brakuje jak siedzę non stop :P

Aż mi się płakać chce