|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. III
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Zaglądnęłam tu dzisiaj kilka razy,ale nie miałam czasu pisać. Today_Tommorow jaki duży brzusio! Sliczny ![]() Marti różnica kolosalna,ale ja też tak miałam jak po ponad tygodniu pozbyłam tego wstrętnego ciężaru ![]() ![]() Poni dobrze,że wszystko już w porządku.Uważaj na siebie.W którym szpitalu byłaś? Ja dzisiaj byłam na długim spacerku z mężem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Wreszcie sie dokopałam do końca ..
![]() kochane gaduły.. ![]() Ja od wczoraj jestem w domku .. przyjechalysmy z siostrami na dzien matki .. ![]() Jutro juz wracam.. strasznie sie steknilam za moim TŻetem .. praktycznie wogole sie z nim nie rozstaje i jakos tak mi dziwnie jak ja tu a on tam ![]() Dzisiaj pojadłam troche słodkiego i maluszek szaleje cały dzień .. raz mnie tak kopnął że az się wzdrygnęłam ![]() ![]() Widziałam ze przybyło nam o jedną mamusię wiecej ![]() ![]()
#724 |
Zakorzenienie
|
Poni dobrze ze juz ok
![]() ja sie nasluchalam i naczytalam roznych historii , moja mama urodzila martwe dziecko normalnie w 39 tygpodniu-udusilo sie pepowina. i ja bym zwariowala jakbym o tym rozmyslala, moj tz mowi ze bedzie dobrze wiec bedzie ![]() ![]() ![]() ja sie wkur..i teraz godzine ryczalam z powodu mojej przyszlej tesciowej bylismy u babci michala bo oni tam sa i wszytsko bylo ok a nagle mama michala, ze mam chude nogi ok ze to zle bla bla.dobra niewazne puscilam to mimo uszu ![]() pozniej zaczela gadac jaki to michal jest nieodpowiedzialny itd nie wiem po co i gadanie jacy to inni sa ................ mam dosc zdenerwowalam sie tylko |
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A w lidlu chyba borówki amerykańskie widziałam. Jedno opakowanie starczy, czy zjeść od razu 2? Niech mi coś pomoże, błagam ![]() Jutro kupuję borówki i kiwi.
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak któraś ma kłopoty z wypróżnianiem to polecam maślankę.Wypiłam niecałą godzinę temu i właśnie zostałam "oczyszczona" i to na prawdę porządnie ![]() karolamankowa chodzisz na taki zwykły aquaaerobik,czy dla kobiet w ciąży? bo u nas na basenie jest tylko taki ogólny i zastanawiam się czy można? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
Hej hej! Ja z radosnymi wieściami
![]() Dziś był dzień otwarty w szpitalu na Madalińskiego w Warszawie, a że znam go z bardzo pozytywnej opinii kilku dalszych i jednej bliskiej znajomej, która dwójkę dzieciaków tam urodziła, poszliśmy z mężem się rozejrzeć. Szpital (częsć, którą widziałam, w tym oddział położniczy) śliczny, odnowiony, nawet mój mąż był pod wrażeniem bo stwierdził, że zgoła inaczej wyobrażał sobie szpital ![]() Robili bezpłatne usg, akurat udało mi się trafić na lekarza, którego owa znajoma polecała i który jest ponoć bardzo dobry w swoim fachu. Mąż był ze mną, cały w skowronkach, zwłaszcza, jak usłyszelismy: "no, nie mam wątpliwości, jest siusiak" ![]() ![]() ![]() A on ponoć nie mówi nigdy nic o płci, chyba, że jest 100% pewien. Tak więc - wszystko na to wskazuje - będziemy mieli synka!! ![]() ![]() ![]() Co za cudowna niespodzianka, takia wieść, tak bardzo się cieszę, że poszliśmy ![]() Za miesiąc zapewne będę miała połówkowe usg, myslę, że wtedy się potwierdzi, bo jeszcze tkwi w nas jednak ziarno niepewności ![]() ![]() W kazdym razie bardzo ładnie proszę o zaznaczenie informacji na liście na początku, że czekamy na synka ![]()
#728 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ślub to ślub, niech nie gada. I co ona ma do akceptowania, dziecko wyklęte? Aż mnie krew zalała...Nie dziwię Ci się wcale, że się wkurzyłaś!!!! Masakra!!!! Nie rozumiem podejścia. Poważnie. Ona zawsze tak negatywnie była nastawiona?? ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
hej kofffane ja tylko na chwiel jutro wiecej
chcialam tylko napisac Today_Tommorow jak ja sie ciesze ze dalas zdjecie boski brzusi i kurcze nie tylko ja wygladam jak w 6 ![]() ![]() ![]() ![]() martii slodki brzusio ale w porownaniu do mojego faktycznie malutki ja na kibbelek chodze 2 x dziennie :P) co do ruchow ja tez czulam a teraz przez 2 dni taaaki spokoj az zaczynam sie denerwoawac ale sobie tlumacze ze dzidzia albo w innym miejscu albo buszuje jak mama spi |
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
meiadeleite gratuluje synka!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
ja na zaparcia polecam pestki dyni mi pomogly akurat a mialam tez niefajne teraz mam inny problem bo co prawda robie co dzien ale tak mnie przy tym boli ze ja nie wiem chyba po tych zaparciach tam mam wszystko popekane..
ciagle cos |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie przejmować się i robić swoje ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Today super brzusio - ja mam bardzo podobny ![]() ![]() u mnie humor dziś wisielczy od rana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jedyny dziś pozytyw to że byłam u mamy cały dzień i nie myslałam o tym, ale jak wróciłąm do domu to znów to samo... jakoś na tygodniu tak tego nie odczuwam, ale jak przychodzi sobota i niedziela, kiedy powinniśmy być razem, to jest masakra... ![]()
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#739 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Czarnamadonna a to jej pierwsze wnuczatko?? bo jesli tak bedziesz miala okazje sie odwdzieczyc...moze to niedojrzale ale ja bym nie popuscila.... |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my jej twardo powiedzielismy ze zdania nie zmienimy bo to nasze zycie, t jej powiedzial ze "mamo jedyne czego oczekuje to to ze uszanujesz, moze ci nie nie podobac ale my i takj zdania nie zmieniimy" to ona ze dobrze, ale ona wie ze sie to zle skonczy ja wlasnie pije pomidorowke z obiadku sie uspokajam agrafka ![]() ale z tego co kiedys chyba pisalas wiecznie tak nei bedzie ja cie podziwiam ze wytrzymujesz ![]() a boże cialo jeszcze troszke ![]() ![]() ![]() Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-05-27 o 19:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Mojito spojrzalam na etykiete-hiszpanskie
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
ale się zdołowałam tymi martwymi dziećmi..
![]() ![]()
#744 |
Zakorzenienie
|
Czarnamadonna a co to za roznica ze slubem oscielnym czy bez??a ludzie ktorzy sa ateistami sa gorsi??mniej sie kochaja??czy swoje dzieci?? ona jakas nienormalna jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jestem osobą co moze nie dakje po sobie poznac, ale jestem bardzo wrazliwa i jak mi zrobi ktos przykrosc to dlugo to trawię michal mowi ze do neij zadzwoni i kaze mnie przeprosic ale ja nei chce powiedzialam ze w nosie mam bo i tak ona poglądow nie zmieni a po co mi przeprosny na pokaz niech się wypcha. ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- nie ma co sie dolowac !!takie przypadki zdarzaja się mimo wszystko rzadko!!! ja nei wiem co za roznica czy slub koscielny czy cywilny wg niej cywilnyto zaden slub tylko najlpesze ze jakos moj slub cywilny z moim eksem to mi wypomina i nagle to to byl slub mimo ze cywilny a nasz nie bedzie.hipokrytka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
powiem Ci ze mnie tez to ruszylo... teraz mam w sobie taki lek i strach... ale musimy wierzyc ze wszystko bedzie dobrze!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#748 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() marti, czarna dzięki za wsparcie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo ze slub koscielny to jest cudowne przezycie (biala suknia, ta cala ceremonia.. itp. itd.) ale najwazniejsze i najpiekniejsze w tym wszystkim jest to co sie czuje do swojego TZ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Agrafka chociac troszke go ominely Twoje humory a Cebie wyrzuty sumienia z ich powodu
![]() Czarnamadonna to jestes w dobrej sytuacji 300km to nie 3 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.