|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 19
witam
ugasili ale bardzo długo im nad tym zeszło... dziś będę mieć pewnie więcej informacji
|
|
|
|
#722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- ja po ostatnim mialam dość, ale tutaj przynajmniej wystarczy utrzymac się w rankingu, a tam mimo, że znalałam się w rankingu to i tak nie wygrałam butków ![]() i musiała jechac kupić córci butki, bo na zieloną szkołę potrzebuje adidasków i kupiłam wczoraj w outlecie pumy
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będzie co będzie, ale ja więcej udziału nie wezmę ...
|
|
#724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jamapi nie tylko Tobie ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Sąsiad uczy swoją córeczkę prowadzić auto po naszym małym podwórku ... Jak widziałam, że wjechała w kwiatki sąsiadki przy cofaniu i jak szarpał jej kierownicę, żeby w nic nie walnęła, już nie mówiąc, że kilkanaście razy jej zgasł to ciągle patrzę przez okno czy nie walnie w mojej mamy auto
|
||
|
|
|
#725 |
|
vel Turkusoowa :)
|
Bo to tak jest,na początku chętnie się każdemu klika,chce się pomóc,ale za dużo dni te konkursy trwają i albo się zapomina,albo się nie chce po prostu,tak mi się wydaje... takie konkursy powinny trwać 3 dni i koniec
co tam robicie? ja wyjęłam sukienkę na wesele przymierzyć,pooglądać i chyba ją lekko zweżę do dołu a w tle leci serial Alf
|
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez staram się klikać tym z ostatnich miejsc, żeby się utrzymały i może uda się wbić jeszcze te których nie ma ![]() ja obiad szykuję
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#727 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojemu dziecku się tak porobiło od przygotowań do komunii i nie odpuszcza , masze, różańce roraty... a że mam kościół z drugiej strony osiedla to z nią śmigamy.Cytat:
ja ostatnio oglądałam, znalazłam takie które mi się bardziej niż reeboki te co do wygrania były podobają, muszę się rozejrzeć, gdzie je mogę w najatrakcyjniejszej cenie kupić.Ja Ci dużo klikałam z początku bo miałaś mało, ale się wkurzyłam bo nie zaliczało głosów, u Jolki też nie widzę żeby przybywało. |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo max tydzień Na szczęście skończył uczyć ją jeździć... Może i jestem przewrażliwiona ale już 2 x było tak, że zrobili szkodę i nie chcieli się przyznać... Raz wylądowali rowerem na mamy aucie, bo tak blisko jeździli i maska była bardzo widocznie zarysowana... Przyznali się niechętnie i pomógł zamaskować jakąś farbką rysę. Drugi raz synek z kolegą odśnieżali podwórko i jeden wlazł na odchyloną wycieraczkę i urwał. To zaraz było gadanie, że to nie oni, że nie i czy ktoś widział. Akurat mama widziała, więc się nie udało wykręcić
|
|
|
|
|
#730 |
|
|
Apropo kościoła żart rysunkowy z FB który mnie rozbawił
|
|
|
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Testowałam ten solutions 3w1 do mycia ryjka i muszę przyznać, że przypadł mi do gustu
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chciałyśmy kupić z córką ciemne butki, ale nie było i ostatecznie są białe, ale ładne ![]() no i torebka, którą jej kupiłam, no żal było nie wziąść za całe uwaga!.... 9,99 zł
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ Edytowane przez Buniat Czas edycji: 2012-06-03 o 14:34 |
|
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Majka na co jest Anna T- twoja sąsiadka chora? Ja od wczoraj smaruję gębę ziają z bio olejkiem arganowym- jest bosko, za☠☠☠iście nawilża, miękka buzia cały dzień, dawno żaden krem nie wzbudził tak pozytywnych reakcji |
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
boze, mieszkanie prawie puste już
|
|
|
|
#736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- to teraz szybki seks w każdym pomieszczeniu na pożegnanie każdego kąta
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#738 | ||
|
|
Cytat:
i uwielbiałam ją ![]() Cytat:
tzn.wiesz...w sumie już jest ok.,wycięli jej guza,ale ciągle musi się leczyć,badać,często jakieś nowe guzki jej wyskakują-na szczęście nierakowe,ale nachodzi siękobieta po szpitalach ![]() arganowy krem? pookaż ostatnio kosmetyki arganowe przyprawiają mnie o żywsze bicie serca a Ziaję lubię więc ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Despa ja miałam zaproponować Joli żeby porobiła fotki na koniec na pamiątkę,a Ty seks
|
||
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest świetny, ja mam cerę mieszaną ze skłonnościami do przesuszania, dla mnie jest rewelacyjny. |
|
|
|
|
#740 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Następnym razem chyba tak zrobię, jak będzie nieudolnie jeździć
Zamiast zabrać ją na jakiś pusty plac to jeździ po wąskim podwórku, gdzie ciężko jest wycofać małym autem a co dopiero kombi. Mama już to skwitowała, że dzisiaj uczy córeczkę jeździć i jej gaśnie po kilkanaście razy a jutro przyjdą pożyczyć 10 zł na paliwo, żeby mógł dojechać do pracy....---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
Jamapi a Tobie się kiedyś skończą? Chyba Ci to nie grozi
|
|
|
|
|
#742 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#743 |
|
w krainie snu i marzeń
|
Jola tak na pożegnanie
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
powoli powoli w szufladzie z zapasami robi się miejsce
|
#745 |
|
|
tak jak u mnie
![]() jeszcze chwilkę posiedzę na wizażu a potem widzę się z tżem
|
|
|
|
#746 | |
|
Zakorzenienie
|
zbyt wielu pomocników
![]() Cytat:
![]() Ciezko w to uwierzyć ![]() nawet kuchenke i czajnik R zabrał... chyba tego nie przemyslał.. ) kawy i obiadu?? |
|
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała zobaczyć Twoje zapasy
Ja kończę nareszcie butle 400 ml balsamu chłodzącego do ciała Strasznie długo mi to schodziło, więcej go nie kupię ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ---------- Cytat:
U mnie się nie mieszczą już Bo mam półkę tego co regularnie zużywam i półkę zapasów Na tej pierwszej ubywa a na tej drugiej ciągle rośnie
|
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Wybywam do Ck
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
"... zdziwiona jestem trwałością, bo długo się utrzymuje, nawet przy jedzeniu loda..."
|
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uciekam robić jakieś ściągi na wtorkowy egzamin Do później
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:31.

Bo zawsze można było jeszcze klikać w pon.

mojemu dziecku się tak porobiło od przygotowań do komunii i nie odpuszcza , masze, różańce roraty... a że mam kościół z drugiej strony osiedla to z nią śmigamy.

Klaudia 16.10.2009

Bo mam półkę tego co regularnie zużywam i półkę zapasów