|
|
#721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdroszczę zaręczonym dziewczynom - cz. 56 :-)
Cytat:
Chodziłam do fryzjerki, która czesała laski do Tap Madl i tancerzy YCD i brała za wizytę 120 zł, teraz chodzę do mniejszego salonu i płacę 55 zł, a włosy dobrze się układają nawet po miesiącu od ścięcia (w przeciwieństwie do cięcia tamtej mistrzyni) i jest bardziej innowacyjna. Dziewczyny potrzebuje pomocy! Założyliśmy w firmie ligę i mamy typować mecze ![]() Ja nie mam pojęcia o piłce nożnej, ale jest fajna zabawa, bo w typowaniach bierze udział 16 osób ![]() Gramy na kasę, żelki i belgijskie czekoladki Pomożecie?Jaki będzie wynik meczu otwarcia? |
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Rain, no to masz argumenty - cena nie jest kilkakrotnie wyższa niż "średnia"
powiedzmy więc nie powinna robić awantur. Zwłaszcza że ją przygotowałaś na to Carmi, z Grecją powinniśmy wygrać. Ja obstawiam 2:0 lub 2:1
|
|
|
|
#723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie jestem mistrzem, ale mistrz za 200 zł to by palcem nie kiwnął ![]() Klamka zapadła - wezmę 160-170. Myślę, że to już naprawdę rozsądna cena. |
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Najka dzięki
Dzisiaj muszę wytypować jeszcze mistrza. Wstępnie obstawiam Hiszpanię, bo Niemców nie lubię, a słyszałam, że liczą się głównie te 2 drużyny Myślisz, że ok?
|
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
Rain a na ile wyceniasz ten bukiet (tak jakbys miala normalnie liczyc) http://www.myitalianwedding.co.uk/wp...et-450x336.jpg
lizaki dostarczam ja a kolezanka mi go robi po znajomosci
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to dość oczywiste (mistrz i wicemistrz świata z 2010 r.). Tylko że te drużyny trzymają poziom. Niemcy też są bardzo dobrzy (i też ich nie lubię ), ale często zawalają ważne mecze.Zastanawiałabym się nad Portugalią - może zaskoczyć pozytywnie. Ale obstawiałabym Hiszp. lub Hol. A co do PL - jak będziesz obstawiać w przyszłości, weź pod uwagę, że mamy bardzo dobrych bramkarzy, bardzo dobrych napastników i pomocników, ale naprawdę beznadziejną obronę. Ale w meczach z drużynami takimi jak Czechy (o wiele lepszymi od nas) stawiamy wyłącznie na obronę, więc nie powinno być źle według mnie. A taki Lewandowski może spokojnie Petrowi Cechowi wbić gola, bo obaj grają w drużynach na wysokim poziomie (zresztą niedawno Borussia wygrała Puchar Niemiec, dzięki temu, że Kuba Błaszczykowski strzelił dwa gole, a Robert Lewandowski ustrzelił hattricka aha - i pewnie dużo osób powie, że przegramy mecz otwarcia, bo my zwykle przegrywamy pierwszy mecz ale myślę, że z Grecją nasza drużyna na własnym stadionie da sobie spokojnie radę Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-06-06 o 10:41 |
|
|
|
|
#728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).Myślę, że nie więcej niż 90-100 zł i to w tej najbardziej dramatycznej opcji
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi, do której musisz podać obstawienia?
|
|
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#732 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie schodź z ceny. Co z tego, że nie jesteś znana? Kiedyś będziesz
|
|
#733 |
|
Zakorzenienie
|
Rain jak to mówi Gwizdak : profesjonaliści nei pracują za darmo
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
No i właśnie.
Ja mam czasem wrażenie, że wszystkie PM-ki narzekające na cenę bukietów ślubnych powinno się karnie wysyłać na warsztaty florystyki ślubnej. Zobaczyłyby wtedy, że to jest ciężka tyrka a kwiaty nie raz mają zupełnie inny pomysł niż my na to jak się ułożyć ![]() A już totalnie mi działa na nerwy popularne stwierdzenie "...bo w kwiaciarni na hasło ślubny od razu cena 2x w górę". Owszem tak może być. Tylko warto się zastanowić czasami DLACZEGO
|
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Misztra muszę wytypować dzisiaj, a poszczególne mecze obstawić do 20 minut przed rozpoczęciem
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#736 |
|
Zakorzenienie
|
trzeba się cenić; jeśli teraz rzucisz te 170 to będziesz polecana i możesz z każdym rokiem trochę zwiększać ceny
jeśli masz dostać 170 a nic to lepiej nie szarżować o 200, dojdziesz do tej ceny bo jesteś zdolna i będą Cię polecać ![]() kurczę wstawałam rano i biegłam żeby pokserować 2 razy 2 zeszyty z notatkami i wyszło 8,64 na osobę i jak to oddałam o 10 koleżance to stwierdziła że nie ma swojej kwoty i mi odda kiedyś Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2012-06-06 o 11:08 |
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Rain przeraziłaś mnie trochę. Szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, że to wszystko może tyle i tyle kosztować
![]() A ja muszę sobie kupić kfiatuszki i skręcić bukiecik ![]() Tylko nie wiem kiedy ![]() I muszę z groupona iść na kurs makijażu i znów nie wiem kiedy ![]() I jeszcze zrobić kopie zdjęć dla rodziny i jeszcze najlepiej album - bo jest promocja na fotoksiążkę
|
#738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#739 | |
|
Zakorzenienie
|
Naj fajnie że podpisujecie juz przedwstępną
Kawa olej koleżanki, skoro nie umieją się zachować i docenić tego że ktoś jest miły i uprzejmy to niech spadają na drzewo Cytat:
ona może do tego podchodzić tak że ona będzie miała bukiet do florystki a nie od kwiaciarki a Ty będziesz miała możliwość zaprezentować swoje umiejętności w praktyce że tak się wyrażę ja stawiałabym na początku na niższe ceny kosztem wyrobienia sobie marki a po jakimś czasie nastawiła się na zysk - i argument że dyplom Cię dużo kosztował czasu i pieniędzy do mnie nie przemawia zupełnie, dla mnie to brzmi tak jak byś sobie teraz całe koszty chciała odbić na potencjalnych klientach a to nie jest ani fajne ani profesjonalne moja rada: zachowaj wszystkie paragony za produkty potrzebne do bukietu i jak PM'ka będzie miała problem z ceną to jej je po prostu pokaż - sprawa z głowy
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
no ale jednak dzięki niej mam kserówkę na 2 egzaminy
dobra, nieważne, może zwróci jak się przypomnę
|
|
|
|
#741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale swoją kserówkę masz już tak czy siak, przecież laska Ci jej nie każe zwrócić. czasem trzeba traktować ludzi tak samo olewczo, jak oni traktują Ciebie.
|
|
|
|
|
#742 |
|
MBZ♥
|
rosomakiem
![]() Karmelka ja stawiam, że w pierwszym meczu wygrają Polacy-2-1, a całość Hiszpania Promyk ![]() Kawka no co za szkoda, że nie wiedziałam, że zamawiasz Clarenę![]() Najka Mistrz ![]() Rain ja się zgadzam z Grape ![]() wytłumacz mi proszę czemu denerwuje Cię tekst o haśle:ślubne to, droższe? Wg mnie to prawda, że cena wzrasta wraz z tym przymiotnikiem, a kwiaty przecież nie są inaczej uprawiane, hodowane więc cena w hurtowni jest identyczna jak do bukietów na imieniny Pytam jako laik
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dzięki za kciuki
Byou ![]() zaraz jadę i stres się zwiększył ![]() co do bukietu ja zgadzam się z tym że trzeba się cenić ale na początek lepej wyrobić sobie zaufanie
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Boli mnie brzuch ![]() ![]() ![]() i plecy, koszmarnie Wczoraj wieczorem przyjechał TŻ i przywiózł caaaaałą wielką reklamówę owoców i actimelków - biedny nie wiedział, że nie mogę takich rzeczy jeść zdenerwowany biedny, siedział ze mną do 3 nad ranem, a ja sobie wesoło gorączkowałam.Promyk
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2012-06-06 o 11:54 |
|
|
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ludzie to wykorzystują no bo niby dlaczego nie mieli by tego robić biznes is biznes ![]() ja wiem że zdajesz sobie sprawę ze swoich umiejętności, my wszystkie tutaj też ale ludzie którzy Cię nie znają tego nie wiedzą więc stawiałabym na początek na możliwość pokazania się jak największej liczbie potencjalnych klientów a dopiero później na windowaniu cen bo niestety ale czasy mamy takie że ludzie niechętnie płacą sporą kasę w ciemno, i prawda częściej wolą iść do pierwszej lepszej pani w osiedlowej kwiaciarni która robiła bukiety dla sąsiadów, babci, cioci i kogo tam jeszcze i wszyscy byli względnie zadowoleni a która ma przy okazji taniej niż dać kilka stówek za bukiet u dyplomowanej florystki której prac nie widzieli na oczy ![]() i nie obrażaj się bo na pewno nie chce Cię urazić czy też podciąć Ci skrzydeł Promyk ![]() Justyna mam nadzieję że lekarze poradzą coś na te Twoje bóle bo aż przykro się robi jak się Ciebie czyta
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2012-06-06 o 12:14 |
|
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, i chyba zachorowałam mojego psa
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to tylko złe samopoczucie po salmonelli, jak miałam podobne dolegliwości do Ciebie to czytałam że wszystkie jej objawy ustępują tak do tygodnia.
|
|
|
|
|
#748 |
|
MBZ♥
|
Tysiek
przy zatruciu jadem ma się bardzo często halucynacje, masz coś takiego?zresztą nie ma co dywagować, tylko pójść do lekarza i sprawdzić co się dzieje![]() Grape zacytowałaś mnie pisząc do Rain ![]() Osz no mi się marzy taki fotel ale chcemy go oblookać na żywo ![]() no i gdzie zdjęcia
|
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
jak to zachorowałaś psa??ma te same objawy?? ![]() przecież chyba nie miał dostępu do Twoich wydzielin?? biegiem z nim do weta ![]() wiem, zacytowałam bo chciałam "wytłumaczyć" jak laik laikowi dlaczego ślubny może być droższy ale też się na tym nie znam więc mogę się mylić
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
http://pl.wikipedia.org/wiki/Zatruci...%C5%82basianym tyle w kwestii śmiertelności. Nie jest lekarką, tak tylko rzuciła temat
ja nie wiem, co mi jest, ogólnie to nie jest najlepiej. Zobaczymy, co powie lekarz rodzinny i gdzie mnie skieruje. Może to ebola przypomniałam sobie, że piłam wodę na spływie bezpośrednio
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:59.

więc nie powinna robić awantur. Zwłaszcza że ją przygotowałaś na to 

).

13.03.2008
dobra, nieważne, może zwróci jak się przypomnę

szkoda, że nie wiedziałam, że zamawiasz Clarenę

zdenerwowany biedny, siedział ze mną do 3 nad ranem, a ja sobie wesoło gorączkowałam.
mam nadzieję że lekarze poradzą coś na te Twoje bóle bo aż przykro się robi jak się Ciebie czyta
jak to zachorowałaś psa??