![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ploty od soboty do soboty, część 4 ale nie ostatnia :)
O!!!!!!!!!!!!!!! Ewunia nasza wreszcie do nas wróciła .
Witaj ty,ty,ty niedobra. Tak długo Ciebie nie było. Uciekła, nic nie powiedziała a my się tu martwiłyśmy i tęskniłyśmy. Muszę się w takim razie pochwalić moją nową zabawką. Jest super. Mam już dużo fajnych książek w mojej nowej bibliotece. Między innymi "Milenium", które dziewczyny tak ostatnio wychwalają. |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Biernasiu super to twoje urządzonko
![]() Witaj Ewuniu ![]()
#723 |
Zakorzenienie
|
Sobotni serwusik.
Elu to ja biedna nie wiedziałam , że to adres Aguśki. Taki mi pozostał od wysyłki serwetek wieki temu. A i nasza zguba się odnalazła i poczta jakby wiedziała, że można tyle ociągać się gdy odbiorcy brak. Dzisiaj pojechaliśmy znów na Bronisze oglądać stare meble/ostatnie nasze okazje/. Szukamy stołu i znależliśmy i 6 krzeseł. Jutro pędzę po tkaninę na nowe obicia bo trzeba zmienić. stół 0,95x160 i po rozłoż. 2x tyle. Potem dam zdjęcie jego. Chodząc myslałam o Jolince oj miałaby w czym wybierać. Mamy już od nich biurko i biblioteczkę i szafkę na buty. Edytowane przez Terenia18 Czas edycji: 2012-07-21 o 14:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
Tereniu
Jak ja lubię tak meble kupować. Większość moich w domu jest z drugiej ręki. Koniecznie nam pokaż zdjęcia. Opowiem Wam jak parę dni temu chciałam sobie poszewki na poduszki kupić. W malutkim butiku zobaczyłam na wystawie cudną poduszkę. Tak mi się spodobała, że weszłam do środka z postanowieniem, że nawet jak 100 zł bedzie kosztować to sobie takie dwie do dziennego pokoju kupię. W środku jeszcze piękniejsze były. Normalnie mnie zamurowało. Takich jeszcze nigdy nie widziałam. Pytam panią o te poduszki. Ekspedietka mi mówi: "No wie pani ta na wystawie jest dosyć droga, te tutaj są o wiele tańsze". No a ile taka poszewka 50x50 cm kosztuje? " Te są tylko po 300 zł a ta na wystawie kosztuje 480 zł." Normalnie mnie zamurowało. No nie jest to zdecydowanie sklep na moją kieszń. Pani mi poradziła, że mogę sobie zamówić materiał (sprowadzą w ciągu 2 tyg z Anglii, Francji lub Hiszpani) i sama uszyć to będzie taniej. Niestety cena tkanin od 200 d0 600 zł za 1m. Po 200 zł zwykłe płócienka. Fakt, że wzornictwo powalające (stara Anglia, Prowansja, Francja). Pochodziłam, pomarzyłam i kupiłam sobie kupon materiału w lumpeksie (pokazywałam parę dni temu) Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2012-07-21 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Wtajemniczenie
|
Informuję uprzejmie - ze względu na fatalne samopoczucie fizyczne i psychiczne - oscypkuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Osiołek z zakątka :)
|
Oooo Bożenko piękny czytnik
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Osiołek z zakątka :)
|
Przeczytałam, nadrobiłam ploty
![]() ![]() I dla naszej kochanej Joli spóźnione, ale szczere życzenia wszystkiego naj naj naj najlepszego ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Pupil Czas edycji: 2012-07-21 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zadomowienie
|
Cycolku na kawę przybywaj !!!
![]()
#730 |
Zakorzenienie
|
Bożenko współczuję zawodu jaki doznałaś słysząc te angielskie ceny.
W poniedziałek będę w ogromnej hurtowni /polecanej/ i zobaczę jakie mają ceny- na moje 6 krzeseł potrzebuję 2 m. i dokupię jeszcze awaryjnie by mieć na te co są w domu a będą używane tylko na przyjecia większe. Oto zdjęcie kompletu oraz widok z naszego tarasu wczoraj takie były kolory nieba. Edytowane przez Terenia18 Czas edycji: 2012-07-22 o 06:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
Hej -co znowu ja i powiedzcie szczerze nie macie mnie dosyć?
Piękna niedziela szykuje się życzę wszystkim wiele słońca a w sercu najwiecej. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam samopoczucie wprost kwitnące, czego dowodem jest zdjęcie, które zrobił mi wczoraj Pan Mąż, a które ku chwalipięctwu wklejam do załącznika. PM tweierdzi, że teraz ładnie tak wyglądam, bo seks mi sprzyja ![]() Wczoraj spędziłam cały dzień w towarzystwie samotnej od czwartku matki z dzieckiem i było nam słodko i miło. Zabrałyśmy na spacerek moją psowatą, która pięknie się wykompała w jeziorku w środku parku, dostarczając dwulatce wielu radości. Widzę, że towarzystwo zwierzaka ma naprawdę pozytywny wpływ na dziecko. AAAA, nareszcie mam okazję zaprezentować wam, co uszyłyśmy z Terenią podczas naszego spotkania ![]() nią jest!!!! Wyściółka do koszyka, jest że tak powiem wspólna, ale potrafię już to zrobić ![]() Biernasiu, zamiast kupować poduchy, zobacz jakie ładne poszyła MI TERESKA. Materiał IKEA, 19,98zł/m. Także kochana..... przemyśl to, oj przemyśl ![]() Tereniu, baaardzo zacne te meble!!! A oddajecie do restauracji w sensie do tapicera, czy sama to zrobisz? Moja siostra też ma taki piękny komplet tylko , że też powinna wymienić siedziska, ale to u nich bardzo drogo kosztuje, wiem że można to zrobić we własnym zakresie.... może nie jest to łatwe, ale da się. Zresztą zadzwonię i cię spytam ![]() Buziam dobrej niedzieli, ide ogarnąć ten armagedeon domowy no i na spacer z psowatą, bo już leży mi na stopach. OD wczoraj niezmiennie zmęczona ![]() Buuuuzi
Zielonkowo blog Turkusowy hamak-Zakątek Kreatywnych Kobiet WALNIĘTA WYMIANKA NA DZIEŃ KOBIET 2014- regulamin, temat i inne ![]() Edytowane przez zielona butelka Czas edycji: 2012-07-22 o 08:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie,
samopoczucie mi się polepszyło, to mogę coś napisać ![]() Zielona - jak Ty ślicznie wyglądasz...nie wiem czy to dobrze zabrzmi, ale na tym zdjęciu zupełnie siebie nie przypominasz ![]() I Terenię dobrze widzieć. I jeszcze pokażę Wam jaka zdolna jest nasza Siódemka. Zrobiła, cytuję: "na szybko", parę rzeczy na Leosia. Ja normalnie padłam ![]() Zdjęcia powinny być widoczne tu-> http://www.dogomania.pl/forum/threads/229764 Magda, nie obraź się, ale zareklamowałam nas tutaj ![]() Edytowane przez Figamaga Czas edycji: 2012-07-22 o 09:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to się przyzwyczajajcie do mojego nowego wizerunku:P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Madziolko Bronisze to ogromny rynek hurtowy oraz pawilon antyków
- mebli trasa na Poznań. Kotuś ja mam już tyle specjalizacji,że za tapicerstwo za boga nie wejdę. Niech inni też zarobią, ale Twoją siostrę jak najbardziej trzeba by namówić do tego rękodzieła. Jakiś kursik i niech dalej działa. Mogę polecić blog "Jagodowy Zagajnik", Słuchajcie podszewki tylko to uszyłam. Resztę to piękne dziewcze. Figusi Ewa napewno na Ciebie nie nakrzyczy za reklamowanie bazarku, tyle dobrego robisz dla tych biednych psinek i kotów. Nasze skromne fanty to drobiazg. Siódemeczka piękności wystawiła- zdjęcia jej autorstwa ![]() ![]() ![]() ![]() Pisze się do Ciebie na kurs foto.. |
![]() ![]() |
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Odnalazłam zdjęcie poprzednio kupionych mebli w Broniszach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
Witajcie niedzielnie moje najdrozsze kobietki
Tereniu Meble cudowne. Kocham takie meble i takie wnetrza. Uśmiałam się z tej kaczki i kota na spacerze. Śliczne rzeczy wyprodukowałyście z Madziulką. Karteczki Twoje się robią, część już się zrobiła, zerknij do moich papierków. MadziuZ No pięknie na tym zdjęciu wyszłaś. Może mąż ma rację? Poduszki i koszyczek ślicznie wyszły. Działaj dalej bo warto. Ja już mam nie jedną wykonaną poduszkę w życiu za sobą. Teraz też będę nowe sama szyła ale najpierw muszę hafciki do nich wykonać. Figuniu i Aguniu Życzę lepszego samopoczucia. Madzia7 Śuper rzeczy wystawione i zdjęcia pięknie wyszły. Tereni biżu też śliczne. Ewuś Zakupiłam Kindle4. Menu jest w języku angielskim. Edytowane przez biernacka4 Czas edycji: 2012-07-22 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Cześć panienki, tylko ja wyglądam jak siedem nieszczęść i tak się czuję ?
Świat wali mi się na głowę, dosłownie...ale o tym nie mam siły pisać. Zielonka- kwitnąca jak jej poduszki od Tereni (po seksie z pewnością TAK się nie wygląda hhahahahah - ja mam wszystko zarumienione i jestem mega rozczochrana np.) Mina Tereni na zdjęciu - bezcenna ![]() ![]() Figuś - ![]() ![]() Bożenko ![]() Wczoraj mierzyłam takie obłedne, wysokie i wygodne (to dziwne) skórzane szpilki... no bajka ! mam depresję z ich powodu, bo mnie nie stać ![]() na jutro muszę na szybko zrobić kartkę w pudełeczku i przygotować się na oprowadzenia Austriaków po firmie, a jestem w lesie... wstałam niedawno... zdołowana jestem... za tydzień przylatuje Niebieski - akurat jak będę miała koniec miesiąca, więc nigdzie nie pojedziemy... miałam komodę malować, a w przyszłą sobotę impreza u babci... Nie daję już rady - słowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Madziula7
Głowa do góry, będzie dobrze. ![]() No i Niebieski do Ciebie przyjeżdża i będziesz tak pięknie wyglądała jak MadziZ (po seksie oczywiście). ![]() Buty? - "pies drapał buty" - no po co Ci te buty? Pewnie by się okazało, że wcale takie wygodne nie są. Pomyśl sobie lepiej jaką cudowną kanapę niedługo bedziesz w domku miała i jak Twoje bose !!!! nóżki na tej kanapie pięknie będą wyglądać. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ślicznie wyglądacie wszystkie, M7 na pewno też, a szpilki kupi kiedy indziej ![]() Zieloniutka wiedziałam, że zdolna z ciebie bestyjka - prawdziwa krawcowa, no i nauczyciela miała dobrego Miłego wieczoru ![]()
#741 |
Zakorzenienie
|
Madziu Z faktycznie świetnie wyglądasz tak promiennie
![]() ![]() ![]() Madziu7 piękne rzeczy dla Leosia zrobiłaś ![]() ![]() ![]() A ja byłam dziś od rana na wycieczce motorowej ![]() ![]() Pozdrawiam was serdecznie ![]()
#742 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj też wyemitowałam rodzicom, że chce motor.
chyba tata zadowolony ![]() Muszę zrobić prawo jazdy bo jakimś skuterem to jeździć nie będę
#743 |
Zakorzenienie
|
ja wiem co z MZ!
Kiedy kobieta promienieje? No w ciązy ![]() Tak mówią przynajmniej ![]() Ale faktycznie wyglądasz tak z lekka romantiko, lekko, zwiewnie i powiewnie ![]()
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, nic mi niestety o tym nie wiadomo jakobym miała być w ciąży...
![]() ![]() Znowu poniedziałek. Może jakieś rady jak przeżyć ten dzień i nie zwariować... do 16stej? ![]() Ty sioodemusia juz nie trzymaj w tajemnicy tych swoich spraw tylko pisz jak na świętej spowiedzi. Bo ciekawam:P Ściskam mocno mocno i lecę do pracy, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj znów jakim cudem wyleciałam tz wologowalam się a Wizażu
no i po 7 próbie dzwonię do Ewuni - pomóż . Dzisiaj otwieram laptopa i forum no cudo znowu jestem. ![]() ![]() przyjażń z Wami i tymi słowami witam Was w nowym pieknym tygodniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
cholera, co za poranek !
w firmie dowiedziałam się do czego się nadaję ("do robienia kawy"), a rano okazało się, że.... ktos zaiwanił moje kolczyki śliczne... Takie materiałowe kwiatuszki. Poszukam ich jeszcze, ale jestem niemal na 100% pewna, że ktoś je ukradł, bo wiem gdzie je położyłam i specjalnie nie chowałam nigdzie, bo ładnie na półeczce w przeszklonej szafce łazienkowej wyglądały. Z czwartku na piątek były u mnie te dziewczyny (sąsiadka z kioleżanką). Mogłyby być na tyle głupie ? Ehhh ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam historię o kradzieży, ale już pisałam na wymiankowym, tylko że mi się udało ujść cało.... poszukaj jeszcze dobrze, może się znajdą.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
no poszukam jak wrócę do domu, ale jakoś wątpię w to by się "cudownie" odnalazły....
wniosek - nie zapraszać obcych do domu |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Madzie nie tylko wy macie talent do zostawiania telefonu w domu.
Siedząc teraz w interenecie i nie pozagladałam po kątach jak wychodził Luby wstaję i widzę telefon jego przy łóżku - a pojechał na 3 dni na budowę. I tak jest b. często. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:45.