|
|
#721 |
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLIII
|
|
|
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz?
![]() Dobra idziemy spać
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#723 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Ależ romantycznie ![]() Dobranoc
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#725 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pierwsza? ![]() Macham znad kawy |
|
|
|
|
#727 |
|
To ja :)
|
Ja już znad pustego kubka... Za to chwytam poranny koktajl bardadynowy -dziś truskawkowy (pycha). Czeka mnie nudny dzień...
|
#728 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ułóż sobie życie chociaż Ty, bo dla mnie już równia pochyła i nadziei brak
|
|
#729 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kurka, im dłużej śpię tym bardziej mnie rano kręgosłup boli Może powinnam siedzieć przed kompem do rana
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#731 |
|
Mother of Cats
|
Macham znad kawy
![]() Przespałam właśnie 12 godzin - ścięło mnie wczoraj koło 21 i obudziłam się dziś tuż przed 9. Dlaczego tak TŻ twierdzi, że pod nami była impreza niemal do drugiej - nic nie słyszałam, nic nie pamiętam.
Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2012-08-08 o 10:15 |
|
|
|
#732 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Wreszcie jakaś normalna ludzka pogoda u mnie
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Uhm sam zdziwiony jestem
![]() Cytat:
![]() Maja Tobie również tego życzę Już dzisiaj do mnie dzwonili i zaprosili mnie jutro na rozmowę
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(aż poszłam do Tró zobaczyć czy to było wczoraj czy przed ). Rozumiem, że dziś może być gorszy dzień, no ale qrcze nie poddawaj się i nie pisz już że nadziei brak, ino idź do Tró przeczytaj swój post Bo jak nie to pałą ![]() ![]() Cytat:
I od chodzenia też i stania
||
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy Dahlia Noir Givenchy edp 30 ml z nieznacznym ubytkiem - 70 zł to fajna okazja?
Znalazłam na gazetowym i się zastanawiam
|
#736 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisałam co oznacza ten ubytek i mam nadzieję, że to nie jest połowa flaszki
|
|
#738 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() E tam, zleci w mgnieniu oka ![]() Nie biere zadnych. I wspolczuje ![]() Phi! ![]() I tak zadnych nie kupie, ech. Borze zielony miej mnie dzis w opiece bo zabralam sie za odgracanie mieszkania tj. robie porzadki w szafach. Juz polecialo 5 par butow i 1 torba gratow a jestem w polowie. |
|
|
|
|
#739 | ||
|
BAN stały
|
Znad kawy (i drożdżówki)
Lepszy chyba nudny dzień, jak "koniec kwartału"? ![]() Cytat:
![]() Żarcik taki No jak to, skąd?! Z mojej genialnej głowy! ![]() Do Breslau, jak mniemam? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#741 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#742 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Znajdziesz ładniejsze
Cytat:
Po prostu tak rzadko choruję, że dalej jestem w szoku, że samo nie przeszło i że muszę iść do lekarza ![]() Za to kupiłam polecany bronzer Honolulu i myślę nad tym jeszcze Flo, kupić Ci? tylko 15 zł
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
witam zasmarkana i kaszląca
![]() ktoś wie może, jak długo jest ważne skierowanie do specjalisty , wydane przez lekarza rodzinnego ?
|
#745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tymczasem na stronie NFZ jest napisane: W tej kwestii nie ma jednoznacznych wytycznych zawartych w przepisach. Uznaje się, że skierowanie wydane w celu objęcia dalszym leczeniem specjalistycznym jest ważne dopóki nie zostanie wyleczone schorzenie, na które skierowanie zostało Państwu wystawione.
Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2012-08-08 o 12:21 |
|
|
|
|
#746 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit: eee Pinia lepiej to napisała
|
|
#747 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki, w takim razie uprę sie ,że skierowanie z lutego jest wazne powołując się na informacje na stronie NFZ, tym bardziej ,że to nie jest schorzenie przemijające .
chcę się zapisac do przychodni przyszpitalnej w innym mieście korzystając z ostatniego dnia l-4 , normalnie musiałabym brac urlop. Mam zaufanie głównie do klinicystów. Gryx
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2012-08-08 o 12:53 |
|
|
|
#749 | ||||
|
Konto usunięte
|
Tam nie ma nic ciekawego
Cytat:
Cwaniara ![]() Jakiś Ty dzielny Chociaż raz Ty byłeś o suchym pysku, a ja się delektowałem napojem wyskokowym Cytat:
Jak chcesz czegoś w tym klimacie, to mogę Ci posłać Quorum Cytat:
Cytat:
Heloł Macham znad Guinessa, posmakował wczoraj, dziś zrobiłem zapas Szkoda, że u mnie nigdzie nie ma Hebana
|
||||
|
|
|
#750 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() [1=3eef048cd73ce499df76a24 f71dd01843bb9a910_6066507 21e0c8;35764458]Jakiś Ty dzielny Patrz, ucz się i bierz przykład! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

Ale się dzisiaj namęczyłem
Wysła łem ponad 50 cv

TŻ twierdzi, że pod nami była impreza niemal do drugiej - nic nie słyszałam, nic nie pamiętam.

(aż poszłam do Tró zobaczyć czy to było wczoraj czy przed ). Rozumiem, że dziś może być gorszy dzień, no ale qrcze nie poddawaj się i nie pisz już że nadziei brak, ino idź do Tró przeczytaj swój post