![]() |
#721 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dieta 3d chili
Śledzę forum o diecie od samego początku kiedy ją zaczęłam i się o niej dowiedziałam. Zaczynając ją byłam bardzo sceptycznie nastawiona a nikt z domowników nawet nie wierzył w rezultaty.
![]() Jestem teraz po 5 tygodniu diety ![]() ![]() Po tych pięciu tygodniach nie trzymam się tak sztywno już diety :P pozwoliłam sobie na budyń czy inne takie pierdółki. Jednak waga nadal spada. Nie mam czasu ostatnio za dużo ćwiczyć. Jednak staram się codziennie chodzić chociaż na krótkie spacery. ![]() Serdecznie polecam wszystkim dietę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Raczkowanie
|
Hej Kobietki
![]() ![]() ![]() ![]() Serek z otrebami i przyprawa korzenna - bleeee ![]()
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
Ja niestety po półtora miesiącu przerywam tą dietę. Na mnie nie działa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Zadomowienie
|
Dziś miałam na śniadanie, rzeczywiście smakowało jak surowe ciasto na naleśniki coś takiego :| Z pewnością tego nie powtórzę.
U mnie dzisiaj DZIEŃ 8 i weszłam na wagę po raz pierwszy. 1,3 kg MNIEJ. Spodziewałam się ciut więcej, ale dobre i to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja dziś mam 12 dzień, na obiad była kasza gryczana z warzywami i sokiem pomidorowym - szału nie ma, ale dało się zjeść ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Przyczajenie
|
Hej, zainteresowała mnie ta dieta, czy ktoś byłby zainteresowany odsprzedaniem?
Interesowałaby mnie 18-29 z umiarkowaną aktywnością, choć jeśli miałybyście z inna aktywnością, to też bym się pokusiła ![]() Chętnych zapraszam na priv ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
Hej Kobietki
![]() ![]() Obiad na dzisiaj (kurczak z ryzem curry) przygotowalam juz wczoraj, bardzo dobry wyszedl, polecam ![]()
![]() |
#728 |
Zadomowienie
|
Sara1988 - jesteśmy chyba na tym samym dniu, bo dzisiaj mam to samo i zaraz zabieram się za przygotowanie śniadania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#730 |
Zadomowienie
|
Nie dałam otrębów i nie dałam jogurtu, wzięłam 2 jajka, ciut mleka i przyprawy - bazylię, oregano i chilli i zamiast omletu wyszły kawałki jajka
![]() Raz na 10 omletów jakiś mi wyjdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
Po dłuższej przerwie (na ponad miesiąc odstawiłam ostrości) postanowiłam wrócić na dietkę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() |
#734 |
Raczkowanie
|
Myslę, że ta dieta działa tylko na młodsze dziewczyny. Tak sobie czytam i czytam i myslę , że czy dla młodszych czy dla starszych dieta jest taka sama. Więc nie wiem po co zespół diety 3 D chilii pyta się o przedział wiekowy. Szkoda że nie można zwrócić im tej diety!!!!!! Czy jest tu jakaś kobitka w wieku 38 lat?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie tylko na młode dziewczyny... Moja mama ma 50 lat i stosowała ją razem ze mną i też udało jej się zrzucić. A twórcy diety pytają o przedział wiekowy i jakie inne diety przebyłaś bo to tylko chwyt marketingowy, chcą żebyśmy się czuły że ta dieta została stworzona specjalnie dla Nas ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja powiem w ten sposób, pewnie, ze jak jest sie młodszym to się chudnie łatwiej i to na róznych dietach. Na mnie dieta 3D działa, po 2 tygodniach schudłam 2 i pół kilo. Niestety nie ćwiczyłam. A teraz zaczęłam ćwiczenia i mam nadzieję, że będzie przynajmniej tak samo ![]() ![]() Mam pytanie czy ktos wie dlaczego po 2 miesiącach konieczna jest przynajmniej miesieczna przewa? Nigdzie nbie doczytałam tego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dietę 3D Chili można stosować wielokrotnie. Pamiętaj jednak, żeby po 2 miesiącach stosowania zrobić co najmniej jednomiesięczną przerwę. Powiem Wam szczerze, że ja uważam, że każda dieta jest ok, jeśli się do niej stosujemy w 100% - zawsze jest to ograniczenie ilości spożywanych kalorii i na pewno zdrowiej niż przy normalnym jedzeniu. Tylko, musimy się przyznać, nie wszystkie się w 100% stosujemy......... Wiadomo, że nie jest to dieta przygotowana specjalnie dla każdej z nas osobno i że opiera się na pewnych, tych samych założeniach, tyko pewnie ilości są zróżnicowane. Ale chyba nie spodziewałyście się mega indywidualnego podejścia? Niezależnie od wszystkiego mi się ta dieta bardzo podoba, bo: 1. Mam harmonogram na 28 dni, więc trzymam się pewnych ram i nie muszę kombinować co by tu zjeść 2. Jedzenie jest smaczne (w większości) i zróżnicowane, (najważniejsze!!!!) więc nie czuję "obrzydzenia" do pewnych posiłków jak np. na diecie kopenhaskiej 13sto dniowej........ 2. Nauczyłam się łączenia smaków i przypraw. Do tej pory używałam gotowych mieszanek a gotowanie z osobnych przypraw jest dużo bardziej interesujące!! 3. I na pewno jedzenie najpóźniej o 17-18 jest super!!!!!!!! ![]() ![]() Także ja jestem za i ją polecam ![]() ![]() ![]() U mnie dzisiaj 18 dzień i czuję się super!!!!! Ale o wadze nic Wam nie powiem, bo nie posiadam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Stokra zgadzam sie z tym, co napisalas. Dla mnie największym plusem jest rozpiska na 28dni - nie trzeba sie zastanawiać, po prostu spisuj liste zakupów, przygotowuje i tak dzien po dniu ![]() ![]() Właśnie wszamałam kurczaka z pieczarkami z łagodna papryką+brokuł, proste, a jakie smaczne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Zadomowienie
|
I właśnie dlatego, że jest rozpiska na 28 dni zakupiłam sobie ten kalendarz - stoi w kuchni w widocznym miejscu, więc jak do niej wchodzę, patrzę na niego i wiem co mam zjeść.
Dziś u mnie dzień 10, późno wstałam, więc zjadłam tylko śniadanie i obiad dzisiaj mam z dnia poprzedniego, co prawda nie dużo go zostało, ale jest pyszny - ryż w curry z kurczakiem ![]() I mam do Was takie pytanie, o jakich porach jadacie swoje posiłki? Macie jakiś regularny plan godzin? A ostatni posiłek zazwyczaj o której? Bo u mnie z tym różnie bywa jeśli chodzi o wieczór ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
Ja tez dzisiaj mam drugi dzien z rzędu kurczaka z curry, i dobrze ze mi go zostalo, bo jesli zupa brokulowa miala by byc podobna do tej marchewkowej to napewno bym jej nie tknela
![]() Ja mam sniadanie kolo 7 rano, pozniej o mniej wiecej 10 i 13 przekąska (cos z rozpiski i cos od siebie), o 16 obiad, 18 - 19 - przekąska II i na kolacje juz w sumie czasu nie mam wiec nie jem ![]() ![]()
![]() |
#741 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() I nie bój się ważenia - daj tylko jutro znać jak tam wyniki, ile jest mniej ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Wiem, że nie jest to bardzo dobre, bo powinnam jeść wszystkie posiłki ze wszystkimi przyprawami, ale w pracy nie mogę sobie pozwolić na trzy posiłki (pracuję 9-17) więc tak to wychodzi. Dodatkowo zawsze jadłam maksymalnie dwa razy w pracy więc to jak najbardziej wystarcza (mówiąc szczerze raczej jadłam raz około 12 i potem rzucałam się na lodówkę po powrocie do domu albo jadłam na mieście.... teraz przynajmniej jem regularnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jutro zrobię krem z brokuł, bo za rybą kompletnie nie przepadam. Zrobiłam już w ciągu 10 dni 2 ryby i niestety ani jedna mi nie smakowała.... Bo ja jem posiłki tak różnie. Raz zaczynam 8,11,14,17,20 A czasem 9,12,15,18 i kolacja tak ok 20. I się zastanawiam czy to dobrze. Staram się jeść wszystkie 5 posiłków, ale już kilka razy mi się udało 1 ominąć, bo albo nie miałam kiedy albo zwyczajnie nie byłam głodna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja jem zwykle o 9,11,14,17,19, tak mniej więcej wypada ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Raczkowanie
|
Hmm nikt nic nie pisze.. To ja się pochwalę!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
Kenya moje wielkie gratulacje
![]() ![]() Ja sie zwaze w przyszlym tyg, ale chyba najpierw sobie musze kupic wage elektroniczna, bo taka zwykla to jest malo dokladna ![]()
![]() |
#746 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no i pięknie!!!!!!!!! Również bardzo gratuluję!!!!!!! Kurde, muszę wrócić do ćwiczeń, bo chyba bez tego u mnie nic się już nie zmieni. Dzisiaj wieczorem basen!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Właśnie zjadłam zamiast ryby kremik brokułkowy - pycha! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MałgorzataD - muszę Ci powiedzieć, że bardzo lubię patrzeć, jak Ci dania wychodzą i sobie z moimi porównywać ![]() Ja dziś miałam pieczoną rybkę z warzywami i szczerze mówiąc dwie poprzednie znacznie bardziej mi smakowały, ale dało się zjeść ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
kenya_, widzę, że polubiło mnie kilka dziewczyn, ale nie wiem która to Ty
![]() I jak oceniasz moje a Twoje dania? ![]() ![]() Idę własnie jeść gruszki pieczone. Trochę późno wiem, ale dopiero co wróciłam, a chciałam tej kolacji spróbować ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
Podobnie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.