Psychologia awatarka - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-04-04, 23:57   #721
Kobieta_słonecznik
Zakorzenienie

Dot.: Psychologia awatarka

a moj co znaczy hehehe ?? Dzisiaj zmienilam na nowiuski
Kobieta_słonecznik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 00:05   #722
jagoooodka
Raczkowanie

GG do jagoooodka

Cytat:
Napisane przez Selene
sie robi Pani Jagoooodkomowisz i masz
a tak serio:
dla mnie wiekszosc rysunkowych avatarkow swiadczy o pewnym dystansie przed calkowitym pokazaniem Siebie
jednak
dziewczyna z Twego avataru jest niebieskooka i patrzy prosto w oczy-"stawialabym" wiec na otwartosc w kontaktach interpersonalnych,szczero sc.
jest to ladna dziewczyna jeszcze nie kobieta (byc moze bohaterka jakiejs basni,nie wiem czy to jest z filmu czy narysowane przez kogos
delikatna,subtelna,slodka ,ciekawa zycia,troche marzycielska
Dziękuję bardzo
Potwierdzam, dobra jesteś!!! (albo mnie znasz )
jagoooodka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 00:08   #723
Różowy Strachulec
Zakorzenienie

Ja też bym się bardzo chętnie dowiedziała co mówi o mnie mój avatar
Czy to że ktoś ( ) go dla mnie znalazł ma jakieś znaczenie?
Stary 2006-04-05, 00:30   #724
Selene
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vretka
Trochę już buszuje po Wizażu i dopiero teraz trafiłam na ten wątek Selene, jestem pod wrażeniem trafności Twoich skojarzeń. Jeśli byłabyś tak miła, to chętnie dowiem się, co myślisz na temat mojej internetowej wizytówki
vretka
wiesz,
mam troche podobne swoje zdjecie zrobione kiedys na wakacjach nad jeziorem,tez czarno-biale (szkoda ze nie mam na kompie
wtedy sie wstydzilam (na tym swoim swoim zdjeciu)osoby fotografujacej z zaskoczenia
dlatego Twoj awatar troche mnie rozczulil heh...
ale do rzeczy:
jakos tak czuje,ze masz taka zabawna "wizytowke" troche przez kokieterie a troche przez przekore
nie jestes bezradna ani wstydliwa (tak sobie oczywiscie gdybam...)
raczej bardzo myslaca,analityczna i dociekliwa,bystra i inteligentna.
W avatarku zaslanasz twarz,moze wiec nie ujawniasz calkowicie Siebie w Internecie,w życiu natomiast idziesz odwaznie i szczerze.Jestes osoba prostolinijna,potrafisz rzeczowo argumentowac swoje racje.Wysoko cenisz intelekt w partnerstwie,najprzystojn iejszy facet o malo lotnym umysle to nie dla CiebieWybor czarnobialego zdjecia sugeruje ,ze masz doskonala pamiec do przeszlych,minionych wydarzen...
-------------------------------------------------------------------------
Dobrej nocy

Selene jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 09:49   #725
kleine
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Selene
powinnam sie wlasnie uczycmoje dziecko smacznie spi a ja zamiast siedziec w pedagogice porownawczej buzszuje sobie po wizazu po tym wciagajacym watku

kleine

szkoda ,ze wczesniej przeczytalam Twojego posta,ktorego napisalas w odpowiedzi do Jej_Ekscelencji,znam juz w ten sposobTwoje zdanie na pewien temat...

oczywiscie nie oznacza to,ze natychmiast posadzilabym Cie o jakies kompleksy tylko z tego powodu,ze masz piekna kobiete w avatarze
ale:
niektore Wizazanki przyznaja sie otwarcie do tego,ze umieszczaja w wizytowce jakas modelke,poniewaz daza do Jej pulapu urody,idealu piekna,pracuja nad swoja figura i ich avatar je do tego motywuje.Moim zdaniem umieszczanie pieknych ludzi jako swojej wizytowki jest zupelnie ok i
w niczym im nie umniejszaSama napisalas,ze chetnie "wrzucilabys" swoje wlasne zdjecie ale akurat nie masz.Z pewnoscia jestes odwazna osoba i zarazem ladna kobieta,swiadoma swojej urody,ktorej nie przeceniasz,wiesz natomiast doskonale,ze czesto sie ladnych ludzi krzywdzi podlym i niesprawiedliwym stereotypem "jak ladna to na pewno glupia..." (wredna,malo blyskotliwa,leniwa itp itd)
Kobieta z twego avataru jest osoba romantyczna i uczuciowa,dla ktorej wazna jest milosc.Energia avatarka jest dla mnie jak najbardziej pozytywna,to nie jest jakas tam chlodna,niedostepna Ksiezniczka ze Szklanej Gory, zadzierajaca nosa,ktora pielegnuje w sobie samozachwyt i narcyzm,tylko normalna,czujaca,intelige ntna i wrazliwa osoba o delikatnej,klasycznej urodzie.I wyglada na to,ze czeka na cos lub kogos...
Selene jest pod wrazeniem... Masz wiele racji i nie mam za bardzo do czego sie przyczepic... jestem romantyczka o silnym zarazem charakterku. Nie otwieram sie przy kazdym. Dla niektorych jestem wlasnie zimna, a dla ludzi, ktorych szanuje jest mila i dobra, czasami po prostu inna. Szacunek jest dla mnie najwazniejszy, zarowno do samej siebie jak i do innych. I tak, walcze ze stereotypami. Jestem blondynka, ale wcale nie jestem glupia i denerwuja mnie komentarze, ze faceci sa madrzejsi. Studiuje pedagogike i jestem dumna ze wszystkich swoich osiagniec. A to czekanie na kogos... Jestem zakochana i kiedy nie jestem z moim TZ to tesknie i czekam aby byc znow przy nim. Wiec chyba cos w tym jest Dziekuje Ci bardzo,masz ajkies wybitne umiejetnosci...
Stary 2006-04-05, 10:04   #726
dusiaczek15
Wtajemniczenie

GG do dusiaczek15

Cytat:
Napisane przez Selene
dusiaczek15

dla mnie niesamowita,niepoprawna marzycielka,delikatna osoba,dobra,chodzaca z glowa w chmurach,
pelna idealow...
czekasz az sie cos w magiczny sposob w Twoim zyciu zmieni...(kwitnaca rozdzka
chcialabys mowic o sobie,opowiedziec Siebie - cos Cie jednak hamuje, jestes byc moze troche niesmiala,w avatarku zaznaczylas usta - przez ktore wychodza slowa i dzwieki...masz bardzo duzo do powiedzenia ale nie kazdemu...powoli sie otwierasz,takie mam wrazenie...sama potrafisz byc dyskretna i dochowac tajemnicy.
avatarek jest ciekawy,animowany,upieksz alas gozalezy Ci na pozytywnej opinii otoczenia,pragniesz akceptacji i sympatii,Twoja wizytowka dla mnie "mowi":
jestem ciekawa osoba,troche tajemnicza,"zakrecona",ob iecuje Ci,ze opowiem o sobie wiecej jak juz sie troche poznamy...

jak ty to robisz?? jestes niesamowita.... wszystko sie raczej zgadza....

dusiaczek15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 10:33   #727
kleine
Rozeznanie

selene robisz furore! Ale warto poprosic Cie o zdanie Musze polecic kolezance ten watek
Stary 2006-04-05, 11:01   #728
Mona Lisa
Zadomowienie

Aż się boję zapytać... Selene?
Stary 2006-04-05, 11:43   #729
_Magda
BAN stały

Wprawdze sama napisałam co nieco o swoim, ale teraz sama jestem ciekawa co powie Selene,więc jeśli możesz to bardzo prosze
Co do tych słów:

Cytat:
Napisane przez Selene
Ekstrawertycy natomiast starannie poszukuja odpowiedniego zdjecia,takiego,z ktorym czuliby sie zwiazani i o tych wlasnie moglam cokolwiek powiedziec.Serdecznie Was pozdrawiam
się nie zgadzam Sama jestem raczej introwertykiem(choć nie do przesady ),a swój avatarek wybierałam tak jak wyżej napisałaś
A tak na marginesie to studiuje psychologie
_Magda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 11:53   #730
vretka
Zakorzenienie

GG do vretka

Cytat:
Napisane przez Selene
jakos tak czuje,ze masz taka zabawna "wizytowke" troche przez kokieterie a troche przez przekore
nie jestes bezradna ani wstydliwa (tak sobie oczywiscie gdybam...)
raczej bardzo myslaca,analityczna i dociekliwa,bystra i inteligentna.
W avatarku zaslanasz twarz,moze wiec nie ujawniasz calkowicie Siebie w Internecie,w życiu natomiast idziesz odwaznie i szczerze.Jestes osoba prostolinijna,potrafisz rzeczowo argumentowac swoje racje.Wysoko cenisz intelekt w partnerstwie,najprzystojn iejszy facet o malo lotnym umysle to nie dla CiebieWybor czarnobialego zdjecia sugeruje ,ze masz doskonala pamiec do przeszlych,minionych wydarzen...
Naprawdę dużo w tym prawdy Nie wiem czy mogłabym podważyć którąkolwiek część Twojej wypowiedzi

Selene, powiedz mi tylko, czy wnioski wyciągnęłaś jedynie na podstawie mojego awatarka czy też może natknęłaś się kiedyś na moje wypowiedzi. Bardzo mnie to ciekawi
Stary 2006-04-05, 11:54   #731
Selene
Raczkowanie

_Magda

bardzo sie ciesze,ze jestes psychologiem,moze mnie wyreczysz w "interpretacjach",kol ejka proszacych rosnie
ja mam bardzo duzo pracy i wyjazd na weekend do szkoly
niestety nie moge siedziec na wizazu tak duzo i czesto jakbym chciala,wczoraj przez zabawe na tym baaardzo interesujacym skadinad watku - az do prawie 2 w nocy - zaniedbalam sporo spraw i dzisiaj mam same "tyly"...
Nie roszcze sobie zadnych pretensji do racji,nie mam monopolu na 100% "trafienia" ,dla mnie to tylko sympatyczna zabawa (troche pokrewna temu,czym sie zajmuje na codzien) i mysle,
ze tak ją wlasnie "lekko" wiekszosc uczestnikow odbiera.Wpadne na pewno na ten ciekawy watek w okolicach wtorku a na razie serdecznie wszystkich pozdrawiam i przepraszam liczacych na opis swojej wizytowki akurat przeze mnie.Na pewno inni potrafia zrobic to rownie dobrze,trzeba sie tylko "wyluzowac",uruchomic intuicje i spontanicznie zapisywac swoje pierwsze mysli i odczucia,tak jak podczas tzw."burzy mozgow"Buziaki

vretka

nie natknelam sie jeszcze na Twoje wypowiedzi,dotychczas przebywalam jedynie na forum perfumowym,bo zapachy to jedno z wielu moich ulubionych hobby.I w zasadzie dlatego wogole zarejestrowalam sie na Wizazu.
Z ani jedna osoba ,z tego watku nie mialam przyjemnosci sie dotychczas spotkac na wizazu,a na podczytywanie postow itd nie mialabym po prostu czasu,bo avatarki interpretowalam "a vista"patrzac na nie i piszac "od reki"

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-05, 11:55   #732
lain
Zakorzenienie

a ja, a ja?
lain jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 12:00   #733
natalia21
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kleine
selene robisz furore! Ale warto poprosic Cie o zdanie Musze polecic kolezance ten watek
i nie klamala i polecila przeczytalam wszystko doskladnie i powiem ze zrobilas SELENE na mnie ogromne wrazenie... umiesz pieknie interpretowac awatarki i ludzie sa zadowoleni teraz to pewnie spokoju ci nie dadza i kazdy bedzie chcial interpretacji wlasnego bo przez ten sposob dowie sie czegos o sobie uslyszy to co wlasnie chcial usyszec... GRATULUJE!!!!
naprawde supreeer interpretacje

5.01.2011 [*] Mój aniołek
natalia21 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 13:53   #734
aferka
Wtajemniczenie

A mój?
Oprócz tego co widac na pierwszy rzut oka - czyli świra na punkcie zwierząt
aferka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 14:14   #735
Moniquee
Zadomowienie

GG do Moniquee

ciekawa jestem co wynika i co możesz powiedzieć o mnie na podstawie mojego avatara?

Jak bedziesz miała chwilę czasu to będę ci wdzięczna

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-04-05, 15:12   #736
Nierika
Zadomowienie

Ja tez sie pytam, bom ogromnie ciekawa, ale Selene ma tyle roboty z Wami, ze watpie czy mi poswieci troche uwagi

Nie kąp się na plaży niestrzeżonej. Nikt nie zauważy twojego utonięcia.
Nierika jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 15:47   #737
pink69
Zakorzenienie

To ja spokojnie poczekam w kolejce,bo też bym chciała

pink69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 15:50   #738
Ladzia_15
Wtajemniczenie

GG do Ladzia_15

hmmm.. widze ze watek sie rozwinal i znalazla sie jakas swietna psycholozka avatarkowa

a czy moge prosic o diagnoze mojego avatarka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mroczni i zli.jpg (3,8 KB, 83 załadowań)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

<--------Moja kreskówkowa idolka.
Ladzia_15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 16:53   #739
Selene
Raczkowanie

Zajrzalam tu na chwile i jak zobaczylam co sie dzieje to wpadlam w poploch...mam nadzieje ,ze przez ten watek nie bede musiala zniknac z Wizazu

ale do dziela :

Kobieta_słonecznik

tak mi sie wydaje ,ze mignelas mi juz gdzies na wizazu,pamietam Twojego nicka,mialas wtedy avatar :wielki zolty kwiat słonecznika na niebieskim tle,prawda?
nowy avatarek jest bardzo pogodny,ramki z charakterystycznymi slonecznikami jako symbolami wiazacymi Cie z poprzednim obrazkiem sugerowalyby dbalosc o szczegoly i wogole o swoj wizerunek tzw.publiczny.
Ale wybor nowego zdjecia jest zastanawiajacymasz na nim bowiem zamkniete oczy i wygrzewasz sie w promieniach slonecznych (tak sobie to wyobrazamJestes na tym zdjeciu "zanurzona" w sobie,co mogloby sugerowac niesamowita zdolnosc do autoanalizy,autorefleksji ,bardzo ciekawa i bogata osobowosc,barwne wnetrze,na pewno nie nalezysz do ludzi,ktorzy bezustannie poszukuja towarzystwa,bo sie nudza i wytrzymac nie moga sami z soba
Na twarzy taka jakas blogosc - jaka osiagaja ludzie ,ktorzy medytuja albo uprawiaja joge,samoswiadomi siebie w Kosmosie,tacy,ktorzy juz znalezli swoje wlasne miejsce na Ziemi,a wiec kontakt z nimi jest bardzo sympatyczny i spokojny.Masz zapewne poczucie bezpieczenstwa emocjonalnego,jestes osoba zrownowazona,ktora stale sie rozwija i doskonali...

lain

dla mnie Twoj avatar to niezla "mieszanka" energii i barw:
silna osobowosc,taka,co to "nie da sobie w kasze dmuchac"
troche famme fatale,troche kobieta-szpieg w stylu Maty Hari
kobieta inteligentna,niezalezna,p rzekorna,o niebanalnym charakterze,stroju,sposob ie bycia,ekscentryczna (co ja uwazam za pozytyw)odwazna,
dojrzala,tajemnicza,potra fi wyzywac na pojedynek i prowokowac ,lubi bowiem kontrowersyjne tematy,wszelkie wyzwania i dyskusje (wzrok ze zdjecia mowi:"i co?no i co z tego???"
Palacy sie papieros - tu:
zaduma nad doswiadczeniami zyciowymi,refleksja,umiej etnosc wyciagania wnioskow,madrosc zyciowa...

-----------------------------------------------------------------------
a tak wogole to niektore wizytowki "mowia" wiecej,inne mniej,wszystko zalezy jednak od wyboru obrazka,ilosci danych i szczegolow.Bawcie sie dalej,niech watek nie staje w martwym punkcie i ogranicza sie do przyslowiowych "zapisow w kolejce",i zdiagnozujcie tez moj avatarek,prosze ,pa pa

Edytowane przez Selene
Czas edycji: 2006-04-05 o 17:49

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-04-05, 18:18   #740
sylssa
Raczkowanie

GG do sylssa

Właśnie się zastanawiałam kto się podejmie wywnioskować coś na temat Selene z jej avtarka

Jednyne co mi się na myśl nasówa, to łagodność, dobrość, zaufanie płynące z avatara. Ponadto avatar jest kolorowy, więc pewnie swiadczy o optymizmie Selene, kolor niebieski....może jest to marzycielska dusza....a może zimna kobieta... Ponadto woda.... Woda kojarzy mi się z osobami które zawsze osiągną to co chcą, znakomicie się aklimatyzują w nowych miejcach, szybko przyzwyczajają się do ludzi i ogólnie zawsze potrafią się odnalezć w towarzystwie i zawsze sobie ze wszytskim poradzą....

To był mój debiut..... Więc z góry przepraszam, poniosło mnie

A Wy co myślicie na temat tego avatara????

...on Cię wybrał dawno temu... wymyślił Cię sobie...

...i spotkasz go - powie Ci, że to Ty...

sylssa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 18:53   #741
Kobieta_słonecznik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selene
Kobieta_słonecznik

tak mi sie wydaje ,ze mignelas mi juz gdzies na wizazu,pamietam Twojego nicka,mialas wtedy avatar :wielki zolty kwiat słonecznika na niebieskim tle,prawda?
nowy avatarek jest bardzo pogodny,ramki z charakterystycznymi slonecznikami jako symbolami wiazacymi Cie z poprzednim obrazkiem sugerowalyby dbalosc o szczegoly i wogole o swoj wizerunek tzw.publiczny.
Ale wybor nowego zdjecia jest zastanawiajacymasz na nim bowiem zamkniete oczy i wygrzewasz sie w promieniach slonecznych (tak sobie to wyobrazamJestes na tym zdjeciu "zanurzona" w sobie,co mogloby sugerowac niesamowita zdolnosc do autoanalizy,autorefleksji ,bardzo ciekawa i bogata osobowosc,barwne wnetrze,na pewno nie nalezysz do ludzi,ktorzy bezustannie poszukuja towarzystwa,bo sie nudza i wytrzymac nie moga sami z soba
Na twarzy taka jakas blogosc - jaka osiagaja ludzie ,ktorzy medytuja albo uprawiaja joge,samoswiadomi siebie w Kosmosie,tacy,ktorzy juz znalezli swoje wlasne miejsce na Ziemi,a wiec kontakt z nimi jest bardzo sympatyczny i spokojny.Masz zapewne poczucie bezpieczenstwa emocjonalnego,jestes osoba zrownowazona,ktora stale sie rozwija i doskonali...
Yhm, miałam poprzednio takiego słonecznika Jejku, wielkie dzieki Hehehe normalnie jesteś niesamotita z tymi analizami psychologicznymi
Pozdrawiam
Kobieta_słonecznik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 19:13   #742
cattt
Mrs Mrau

Niech mnie ktoś "zdiagnozuje"

ładnie proszę
cattt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 19:26   #743
the magus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cattt

ładnie proszę
i mnie też
the magus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 19:27   #744
wiatr86
Rozeznanie

hej no wlasnie odwazylam sie zrobic sobie jakis avatarek,zeby nie byc taką bezosobową,bo w koncu troche juz tu jestem.Zamiescilam moje zdj bo nie mialam nic ciekawego innego na kompie,a chcialam sprawdzic jak to bedzie wygladalo,jednak do konca wierzylam ze fotka bedzie za duza i sie nie zaladuje...nie wiem czy za chwile jednak nie wycofam tego zdj.
A co do selene to mysle ze jej avatarek nawiązuje do jej pragnien,bardzo mi po glowie chodzi ta woda w ktorej znajduje sie konik morski,tak jakby zupelnie inna rzeczywistosc,nie te realia,nie powierzchnia.Moim zdaniem to ma cos sugerowac,nie wiem czy indywidualnosc,poszukiwan ie czegos nowego,swojego,chęc wolnosci,intymnosci...nie wiem...selene się musi wypowiedziec
wiatr86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 19:40   #745
anakonda
Zadomowienie

Ja chciałambym troche częściej zmieniać avatary, ale zapewne nikt by mnie nie kojarzył...

Miałam dwa poprzednie zamieścić, ale coś nie chciało się załaczyć...

To co wywnioskujecie o mnie z tego avatarka????

anakonda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 20:06   #746
dotaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cattt

ładnie proszę
I ja bym prosiła, w wolnej chwili, o słów kilka ...
Może diagnoza będzie trafna

"Z książkami jest tak samo jak z ludźmi: tylko niewielka część odgrywa dużą rolę, reszta gubi się w wielości"

dotaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 20:29   #747
goldi89
Raczkowanie

Miałam swego czasu manię na chow-chow więc mam na avatarku chciałam zmienić na mojego psiaka, którego mam od 15 marca, ale nie moge żadnego ciekawe zdjęcia spłodzić
goldi89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-04-05, 20:31   #748
Ladzia_15
Wtajemniczenie

GG do Ladzia_15

hmm... ja sie chyba do diagnozowania nie nadaje...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

<--------Moja kreskówkowa idolka.
Ladzia_15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 20:58   #749
sylssa
Raczkowanie

GG do sylssa

Cytat:
Napisane przez wiatr86
A co do selene to mysle ze jej avatarek nawiązuje do jej pragnien,bardzo mi po glowie chodzi ta woda w ktorej znajduje sie konik morski,tak jakby zupelnie inna rzeczywistosc,nie te realia,nie powierzchnia.Moim zdaniem to ma cos sugerowac,nie wiem czy indywidualnosc,poszukiwan ie czegos nowego,swojego,chęc wolnosci,intymnosci...nie wiem...selene się musi wypowiedziec
Wiesz co, chyba rzeczywiscie masz rację, tez bym się z tym zgodziła

...on Cię wybrał dawno temu... wymyślił Cię sobie...

...i spotkasz go - powie Ci, że to Ty...

sylssa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-04-05, 21:06   #750
marcelina73
Wtajemniczenie

a o czy świadczy brak awatarka?
Proszę...
marcelina73 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości