![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Psychologia awatarka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Potwierdzam, dobra jesteś!!! (albo mnie znasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Zakorzenienie
|
Ja też bym się bardzo chętnie dowiedziała co mówi o mnie mój avatar
![]() Czy to że ktoś ( ![]()
![]() |
#724 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wiesz, mam troche podobne swoje zdjecie zrobione kiedys na wakacjach nad jeziorem,tez czarno-biale (szkoda ze nie mam na kompie ![]() wtedy sie wstydzilam (na tym swoim swoim zdjeciu)osoby fotografujacej z zaskoczenia dlatego Twoj awatar troche mnie rozczulil heh... ale do rzeczy: jakos tak czuje,ze masz taka zabawna "wizytowke" troche przez kokieterie a troche przez przekore ![]() nie jestes bezradna ani wstydliwa (tak sobie oczywiscie gdybam...) raczej bardzo myslaca,analityczna i dociekliwa,bystra i inteligentna. W avatarku zaslanasz twarz,moze wiec nie ujawniasz calkowicie Siebie w Internecie,w życiu natomiast idziesz odwaznie i szczerze.Jestes osoba prostolinijna,potrafisz rzeczowo argumentowac swoje racje.Wysoko cenisz intelekt w partnerstwie,najprzystojn iejszy facet o malo lotnym umysle to nie dla Ciebie ![]() ------------------------------------------------------------------------- Dobrej nocy ![]()
![]() |
![]() |
#725 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#726 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#727 |
Rozeznanie
|
selene robisz furore! Ale warto poprosic Cie o zdanie
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#728 |
Zadomowienie
|
Aż się boję zapytać...
![]()
![]() |
#729 | |
BAN stały
|
Wprawdze sama napisałam co nieco o swoim, ale teraz sama jestem ciekawa co powie Selene,więc jeśli możesz to bardzo prosze
![]() Co do tych słów: Cytat:
![]() ![]() ![]() A tak na marginesie to studiuje psychologie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Selene, powiedz mi tylko, czy wnioski wyciągnęłaś jedynie na podstawie mojego awatarka czy też może natknęłaś się kiedyś na moje wypowiedzi. Bardzo mnie to ciekawi ![]()
![]() |
![]() |
#731 |
Raczkowanie
|
_Magda
bardzo sie ciesze,ze jestes psychologiem ![]() ![]() ja mam bardzo duzo pracy i wyjazd na weekend do szkoly ![]() niestety nie moge siedziec na wizazu tak duzo i czesto jakbym chciala,wczoraj przez zabawe na tym baaardzo interesujacym skadinad watku - az do prawie 2 w nocy - zaniedbalam sporo spraw i dzisiaj mam same "tyly"... Nie roszcze sobie zadnych pretensji do racji ![]() ze tak ją wlasnie "lekko" wiekszosc uczestnikow odbiera.Wpadne na pewno na ten ciekawy watek w okolicach wtorku a na razie serdecznie wszystkich pozdrawiam i przepraszam liczacych na opis swojej wizytowki akurat przeze mnie.Na pewno inni potrafia zrobic to rownie dobrze,trzeba sie tylko "wyluzowac",uruchomic intuicje i spontanicznie zapisywac swoje pierwsze mysli i odczucia,tak jak podczas tzw."burzy mozgow" ![]() vretka nie natknelam sie jeszcze na Twoje wypowiedzi,dotychczas przebywalam jedynie na forum perfumowym,bo zapachy to jedno z wielu moich ulubionych hobby.I w zasadzie dlatego wogole zarejestrowalam sie na Wizazu. Z ani jedna osoba ,z tego watku nie mialam przyjemnosci sie dotychczas spotkac na wizazu,a na podczytywanie postow itd nie mialabym po prostu czasu,bo avatarki interpretowalam "a vista"patrzac na nie i piszac "od reki" ![]()
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
a ja, a ja?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() naprawde supreeer interpretacje ![]()
![]() |
![]() |
#734 |
Wtajemniczenie
|
A mój?
Oprócz tego co widac na pierwszy rzut oka - czyli świra na punkcie zwierząt ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
ciekawa jestem co wynika i co możesz powiedzieć o mnie na podstawie mojego avatara?
Jak bedziesz miała chwilę czasu to będę ci wdzięczna ![]()
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
Ja tez sie pytam, bom ogromnie ciekawa, ale Selene ma tyle roboty z Wami, ze watpie czy mi poswieci troche uwagi
![]()
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
To ja spokojnie poczekam w kolejce,bo też bym chciała
![]()
![]() |
#738 |
Wtajemniczenie
|
hmmm.. widze ze watek sie rozwinal i znalazla sie jakas swietna psycholozka avatarkowa
![]() ![]() a czy moge prosic o diagnoze mojego avatarka ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
Zajrzalam tu na chwile i jak zobaczylam co sie dzieje to wpadlam w poploch...
![]() ![]() ale do dziela : Kobieta_słonecznik tak mi sie wydaje ,ze mignelas mi juz gdzies na wizazu,pamietam Twojego nicka,mialas wtedy avatar :wielki zolty kwiat słonecznika na niebieskim tle,prawda? nowy avatarek jest bardzo pogodny,ramki z charakterystycznymi slonecznikami jako symbolami wiazacymi Cie z poprzednim obrazkiem sugerowalyby dbalosc o szczegoly i wogole o swoj wizerunek tzw.publiczny. Ale wybor nowego zdjecia jest zastanawiajacy ![]() ![]() ![]() Na twarzy taka jakas blogosc - jaka osiagaja ludzie ,ktorzy medytuja albo uprawiaja joge,samoswiadomi siebie w Kosmosie,tacy,ktorzy juz znalezli swoje wlasne miejsce na Ziemi,a wiec kontakt z nimi jest bardzo sympatyczny i spokojny.Masz zapewne poczucie bezpieczenstwa emocjonalnego,jestes osoba zrownowazona,ktora stale sie rozwija i doskonali... lain dla mnie Twoj avatar to niezla "mieszanka" energii i barw: silna osobowosc,taka,co to "nie da sobie w kasze dmuchac" troche famme fatale,troche kobieta-szpieg w stylu Maty Hari ![]() kobieta inteligentna,niezalezna,p rzekorna,o niebanalnym charakterze,stroju,sposob ie bycia,ekscentryczna (co ja uwazam za pozytyw)odwazna, dojrzala,tajemnicza,potra fi wyzywac na pojedynek i prowokowac ,lubi bowiem kontrowersyjne tematy,wszelkie wyzwania i dyskusje (wzrok ze zdjecia mowi:"i co?no i co z tego???" ![]() Palacy sie papieros - tu: zaduma nad doswiadczeniami zyciowymi,refleksja,umiej etnosc wyciagania wnioskow,madrosc zyciowa... ----------------------------------------------------------------------- a tak wogole to niektore wizytowki "mowia" wiecej,inne mniej,wszystko zalezy jednak od wyboru obrazka,ilosci danych i szczegolow.Bawcie sie dalej,niech watek nie staje w martwym punkcie i ogranicza sie do przyslowiowych "zapisow w kolejce",i zdiagnozujcie tez moj avatarek,prosze ,pa pa ![]()
Edytowane przez Selene Czas edycji: 2006-04-05 o 17:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
Właśnie się zastanawiałam kto się podejmie wywnioskować coś na temat Selene z jej avtarka
![]() Jednyne co mi się na myśl nasówa, to łagodność, dobrość, zaufanie płynące z avatara. Ponadto avatar jest kolorowy, więc pewnie swiadczy o optymizmie Selene, kolor niebieski....może jest to marzycielska dusza....a może zimna kobieta... Ponadto woda.... Woda kojarzy mi się z osobami które zawsze osiągną to co chcą, znakomicie się aklimatyzują w nowych miejcach, szybko przyzwyczajają się do ludzi i ogólnie zawsze potrafią się odnalezć w towarzystwie i zawsze sobie ze wszytskim poradzą.... To był mój debiut..... ![]() ![]() A Wy co myślicie na temat tego avatara????
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Mrs Mrau
|
Niech mnie ktoś "zdiagnozuje"
![]() ładnie proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Rozeznanie
|
hej no wlasnie odwazylam sie zrobic sobie jakis avatarek,zeby nie byc taką bezosobową,bo w koncu troche juz tu jestem.Zamiescilam moje zdj bo nie mialam nic ciekawego innego na kompie,a chcialam sprawdzic jak to bedzie wygladalo,jednak do konca wierzylam ze fotka bedzie za duza i sie nie zaladuje...nie wiem czy za chwile jednak nie wycofam tego zdj.
A co do selene to mysle ze jej avatarek nawiązuje do jej pragnien,bardzo mi po glowie chodzi ta woda w ktorej znajduje sie konik morski,tak jakby zupelnie inna rzeczywistosc,nie te realia,nie powierzchnia.Moim zdaniem to ma cos sugerowac,nie wiem czy indywidualnosc,poszukiwan ie czegos nowego,swojego,chęc wolnosci,intymnosci...nie wiem...selene się musi wypowiedziec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Zadomowienie
|
Ja chciałambym troche częściej zmieniać avatary, ale zapewne nikt by mnie nie kojarzył...
![]() Miałam dwa poprzednie zamieścić, ale coś nie chciało się załaczyć... To co wywnioskujecie o mnie z tego avatarka???? ![]()
![]() |
#746 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Może diagnoza będzie trafna ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
Miałam swego czasu manię na chow-chow więc mam na avatarku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Wtajemniczenie
|
hmm... ja sie chyba do diagnozowania nie nadaje...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#750 |
Wtajemniczenie
|
a o czy świadczy brak awatarka?
Proszę... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.