![]() |
#721 |
Rozeznanie
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
cantara_007 ale tak nie będzie wiecznie, przyjdą lepsze czasy, kiedy będziecie na codzień blisko!
![]() ![]() ewa102 a ja za pizzą mojego Tż ![]() ![]()
Wierzę w Nas bardziej niż w miłość, bo miłość jest jak człowiek, chwilą co nie godzi się na to, że musi ginąć. Powiedz mi to szczerze, chodzi o jakość czy o ilość? - Nie wiem. Jeśli miłość jest człowiekiem, chodzi mi o Ciebie! K. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Rozeznanie
|
Chyba ostatnio jesteśmy nieco zalatane, hm? Przynajmniej tak wnioskuję sobie po tym, że coś mało piszemy
![]() Jejku Dziewczyny, jak ja bym chciała sobie zasnąć i obudzić się za 2 miesiące. I mieć ogarniętę studia, i już więcej nie chodzić do swojej beznadziejnej pracy i mieć TŻta przy sobie ![]() Całuję was mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
Zadomowienie
|
Nie wiem właśnie co tak dziewczyny ucichły...
Ja dzisiaj grałam w CS'a z TŻ :P i ogólnie norma - nachodza mnie głupie myśli a potem zastanawiam się ile jeszcze zostało do przyjazdu ![]()
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2012-10-23 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Raczkowanie
|
Hej, Dziewczyny
![]() U mnie dzisiaj zimno i pochmurno na zewnątrz. A w związku po kilku dniach ciągłych kłótni wreszcie jakiś względny spokój ![]() Jak sobie radzicie z niepowodowaniem kłótni i nieczepianiem się o to, że Wasi faceci np. nie okazują Wam wystarczająco dużo czułości i uczucia? Wiem, że takie czepianie się powoduje to, że już zupełnie nie chcą tego robić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Zadomowienie
|
Nie pisze ze teskni,nie wysyla czulych smsów,rzadko mowi ze Cie kocha?
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2012-10-23 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Zadomowienie
|
a ja nadal uczę się skupiać się bardziej na sobie.
![]() anyway, właśnie się pindruję na ślub koleżanki i dostałam niezłą "zje*kę" że idę z kolegą. wykład na temat mojego niemoralnego zachowania dała mi babcia i ojciec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 | |
Raczkowanie
|
Witaj w klubie
![]() U mnie w sumie nic ciekawego, dzisiaj mamy gadac przez kamerke wiec trochę sie ciesze bo dawno go nie widziałam. Poza tym mam dzisiaj mnóstwo sprzatania, wiec lece ![]() Cytat:
Miłęj zabawy ![]()
![]() |
![]() |
#728 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ide na ślub w listopadzie i ide sama - postawilam sie w jego sytuacji i sama bym nie chciala by szedl z inną,wiec nikogo nie biore choc tez chcialam wciaźć kolege ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Zadomowienie
|
no wie ale co ma myśleć? mam siedzieć tam sama jak kołek? bez przesady
![]() ja uciekam, miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Zadomowienie
|
Jeśli nie widzi problemu to nie ma problemu.Proste
![]()
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez mialam sie widziec i doopa ![]() Moj TZ lubi glutowatą jajecznicę, takze ja jego nie lubie ![]() ![]() Spadam zrobic termoforek i do nauki ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-10-13 o 11:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 |
Zadomowienie
|
jeszcze 14 dni
![]() ![]()
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
Zazdroszcze ![]() ![]()
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Hej, hej
![]() Czytam wasze historie, więc napiszę zdań kilka o swojej. Jestem ze swoim tżtem 7 miesiąc, z czego jeden on siedzi w Afganistanie na misji. Nie będzie go jeszcze 5. Miota mną masa uczuć, ale już się z tym jakoś pogodziłam i tylko odliczam dni do jego powrotu. Na początku było cholernie ciężko, teraz, gdy wpadłam w rytm nauki, zajęć codziennych, zapisałam się na wolontariat, jakoś sobie z tym radzę. Czy warto po taki krótkim stażu czekać drugie tyle co się znamy na niego? O tym się przekonam po jego powrocie, mimo wszystko pozostanie satysfakcja, że dałam radę. Co o dziwo statycznie dla wielu kobiet żołnierzy, marynarzy... to nie lada wyczyn. Pozdrawiam cieplutko ![]()
![]() |
#735 |
Zadomowienie
|
Ja z moim za 11 dni
![]() Dzisiaj sprawdzał mi połączenie z netem [informatyk] przez taki program gdzie może wejść mi na komputer z innego komputera,włączył painta i narysował buziaka :P miło mnie zaskoczył,bo nie spodziewałabym sie takich rzeczy po nim ![]()
Akcja "pokaż kolana!" czas: do maja cel: ćwiczyć,ćwiczyć,ćwiczyć ! 15km ![]() Edytowane przez ewa102 Czas edycji: 2012-10-13 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
ToTylkoJa
Odważny to jest prawda, ale mimo, że huczą w mediach, iż udział w misji jest dobrowolny to GÓWNO PRAWDA! Owszem dla chętnych, ale gdy takowym chętnym nie jesteś to nie przedłużają Ci kontraktu. Czyli żołnierz, najczęściej bez żadnego doświadczenia w innym fachu zostaje na lodzie. A nie ma co ukrywać praca w wojsku jest dobrą fuchą, bo i się nie napracuje i dobrze zarobi. Kontakt mamy już , praktycznie codziennie, gdy tylko znajdzie wolną chwilkę to na skypie, a jak nie to dzwoni z afgańskiego numeru (notabene 120 zł za 60 min..) Idealnie nie jest, trochę się boje co to będzie jak wróci, bo wiele spraw zostało niedopowiedzianych, a nie chcę go teraz tym zadręczać, bo wiadomo, ma ludzi pod sobą, jest za nich odpowiedzialny, nie chcę go wybijać z równowagi. Mimo to męczy ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2012-10-13 o 20:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
ToTylkoJa
Przyjeżdża? ![]()
![]() |
#740 |
Zadomowienie
|
Ja mojemu powiedziałam,że jak wróci po tych cholernym roku to na wiecej niż tydzień beze mnie go nie puszcze...
![]()
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
novelove, hej! Jejku, TZ w Afganistanie- musisz miec niezłe stresy. Moj kuzyn ten mial "dobrowolnie" pojechac tam, ale jego zona stanowczo powiedziala nie, bo maja dwojke malych dzieci. Tez sie martwil, ze straci prace, ale na szczescie przedluzyli mu kontrakt, a kasa jest faktycznie niezła. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-10-14 o 13:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#743 |
Zadomowienie
|
łooo super było
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny co sie z wami dzieje?Mało kto pisze,wątek powoli umiera...
Ja mam dzisiaj staszliwą tęsknotę, na szczescie to juz tylko 9 dni ![]() Przez to ze mam slaby net możemy rozmawiać przez skype tylko raz w tygodniu jak jade do domu. Dziewczyny też tak macie,że jak się widzicie na skypie to później jest was smutno i gorzej,bo bardziej tęsknicie? Z jednej strony chce rozmawiać przez Skype a z drugiej nie chce bo to mi tylko uswiadamia ze nie możemy sie dotknąć ani przytulic ![]()
![]() |
#746 |
Rozeznanie
|
Mój chłopak właśnie mówi, że po rozmowie na skypie zaczyna bardziej tęsknić,a ja tak nie mam, o dziwo
![]() Dni zadziwiająco szybko mi mijają,ale mam na chwilę obecną tęsknotę za wszystkim, słabeusz ze mnie ![]() A codziennie zasypiam z myślą, że w końcu kiedyś zaśniemy przytuleni na łyżeczki, tak jak najbardziej lubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
Ech, Dziewczyny, wczoraj tak cudownie mi się z moim rozmawiało. Jeszcze tylko 2,5 tygodnia i czekają nas 4 dni jak ze snu
![]() ![]() ![]() Dzisiaj dość ciężki dzień - wrócę do domu praktycznie dopiero o 21 ![]() Ale przynajmniej czas mi szybciej zleci, położę się i już będzie wtorek ![]() Najgorsze będą dwa miesiące od listopada do grudnia - pogoda, nastrój, długie wieczory, to wszystko pewnie objawi mi zupełnie nowy, rozpaczliwy wymiar tęsknoty ![]() A, i TŻ wczoraj mówił, że ma kryzys, że 6 tygodni to chyba dla niego taki czas, po którym chce już wracać. Z jednej strony dobrze to usłyszeć, bo do tej pory zastanawiałam się, czy aby na pewno tęskni, hihi ![]() ![]() A jak tam u Was? Jakie plany na poniedziałek? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Zadomowienie
|
u nas znowu jakieś bezsensowne sprzeczki. znowu.
a plany? dopijam kawę i się biorę za sprzątanie, potem za niemiecki. ale nie mam jakoś tak ochoty na nic po wczorajszym wieczorze pełnym nieuzasadnionych pretensji z jego strony. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
Ewa
Też tak mam bardzo często ![]() ![]()
![]() |
#750 |
Rozeznanie
|
cantara, no mój tak samo ma kryzys. I faktycznie chociaż teraz widzę, że faktycznie tęskni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.