|
|
#721 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 901
|
Dot.: Czarnow這se:)
|
|
|
|
|
#722 |
|
Raczkowanie
|
Teje my郵 瞠 br您 by si sprawdzi w twoim wypadku...ale zale篡 to od gustu
zawsze mo積a spr鏏owa
|
|
#723 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
niesamowita musisz by
|
|
|
|
#724 |
|
Rozeznanie
|
diabolique_
ech, no tak to z rodzicami ju jest.... CO prawda ja d逝go si z nimi m璚zy nie musia豉m, ale.. czasami lepiej ich pos逝cha chocia wiem, 瞠 to bardzo trudne
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 384
|
Cytat:
Blagam wklej jakas fotke |
|
|
|
|
|
#726 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 901
|
Jasne, jak tylko naucz si wgrywa je na komputer. Bo niestety, jego obs逝ga nie jest moj najmocniejsz stron...
|
|
|
|
|
#727 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 9
|
Sama mam czarne w這sy, krecone. Jestem zadowolona. Nie wiem jak wy.Ale ja mam jasna cere. Nie mam pryszczy i takie dam. Czarnulki s idealne
Pozdrowienia dla Czarnuszek;*
|
|
|
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 931
|
Cytat:
A co koloryzacji, to farbowa豉m tydzie temu na czarno tym nowym castingiem i ca趾iem nie幢e wysz這, chocia jak si dobrze przyjrze to w這sy s troch br您owawe, zw豉szcza pod 鈍iat這 ale wog鏊e zauwa篡豉m, 瞠 odk康 mia豉m henn, to szampony nie 豉pi ju tak dobrze jak wcze郾iej
|
|
|
|
#730 |
|
Przyczajenie
Wiadomo軼i: 14
|
A ja zawsze chcia豉m rozja郾i w這sy I mie czerwone Ale teraz mam zdecydowanie za d逝gie w這sy na rozja郾ia mo瞠 jakie 80 cm temu a teraz to ju za p騧no
A si dziwie ,瞠 tyle dziewczyn farbuje w這sy na czarno To to niepraktyczny kolor i jak mi jeden fryzjer powiedzia dobrze bez "retuszu" wygl康aj w nim tylko osoby kt鏎e maj naturalny czarny kolor Cho swoj drog sama nie wiem czy mi w nim dobrze jak si ponad 20 lat 篡je z takimi w這sami to chyba kwestia przyzwyczajenia
|
|
|
|
|
#731 |
|
Rozeznanie
|
Ja powiem tak: z natury nie chcia豉bym by czarna, bo znaj帷 篡cie, na pewno zachcia這by mi si mie jakie blondy, czy co w tym stylu i mia豉bym nie lada problem, jednak jak najbardziej kocham czarny kolor
|
|
|
#732 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem Nie nadaje si na czarne w這sy Mam za jasn cere Co roku smaruje si jakimi samoopalaczami a teraz przechodze faze za豉mania tzn doko鎍ze balsam i samoopalacz i sobie daruje
Zim problem bo nie moge dobra podk豉du a nie chce wygl康a jak z rodziny Adams闚 I wydaje mi si 瞠 mam za jasny kolor oczu Wiem marudna jestem ale zawsze chcia豉m mie rude w這sy
|
|
|
|
|
#733 |
|
Rozeznanie
|
Valtameri no to do dzie豉
szukaj rudej farby :P
|
|
|
#734 |
|
Przyczajenie
|
ale ja ju pr鏏owa豉m i si nie da
Wychodz czarne z refleksami A jak ju pisa豉m nie rozja郾ie bo mam za d逝gie w這sy I musia豉bym jeszcze brwi rozja郾ia
|
|
|
|
|
#735 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 16 173
|
ja rownie do陰cze pare fotek od siebie
![]() Madzia007 to Ty jestes na zdjeciu?豉dny kolor |
|
|
|
|
#736 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 159
|
Bellucci ma piekne wlosy
|
|
|
|
|
#737 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 931
|
Cytat:
![]() Bellucci jest ca豉 pi瘯na
|
|
|
|
#738 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 159
|
to prawda.Monica Bellucci jest cala piekna
dolacze jeszcze kilka zdjec tej slicznotki
|
|
|
|
|
#739 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 37
|
Witam dziewczyny! Pisze pierwszy raz ale od dluzszego czasu czytam wasze posty i ciagle zastanawiam sie, w ktorych wlosach Dita Von Teese wyglada lepiej. Jak my郵icie???
|
|
|
Okazje i pomys造 na prezent
|
|
#740 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 6 544
|
Cytat:
ja znowu przefarbowalam na czarne z prawie bialych i nie zaluje w ogole , zamierzam byc wierna jakis czas czarnym wlosom , mimo ze mam dosc jasna karnacje i zielone slipia , henna tylko brwi ciagne coby wyrownac ![]() strasznie mi sie podobaja czarne wlosy i jasna karnacja
|
|
|
#741 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo軼i: 1 361
|
Cytat:
kilka stron wcze郾iej by這 zdj璚ie Dity w blond w這sach, sama nie wiem, w kt鏎ych jej lepiej, ale czer, fryzura i styl retro doda造 jej drapie積o軼i, wygl康a jak wamp rodem ze starych film闚...
|
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
A to sa moje czarne wloski
Jestem bardzo zadowolona z tego koloru, poniewaz farbowalam ponad 2 tygodnie temu, a blyszcza sie maksymalnie |
|
|
|
|
#743 |
|
Przyczajenie
|
Moim zdaniem Dita wygl康a lepiej w blond Nie jestem zwolenniczk farbowanych na czarno blondynek Jak to moja babcia mwi Takie wrony wychodz
![]() A Bellucci to m鎩 idea ale 陰czy mnie z ni tylko wzrost cho ona jest chyba troche wy窺za i obie mamy czarne w這sy poza tym jest blada jak m彗a ziemniaczana i mam niebieskie-nie wiem granatowe jak kto woli oczy Chyba powinnam by blondynk ale nie wysz這
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#744 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pi瘯ne, a jak farb malowa豉?
|
|
|
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
Wiesz, az wstyd sie przyznac, ale nie pamietam... Schwarzkopf, ale czy Live, czy XXL, nie mam pojecia... Jak bede w kosmetycznym, to zobacze (bo opakowanie w miare pamietam) i napisze
|
|
|
|
|
#746 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 167
|
Kosmiczna no ja to naturalnie jestem szatynk. Teraz mam taki br您 z lekk nutk czerwono軼i,ale jeszcze raz b璠e musia豉 zafarbowa,zeby uzyska jednolity kolor (i ciemniejszy taki jak na ko鎍ach w這s闚. Hmmm...ale w sumie , to jestem zadowolona z tej zmiany.
Kiedys uwa瘸no,瞠 za blada jestem do czarnych,ale si wszyscy przyzwyczaili i jako im si podobalo i teraz prze篡li szok! M鎩 SAMIEC marudzi, ale te mu si podoba. Tylko,瞠 faceci tak maja ju i ci篹ko im si przyzna Poza tym pozna mnie to by豉m "JEGO CZARNUL" ![]() Zgodze si,瞠 ciemny kolor je郵i pasuje kobiecie to podkre郵a "J". Mi si poprostu znudzi這.
|
|
#747 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
bo z tego co pamietam, z kazdym kolejnym przyczernianiem wlosy wygladaly mniej zdrowo
|
|||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co slyszalam, to najbardziej niszcza wlosy blondy i czernie. Rok tamu mialam blond pasemka, co miesiac robilam, przez 3 miechy, potem trohe brazu i 2 raz na 'czarna czern' Choc mialam juz ja wczesniej na glowie. Wlosy mi sie specjalnie nie niszcza, (a robilam wiele glupszych eksperymentow) choc wypadaja (ale z cebulkami, czyli nie przez farbowanie), ale mam Rigenol i chce zakupic slynny Wax.
|
|
|
|
|
#749 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 232
|
O to moje typy brunetek
|
|
|
|
|
#750 |
|
Rozeznanie
|
Mortishia w takim razie gratuluj zmiany
![]() aska-kmpk naprawd szalenie mi si podoba ta Twoja czer nie jest taka 'p造tka', jak wi瘯szo嗆...
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚 i fryzury
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

Pozdrowienia dla Czarnuszek;*