![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kwiatuszekkk21 straszna baba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do soczków i innych słodkich napojów popieram, nie ma co małego dziecka cukrem bez sensu poić ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- aaa brawa za skończone tygodnie maria i nestelle ![]()
![]() |
![]() |
#723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja dziś zaczęłam 24 tydzień ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
Kniaginia
|
Strippi, zdrówka
![]() Nestelle, a jak Twe zdrowie? Ja nie wiem, jak dajesz radę z tym sajgonem w chorobie, i jeszcze to akwarium... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Zakorzenienie
|
![]() Nestelle -masakra z tym akwarium, współczuję bardzooo a i ![]() a u nas zaczęło lać :/
![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
Jestem w szpitalu. Przyjeli mnie na oddział. Nie wiem jak bedzie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a akwarium... hmmm pomogłam na tyle ile mogłam ,zreszta zawsze można liczyć na moich rodziców (pojawili się w sekundę)i znajomych.... na początku baliśmy się też o porażenie prądem bo woda +wokół pełno sprzetu .. ale sytuacja opanowana tylko trzeba coś wymyślić ... nowe akwarium.... ale to już tż zajęcie ,choć fajnie nie jest bo byliśmy poumawiani i na dziś i na jutro a tak... trudno ,przyjechałam i pilnujęmy ryb...bo jedna cholera ma już 40 cm i wali w pokrywy a teraz mamy prowizorkę dla nich -takie tam na przetrwanie..... ---------- Dopisano o 18:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:03 ---------- jejku... współczuje i trzymam kciuki aby było dobrze ! ale to lepiej ,że w szpitalu jesteś -na pewno zrobią wszystko aby Ci pomóc ![]()
![]() |
![]() |
#729 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czyli dobrze, że pojechałaś. trzymamy kciuki, żeby było dobrze. odzywaj się w miarę możliwości. ____________ zdrzemnęłam się, jakoś tak łóżko mnie wciągnęło ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Wtajemniczenie
|
To dobrze że jednak pojechałaś, dawaj znać co się dzieje. Na pewno dobrze się Tobą zaopiekują ! ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- szałwia, tymianek, woda utleniona, sól, z tabletek tantum verde i Isla. Zdrówka.
![]() |
#731 |
Raczkowanie
|
Ja z tż byłam dziś oglądać wózeczek dla bobaska i chyba zdecyduję się na ten model kolor nr 11 http://www.borowkasklep.pl/ARTE_3X3-93.html
ale szwagierka mi odradza i twierdzi że lepiej ,żebym kupiła wózek firmy Tako http://www.krolestwodziecka.com/tako...ny-p-1411.html co wy o tym myślicie może macie znajomych lub same posiadacie takie wózki i macie jakąś opinie Proszę o radę bo kompletnie się nie znam na wózkach
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Będzie dobrze, a tak poza tym to musieli Cię przyjąć, bo dziś nie ma nikogo do badań, dopiero w poniedziałek zrobią Ci szczegółowe badania, tak jak ze mną było.
Cytat:
świetny wózek i polecam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Zadomowienie
|
![]() |
#734 |
Raczkowanie
|
Trzymaj się kochana i daj znać co się dzieje buziaki ![]()
![]() |
#735 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ooo swietnie!!!! ![]() Cytat:
ciesze sie ze plamienie ustalo! mysle, ze to stresik... ![]() Cytat:
![]() ![]() mam to samo... jeszcze chlo pojechal do domu i mam takie pustki po trzech dniach ruchu jak na Marszalkowskiej... Bedzie dobrze. jestes pod dobra opieka. mysl pozytywnie! ja sle miliard pozytywnych mysli!!!!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Zadomowienie
|
Jesteś pod dobrą opieką! trzymaj się i powodzenia wszystko będzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
Kniaginia
|
Napisz, jak już będziesz wiedziała coś więcej. My tu wszystkie myślimy o Tobie i wysyłamy pozytywne myśli
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Co się dzieje? Co mówią?
![]() |
#739 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziękuję. dzisiaj domowe sposoby, a jak nie dadzą rady to w poniedziałek do lekarza. póki co wypiłam herbatę z sokiem malinowym, teraz mleko z miodem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Wtajemniczenie
|
Z domowych to dużo polskiego czosnku, na kanapkach, w mleku z miodem etc - ten polski działa przeciwbakteryjnie, uwaga, ten chiński nie działa wcale w ten sposób ! i syrop z cebuli, cebule pokroić, dwie czubate łyżki cukru - warstwami i po godzinie jak puści sok można pić, trzymać w ciemnościach.
![]() |
#741 |
Zakorzenienie
|
nestelle ojjjjooojjooj nie zazdroszcze a tym akwarium
aliiw to rozumiem ze moge wpasc na te pierogi !!! ![]() stripii prosze mi sie tu kurowac i nie chorowac za bardzo ![]() i ta dziewczyna co wzieli ja do szpitala zapomnialam nicku ![]() ![]() ![]() ja spedzilam troche czasu z siostra, znaczy sie 2 filmy 2 pizze i pudelko lodow bakaliowych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Zadomowienie
|
Jakiś czas temu mówili w telewizji, że czosnek działa antybakteryjnie, ale w dużej ilości bardzo podrażnia żołądek i, że trzeba z nim uważać, a nie pakować w mega ilościach
![]() Tak samo sok malinowy powinien być wlewany do chłodnej, a nie ciepłej herbaty, bo wtedy niszczy się witaminę C, którą on posiada. Moja teściowa radzi płukać gardło spirytusem (albo jak mówi- pędzlować nim gardło). Polecała mi to gdy straciłam glos. Co jest najstraszniejsze? Jestem uczulona na spirytus, od razu dostaję reakcji alergicznej- wysypki i pieczenia. Nie wiem co by się stało jakby uzylaby mi go na gardle ![]()
![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam dzis ze znajomymi na obiedzie "na miescie". najpierw pomidorowka i pierogi z miesem a potem polozylam na to lody... zdycham do tej pory (od 14ej)...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Zadomowienie
|
ojjj, wracajcie szybko zdrowi
![]()
![]() |
#746 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() jaaaaaaaaa musisz tak kusić smakołykami, ja od 2 dni prawie nic nie jem ehh :/ brzuch boli cały czas, do tego plecy wrrr. No i Julia gorączka 38,1 dałam jej czopek i położyłam spać. ehh
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
oj no to co tak smialo Julcie zaatakowac , olerstwo niedobre
![]() ![]() ![]() wcale nie kusze w sumie tymi pierogami bym jeszcze sie dopchala ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Zadomowienie
|
Moja mama zadzwoniła ostatnio do mnie ze świeżym newsem z naszej miejscowości. Mamy u siebie rodzinę wielodzietną. Wielodzietną, czyli dójka rodziców i 6 dzieci. Rodzina do zamoznych nie należy, żyją głównie z zasiłków, a ich rodzinne pielgrzymki po wsi, to wielkie widowisko. Na ogół każdy rodzic pcha wózek z najmłodszymi w środku, a reszta idzie obok nich trzymając się wózka i będąc nieźle okrzyczanym za puszczenie go. No to moja mama dzwoni i mówi, że ma tam sie pojawić kolejny potomek.
Jak to usłyszałam zaczęłam się śmiac, bo moim zdaniem była to kwestia czasu. Jednak co mnie najbardziej śmieszy? Kobieta ma 30lat. 6 lat temu moja mama i ja gdzieś ją podwozilismy z dwójką dzieci i mówiła "Nooo,Twoja córa to ma 19 lat. Lada dzień Ci przyjdzie i powie, że "MUSI" wychodzić za mąż! Zobaczysz!". Lat mam 25, wyszła za mąż nie z "musu" (chociaż maluszek powstał ciut szybciej ![]()
![]() |
![]() |
#749 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Byle ze spokojem, bardzo czesto przyjmuja na oddzial. Na pewno bedzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
znam ososbiscie rodzine gdzie w 2000 roku jak bylam 1wszy raz w tej miejscowosci bylo ich 14 ( z czego sie dowiedzialam ze 2 razy laska poronila a 1 dziecko zmarlo zaraz po porodzie !! ) w 2002 jak bylam raz jeszcze bylo ich juz 15 z czego 'mamusia' byla w dosc widocznej kolejej ciazy !!! zyli z zasiolkow i tego co tata 'na czarno' zarobi, ale tata nie qmaty w 2005 poszedl do wsi bok i z kuzynka swojej zony splodzil kolejna 3 dzieci ( sama miala juz 7 z mezem, ktory siedzi w wiezieniu ) !!! to sie nazywa PATOLOGIA !!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:50.