![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wakacyjne Czterolatki :)
wiecie
tak siedzę i czytam wiadomości i nadal zachodzę w głowę nad sprawą bliźniaczek tego olimpijczyka jak można tak spaprać zdrowie dziecka, ja przy każdym porodzie się trzęsłam ze strachu, żeby lekarz nie zwlekał z ewentualną cesarką , jakby już musiała byc, żeby nie doszło do niedotlenienia, bo potem co, skąd na rehalibilitację wziąć kasę itp dla lekarza to tylko poród, ale dla mnie to mega odpowiedzialność wszak w L-nie dziewczyna sie wykrwawiła ostatnio, po porodzie, szczęscie, dziecko przeżyło brr skóra cierpnie ps. Kristi ja przy kaszlowych sprawach , przed snem podaję syrop przeciwkaszlowy i noc łagodniej przebiega, bo wiecie kaszel mokry ok, ale po którymś tam razie Mikiego kaszlu, to włącza sie ten szczekający, bo wysiłek wzrasta Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2012-11-27 o 22:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Krystian cały czas ma taki duszący kaszel ( i w dzień i w nocy )Po inhalacji na chwilkę mu się wyciszy,a potem znów męczy.
U Karola po 2 dniach z inhalacjami zrobił mu się kaszel mokry. Obejrzałam 15 odcinek wampirów więc mogę iść spać. Choć mam jeszcze ochotę na jeden odcinek Dobrej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
nie jestem w temacie
![]() ale dzień dobry ![]() dalej nudzimy się z Iguśką. Ja noc miałam ciężką bo wszystko mi się w gardle osadza, do tego katar zatokowy i co chwila któraś dziurka zatkana na amen. no ale w ciągu dnia lepiej, pewnie ból gardła wróci wieczorem ![]() ale jutro idę do pracy, zmieniamy się z małżem, on wziął czwartek i piątek wolny ![]() ![]() na 13stą umówiłam Igę do fryzjera ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
Hej! Jakie bliźniaczki? Nie jestem w temacie...? Proszę o jakiegoś linka
![]()
#727 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy uwierzy bo ładuję co 4-5 dni
![]() mam prezent mikołajowy. oby doszedł na czas: http://allegro.pl/my-little-pony-sam...824334782.html Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2012-11-28 o 10:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.polskieradio.pl/5/3/Artyk...ismy-procedury |
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 | |
Zakorzenienie
|
Witam
Wiecie co, ja mam uczucie że nadchodzi wiosna ![]() Chciałabym by było coraz cieplej ![]() A myśl, że od piątku ma się ochłodzić i ma być coraz zimniej i śnieżniej mnie przeraża ![]() Byłam dziś wcześniej po Karolka w przedszkolu ( bo jak chłopaki kończą lekcje o 11.30 to nie opłaca mi się jeździć tam i z powrotem. Poprosiłam wcześniej kucharkę by mu już zupę nalała i poszłam po niego. A on znów z krzywą miną wychodzi, bo przyszłam za wcześnie, przecież on nawet obiadu nie jadł. I tak czekając na niego, aż zje ten obiad, dumałam. Czy może nie lepiej po niego jechać później ( drugi raz ) i nie wybijać go z całej tej ceremonii przedobiedniej i poobiedniej Cytat:
Coś okropnego ![]() Właśnie najgorsze jest to przedmiotowe traktowanie przez lekarzy. Takiemu lekarzowi, jednemu czy drugiemu, należy się jakaś porządna nauczka, by dotarło do niego co nieco. A jak nie pomoże to odbierać prawa do wykonywania zawodu. Bo inaczej nigdy nie będzie dobrze. Ja nadal nie wiem co kupić na prezent. Chyba zarządzę odgórnie pisanie listów do dzieciątka, by coś się dowiedzieć. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
hejka
miałam dziś wychodne czyli tour po ciuchlandach i galerii sieciówek zacieszam bo kupiłam Mikiemu kurtkę alaskę w Cubusie za 50 zł ![]() ![]() w związku , że czarna to musiałam czymś ją ożywić i wybuliłam na czapę z rękawiczkami h&m z pomarańczowym pomponem w norweskie wzory ![]() idę pakować przesyłkę, kupiłam pajacyki dla Olki, z angielskiego tesco, 12-18 m-cy , wyszły raczej na 2 lata, babka źle pomierzyła, więc musiałam sprzedać, wystawiam neutralny komentarz, bo babka ani zipnęła na moje uwagi o wymiarach ![]() ![]() jestem w plecy za przesyłkę ![]() ![]() a tak mi sie nie chciało do naszego teskacza jechać, chciałam zaoszczędzić na paliwie i czasie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bylam w teskaczu z mama przez przypadek i tak weszlam na szybko na dzieciecy dzial. a tam promocja 5szt ladnych majteczek za 15zl (z 22zl) wzielam 2 paczki i do tego 3pary skarpetek za 7zl byly. takze fuksnelo mi sie ![]() musze sie pochwalic, ze T wstaje juz dwa tygodnie z sucha pieluszka i rano jak wstanie to wola siku ![]() ![]() ![]() ps. wlasnie oglada bajke o kubusiu puchatku. i on tam w tej bajce spada z drzewa i wpada do blota. jejuu jak ona przezywa, ze on upadl i jest brudny, no prawie placze, ze go to boli. dla mnie to nowosc, bo B w ogole nie pokazywal emocji w takich syt. ps2. oj poszlabym tez na taki tur jak Ty dzisiaj. dobija mnie siedzenie w domu Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2012-11-28 o 13:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
wrocilam
![]() Kino i czekoladka w Mount Blanc z Takuśną zaliczona! Film mi się podobał, ale w pewnym momencie niezle mi kopara opadła ![]() Nie pamietam, zeby to bylo w ksiazce ![]() ![]() Skonczylysmy kawkowac jak wypadlo nam odbieranie dzieciaków z przedszkola, po drodze zrobilam sobie zakupy i akurat bylam na czas w przedszkolu. Nogi sobie odparzylam w tych kozakach, bo jest tak goraco na dworze. Zgrzalam sie jak wieprz jakis, a mam welniany plaszcz. Zaczne chyba chodzic w jesiennym, choc zapowiadaja jakies mega ochlodzenie i mrozy do -18 noca ![]() Jutro jade do siostry, Piotrek strzeli sobie dzien wagarowicza, akurat angielski mial dzisiaj, wiec nic mu nie przepadnie ![]()
#733 |
Zakorzenienie
|
hej!
Anisia od razu wiem w jakim momencie opadła CI kopara ![]() ![]() My dopiero niedawno do domu weszliśmy, dzisiaj idę spać wcześniej, bo wiecznie chodzę niedospana ![]()
#734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w ogole pare tekstów mnie rozwalilo: "peleryniarze nadciagaja" ![]() jak jacob dostaje wpertol od belli bo smie sie do ich nowonarodzonej corki "zalecac" ![]() i jak jacob pokazuje charliemu przemiane w wilka, poczatkowo wygladalo to jak niemoralna propozycja ![]()
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Mój tz stwierdził, że z całego filmu najfajniejsza była bitwa.
Mi się podobało jako całość ![]()
![]() |
#736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
hej, no widze ze Anis wszystkim nieogladającym pięknie film stresciła
![]() co do obtartych nóg to trzeba było babo powiedziec ze masz niewygodne kozaki to bysmy wczesniej skonczyły i bym Ci zadek podwiozła ![]() dla mnie ta ostatnia częśc super, chyba jedna z najlepszych jesli nie najlepsza ![]() ![]() Jowisz ![]() ![]() miłego wieczoru bo spadam juz z netu, pa
Edytowane przez taka sobie Czas edycji: 2012-11-28 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
wlasnie, mialam pytac apropos tego prezentu magdy.
wszystkie dziewczynki sie bawia takimi lalkami, konikami itp..? jejjuuu ja nie wiem jak to u nas bedzie, ale te wszystkie lale, zestawy itd. maja tyle malych elementow, ze to na bank sie pogubi. niestety nie mam takiego porzadku u dzieciakow w pokoju jak Iga, stanowczo za duzo maja rzeczy i wszystkiego wiecznie tam szukam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() peleryniarze wymiataja ![]() Takusna, ale mnie buty nie obcieraja, po prostu bylo mi w nich za cieplo ![]() nogi mi sie zagotowaly ![]() ![]()
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
Wieesz ze ze mna jak z dzieckiem
![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Aaaaaa Veronka ![]() ![]() ![]() ![]()
#741 |
Zakorzenienie
|
bry,
siedzę sobie już w pracy, trochę łeb mnie boli, bo spałam słabo przez gardło ![]() rozmawiałam w drodze do pracy z koleżanką i wyobraźcie sobie,że ona widziała Ewę - tę która czasem zajmowała się Igą - parę dni temu w piątek w szkole na występie harcerskim ich dzieciaków. I też ciąży nie zauważyła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Bry.
dzis w ddtvn mowili o tej firmie. http://flawless.pl/ kurcze, takie proste te ckiuchy i jakie ceny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() masz racje, troche talentu, skrawek materialu i jaki narzut mozna zrobic. Ciekawe tylko czy obrot maja wystarczajacy - ja watpie. leze przeziebiona a w niedziele mam leciec do Pl z dzieckiem - jak tak sie bede czula jak teraz to ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Hej
napisałam posta ale widzę ze go wcieło. Co do tych bliźniaczek to jakaś masakra chyba żaden lekarz nie poniósł większej kary za swoje niedbalstwo i dlatego czują się bez karni i takie rzeczy robią. Antek obudził się z temperaturą i siedzi w domu ![]() Też oglądałam ddtvn i jak widzę te eko mamy to mnie po prostu trafia. Wszystko rozumiem że za dużo telewizji jest szkodliwe ale bez przesady. |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dużo zdrówka ![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
nie, nie bedzie, bo to taka bawelna dresowa
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
ale tak i tak 90 zł to przegięcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Hejka
Veronka miałam wcześniej pytać jaki rozmiar teskaczowych majtasów nosi Tosinkowa? ja skoro mam w planach odpieluchowywanie w lecie, to wzięłam Olutkowej 2-3 latka a zacznę od tego , że byłam na obniżkach w teskaczu i dobrze że sie z zakupem pajaców wstrzymywałam, bo teraz szereg ubrań, bielizny, butów, taniej o 30 % więc znowu uszczupliłam konto ![]() choć on nie rozumie zakupów na wyprzedażach , żeby mi dziecko do tego dorastało ale ja wiem, że przy moim budżecie, to fakt zamrożone środki, ale za pół ceny ubrań to wolę, niech mi te pól roku , czy rok poleżakuje, fasonu/mody nie traci bo to jeszcze małe dzieci zresztą takie majtasy, skarpetki t-shirty, zawsze modne ![]() ps. za 90 zł to mogę kupić kurtkę, buty a nie fatałaszek gadżeciarski ![]() ps.2 zacieszam bo kurtka musztardówka Mikiego się sprzeda , 110 nextowy tak na styk na M, nie lubię takich kusych na zimę Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2012-11-29 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.