![]() |
#721 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kto odchudza się razem ze mną do wakacji 2013?
Dziewczyyny
![]() ![]() mój cel to -10kg do maja- komunia mojej chrześnicy - chciałabym kupić wreszcie ładną sukienkę dobrze się w niej czuc i dobrze wyglądać ![]() stosujecie jakieś konkretne diety, czy po porstu ograniczacie "zle" produkty ? gdyby nie było tego śniegu mogłabym biegać po lesie, niech ta zima się już skończy... narazie zakupiłam skakankę ( jeszcze nie doszła) robię brzuszki no i czasami dłuższe spacery z psiakiem..
![]() |
#722 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja z moim nie mam tego typu problemu. Zazwyczaj słyszę, że już się nie może doczekać, aż ten fitness da jakieś efekty. Co szczerze mówiąc, wcale nie jest też miłe... Co do samej diety, nie mówię mu o niej. Kiedyś powiedziałam i gdy miałam ochotę na cukierka słyszałam 'niby się odchudzasz', 'nie powinnaś tego jeść'... A ja nie lubię zakazów... Z resztą co on wie o diecie! Raz na jakiś czas jeden cukierek nie zaszkodzi! ![]() A co do grzeszków... Lejcie mnie! Za wczoraj! Oprócz 'normalnego' jedzenia pochłonęłam 4 kawałki ciasta i michałka. Masakra jakaś. ![]() Dzisiaj mnie brzuch boli. To pewnie kara za wczorajsze obżarstwo. ![]() Śmigam na fitness. Trzymajcie się!
![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
kwestia po prostu w polubieniu takiego trybu odzywiania
![]() ![]() ![]() Dominiczka ja sama po prostu staram sie jesc zdrowe produkty (czasami pozwalajac sobie na grzeszek ![]() ![]() ![]()
![]() |
#724 |
Rozeznanie
|
Większość z was tak zachwala te ćwiczenia z Ewą, a mi one wydają się być zwyczajnie nudne, żeby tak robić je codziennie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nextPage Czas edycji: 2013-01-29 o 17:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
Od wczoraj się odchudzam i przyłączam się do Was !!
![]() ![]() Wzrost : 168 cm. Waga : 66kg. Niestety moja nadwaga jest skoncentrowana na brzuchu i udach, dlatego oprócz diety ćwiczę na twisterze i robię brzuszki. Cel ? 54-56 kg do końca lipca 2013. Moja najlepsza przyjaciółka wychodzi za mąż na początku sierpnia i jestem świadkiem i chciałabym wejść w piękną sukienkę i nie martwić się oponką, masywnymi udami i dysproporcjami mojego ciała. Chciałabym mieć wreszcie płaski brzuch i pozbyć się cellulitu ![]() Moja dieta : 1. Nie będę jadła słodyczy. 2. Będę jadła dużo warzyw, owoców oraz produktów białkowych. 3. Ograniczę chleb, ziemniaki i makarony do minimum. 4. Będę piła więcej wody. 5. Będę jadła otręby. 6. Nie będę jadła 4 godziny przed snem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Przyczajenie
|
ja zdaję sobie sprawę, że popełniam błędy żywieniowe, ale ja nie mam czasu jeść. Dzisiaj zjadłam jogurt naturalny z dżemorem wiśniowym, bo samego nie przełknę, no i tylko tyle, bo na prawdę nie mam kiedy.
Przez weekendtyle grzechów ![]() Piątek- kawałek sernika Sobota- 6 czekoladek z bombonierki (dzień dziadka i babci- i jak tu się nie poczęstować? Niedziela- znowu sernik teraz już mam dużą motywację ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
Mitasa nie schudniesz z okreslonej czesci ciala, mozesz wyrobic sobie tam ladne miesnie, ale z tluszczu chudnie sie wszedzie. Widze fajne plany dietkowe, powodzenia
![]() Ja wlasnie po drugim treningu z Ewka ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- CZARNA ZJADLAS TYLKO JOGURT Z DZEMEM ?! Dziewczyno zacznij jesc tak nie mozna ! Jak rozwalisz sobie metabolizm nie schudniesz ani teraz ani pozniej ! NIE MOWIAC O ZDROWIU !
![]() |
#728 |
Przyczajenie
|
wiem, wiem. Nie mam pojęcia jak rozplanować sobie czas żeby mieć kiedy jeść. kiedy już mam czas, to zazwyczaj jest późno i nie chcę tak na noc. Staram się jeść z białkiem rzeczy, nigdy nie umiałam za bardzo się odchudzać. Ale zależy mi, cholernie mi zależy;c chcę się wreszcie poczuć atrakcyjna;c
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
Loczku : czy ćwiczysz wg tego filmu ?
http://www.youtube.com/watch?v=KbUN30GlHaY Czy to jest na pewno ten sławny skalpel ? ![]() Bo jeśli tak to jutro rano spróbuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Raczkowanie
|
Mitasa taaak to wlasnie skalpel
![]() ![]() Czarna spisuj sobie dzien wczesniej co bedziesz jesc, szykuj w wolnej (nawet tej wieczornej) chwili te posilki, ktore mozesz na nastepny dzien - moze tak bedzie Ci latwiej utrzymac diete (nie glodowke !!!) ? Odsylam do dzialu Dietetyka, jest tam temat o przykladowych jadlospisach, na pewno znajdziesz troche inspiracji ![]() ![]() A i tak zauwazylam, ze moje pisanie moze byc odebrane jako "madrzenie sie". Nie mam tego na celu w jakimkolwiek przypadku, pisze co wiem, bo chce pomoc, mam nadzieje, ze nie patrzycie na to tak ![]()
![]() |
#731 |
Przyczajenie
|
nie no, myślę, że nikt tak nie odczuwa, bardzo Ci dziękuję, bo zależy mi na tym, a by schudnąć w miarę jak to jest możliwe. W sumie wydawało mi się, że skoro nie jestem głodna, no to nie muszę jeść. Rano dzisiaj nie zjadłam śniadania;/ wszystko przez pośpiech;/ wróciłam koło 14, zjadłam jogurt i uczę się do tej pory. Kupiłam na jtr kaszę gryczaną, bo uwieeelbiam, jeszcze ogórek konserwowy, który podobno ma malutko kalorii, ale nie wiem, czy kasza jakoś negatywnie wpływa na odchudzanie, czy jest to coś jak makaron?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Rozeznanie
|
a co myślicie o kiślu na kolacje/sniadanie ? szukałam info w necie, ale kazdy ma inne zdanie na ten temat. myslicie ze mozna je jesc czy raczej ogranicszac?
i jeszcze pytanie do tych skaczących na skakance? skaczecie do utraty sił, czy z jakimis przerwami ??
Follow your dreams, they know the way ♥ Edytowane przez dominiczkab Czas edycji: 2013-01-29 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Raczkowanie
|
kasza gryczana jest zdrowa
![]() ![]() kisiel mmm nie jest zla przekaska, II sniadanie/podwieczorek, ale nie poczatek dnia czy kolacja. Tak mysle przynajmniej. No i wrzucic tam jakiegos owocka ![]()
![]() |
#734 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
tak krakałyście, że też się z TŻtem pokłóciłam ![]() Syrenka w dłoń i lecę pod prysznic! Dobranoc ;* Edytowane przez Jerzyczka Czas edycji: 2013-01-29 o 20:43 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 |
Raczkowanie
|
Dominiczkob - mój chłopak kocha kisiel i jakieś pół roku temu zastępował drugie śniadanie, podwieczorek i kolację kisielem, a śniadanie i obiad jadł normalne (czasem na śniadanie też jadł kisiel, ale wybiłam mu to z głowy
![]() ![]() Loczku - dzięki za potwierdzenie ![]() ![]() Edytowane przez mitasa Czas edycji: 2013-01-29 o 21:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Raczkowanie
|
FACECI !!! Mam nadzieje, ze się szybko pogodzicie
![]() Mi sposob prowadzenia treningu Ewy nie przeszkadza, staram się chyba nie doszukiwac takich wad, bo jak juz zaczelam się uzerac (choć w sumie calkiem przyjemnie mi po tych cwiczeniach i w ich trakcie) i wiem ze da mi efekty to nie chce się zniechecac. Niektore kobietki na wizazu jada po niej niezle, po co ? Pomaga tylu ludziom, nie jest zła trenerka, nie naraza na kontuzje, podchodzi do calej sprawy zdrowo i optymistycznie. Nie ma sensu zniechecac do niej ludzi, ktorzy moze bez tych uwag nie zwrociliby nawet na takie ☠☠☠☠☠☠☠ko uwagi, a tak przestana cwiczyc, bo Ewa coś tam. Nie pije do zadnej z Was, chodzi mi glownie o tematy na Fitnessie. Ja Ewke bede polecac ![]() Mitasa nie ma problemu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- podwieczorek: - jogurt Activia brzoskwiniowa z granola (190kcal) kolacja: - tunczyk z puszki z groszkiem i jajkiem na cieplo (250kcal) bilans dnia drugiego = 1550 kcal
![]() |
#737 |
Raczkowanie
|
Ja, pomimo nie mam zapału do ćwiczeń z Ewą, będę ją polecać. Daje niezły wycisk i dość miło prowadzi te wszystkie ćwiczenia. Ja po prostu jak się za coś zabieram- mój zapał szybko wygasa, niestety
![]() Na kolację miałam kanapkę z sałatą, serem, ogórkiem, papryką i rzodkiewką, do tego zielona herbatka a potem kilka kromek z chrupkiego pieczywka ![]()
![]() |
#738 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja ewę uwielbiam! może jesttrochę za 'spokojna', ale tak jak Ty, nawet nie próbuję się doszukiwać jakichś wad ![]() Możesz mi powiedzieć w jaki sposób przygotować tego tuńczyka z grroszkiem i jajkie? ![]() _______________________ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
tunczyka w sosie wlasnym wyrzucam na patelnie, rach ciach, dodaje groszek, wbijam jajco, beltam aż jajco się mocno zetnie, a tunczyk troche podpiecze, tadaaa. Doprawiam jeszcze wczesniej sola i pieprzem, można dodac czosnku jesli a się okolicznosci sprzyjajace zionieciem z buzi jego zapachem i troche oliwy. Bardzo sycace, mega szybkie, mega dobre
![]()
![]() |
#740 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#741 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuuuję! :P uwielbiam tuńczyka! a spagetti z tuńczykiem, to mogłabym jeść codziennie xd zgłodniałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#743 |
Raczkowanie
|
a wogóle to zapraszam na szafę! można złapać fajne okazje ;p
http://szafa.pl/rejestracja,21.html?...cy=kajkasrajka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 | |
Raczkowanie
|
Dziewczynki nie zmuszam tylko proponuję
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a wszystko :P buty, ubrania biżuteria, kosmetyki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Raczkowanie
|
wlasnie się zarejestrowałam i przeglądam
![]()
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
do UK też dostarczaja ?
![]()
![]() |
#748 | |
Wtajemniczenie
|
u mnie odwrotnie - to ja się nie odzywam i strzeliłam focha.
Cytat:
![]() Dzień dobry dziewczynki! Zaraz zrobię sobie kanapkę z ciemnego pieczywa z sałatą, serem, chudą szynką i pomidorem. ![]() ![]() Czeka mnie mnóstwo nauki na następne dwa dni.. Ehh.. Sesja.. ![]() Muszę się pochwalić, że wczoraj po 21 byłam w supermarkecie i nie kupiłam nic słodkiego, żadnej bagietki czosnkowej (co miałam w zwyczaju) i jedynym jedzeniem jakie kupiłam było dzisiejsze śniadanie. A dziś wieczorem jadę na większe zakupy, więc zrobię listę i będę się pilnować ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Rozeznanie
|
stylowi . p l zakladka sport io fitness moja motywacja
![]() ![]() wyliczyłam sobie to zapotrzbowanie na kalorie i wyszło mi 1660 :P czyli powinnam spozywac ok 1200-1300 kcal dziennie ![]() ![]()
Follow your dreams, they know the way ♥ Edytowane przez dominiczkab Czas edycji: 2013-01-30 o 10:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Wtajemniczenie
|
Moje zapotrzebowanie to ok. 1750 kcal, więc obcinam do 1500-1450
![]() ![]() Właśnie robię zupę krem z brokuła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.