Kto odchudza się razem ze mną do wakacji 2013? - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-29, 16:32   #721
dominiczkab
Rozeznanie

Dot.: Kto odchudza się razem ze mną do wakacji 2013?

Dziewczyyny dołączam się do Was ! razem raźniej
mój cel to -10kg do maja- komunia mojej chrześnicy - chciałabym kupić wreszcie ładną sukienkę dobrze się w niej czuc i dobrze wyglądać czuje się źle w swoim ciele i to niestety wpływa na moją psychikę, ogólnie muszę troszkę ogarnąć swoje życie.
stosujecie jakieś konkretne diety, czy po porstu ograniczacie "zle" produkty ? gdyby nie było tego śniegu mogłabym biegać po lesie, niech ta zima się już skończy... narazie zakupiłam skakankę ( jeszcze nie doszła) robię brzuszki no i czasami dłuższe spacery z psiakiem..
Stary 2013-01-29, 16:41   #722
letina
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ewelajna181 Pokaż wiadomość
Ja ostatni posiłek jem o 20:30 i jest to jakiś owoc ale to dlatego,że codziennie pracuję do 22:30 więc spać chodzę bardzo późno.
Podobno owoców nie powinno się jeść na noc, bo mają dużo jakichś tam węglowodanów I lepiej białko ;p

Cytat:
Cześć dziewczynki.. ja dziś pożarłam się z moim TŻ'tem... w ogóle mi nie pomaga w tym moim odchudzaniu... ja też powoli tracę nadzieję...nie chce mi się ćwiczyć a jak już ćwiczę to mój TŻ się ze mnie śmieje wstydzę się po prostu wsiąść przy nim na rowerek czy tańczyć zumbę przy xboxie... jesteśmy ze sobą ponad 3 lata a ja po prostu się krępuję... i na dodatek nie mam tutaj nikogo z kim normalnie mogłabym pogadać... tak bym chciała wrócić już do Polski...
Pogadaj z nim poważnie. Nie możesz się go wstydzić, powinien Cię wspierać!
Ja z moim nie mam tego typu problemu. Zazwyczaj słyszę, że już się nie może doczekać, aż ten fitness da jakieś efekty. Co szczerze mówiąc, wcale nie jest też miłe... Co do samej diety, nie mówię mu o niej. Kiedyś powiedziałam i gdy miałam ochotę na cukierka słyszałam 'niby się odchudzasz', 'nie powinnaś tego jeść'... A ja nie lubię zakazów... Z resztą co on wie o diecie! Raz na jakiś czas jeden cukierek nie zaszkodzi!

A co do grzeszków... Lejcie mnie! Za wczoraj!
Oprócz 'normalnego' jedzenia pochłonęłam 4 kawałki ciasta i michałka. Masakra jakaś.
Dzisiaj mnie brzuch boli. To pewnie kara za wczorajsze obżarstwo.

Śmigam na fitness. Trzymajcie się!
Stary 2013-01-29, 16:51   #723
loczku
Raczkowanie

kwestia po prostu w polubieniu takiego trybu odzywiania a przynajmniej jego bazowych punktow. Trzymam kciuki Nevermindowa ja dzisiaj smigam druga Ewke za dokladnie 5 minutek
Dominiczka ja sama po prostu staram sie jesc zdrowe produkty (czasami pozwalajac sobie na grzeszek ), polecam wyliczenie sobie zapotrzebowania kalorycznego - na forum w Dietetyce jest taki ktory tlumaczy jak to zrobic, odejmij od tego 300-400kcal i masz swoj "limit kaloryczny". Posilek co 2-3 godziny, duzo plynow, nie napychanie sie na noc, szczegolnie nie weglowodanami, duzo bialka, owocow, warzyw ... A co do ruchu bede nudna jak flaki z olejem, ale EWA CHODAKOWSKA spokojnie znajdziesz kobietke na youtube, a metamorfozy ludzi, ktorzy z Nia cwicza powalaja ! Po treningu czujesz ze zyjesz ... kazdym miesniem
Stary 2013-01-29, 17:02   #724
nextPage
Rozeznanie

Większość z was tak zachwala te ćwiczenia z Ewą, a mi one wydają się być zwyczajnie nudne, żeby tak robić je codziennie myślę, że to kwestia tego, że trwają tak długo. Dla mnie ćwiczenia tego typu powinny trwać około 20 minut. Wole dłużej pojeździć na moim ukochanym rowerku, przy szybkiej, motywującej mnie muzyce Z Ewką ćwiczyłam jedynie raz (z trudem, ale wytrwałam do końca) i jakoś nie mam ochoty do niej powracać Wole swój "Program 8 tygodni dla..." i "8 minut ABS" Polecam!

Edytowane przez nextPage
Czas edycji: 2013-01-29 o 17:09
nextPage jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-29, 18:03   #725
mitasa
Raczkowanie

Od wczoraj się odchudzam i przyłączam się do Was !!
Wzrost : 168 cm.
Waga : 66kg.
Niestety moja nadwaga jest skoncentrowana na brzuchu i udach, dlatego oprócz diety ćwiczę na twisterze i robię brzuszki.
Cel ? 54-56 kg do końca lipca 2013. Moja najlepsza przyjaciółka wychodzi za mąż na początku sierpnia i jestem świadkiem i chciałabym wejść w piękną sukienkę i nie martwić się oponką, masywnymi udami i dysproporcjami mojego ciała. Chciałabym mieć wreszcie płaski brzuch i pozbyć się cellulitu

Moja dieta :

1. Nie będę jadła słodyczy.
2. Będę jadła dużo warzyw, owoców oraz produktów białkowych.
3. Ograniczę chleb, ziemniaki i makarony do minimum.
4. Będę piła więcej wody.
5. Będę jadła otręby.
6. Nie będę jadła 4 godziny przed snem.
mitasa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-29, 18:14   #726
czarna9794
Przyczajenie

ja zdaję sobie sprawę, że popełniam błędy żywieniowe, ale ja nie mam czasu jeść. Dzisiaj zjadłam jogurt naturalny z dżemorem wiśniowym, bo samego nie przełknę, no i tylko tyle, bo na prawdę nie mam kiedy.

Przez weekendtyle grzechów

Piątek- kawałek sernika
Sobota- 6 czekoladek z bombonierki (dzień dziadka i babci- i jak tu się nie poczęstować?
Niedziela- znowu sernik

teraz już mam dużą motywację ale chłopak się mnie wystraszy:c
czarna9794 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-29, 18:16   #727
loczku
Raczkowanie

Mitasa nie schudniesz z okreslonej czesci ciala, mozesz wyrobic sobie tam ladne miesnie, ale z tluszczu chudnie sie wszedzie. Widze fajne plany dietkowe, powodzenia !
Ja wlasnie po drugim treningu z Ewka - kto co lubi, mi sie podoba zreszta jestem tak zdeterminowana, ze nawet gdy zacznie mi sie nudzic to nie ulegne, najwyzej dodam jej inne treningi Dzisiaj bylo zdecydowanie lzej, oczywiscie w dalszym ciagu pod koniec jakiejs serii padalam na dywan, ale z o wiele mniejsza czestotliwoscia niz wczoraj za to pewnie bolec bedzie i tak niezle, WSZYSTKO.

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ----------

CZARNA ZJADLAS TYLKO JOGURT Z DZEMEM ?! Dziewczyno zacznij jesc tak nie mozna ! Jak rozwalisz sobie metabolizm nie schudniesz ani teraz ani pozniej ! NIE MOWIAC O ZDROWIU !

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 18:29   #728
czarna9794
Przyczajenie

wiem, wiem. Nie mam pojęcia jak rozplanować sobie czas żeby mieć kiedy jeść. kiedy już mam czas, to zazwyczaj jest późno i nie chcę tak na noc. Staram się jeść z białkiem rzeczy, nigdy nie umiałam za bardzo się odchudzać. Ale zależy mi, cholernie mi zależy;c chcę się wreszcie poczuć atrakcyjna;c
Stary 2013-01-29, 18:42   #729
mitasa
Raczkowanie

Loczku : czy ćwiczysz wg tego filmu ?
http://www.youtube.com/watch?v=KbUN30GlHaY
Czy to jest na pewno ten sławny skalpel ?
Bo jeśli tak to jutro rano spróbuję
Stary 2013-01-29, 19:03   #730
loczku
Raczkowanie

Mitasa taaak to wlasnie skalpel na poczatku dla zastanego czlowieka jest sieka, ale ja po 2 treningu moge powiedziec, ze juz mi latwiej za to obejrzalam sobie Killera i ... zabil mnie. Zdecydowanie najpierw musze nabrac troche kondycji zanim zaczne TO. Nawet Ewka sapala, to ja tam prawdopodobnie wypluje pluca.
Czarna spisuj sobie dzien wczesniej co bedziesz jesc, szykuj w wolnej (nawet tej wieczornej) chwili te posilki, ktore mozesz na nastepny dzien - moze tak bedzie Ci latwiej utrzymac diete (nie glodowke !!!) ? Odsylam do dzialu Dietetyka, jest tam temat o przykladowych jadlospisach, na pewno znajdziesz troche inspiracji dziewczyny w tym temacie tez pisza o fajnych obiadach, sniadaniach. Jesli chcesz moge podrzucic Ci kilka pomyslow na szybkie i dietetyczne posilki. Troche sie na tym znam i z autopsji (troche juz odchudzan przezylam i to calkiem skutecznych ) i troszke od "medycznej" strony z racji kierunku studiow.
A i tak zauwazylam, ze moje pisanie moze byc odebrane jako "madrzenie sie". Nie mam tego na celu w jakimkolwiek przypadku, pisze co wiem, bo chce pomoc, mam nadzieje, ze nie patrzycie na to tak
Stary 2013-01-29, 19:10   #731
czarna9794
Przyczajenie

nie no, myślę, że nikt tak nie odczuwa, bardzo Ci dziękuję, bo zależy mi na tym, a by schudnąć w miarę jak to jest możliwe. W sumie wydawało mi się, że skoro nie jestem głodna, no to nie muszę jeść. Rano dzisiaj nie zjadłam śniadania;/ wszystko przez pośpiech;/ wróciłam koło 14, zjadłam jogurt i uczę się do tej pory. Kupiłam na jtr kaszę gryczaną, bo uwieeelbiam, jeszcze ogórek konserwowy, który podobno ma malutko kalorii, ale nie wiem, czy kasza jakoś negatywnie wpływa na odchudzanie, czy jest to coś jak makaron?
Stary 2013-01-29, 19:15   #732
dominiczkab
Rozeznanie

a co myślicie o kiślu na kolacje/sniadanie ? szukałam info w necie, ale kazdy ma inne zdanie na ten temat. myslicie ze mozna je jesc czy raczej ogranicszac?

i jeszcze pytanie do tych skaczących na skakance? skaczecie do utraty sił, czy z jakimis przerwami ??

Edytowane przez dominiczkab
Czas edycji: 2013-01-29 o 19:19
dominiczkab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-29, 19:51   #733
loczku
Raczkowanie

kasza gryczana jest zdrowa ogorek tez, dodac do tego jakies bialeczko i ma się fajny obiad
kisiel mmm nie jest zla przekaska, II sniadanie/podwieczorek, ale nie poczatek dnia czy kolacja. Tak mysle przynajmniej. No i wrzucic tam jakiegos owocka
Stary 2013-01-29, 20:40   #734
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dominiczkab Pokaż wiadomość
a co myślicie o kiślu na kolacje/sniadanie ? szukałam info w necie, ale kazdy ma inne zdanie na ten temat. myslicie ze mozna je jesc czy raczej ogranicszac?

i jeszcze pytanie do tych skaczących na skakance? skaczecie do utraty sił, czy z jakimis przerwami ??
skaczę seriami, z przerwami 0,5-1 min Do utraty tchu skaczę ostatnią serię. Moję serie zazwyczaj mają 150-180 skakanek, bo na razie kondycja na więcej nie pozwala. Ale wczoraj dobrnęłam w jednej serii do 200, więc jestem dumna no i ja skaczę raz za razem na dwóch nogach - jak bokserzy, nie aż tak szybko, ale dość szybko by paść na twarz po skakaniu
Cytat:
Napisane przez loczku Pokaż wiadomość
Mitasa taaak to wlasnie skalpel na poczatku dla zastanego czlowieka jest sieka, ale ja po 2 treningu moge powiedziec, ze juz mi latwiej za to obejrzalam sobie Killera i ... zabil mnie. Zdecydowanie najpierw musze nabrac troche kondycji zanim zaczne TO. Nawet Ewka sapala, to ja tam prawdopodobnie wypluje pluca.
Czarna spisuj sobie dzien wczesniej co bedziesz jesc, szykuj w wolnej (nawet tej wieczornej) chwili te posilki, ktore mozesz na nastepny dzien - moze tak bedzie Ci latwiej utrzymac diete (nie glodowke !!!) ? Odsylam do dzialu Dietetyka, jest tam temat o przykladowych jadlospisach, na pewno znajdziesz troche inspiracji dziewczyny w tym temacie tez pisza o fajnych obiadach, sniadaniach. Jesli chcesz moge podrzucic Ci kilka pomyslow na szybkie i dietetyczne posilki. Troche sie na tym znam i z autopsji (troche juz odchudzan przezylam i to calkiem skutecznych ) i troszke od "medycznej" strony z racji kierunku studiow.
A i tak zauwazylam, ze moje pisanie moze byc odebrane jako "madrzenie sie". Nie mam tego na celu w jakimkolwiek przypadku, pisze co wiem, bo chce pomoc, mam nadzieje, ze nie patrzycie na to tak
wcale a wcale! dziękujemy za porady wszelkie!
Cytat:
Napisane przez mitasa Pokaż wiadomość
Od wczoraj się odchudzam i przyłączam się do Was !!
Wzrost : 168 cm.
Waga : 66kg.
Niestety moja nadwaga jest skoncentrowana na brzuchu i udach, dlatego oprócz diety ćwiczę na twisterze i robię brzuszki.
Cel ? 54-56 kg do końca lipca 2013. Moja najlepsza przyjaciółka wychodzi za mąż na początku sierpnia i jestem świadkiem i chciałabym wejść w piękną sukienkę i nie martwić się oponką, masywnymi udami i dysproporcjami mojego ciała. Chciałabym mieć wreszcie płaski brzuch i pozbyć się cellulitu

Moja dieta :

1. Nie będę jadła słodyczy.
2. Będę jadła dużo warzyw, owoców oraz produktów białkowych.
3. Ograniczę chleb, ziemniaki i makarony do minimum.
4. Będę piła więcej wody.
5. Będę jadła otręby.
6. Nie będę jadła 4 godziny przed snem.
witamy, zapraszamy u nas jest całkiem fajnie
Cytat:
Napisane przez nextPage Pokaż wiadomość
Większość z was tak zachwala te ćwiczenia z Ewą, a mi one wydają się być zwyczajnie nudne, żeby tak robić je codziennie myślę, że to kwestia tego, że trwają tak długo. Dla mnie ćwiczenia tego typu powinny trwać około 20 minut. Wole dłużej pojeździć na moim ukochanym rowerku, przy szybkiej, motywującej mnie muzyce Z Ewką ćwiczyłam jedynie raz (z trudem, ale wytrwałam do końca) i jakoś nie mam ochoty do niej powracać Wole swój "Program 8 tygodni dla..." i "8 minut ABS" Polecam!
dla mnie Ewka jest inspiracją na fejsie do jakichkolwiek ćwiczeń. Ćwiczyłam z nią trochę, czasem mam ochotę, ale jest mało motywująca "w czasie" ćwiczeń. Taka sztywna. Szczególnie porównując np. do Tiff, którą kocham za sposób prowadzenia ćwiczeń ale na razie ja jestem oddana skakance
Cytat:
Napisane przez czarna9794 Pokaż wiadomość
ja zdaję sobie sprawę, że popełniam błędy żywieniowe, ale ja nie mam czasu jeść. Dzisiaj zjadłam jogurt naturalny z dżemorem wiśniowym, bo samego nie przełknę, no i tylko tyle, bo na prawdę nie mam kiedy.

Przez weekendtyle grzechów

Piątek- kawałek sernika
Sobota- 6 czekoladek z bombonierki (dzień dziadka i babci- i jak tu się nie poczęstować?
Niedziela- znowu sernik

teraz już mam dużą motywację ale chłopak się mnie wystraszy:c
ojejku, tylko jogurt. ja bym zemdlała z głodu!

tak krakałyście, że też się z TŻtem pokłóciłam

Syrenka w dłoń i lecę pod prysznic! Dobranoc ;*

Edytowane przez Jerzyczka
Czas edycji: 2013-01-29 o 20:43
Jerzyczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-29, 21:24   #735
mitasa
Raczkowanie

Dominiczkob - mój chłopak kocha kisiel i jakieś pół roku temu zastępował drugie śniadanie, podwieczorek i kolację kisielem, a śniadanie i obiad jadł normalne (czasem na śniadanie też jadł kisiel, ale wybiłam mu to z głowy ) i rzeczywiście zeszczuplał. Niestety kiedy wrócił do normalnego jedzenia przytył to co schudł plus dodatkowo 2 kg. Ja osobiście kisielu nie lubię i wolę na deser zrobić sobie małą miseczkę galaretki bez cukru lub do jogurtu naturalnego dorzucam płaską łyżeczkę bezcukrowej gorącej czekolady (takiej do zalewania wrzątkiem).
Loczku - dzięki za potwierdzenie jak tylko jutro znajdę czas to zabieram się za Skalpel

Edytowane przez mitasa
Czas edycji: 2013-01-29 o 21:27
Stary 2013-01-29, 21:51   #736
loczku
Raczkowanie

FACECI !!! Mam nadzieje, ze się szybko pogodzicie
Mi sposob prowadzenia treningu Ewy nie przeszkadza, staram się chyba nie doszukiwac takich wad, bo jak juz zaczelam się uzerac (choć w sumie calkiem przyjemnie mi po tych cwiczeniach i w ich trakcie) i wiem ze da mi efekty to nie chce się zniechecac. Niektore kobietki na wizazu jada po niej niezle, po co ? Pomaga tylu ludziom, nie jest zła trenerka, nie naraza na kontuzje, podchodzi do calej sprawy zdrowo i optymistycznie. Nie ma sensu zniechecac do niej ludzi, ktorzy moze bez tych uwag nie zwrociliby nawet na takie ☠☠☠☠☠☠☠ko uwagi, a tak przestana cwiczyc, bo Ewa coś tam. Nie pije do zadnej z Was, chodzi mi glownie o tematy na Fitnessie. Ja Ewke bede polecac
Mitasa nie ma problemu kisiel jest w miare lekki dla brzucha, niezbyt kaloryczny, ale też malo odzywczy i ma troche chemii w sobie. Tragedia jednak nie jest jak ma się ochote

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

podwieczorek:
- jogurt Activia brzoskwiniowa z granola (190kcal)
kolacja:
- tunczyk z puszki z groszkiem i jajkiem na cieplo (250kcal)

bilans dnia drugiego = 1550 kcal
Stary 2013-01-29, 22:04   #737
Nevermindowa
Raczkowanie

GG do Nevermindowa

Ja, pomimo nie mam zapału do ćwiczeń z Ewą, będę ją polecać. Daje niezły wycisk i dość miło prowadzi te wszystkie ćwiczenia. Ja po prostu jak się za coś zabieram- mój zapał szybko wygasa, niestety .
Na kolację miałam kanapkę z sałatą, serem, ogórkiem, papryką i rzodkiewką, do tego zielona herbatka a potem kilka kromek z chrupkiego pieczywka .

Wakacje 2013 przybywam !
Nevermindowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-29, 22:54   #738
kaja369
Raczkowanie

Cytat:
FACECI !!! Mam nadzieje, ze się szybko pogodzicie
Mi sposob prowadzenia treningu Ewy nie przeszkadza, staram się chyba nie doszukiwac takich wad, bo jak juz zaczelam się uzerac (choć w sumie calkiem przyjemnie mi po tych cwiczeniach i w ich trakcie) i wiem ze da mi efekty to nie chce się zniechecac. Niektore kobietki na wizazu jada po niej niezle, po co ? Pomaga tylu ludziom, nie jest zła trenerka, nie naraza na kontuzje, podchodzi do calej sprawy zdrowo i optymistycznie. Nie ma sensu zniechecac do niej ludzi, ktorzy moze bez tych uwag nie zwrociliby nawet na takie ☠☠☠☠☠☠☠ko uwagi, a tak przestana cwiczyc, bo Ewa coś tam. Nie pije do zadnej z Was, chodzi mi glownie o tematy na Fitnessie. Ja Ewke bede polecac
Mitasa nie ma problemu kisiel jest w miare lekki dla brzucha, niezbyt kaloryczny, ale też malo odzywczy i ma troche chemii w sobie. Tragedia jednak nie jest jak ma się ochote

---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

podwieczorek:
- jogurt Activia brzoskwiniowa z granola (190kcal)
kolacja:
- tunczyk z puszki z groszkiem i jajkiem na cieplo (250kcal)

bilans dnia drugiego = 1550 kcal

ja ewę uwielbiam! może jesttrochę za 'spokojna', ale tak jak Ty, nawet nie próbuję się doszukiwać jakichś wad Jest cudowna!

Możesz mi powiedzieć w jaki sposób przygotować tego tuńczyka z grroszkiem i jajkie?

71,8-70,2-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60!
kaja369 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-29, 23:06   #739
loczku
Raczkowanie

tunczyka w sosie wlasnym wyrzucam na patelnie, rach ciach, dodaje groszek, wbijam jajco, beltam aż jajco się mocno zetnie, a tunczyk troche podpiecze, tadaaa. Doprawiam jeszcze wczesniej sola i pieprzem, można dodac czosnku jesli a się okolicznosci sprzyjajace zionieciem z buzi jego zapachem i troche oliwy. Bardzo sycace, mega szybkie, mega dobre

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-29, 23:08   #740
ewelajna181
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaja369 Pokaż wiadomość
ćwiczymy z ewą chodakowską jej ćwiczenia znajdziesz na YT , możesz też wejść na jej profil na fb https://www.facebook.com/chodakowskaewa?fref=ts znajdziesz tu ćwiczenia, przykładowy jadłospis i mnóstwo motywacji!!
Ewa jest świetna, właśnie dzięki niej wiele z nas wytrwała już długo w odchudzaniu
Dziękuję wygląda fajnie,może wypróbuję
Stary 2013-01-29, 23:21   #741
kaja369
Raczkowanie

Cytat:
tunczyka w sosie wlasnym wyrzucam na patelnie, rach ciach, dodaje groszek, wbijam jajco, beltam aż jajco się mocno zetnie, a tunczyk troche podpiecze, tadaaa. Doprawiam jeszcze wczesniej sola i pieprzem, można dodac czosnku jesli a się okolicznosci sprzyjajace zionieciem z buzi jego zapachem i troche oliwy. Bardzo sycace, mega szybkie, mega dobre

dziękuuuję! :P uwielbiam tuńczyka!
a spagetti z tuńczykiem, to mogłabym jeść codziennie xd
zgłodniałam
Stary 2013-01-29, 23:23   #742
ewelajna181
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Jerzyczka Pokaż wiadomość

tak krakałyście, że też się z TŻtem pokłóciłam

Syrenka w dłoń i lecę pod prysznic! Dobranoc ;*
haa mój mi powiedział,że nie odzywa się do mnie do piątku...
Stary 2013-01-29, 23:25   #743
kaja369
Raczkowanie

a wogóle to zapraszam na szafę! można złapać fajne okazje ;p
http://szafa.pl/rejestracja,21.html?...cy=kajkasrajka
Stary 2013-01-29, 23:32   #744
ewelajna181
Raczkowanie

Dziewczynki nie zmuszam tylko proponuję w sobotę są wybory Miss Polonia 2012 i jakbyście oglądały i gdybyście mogły i chciały oczywiście to głosujcie na Oliwię Bartkowiak Dziewczyna z mojej miejscowości i najlepsza przyjaciółka mojej siostry i moim zdaniem najładniejsza z tych wszystkich kandydatek ps. chciałabym mieć taką figurę jak ona i reszta tych modelek...ehh

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

Cytat:
a wogóle to zapraszam na szafę! można złapać fajne okazje ;p
http://szafa.pl/rejestracja,21.html?...cy=kajkasrajka
a co tam ciekawego jest?
Stary 2013-01-29, 23:34   #745
kaja369
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki nie zmuszam tylko proponuję w sobotę są wybory Miss Polonia 2012 i jakbyście oglądały i gdybyście mogły i chciały oczywiście to głosujcie na Oliwię Bartkowiak Dziewczyna z mojej miejscowości i najlepsza przyjaciółka mojej siostry i moim zdaniem najładniejsza z tych wszystkich kandydatek ps. chciałabym mieć taką figurę jak ona i reszta tych modelek...ehh

---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ----------

a co tam ciekawego jest?

a wszystko :P
buty, ubrania biżuteria, kosmetyki
Stary 2013-01-29, 23:35   #746
ewelajna181
Raczkowanie

Cytat:
a wszystko :P
buty, ubrania biżuteria, kosmetyki
wlasnie się zarejestrowałam i przeglądam
Stary 2013-01-30, 00:07   #747
loczku
Raczkowanie

do UK też dostarczaja ?
Stary 2013-01-30, 08:19   #748
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Cytat:
haa mój mi powiedział,że nie odzywa się do mnie do piątku...
u mnie odwrotnie - to ja się nie odzywam i strzeliłam focha.
Cytat:
muszę wypróbować, brzmi pysznie!

Dzień dobry dziewczynki!
Zaraz zrobię sobie kanapkę z ciemnego pieczywa z sałatą, serem, chudą szynką i pomidorem. Uwielbiam jeść śniadanie

Czeka mnie mnóstwo nauki na następne dwa dni.. Ehh.. Sesja..

Muszę się pochwalić, że wczoraj po 21 byłam w supermarkecie i nie kupiłam nic słodkiego, żadnej bagietki czosnkowej (co miałam w zwyczaju) i jedynym jedzeniem jakie kupiłam było dzisiejsze śniadanie. A dziś wieczorem jadę na większe zakupy, więc zrobię listę i będę się pilnować

Miłego dnia
Stary 2013-01-30, 10:42   #749
dominiczkab
Rozeznanie

stylowi . p l zakladka sport io fitness moja motywacja wchodzicie tam czasami ? ciekawe rzeczy można tam czasami znaleźć, przepisy, ćwiczenia itp.. polecam

wyliczyłam sobie to zapotrzbowanie na kalorie i wyszło mi 1660 :P
czyli powinnam spozywac ok 1200-1300 kcal dziennie zabieram sie za ukladanie jakiegos jadlospisu

Edytowane przez dominiczkab
Czas edycji: 2013-01-30 o 10:56
dominiczkab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-30, 11:41   #750
Jerzyczka
Wtajemniczenie

Moje zapotrzebowanie to ok. 1750 kcal, więc obcinam do 1500-1450 Nie liczę jakoś dokładnie kalorii, ale staram się chociaż kojarzyć co zjadłam

Właśnie robię zupę krem z brokuła Same warzywa, zero śmietany, będzie gęsta, bo jest dużo warzyw plus 2 ziemniaczki pokrojone
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości