W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury

Notka

Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-01-18, 21:09   #721
Agatau88
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 995
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII

Cytat:
Napisane przez Carolajn Poka¿ wiadomo¶æ
Piszê siê na zdjêcia po farbowaniu! pochwal siê koniecznie bo Excellek Kitki jest równie¿ na mojej li¶cie i czeka sobie a¿ bêdê gotowa rozstaæ siê ze swoj± biel±
oj nieee, ta biel Ci pasuje!
Agatau88 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-18, 21:15   #722
Lavia15
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 437

Cytat:
Napisane przez Kotka17 Poka¿ wiadomo¶æ
a co bierzesz jakie¶ antybiotyki? ja pamietam ze jak straci³am g³os to dosta³am takie krople na wode Phosphor-Homaccord i bardzo mi pomog³y
wiesz co by³am wczoraj u lekarki i przepisa³a mi jak na razie Bactrim Forte plus kropelki do nosa i ACC Optima- takie tabletki do rozpuszczenia w wodzie one dzialaja na rozrzedzenie tej wydzieliny ktora zalega podczas tej choroby ;/

A jesli mi do niedzieli nie przejdzie to dala mi osobna recepte na antybiotyk...

To jest straszne uczucie nie móc mówiæ

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny wlasnie bylam w tesco i widac dosc mocno te kontrasty w kolorach, jutro zrobie zdjecie na dworze zeby bylo widac.

ooo tak oby sie nie spietal na zielono.

zdjecia w albumie sa.
pasuje ci ten kolor do oczek i do cery tylko co taka smutna mina ?

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
Napisane przez asiabb1983 Poka¿ wiadomo¶æ
hej!

naturals

gratki

³adnie w³oski wygl±daj±

garnier naturals 10

no i dzi¶ nie jest tak piêknie
nie wiem czy to wina @ jednak czy tego, ¿e przed garnierkiem w³osy by³y ciemniejsze po londzie i niestety mam rudzielca nie jest tragicznie ,ale niestety piêknie te¿ nie mam nadzieje, ¿e jak po³o¿e na drugi raz to mi siê to zrówna jednak bo jak nie to siê zabije
poczekam kilka dni i zobaczê czy choæ troche kolor poja¶nieje bo u mnie zawsze na pocz±tku wychodzi³ ciemniejszy popielaty jakby( nawet podczas farbowania widaæ by³o prze skroni popielaty nalot co przy naturze jest do¶æ dziwne, a jednak zawsze po nim mia³am tak samo popielato) ,a po kilku myciach siê domywa³ i by³ jasny równy kolor b±d¼ co b±d¼ nic niekombinuje i czekam do nastêpnego farbowania
zrobi³am kilka zdjêæ ,ale aparat tak przek³amuje kolor(na ka¿dym inny ) , ¿e nie ma sensu wstawiaæ
no w³asnie kolor sam w sobie ³adny ale balabym sie ¿e bedzie rudzieæ...
treningi z Ew± Ch. i Mel B.
ZUMBOMANIACZKA
Lavia15 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-18, 21:22   #723
Agatau88
Zakorzenienie

Jak sama robie sobie zdjecia mam minê jak srajacy kot
Stary 2013-01-18, 21:23   #724
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kitkulka Poka¿ wiadomo¶æ
hej

z Excellence'a by³am bardzo zadowolona, odrost chwyta³o piêknie, za pierwszym razem mo¿e tylko tyci odciê³o siê od reszty, ale za kolejnym ju¿ wcale i odrost siê nie ociepla³ tak mi siê kiedy¶ wydawa³o, ale wstawi³am zdjêcie odrostu i blondyny przywo³a³y mnie do porz±dku, ¿e co¶ mi siê wydaje i wydziwiam

by³am naprawdê bardzo zadowolona, w³osy po niej w ¶wietnej kondycji

a ja zaliczy³am kolejny przedmiot facet d³ugo mnie maglowa³, ale siê nie da³am, jupiiiiiiiiiiiiii

Agatko kolor bardzo mi siê podoba,super naturalny, wygl±da piêknie i s±dz±c po tym co pokaza³a¶ to pasuje Ci do oka

Kitka zamówilam sobie tego majrela 8,2 + oksy
Mam nadzieje ¿e nie bedziesz z³a, ¿e sci±gne³am ale kolor twoj i buahhot mnie powali³ bede robiæ pod koniec stycznia przed wyjazdem do Holandii.
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-01-18, 21:32   #725
Carolajn
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 930

Cytat:
oj nieee, ta biel Ci pasuje!
Nastêpna

Zapuszczam w³osy

blond <3

Alfaparf
Carolajn jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-18, 21:40   #726
Kotka17
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 586

Cytat:
KOTKA chetnie bym Ci napisa³a, ale nie wiem bo to moja znajoma, kolezanka wiec zawsze wciskam Jej za pracê bo chce brac tylko za produkty. Wiêc nie wiem. Ale jest naprawdê profesjonalistka, duzo sie szkoli i opowiada z tak± pasj± o tym wszystkim ze mi³o sie slucha
aaaa no to fajnie masz! bardzo zazdroszcze bo moja kole¿anka tam nie patrzy³a i kasowa³a mnie nie wiele mniej ni¿ w salonie wiec przez to zdecydowa³am sie sama w domu robiæ odrost. A jak jeszcze robi to z przyjemno¶ci± to naprawde bedzie coraz w tym lepsza

Cytat:
Napisane przez shizaxa Poka¿ wiadomo¶æ
poniewa¿ ja rzadko choruje to dobre kilka lat temu dosta³am od lekarki antybiotyk i zaczê³a mi zaraz wysypka wychodziæ. Mam ciocie farmaceutkê i od razu mi powiedzia³a, ¿e to uczulenie na penicylinê, ¿e mam odstawiæ antybiotyk, piæ wapno i i¶æ po inny lek. Zapisali sobie w kartotece, ¿e penicylina I teraz ju¿ jak przepisywa³am siê do innej przychodni to zaznaczy³am ¿e uczulona jestem
no widzisz dobrze ze sie pozna³a bo co byby³o jakby¶ to zlekcewarzy³a... masakra jakie to niebezpieczne

Cytat:
Wcale mi nie pomagasz! tak alfa na pocz±tku wychodzi bardzo siwo i trzeba liczyæ ¿e przynajmniej 2-3 mycia siê to wymywa mo¿na na raz ale nigdy nie chce mi siê szorowaæ g³owy kilka razy wiêc po prostu uzbrajam siê w cierpliwo¶æ gorzej je¶li nagle jakie¶ wyj¶cie wyskoczy to ju¿ jest wiêkszy problem. Poziom naturali to my¶lê 5 lub 6 ale nie mam zielonego pojêcia bo siê na tym nie znam. Na zdjêciach wychodzi mega ciemno ale w rzeczywisto¶ci (przynajmniej ja widzê) tak± z³ot± po¶wiatê bo jako dziecko ogó³em by³am blondynk±. Co do wody to robiê na 9% ale tym siê nie sugeruj bo ja siê upar³am i robiê all time na k±pieli. To mi daje pewno¶æ ¿e bêdzie bia³o i czysto k±piel te¿ na 9% robiê. Ostatnio niestety albo wodê % mam jak±¶ kijow± albo to ta zima bo odrost mi wychodzi be¿owo i wkurza mnie to niesamowicie.

edit: 1,2 to mój odrost jak widaæ na ka¿dym zdjêciu wychodzi ciut inaczej ale pierwsze jest bardziej wiarygodne bo na drugim wysz³o ciemniej ni¿ jest w rzeczywisto¶ci
3 to jest jak wychodzi³o od kwietnia
4,5 to jak wysz³o w listopadzie

Mam nadziejê ¿e na wiosnê ju¿ wyjdzie czysto no chyba ¿e siêgnê do tego czasu po Excellka

ale masz piêkny kolor jej jak ja bym chcia³a taki! a w z twojej wypowiedzi nie zrozumia³am ty robisz 2 farby zeby co¶ takiego uzyskaæ?

Cytat:
Dziewczyny wlasnie bylam w tesco i widac dosc mocno te kontrasty w kolorach, jutro zrobie zdjecie na dworze zeby bylo widac.

ooo tak oby sie nie spietal na zielono.

zdjecia w albumie sa.
Cytat:
Napisane przez Lavia15 Poka¿ wiadomo¶æ
wiesz co by³am wczoraj u lekarki i przepisa³a mi jak na razie Bactrim Forte plus kropelki do nosa i ACC Optima- takie tabletki do rozpuszczenia w wodzie one dzialaja na rozrzedzenie tej wydzieliny ktora zalega podczas tej choroby ;/

A jesli mi do niedzieli nie przejdzie to dala mi osobna recepte na antybiotyk...

To jest straszne uczucie nie móc mówiæ

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

pasuje ci ten kolor do oczek i do cery tylko co taka smutna mina ?

---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

ja biore na t± wydzieline flavamed w³a¶nie te¿ do rospuszczania w wodzie

Cytat:
Jak sama robie sobie zdjecia mam minê jak srajacy kot
haha mam to samo ;P
od¿ywianie w³osków

Edytowane przez Kotka17
Czas edycji: 2013-01-18 o 21:42
Kotka17 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-18, 21:40   #727
shizaxa
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 011

Cytat:
to witam w klubie. Ja zamawiam od Oskara od kwietnia zesz³ego roku a dopiero miesi±c temu ogarnê³am ¿e mam ich pod nosem (jestem z DG) przy ostatnim farbowaniu umówi³am siê z babeczk± mailowo ju¿ i odebra³am farbê w CH Pogoria bo tam ma jakie¶ swoje stoisko
Ja z Jaworzna jestem, pracuje w Sosnowcu wiêc gdzie¶ tam nastêpnym razem siê z nimi umówiê, jak mi kolor Alfy podpasuje ju¿ podoba mi siê ta firma bo zapyta³am o dostêpno¶æ koloru i po 15-30min mia³am odpowied¼

Kotka dlatego teraz uwa¿am ju¿ na ka¿de nawet najmniejsze objawy niepo¿±dane. Ja na szczê¶cie mocnego uczulenia nie mam, no ale..."przezorny zawsze zabezpieczony"

Zapuszczam w³osy:
by³o (styczeñ '13)-40cm
jest (pa¼dziernik'13)-50cm
bêdzie-55cm

Farbujê: wella koleston 12/89

Edytowane przez shizaxa
Czas edycji: 2013-01-18 o 21:43
shizaxa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-18, 21:42   #728
exclusivee
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 195

Carolajn ale masz bia³e te w³osiska Ja jestem zdania ¿e wszystkiego trzeba w ¿yciu próbowaæ, w koñcu mamy sporo czasu na zmiany i powrót do tego co by³o lepsze

Jasny popielaty br±z
exclusivee jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-18, 21:45   #729
exclusivee
Zakorzenienie

Mam ju¿ na telefonie zdjêcia jakie poka¿ê fryzjerce, mam nadziejê ¿e obetnie mnie tak samo

Co s±dzicie?
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg Jennifer-Aniston-New-Haircut.jpg (36,9 KB, 28 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg imgres-2.jpg (13,4 KB, 24 za³adowañ)

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-01-18, 21:50   #730
shizaxa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Poka¿ wiadomo¶æ
Mam ju¿ na telefonie zdjêcia jakie poka¿ê fryzjerce, mam nadziejê ¿e obetnie mnie tak samo

Co s±dzicie?
z krótszym czy równym ty³em?
mi bardziej siê na równo podoba

Zapuszczam w³osy:
by³o (styczeñ '13)-40cm
bêdzie-55cm

Stary 2013-01-18, 21:59   #731
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
z krótszym czy równym ty³em?
mi bardziej siê na równo podoba
Wiesz co, chcê ¿eby ró¿nica miêdzy ty³em a przodem by³a baaardzo delikatna, ró¿nica dos³ownie centymetra, góra dwóch, i do tego ¿eby wierzchnia warstwa by³a delikatnie wycieniowana, tak ¿eby gdzie¶ oko³o 2 cm by³a krótsza od reszty w³osów, tylko nie wiem czy jak tak to wyja¶niê fryzjerce to zrozumie o co mi chodzi

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Oczywi¶cie mo¿liwe jest jeszcze ¿e bêd±c ju¿ w salonie mi siê odwidzi i zdecydujê siê na równego po d³ugo¶ci boba No nie wiem, zobaczê jeszcze co wybiorê ostatecznie

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-01-18, 22:07   #732
Kotka17
Zakorzenienie

Cytat:

Kotka dlatego teraz uwa¿am ju¿ na ka¿de nawet najmniejsze objawy niepo¿±dane. Ja na szczê¶cie mocnego uczulenia nie mam, no ale..."przezorny zawsze zabezpieczony"
nie dziwie sie
od¿ywianie w³osków
Stary 2013-01-18, 22:09   #733
Carolajn
Rozeznanie

Cytat:
ale masz piêkny kolor jej jak ja bym chcia³a taki! a w z twojej wypowiedzi nie zrozumia³am ty robisz 2 farby zeby co¶ takiego uzyskaæ?
Dziêkujê a ja przed ka¿dym farbowaniem przygotowujê w³osy k±piel± rozja¶niaj±c± niestety dziêki temu takie bia³e s± no ale wiadomo to zawsze jest rozja¶niacz.. Oswoi³am siê jednak z t± my¶l± ju¿ ¿e jak chcê mieæ ³adny jasny blond to muszê te moje w³osy trochê pomêczyæ. Gdyby mi to by³o obojêtne to pewnie bym przyciemni³a ale nie wyobra¿am sobie siebie w innym kolorze kocham ³adne czyste blondy i to w³a¶nie w blondzie czujê siê sob±.

Cytat:
Ja z Jaworzna jestem, pracuje w Sosnowcu wiêc gdzie¶ tam nastêpnym razem siê z nimi umówiê, jak mi kolor Alfy podpasuje ju¿ podoba mi siê ta firma bo zapyta³am o dostêpno¶æ koloru i po 15-30min mia³am odpowied¼
To bliziutko ja tak jak mówi³am wspó³pracujê z nimi ju¿ od kwietnia i s± bardzo w porz±dku. Paczka przychodzi³a ekspresowo maile tak samo w dodatku nie by³o ¿adnego problemu z moj± pro¶b± o kupno i odbiór farby prywatnie.

Cytat:
Carolajn ale masz bia³e te w³osiska Ja jestem zdania ¿e wszystkiego trzeba w ¿yciu próbowaæ, w koñcu mamy sporo czasu na zmiany i powrót do tego co by³o lepsze
Dlatego w³a¶nie chcia³am pokombinowaæ bo kiedy jak nie teraz? Mo¿e siê okazaæ ¿e bêdzie mi lepiej i bêdê sobie w brodê pluæ ¿e tyle czeka³am i ¿y³am w niewiedzy zobaczymy mam jeszcze czas na przemy¶lenia

Cytat:

Co s±dzicie?
Bardzo ³adna fryzurka a nie my¶la³a¶ o tym ¿eby zostawiæ d³u¿szy przód?

Zapuszczam w³osy

blond <3

Alfaparf
Stary 2013-01-18, 22:15   #734
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:

Co s±dzicie?
ja sie tak ostrzyge moze na wiosne krotki tyl dlugi przod, ale ja chce kontrast.

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
Nastêpna
bo jest suuuper
Stary 2013-01-18, 22:15   #735
Kotka17
Zakorzenienie

Cytat:
Dziêkujê a ja przed ka¿dym farbowaniem przygotowujê w³osy k±piel± rozja¶niaj±c± niestety dziêki temu takie bia³e s± no ale wiadomo to zawsze jest rozja¶niacz.. Oswoi³am siê jednak z t± my¶l± ju¿ ¿e jak chcê mieæ ³adny jasny blond to muszê te moje w³osy trochê pomêczyæ. Gdyby mi to by³o obojêtne to pewnie bym przyciemni³a ale nie wyobra¿am sobie siebie w innym kolorze kocham ³adne czyste blondy i to w³a¶nie w blondzie czujê siê sob±.
ja tak samo,ale wiesz ty masz piêkne grube w³osy to mozesz sobie pozwoliæ a ja mam bardzo liche i dzieki temu ze zrezygnowa³am z rozja¶niacza, bardzo poprawi³a sie ich kondycja choæ kolor nie jest tak jasny jak chcia³abym miec,ale to nadrabiam to ich stanem i wygl±dem bo wiadomo ze rozja¶niacz by je znów zabija³, a y ciebie wiadaæ ze wiekszej zbrodni im on nie robi
od¿ywianie w³osków
Stary 2013-01-18, 22:19   #736
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak samo,ale wiesz ty masz piêkne grube w³osy to mozesz sobie pozwoliæ a ja mam bardzo liche i dzieki temu ze zrezygnowa³am z rozja¶niacza, bardzo poprawi³a sie ich kondycja choæ kolor nie jest tak jasny jak chcia³abym miec,ale to nadrabiam to ich stanem i wygl±dem bo wiadomo ze rozja¶niacz by je znów zabija³, a y ciebie wiadaæ ze wiekszej zbrodni im on nie robi
liche to mam ja...
Stary 2013-01-18, 22:27   #737
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo ³adna fryzurka a nie my¶la³a¶ o tym ¿eby zostawiæ d³u¿szy przód?
Przód bêdzie d³u¿szy, ale minimalnie, nie chcê zbyt du¿ego kontrastu

Cytat:
ja sie tak ostrzyge moze na wiosne krotki tyl dlugi przod, ale ja chce kontrast.
A ja jednak zbyt du¿ego kontrastu siê bojê Na pocz±tek pójdê po najmniejszej linii oporu, zawsze mo¿na skróciæ

---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
liche to mam ja...
Ja te¿, chocia¿ jednej rzeczy nie rozumiem. W³osy mam cienkie, krêcone, pusz±ce siê, s± trochê zniszczone poprzednimi eksperymentami a mimo wszystko nie ³api± szybko ani rozja¶niacza ani farb Od czego to mo¿e zale¿eæ, my¶la³am ¿e bardziej zniszczone i cienkie w³osy szybciej bêd± ³apaæ kolor, a moje za cholerê nie chc±

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-01-18, 22:28   #738
Lavia15
Wtajemniczenie

Cytat:

Co s±dzicie?
¶wietne- podobaja mi sie takie "boby" ale sama nie odwa¿y³abym siê chyba

Dawno swoich zdjêæ w³osów nie wstawia³am, wiêc tak spiera mi siê ten mój ciemny blond....
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg BIBA 069.jpg (29,5 KB, 39 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg BIBA 067.jpg (28,4 KB, 28 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg BIBA 070.jpg (41,7 KB, 44 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg BIBA 071.jpg (35,8 KB, 39 za³adowañ)
ZUMBOMANIACZKA
Stary 2013-01-18, 22:29   #739
Carolajn
Rozeznanie

Cytat:
bo jest suuuper
Dziêkujê

Cytat:
Wiesz co nie tyle grube co po prostu mam ich sporo staram siê dbaæ o nie ale tu te¿ bez przesady bo moje pó³ki wcale nie uginaj± siê od produktów do w³osów a i te¿ suszê je czasem z tym ¿e ch³odnym nawiewem. U¿ywam lokówki i prostownicy na wiêksze wyj¶cia tylko czyli ¶rednio raz na tydzieñ lub raz na dwa do tego przed³u¿am w³osy metod± pasemkow± na microringi ¶rednio raz-2 do roku na okazje takie jak Sylwek czy urodziny wiêc generalnie nie chucham nie dmucham na nie. Bez spiny i ¿yj±

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
Przód bêdzie d³u¿szy, ale minimalnie, nie chcê zbyt du¿ego kontrastu
Rozumiem wa¿ne ¿eby¶ by³a zadowolona i dobrze siê czu³a

Zapuszczam w³osy

blond <3

Alfaparf
Stary 2013-01-18, 22:31   #740
Kotka17
Zakorzenienie

Cytat:
liche to mam ja...
co ty, mi to nawet fryzjerki zawsze mówi³y ze mam cienkie a po tym rozja¶niaczu to masakra by³a wogóle, no teraz jest lepiej ale te¿ rewelki nie ma jak ja je wyprostuje to wstyd sie pokazaæ bo trzy k³aczki na krzy¿ dobrze ze choæ troche sie co¶ pokrec± to jest lepiej!!!
AAAA powiem wam ze ju¿ mój sposób z zawijaskiem nie dzia³a tak dobrze bo w³oasy zrobi³y sie d³u¿sze i to nie wychodzi dobrze jedna strona pokrêcona druga nie i teraz zaplatam warkocz no ale po warkoczu takie fale nijakie s±
od¿ywianie w³osków
Stary 2013-01-18, 22:34   #741
shizaxa
Wtajemniczenie

Cytat:
liche to mam ja...
i ja...ale to ju¿ taka natura, cienkie i lokowane/krêcone...ale pocieszam siê, ¿e kiedy¶ by³y gorsze bo w³a¶nie rozja¶niaczem robione(przez fryzjerke) i non stop prostowane

Zapuszczam w³osy:
by³o (styczeñ '13)-40cm
bêdzie-55cm

Edytowane przez shizaxa
Czas edycji: 2013-01-18 o 22:37
Stary 2013-01-18, 22:43   #742
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
i ja...ale to ju¿ taka natura, cienkie i lokowane/krêcone...ale pocieszam siê, ¿e kiedy¶ by³y gorsze bo w³a¶nie rozja¶niaczem robione(przez fryzjerke) i non stop prostowane
Nie do¶æ ¿e podobna d³ugo¶æ w³osów to jeszcze takie same jak moje

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-01-18, 22:58   #743
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Wiadomo¶ci: 19 569

Cytat:
Ja robilam 10,21 ale z Recitala.

Dziekuje bardzo jestem zadowolona i fajnie mieæ kolezanke fryzjerke i to taka fajna

Gratuluje zaliczen Ja tez teraz mam goracy okres

Moge daæ do albumu z buzia ale to nie s± zbyt wyjsciowe zdjecia. Pe³ne skupienie, robilam je sama
Powiedzialam Jej dzis-rob co chcesz i jestem zadowolona ale w polowie lutego poprawka, bo pewnie sp³owieje.
Jednak Wella Koleston jest dla mnie najlepsza-przekonalam sie o tym kolejny raz.
kolorek ekstra, ale gdzie usmiech? ja poprosze o usmiech nastepnym razem!

Dziewczyny moze ktoras wyslac mi link do Oskara z Allegro? Nie moge znalezc, ale generalnie kojarze uzytkownika

buahhot jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-18, 23:02   #744
Carolajn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez buahhot Poka¿ wiadomo¶æ
kolorek ekstra, ale gdzie usmiech? ja poprosze o usmiech nastepnym razem!

Dziewczyny moze ktoras wyslac mi link do Oskara z Allegro? Nie moge znalezc, ale generalnie kojarze uzytkownika
Proszê http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=2506593

Zapuszczam w³osy

blond <3

Alfaparf
Stary 2013-01-18, 23:03   #745
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
dziêks

Stary 2013-01-18, 23:07   #746
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
¶wietne- podobaja mi sie takie "boby" ale sama nie odwa¿y³abym siê chyba

Dawno swoich zdjêæ w³osów nie wstawia³am, wiêc tak spiera mi siê ten mój ciemny blond....
Ale Ty masz gêste w³osy

Jasny popielaty br±z
Stary 2013-01-18, 23:09   #747
Carolajn
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez buahhot Poka¿ wiadomo¶æ
dziêks

Zapuszczam w³osy

blond <3

Alfaparf
Stary 2013-01-18, 23:13   #748
asiabb1983
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 942

Cytat:
Napisane przez Leae Poka¿ wiadomo¶æ
` Teraz dwa razy pod rz±d farbowa³am Lond± 18 - na pocz±tku by³am zachwycona, super ³apie odrost, kolor na d³ugo¶ci te¿ b. ³adny, ale niestety dosyæ szybko siê ociepla i mam wra¿enie, ¿e kondycja w³osów te¿ ucierpia³a, szczególnie je¶li chodzi o w³osy przy nasadzie (tylko tam k³ad³am farbê, robi³am tylko malaks na ca³o¶æ).
ha! a jednak!! my¶la³am ¿e to tylko moje w³osy dziczej± wiêc co¶ z ni± nie tak
Cytat:

Asiu rzeczywiscie sie odcina:/ kurcze ja nie wiem co radzicnie wyglada to ¼le, a dobrze bym powiedziala. ale roznica jest.
jest. nie ma co ukrywaæ ale to pierwszy raz k³adzione na w³osy z poziomu 8 wiêc liczê, ¿e zja¶niej± na drugi raz
Cytat:
Napisane przez kitkulka Poka¿ wiadomo¶æ

a ja zaliczy³am kolejny przedmiot facet d³ugo mnie maglowa³, ale siê nie da³am, jupiiiiiiiiiiiiii

no i super
Cytat:

jak wcze¶miej nim robi³am to by³ ok .teraz to pewnie wina ró¿nicy poziomów ale i tak jest dla mnie nadal ok
Cytat:

Co s±dzicie?
super sama chcia³am tak± fryzurke

by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podciêciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a
asiabb1983 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-18, 23:13   #749
buahhot
Marcelover ♥♥♥

ró¿owe http://allegro.pl/farba-do-wlosow-lo...898706032.html czy czerwone http://allegro.pl/czerwona-farba-do-...98810311.html?

Stary 2013-01-18, 23:17   #750
asiabb1983
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 942

jak ju¿ to ró¿owa bo czerwona to jest co miesi±c

by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podciêciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a
asiabb1983 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:44.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.