![]() |
#721 | |
rude jest piękne:)
|
Dot.: CzarnaZuzia Wymiata - Nowe otwarcie II
Cytat:
![]() toc sam powiedzial ,ze... Schetyna zaznaczył, że nie był na wtorkowym posiedzeniu klubu Platformy, na którym podejmowano decyzję ws. Nowickiej. Dodał, że gdyby na nim był, przekonywałby partyjnych kolegów do zmiany decyzji. - Nie rozumiem tej decyzji. no jakby byl ,to swoje stanowisko przestawilby na KLUBIE ,a nie teraz a moze chce zostac premierem? ![]() i szuka poplecznikow tak jak Gowin ? ![]() bo moze teraz w modzie jest sie nie zgadzać ![]() a ja znalazlam TAKIE cus ![]() czyli w koncu beda jej bronic czy nie ? ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Anio oc sie lepiej napijemy nalewki co? zobacz tylko my dyskutujemy ,reszta czyta albo i nie ![]() Dorotta co to wywołala dyskuje cierpiąca ![]() ![]()
Obojetnego na niedole zwierzat i ludzka niedola nie wzruszy....prof Żabiński Twój klik pomaga ![]() nie ponosze odpowiedzialnosci za reklamy umieszczone przez WIZAZ w moich postach i PW ![]() Edytowane przez czarnazuzia1 Czas edycji: 2013-02-07 o 12:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Tereska na marszalka!
![]() Dorota znowu do kibla ... |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Piers do przodu
|
Dorota
![]() Reszta czyta ![]() ![]()
#724 |
niecnotliwa dziewica
|
Dorota, bidulo
![]() Białe g... znowu sypie ![]() A ja jestem standardowo głodna i mam dylemat: ogórkowa, czy krupniczek? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Zakorzenienie
|
Wiosna, wiosna
![]() ![]() ![]() Jesuuu, jak pięknie w Gdańsku ![]() Wstawaj Dorota z kibla i wyprowadź kulasa na spacer ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym ogórkową wybrała ![]()
![]() |
#727 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Czy Gdańsk jest w Polsce ? czy ja jestem w Polsce? U mnie za oknem zima, nie powiem piękny ten śnieg na choinkach i tak równo sypie ![]() Na ulicy była rano taka gładka lodowa tafla - samochodzik prawie zakręcił bączka ![]() Względem dyskursu to u mnie głowa za mała i zaboląca na to wszystko. Ale po prawdzie wkruwiają mnie wszyscy i prawie po równo. Nie lubię jak się komuś dokucza i w ogóle te co są głupie ludzie to ich nie lubię. A Dorota niech się mocnego węgla naw..je ![]()
#728 |
niecnotliwa dziewica
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Ja na czas między pączusiami mam gelatyne z octem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
niecnotliwa dziewica
|
Ja tam zjadłam rano jednego, gwoli tradycji, a w domku mam faworki. I boczuś mam, wędzony, taki pyszny wczoraj kupiłam, jak rzadko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |
Piers do przodu
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Ja mam już trzy w biodrach a po południu po raz pierwszy w życiu zmierzę się z faworkami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
niecnotliwa dziewica
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uwielbiam ogórkową ![]() Tez uwielbiam, i duuużo octu do niej ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak ja już dawno krupniku nie jadłam Cytat:
![]() U mła opady śneigu takie, że stoje z łopatą w pogotowiu, żeby dzieciom drogę do domu przekopać jak przyjada ze szkoły ![]() Cytat:
![]() Moja koleżanka wyszła za mąż za Bretończyka z dziada pradziada i jej mama chcąc zięcia uhonorować i godnie przyjać nagotowała fasolki po bretońsku a on jej mówi, że pierwszy raz cos takiego je i ta potrawa w Bretanii nie jest znana ![]()
![]() |
#736 |
niecnotliwa dziewica
|
A wiecie, ze ja zaczęłam gotować zupy pod wpływem wewątka? Jakoś tak niespecjalnie przepadam za tą formą obiadu (nie czuję się najedzona, jak w coś konkretnego zębów nie wrażę), ale ostatnio mnie wzięło i a to grzybowa, a to krupniczek, dziś właśnie chyba będzie ogórkowa. A grzybowa next week, na korpusie z kaczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
A ja zupy często gotuje ale zawsze tylko na maśle.
Tak się nauczyłam i właściwie to nawet nie wiem czy inne mi smakują ![]() A tylko rosół to nie maśle tylko na kurcaku - i tak rosołu nie lubię ale dobra jestem to dla lubiących czasem ugotuję ![]() A i barszcz ukraiński i soczewicowa to na oliwie. Uff ale ze mnie kucharka.
#738 |
Zakorzenienie
|
Czołem polityczny wewątku! Ja się nie wypowiadam, bo nie lubię gadać o polityce. Chociaż zdanie mam i nie zmienię
![]() Jestem po dwóch pączkach, chyba zamiast obiadu. Siedzę w pracy, mam przemoczone buty i jestem zmarznięta, zmulona pączkami, niewyspana i zła. A za godzinę zaczynam maltretować studentów i muszę jakoś się doprowadzić do pionu, żeby się pozytywnie nastawić. Gdzieś z tyłu głowy mam cień dzisiejszego snu. Śniło mi się najpierw, że się zapadam, duszę, wiem, że śpię, ale nie mogę się obudzić, chociaż się staram. Budzę się. Sięgam ręką za Unego, a tam łapie mnie jakaś niezidentyfikowana, zimna ręka. Nie dość, że trupia to jeszcze kobieca. I wtedy się budzę naprawdę dziko przerażona. Nie mogłam później zasnąć do rana. |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
Mara nocna? bryyy, ale straszne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Piers do przodu
|
O patrzaj Ty Rawita - łobca baba na krzywy ryj chciała się załapać ??
![]() ![]()
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to uczucie zapadania i duszenia jest strasznie nieprzyjemnie. Miewam też inne doświadczenia z pogranicza jawy i snu. Leżę i czuję, że ktoś się na mnie kładzie i dusi. Zdarza Wam się też tak, czy tylko ja tak mam? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
niecnotliwa dziewica
|
Duszenie mi się nigdy nie zdarzyło (brrr!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Piers do przodu
|
Ja mam np że się zapadam pod trawę w wodę (jak w bagnie) albo że za chwilę będę miała wypadek komunikacyjny, albo że spadam ..... nie za często na szczęście ale co dziwne te sny krka wodna pamiętam dłuuuugo ze szczegółami
![]()
#744 |
niecnotliwa dziewica
|
Chyba bardziej zapadają w pamięć takie negatywne, przerażające...
![]() Mnie się śni, ze czegoś nie zrobiłam, nawet jeśli nie ma to zadnego pokrycia w rzeczywistości, i ta świadomosć, jaka bedzie reakcja.... albo, ze jestem na wakacjach i nagle okazuje się, ze to nie urlop tylko jakis wyjazd firmowy... |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Praca mi się nie śniła ale mi sni czasem, że wracam do szkoły jako uczeń, jest pare dni przed maturą a ja przeciez wszystko zapomniałam ![]() A chyba od jaiiegoś miesiąca śni mi się dzień w dzień, ze Daniel chodzi.
Nie jestem na tyle młody żeby wiedzieć wszystko J.M. Barrie Afazja, darmowa strona z cwiczeniami! Edytowane przez Luba Czas edycji: 2013-02-07 o 14:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
rude jest piękne:)
|
o matko Rawito ale sen,a raczej koszmar
![]() mi czesto sie sni ,ze wygrywam pieniadze i szczęsliwa dziele ![]() rano postanawiam zagrac w totka ,wyslac sms i rezygnuje bo nic nie wygram ,a jak nie wysle to wiadomo,ze nic nie wygram ![]() snia mi sie tez często rozne sprawy ,ktore mam zalatwic ,ukladam sobie co i jak ,gdzie siegnac co poczytac ? jak sie przygotować? ![]() ![]() ale mnie łep boli juz od kilku dni ![]()
#747 |
niecnotliwa dziewica
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Piers do przodu
|
O właśnie
![]() Tessa ![]() Ciekawe, czy Dorota już opuściła przybytek - bo coś zacichła ?? ![]()
#749 |
Zakorzenienie
|
Lubo z Danielem to na pewno sen proroczy.
Zuziu niby fajne takie sny, ale jakie rozczarowanie po obudzeniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#750 | |||
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
wystarczy nie pójść na kubowe posiedzenie i już można głosić własne poglądy ? szczwany plan ![]() Dobra. Koniec z mojej strony. Miałam kiedyś jak Ragutka - wnerwiali mnie wszyscy. Teraz mnie wnerwia ogólna sytuacja a najbardziej ta w oświacie i służbie zdrowia, bo mnie dotyka bezpośrednio.
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.