|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Orbitrek cz. II
Wczoraj dotarł mój nowy (choć używany) orbi bo poprzedniego zajechałam już całkiem, puściły wszystkie możliwe spawy, wyrobiły się śruby więc mój wierny przyjaciel pojedzie na złom
![]() Niestety nie umiem obsługiwać chyba wyświetlacza z danymi, którego część jest dotykowa..albo coś z nim nie tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja dzisiaj zrobiłam tylko 25 minut orbitreka, ale z tego 15 minut to były interwaly ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
mój połamany stoi w garażu już jakieś 2 miesiące ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Raczkowanie
|
Cóż, chciałabym dołączyć do ćwiczeń na orbitrku tylko najpierw... planuję jego zakup. I tu jest wielki znak zapytania - JAKI? Patrzylam taki model: http://multisportowy.pl/p/20/5907/or...i-fitness.html
Co o nim myślicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 | |
Rozeznanie
|
16kg... na samą myśl mnie pośladki zabolały
![]() ![]() Ja za pół godzinki wskakuje na rumaka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() Patrząc na parametry to nie znam w ogóle firmy a ceni sobie sprzęt widzę... 152cm wysokości... I teraz pojawia sie pytanie jaki masz wzrost i wagę, bo może być po prostu dla Ciebie za niski... Max waga tam jest 100kg, więc jak masz więcej niż 90kg to ja bym nie weszła na niego... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
Jakoś powoli robię codziennie kilka minut dłużej i mimo @ jakoś nie padłam więc jest dobrze
![]() Biala magia z tego, co widzę na fotce wygląda porządnie ale mogę patrzeć tylko pod kątem tego co u mnie nawaliło w poprzednim. Np popuszczały spawy z przodu, tak że całe ramię w końcu się huśtało więc teraz kupiłam taki z umocnieniem i rzeczywiście jest dużo bardziej stabilny. Ten na fotce także nie wygląda na byle jaki ale może porównaj z innymi w podobnej cenie parametry. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 | |
Raczkowanie
|
Dziękuję bardzo za odpowiedzi!
Cytat:
![]() Akurat maksymalna waga dla mnie jest bez znaczenia, bo moja waga oscyluje koło 60 kg, więc do 100 jej jak najbardziej daleko. xD laisla - dziękuję Ci bardzo, zwrócę uwagę na te elementy, które wspomniałaś. No nic, pozostaje "brać, wybierać" jak to prawił Grzegorz Brzęczyszczykiewicz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Zwróć uwagę także na ciężar koła zamachowego. Mój stary miał koło 5 kilowe czy coś ok tego, a nowy ma 16 kg i jest ogromna różnica w wysiłku organizmu bo schodzę mokra w tej chwili po pół godziny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a mnie waga rośnie... w sumie to sie nie dziwie bo moja dieta to ostatnio "jedz co chcesz i ile chcesz" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
Raczkowanie
|
Właśnie 12 kg uważam za niezłe - wolę większy wysiłek, zresztą na schudnięciu mi tak bardzo nie zależy, bo wagę mam jak najbardziej w normie, ale na wymodelowaniu sylwetki i polepszeniu kondycji, ale bez przesady.
![]() A u mnie waga ostatnio chyba nawet lekko spada, ważę się rzadko, toteż dokładnie nie wiem, ale bywa, że nie mam czasu zjeść, bo to gdzieś biegnę, to coś robię ![]() ![]() Edytowane przez Biala magia Czas edycji: 2013-05-31 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co do orbiego to polubiłam się bardzo z moimi interwałami na nim ![]() rozgrzewka 2 min ok. 20km/h 2 min ok. 30km/h i tak z 4 albo 5 razy (zależy jak się akurat czuję) no i na koniec trochę spokojnego marszu, żeby serducho się uspokoiło ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakie masz koło? ![]() W sumie to masz tak jak w moim starym orbim, że biegałam z prędkością 35km/h ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A co do ruchu to chodzę jeszcze na rower jak pogoda pozwala (szkoda by było nie wykorzystać okolicy i lasu) i jeszcze dorzucam czasami rolki. Tylko przynajmniej u nas ciągle pada, a wczoraj śmigałam z tego lasu jak torpeda bo złapała mnie burza z piorunami ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Ariada Czas edycji: 2013-05-31 o 15:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
.... Ja po dwóch dniach obijania wróciłam dziś do orbiego. Nie wiem co się dzieje waga się ruszyła po zastoju, spadła mi o 2 kg, ale cm bardzo mało...
"At night, I pray before I sleep in hope of finding you...I'm searching for your love I walked away but I was wrong You're the one that keeps me strong You're the fire that keeps me warm How will I get through this storm?" michael jackson [*] ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziś kolejny interwał zaliczony ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja również po interwałach + później siłówka
"At night, I pray before I sleep in hope of finding you...I'm searching for your love I walked away but I was wrong You're the one that keeps me strong You're the fire that keeps me warm How will I get through this storm?" michael jackson [*] ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczęta! Jest już trochę późno, ja ledwo daję radę leżeć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Raczkowanie
|
Witam po krótkiej przerwie. Nie udzielam się, ale ćwiczę
![]() Dziś zrobiłam zestawienie swoich efektów i prezentuję poniżej. Potrzebuję tylko polecenia jakiegoś specyfika mocno ujędrniającego, ponieważ troszkę mi na brzuszku skóra słabo odzyskuje swoją jędrność - co widać (te marszczenia - wykręcam się do zrobienia fotki, a że skóra mało napięta, więc taki efekt). Poza tym coraz lepiej. Dolna część ciała może być z lekka napuchnięta, bo przed robieniem fotki zaliczyłam siłówkę. Mam nadzieję, że chociaż jedną osobę zmotywuję - cieszę się ogromnie, że takie rezultaty osiągnęłam. Dla mnie to było nierealne, a jednak!!! p.s. bladość mojej skóry jest moim świadomym wyborem ![]()
"At night, I pray before I sleep in hope of finding you...I'm searching for your love I walked away but I was wrong You're the one that keeps me strong You're the fire that keeps me warm How will I get through this storm?" michael jackson [*] ![]() Edytowane przez susie_and_me Czas edycji: 2013-06-26 o 15:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
Susie, rewelacyjny efekt
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() jeżeli chodzi o moją motywację, to podpasował mi nowy styl życia, do tego ogromnie motywują te spojrzenia znajomych w moją stronę, i ten pierwszy "WOW" ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
Moje spadki od 15 lutego na dzień dzisiejszy
łydka nisko - 1 łydka w najszerszym miejscu - 3 udo 7 cm nad kolanem - 7,5 udo 21 cm nad kolanem -9 udo na samej górze - 9 pupa - 8 biodra -8 pępek - 12 talia - 7,5 biust -2 buuuu ![]() biceps - 4 p.s. myślę, żeby zacząć ćwiczyć Insanity hmmm
"At night, I pray before I sleep in hope of finding you...I'm searching for your love I walked away but I was wrong You're the one that keeps me strong You're the fire that keeps me warm How will I get through this storm?" michael jackson [*] ![]() Edytowane przez susie_and_me Czas edycji: 2013-06-25 o 08:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.