Plotkowy - sklepy dziecięce - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2013-03-15, 10:59   #721
Aalicia24
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy - sklepy dziecięce

Cytat:
Napisane przez candace1 Pokaż wiadomość
Niestety tak i oprócz tego shawl neck cardigan i stripe dress.
Nie mam dalej info o wysyłce paczki

Nawet nie zdajesz sobie sprawy jakiego wielkiego pecha.
Zaginęła cała paczka - cała.,.. Myślałam, że zemdleję jak dowiedziałam się, ze nie dotarła
Nic Wam nie pisałam bo nie chciałam już robić afery -wystarczyło Wam "atrakcji" przy cartersie...
Sprawę już załatwiłam, ale co się nadenerwowałam to moje...

Ja też mieszczuch jestem i nigdy nie chciałam mieć domu ale jak pomyślę to latem bardzo chętnie - ogródek, grill na powietrzu, słodkie leniuchowanie no i dzieciaki dużo miejsca do pobiegania
A na zimę i tak pewnie będziemy wracać do miasta, bo jak pomyślę o odśnieżaniu, korkach gdy wszyscy jadą 5 na godzinę bo pada śnieg brrrr masakra
Chyba, że by mnie było stać na podgrzewane chodniki i podjazd to wtedy jestem w stanie wyobrazić sobie życie w domu pod miastem nawet zimą
Cała? Ale skąd z USA do nas? Czy jakaś sklepowa? Odnalazła się?

Latem też bym się przeniosła, basenik, grill itp. mi się marzą Jednym słowem nam bysie przydał domek letniskowy

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2013-03-15 o 11:00
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 11:03   #722
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
Cała? Ale skąd z USA do nas? Czy jakaś sklepowa? Odnalazła się?

Latem też bym się przeniosła, basenik, grill itp. mi się marzą Jednym słowem nam bysie przydał domek letniskowy
Nie no-gdyby zaginęła z usa do pl to już byłoby pozamiatane. Mam nadzieję, ze taka sytuacja nigdy nie będzie miałą miejsca
W usa - nie dotarła na podany adres
candace1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 11:11   #723
Megaan
Zakorzenienie

Cytat:
Kuźwa A dlaczego? Teraz są dostępne wszystkie rozmiary

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Cytat:
W usa - nie dotarła na podany adres
Can która paczka? Tzn z jakiego sklepu?

Dziewczyny siedzę już drugi dzień na stronie Gymboree i nie wiem co zamówić :/ Tzn wiem...chcę wszystko co tam mają Ale nie mogę.

16.06.2012 moje 53 cm szczęścia

Edytowane przez Megaan
Czas edycji: 2013-03-15 o 11:12
Megaan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 11:13   #724
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Megaan Pokaż wiadomość
Kuźwa A dlaczego? Teraz są dostępne wszystkie rozmiary
a kto ich wie?
Jak zamawiałam to też była większość rozmiarów...
Stary 2013-03-15, 11:17   #725
Megaan
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam podobnie - znalazłam na ulicy kulejącego pięknego rudego kotka, 2 dni później się okazało, że uratowałam mu życie, bo ogon był do amputacji, łapa przetrącona i obrzęk sprawiał, że mocz zalegał w pęcherzu. Po tym uszkodzeniu nerwów zaczęły się później problemy z kamieniami w nerkach i ogólnie jelita też nie funkcjonowały tak jak trzeba. Przeżył 5 i pół roku jeszcze, a miał dziewięć miesięcy jak go znalazłam - wyglądał na 3-4, taki był niedożywiony. Nie ma go od 2 lat, 2 dni temu minęło, a ja czasem jeszcze za nim płaczę - miałam dużo zwierząt, ale ten kot był wyjatkowy - mruczał jak traktor głośno, potrafił mnie obudzić o 3 w nocy, żebym go głaskała
Aalicia dobrze, że są na tym świecie jeszcze ludzie którym nie jest obojętny los zwierzaków. Choć mam wrażenie, że takich ludzi jest coraz mniej. Wokół panuje znieczulica, a pies kojarzy się tylko z budą
Mi też czasem zdarza się uronić jeszcze łezkę jak pomyślę o moim poprzednim psiaku.

Stary 2013-03-15, 11:19   #726
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Can która paczka? Tzn z jakiego sklepu?

Dziewczyny siedzę już drugi dzień na stronie Gymboree i nie wiem co zamówić :/ Tzn wiem...chcę wszystko co tam mają Ale nie mogę.
Nie powiem, bo to nie ma znaczenia Cieszę się, że wysłali wszystko od nowa i sprawa zakończyła się dobrze.
Nie będę Was nakręcać
Po akcji z cartersem nie będę Wam już nic pisać - chyba, że sytuacja okaże się beznadziejna i nic się nie będzie dało z tym zrobić - to wtedy nie będę miała wyjścia
Zamieszanie jakie się zrobiło i jedno z PW jakie dostałam dało mi sporo do myślenia

Co do gymboree to ja nawet tam jeszcze nie zajrzałam
Stary 2013-03-15, 11:20   #727
Megaan
Zakorzenienie

Cytat:
a kto ich wie?
Jak zamawiałam to też była większość rozmiarów...
Jak mnie wkurza coś takiego. Skoro jest na stronie, to znaczy że mają, a nie później dostaje się maila, że nie ma tego i tamtego. Ostatnio mnie tak Mango załatwiało. Aż się nie chce później zamówień z takich sklepów robić.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 11:21   #728
candace1
Zakorzenienie

Cytat:
Jak mnie wkurza coś takiego. Skoro jest na stronie, to znaczy że mają, a nie później dostaje się maila, że nie ma tego i tamtego. Ostatnio mnie tak Mango załatwiało. Aż się nie chce później zamówień z takich sklepów robić.
Masz rację - mango spadło na psy jeśli chodzi o zamówienia by net

Ale z georgem pierwszy raz się takie cyrki dzieją
Stary 2013-03-15, 11:29   #729
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Aalicia dobrze, że są na tym świecie jeszcze ludzie którym nie jest obojętny los zwierzaków. Choć mam wrażenie, że takich ludzi jest coraz mniej. Wokół panuje znieczulica, a pies kojarzy się tylko z budą
Mi też czasem zdarza się uronić jeszcze łezkę jak pomyślę o moim poprzednim psiaku.
wiesz co to jest głównie kwestia wychowania po prostu - moi rodzice kochali zwierzęta, ja kocham i moje dziecko też kocha. A są domy gdzie zwierząt się nie toleruje albo źle je traktuje - miałam takiego sąsiada, który wiecznie problemy robił, ze kot na balkonie albo, że miauczy i jak to w bloku może być... Tu koło mnie w tym domu albo raczej ogrodzie, bo do domu nie wchodzi ten biedny kot mieszkały wcześniej 2 koty - w zeszłym roku kota pies lub człowiek tak okaleczył, że mimo tego, że go Ci właściciele domu próbowali leczyć to się nie udało go już odratować... dopóki te koty były 2 to sobie jakoś tu razem radziły, a teraz została sama kotka i mi się serce kroi jak na nią patrzę aż. Jest tak zżyta z miejscem do tego, że nawet jej nie znajdę domu innego...

Też nie mogę się zdecydować co do Gymboree, ale moja po prostu już by głupio wyglądała w niektórych rzeczach, jakby była w wieku Twojej to bym zbankrutowała na gymboree

Stary 2013-03-15, 11:35   #730
ankham
Zadomowienie

Cytat:
Nie powiem, bo to nie ma znaczenia Cieszę się, że wysłali wszystko od nowa i sprawa zakończyła się dobrze.
Nie będę Was nakręcać
Po akcji z cartersem nie będę Wam już nic pisać - chyba, że sytuacja okaże się beznadziejna i nic się nie będzie dało z tym zrobić - to wtedy nie będę miała wyjścia
Zamieszanie jakie się zrobiło i jedno z PW jakie dostałam dało mi sporo do myślenia

o kurde...
to Ty się namarwtiłaś, nadenerwowałaś, pewnie naprzeklinałaś, a nam nic nie powiedziałaś? może i dobrze, bo jeszcze bardziej byś się denerwowała naszymi pytaniami co z tą paczką

ale widzę, że ostatnio mamy pecha

ten ktoś z PW mógł sobie darować...

najważniejsze, że dobrze się skończyło, Can a Ty teraz naprawdę powinnaś dać sobie spokój z zamówieniami, tak już naprawdę

Edytowane przez ankham
Czas edycji: 2013-03-15 o 11:39
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 11:41   #731
Megaan
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co to jest głównie kwestia wychowania po prostu - moi rodzice kochali zwierzęta, ja kocham i moje dziecko też kocha. A są domy gdzie zwierząt się nie toleruje albo źle je traktuje - miałam takiego sąsiada, który wiecznie problemy robił, ze kot na balkonie albo, że miauczy i jak to w bloku może być... Tu koło mnie w tym domu albo raczej ogrodzie, bo do domu nie wchodzi ten biedny kot mieszkały wcześniej 2 koty - w zeszłym roku kota pies lub człowiek tak okaleczył, że mimo tego, że go Ci właściciele domu próbowali leczyć to się nie udało go już odratować... dopóki te koty były 2 to sobie jakoś tu razem radziły, a teraz została sama kotka i mi się serce kroi jak na nią patrzę aż. Jest tak zżyta z miejscem do tego, że nawet jej nie znajdę domu innego...

Też nie mogę się zdecydować co do Gymboree, ale moja po prostu już by głupio wyglądała w niektórych rzeczach, jakby była w wieku Twojej to bym zbankrutowała na gymboree
Tak, to na pewno kwestia wychowania. Moi rodzice zawsze kochali zwierzęta i ze mną nie mogło być inaczej. Od małego zgarniałam z podwórka wszelkie przybłędy. Tym sposobem mieliśmy zawsze jakieś zwierzaki. A ludzi, którzy nie szanują zwierząt staram się unikać.

Na Gymboree jest dużo fantastycznych rzeczy właśnie dla maluszków

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 11:46   #732
jostra
Rozeznanie

Cytat:
Na Gymboree jest dużo fantastycznych rzeczy właśnie dla maluszków
Dla maluszków są super, ale moja córa prawie pięcioletnia odmawia noszenia Gymbo. Zamówiłam jej trochę rzeczy i nie wiem czy coś łaskawie zaakceptuje. Za to najchętniej nosiłaby ciuchy z Zary.
jostra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 11:55   #733
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankham Pokaż wiadomość
o kurde...
to Ty się namarwtiłaś, nadenerwowałaś, pewnie naprzeklinałaś, a nam nic nie powiedziałaś? może i dobrze, bo jeszcze bardziej byś się denerwowała naszymi pytaniami co z tą paczką

ale widzę, że ostatnio mamy pecha

ten ktoś z PW mógł sobie darować...

najważniejsze, że dobrze się skończyło, Can a Ty teraz naprawdę powinnaś dać sobie spokój z zamówieniami, tak już naprawdę
Popieram! Każda z nas zdaje sobie sprawę z tego jakie ryzyko niosą te zamówienia i dobrowolnie sie na to decyduje

Mam nadzieję,że to koniec już naszej złej passy z zamówieniami.

Can jestem pełna podziwu jak sie zmagasz z naszymi licznymi pytaniami oraz użerasz się ze sklepami po "nieszczęsliwych przypadkach losu " (czyt. złodziejach), przez które nasze paczki giną lub są niepełne. Tym bardziej,że jesteś w zaawansowanej ciązy i ten dodatkowy stres ani Tobie ani Maluszkowi nie służy

Edytowane przez adzienka
Czas edycji: 2013-03-15 o 12:07
adzienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 12:05   #734
ollka1994
Rozeznanie

ile stron narobilyscie. czy dobrze rozumiem ze ktos mial pretensje o to wybebeszone zamowienie?

“Jedynie miłość rozumie tajemnice: innych obdarowywać i samemu przy tym stać się bogatym”
- Clemens von Brentano
ollka1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 12:14   #735
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Nie będę Was nakręcać

Najważniejsze, że paczkę dosłali i mam nadzieję, że sytuacji beznadziejnych nie będzie a PW się nie przejmuj, może kogoś poniosły nerwy, chociaż nie wiem o co chodzi z PW do końca zamieszania się trochę zrobiło to fakt, każda się zestresowała trochę -wiedziałam, że ta sprawa się jakoś rozstrzygnie - to są poważne firmy i się spotykają z takimi sytuacjami nie raz
Cytat:
Masz rację - mango spadło na psy jeśli chodzi o zamówienia by net

Ale z georgem pierwszy raz się takie cyrki dzieją
co do wysyłki to w Wielkiej Brytanii szaleje zima, wiec może stąd to opóźnienie i do tego powiększyli sprzedaż na kilka krajów, wiec może dlatego takie braki, bo nie nadążają na razie

Cytat:
Napisane przez adzienka Pokaż wiadomość
Popieram! Każda z nas zdaje sobie sprawę z tego jakie ryzyko niosą te zamówienia i dobrowolnie sie na to decyduje

Ma nadzieję,że to koniec już naszej złej passy z zamówieniami
zawsze jest ryzyko i każda (chyba) zdaje sobie sprawę z tego i też mam nadzieję, że wszystko już będzie docierało

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-15, 12:21   #736
doro76
Rozeznanie

Cytat:

Nawet nie zdajesz sobie sprawy jakiego wielkiego pecha.
Zaginęła cała paczka - cała.,.. Myślałam, że zemdleję jak dowiedziałam się, ze nie dotarła
Nic Wam nie pisałam bo nie chciałam już robić afery -wystarczyło Wam "atrakcji" przy cartersie...
Sprawę już załatwiłam, ale co się nadenerwowałam to moje...

Ja też mieszczuch jestem i nigdy nie chciałam mieć domu ale jak pomyślę to latem bardzo chętnie - ogródek, grill na powietrzu, słodkie leniuchowanie no i dzieciaki dużo miejsca do pobiegania
A na zimę i tak pewnie będziemy wracać do miasta, bo jak pomyślę o odśnieżaniu, korkach gdy wszyscy jadą 5 na godzinę bo pada śnieg brrrr masakra
Chyba, że by mnie było stać na podgrzewane chodniki i podjazd to wtedy jestem w stanie wyobrazić sobie życie w domu pod miastem nawet zimą
no super nie ma mojej sukienki Zdarzyłam zauważyć, że ten sklep jest specyficzny, tam rzeczy się pojawiają i znikają na momencie, ja przed zamowieniem edytowalam posta naprawdę wiele razy w ogóle żeby coś zamówić.
a teraz pytanie z innej beczki, nie posiadam konta walutowego a chciała bym przelać na angielskie konto kasę oczywiście w funtach, czy moę to zrobic ze zwykłego osobistego i bank mi przewalutuje
doro76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 12:37   #737
jostra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez doro76 Pokaż wiadomość
a teraz pytanie z innej beczki, nie posiadam konta walutowego a chciała bym przelać na angielskie konto kasę oczywiście w funtach, czy moę to zrobic ze zwykłego osobistego i bank mi przewalutuje
Możesz bez problemu
Mi się wydaje, że paczki mogą ginąć, bo listonosze czy kurierzy rzucają je gdzie popadnie.
Ostatnio sprawdzałam tracking paczki z Gymbo i w miejscu nazwiska odbiorcy było słowo GARAŻ!
Więc jak sobie tak paczka gdzieś leży to czasem ktoś się może poczęstować.

Edytowane przez jostra
Czas edycji: 2013-03-15 o 12:40
jostra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 12:37   #738
nugat
Raczkowanie

george nie wyslal sweterka dla Macia
szkoda, ladny był

Can, co do osoby, ktora pisala ci cos na PW - chyba nie bralabym jej juz do zamowien - sami decydujemy sie ponosic ryzyko w tego typu zakupach.
nugat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 12:55   #739
ankham
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nugat Pokaż wiadomość
szkoda, ladny był

Can, co do osoby, ktora pisala ci cos na PW - chyba nie bralabym jej juz do zamowien - sami decydujemy sie ponosic ryzyko w tego typu zakupach.
też tak pomyślałam

dobra koniec tematu bo znowu Can będzie miała pełną głowę, po co nam to napisała

idę pobiegać z małym po mieszkaniu, albo poczytam mu coś bo bajeczki powyciagał
ankham jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 12:55   #740
kata80
Raczkowanie

ja po kolejny odśnieżaniu, nie czuję rąk, a raczej czuję bo mi drżą
Mąż dziś nie dotrze przez te zawieje, nie dadzą rady wyjechać
głupia pogoda, a miała być wiosna

U mnie też wiecznie zwierzaki przybłędy byly, najczęściej koty, nasz obecny piesiu ze schroniska - nacudowniejszy pies jakiego kiedykolwiek miliśmy, jest już z nami 10 lat, a nie był wzięty jako szczeniak tak ze raczej juz staruszek, łapy go bolą, ale jak tylko widzi że się idzie na spacer to on tez....
kata80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 13:45   #741
candace1
Zakorzenienie

Co do zwierzaków-ja jak byłam w szkole podst. to przyprowadzałam każdego psa, który się błąkał po ulicy do domu - myślałam, że mnie wyrzucą raem z tymi psami z domu
A kotów nie lubię ale to chyba przez to, że mnie podrapały dość dotkliwie jak byłam mała.. Chociaż pies też mnie raz ugryzł więc może po prostu psiara jestm z natury i już.
No i pies to ma być pies a nie kotopies.
Mój TŻ się śmieje, ze kupi mi takiego
beznazwy.jpg
plus torbę od LV na psa
Ciekawe jakby ludzie reagowali na takiego zwierza w Polsce?
Stary 2013-03-15, 13:55   #742
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:

Co do zwierzaków-ja jak byłam w szkole podst. to przyprowadzałam każdego psa, który się błąkał po ulicy do domu - myślałam, że mnie wyrzucą raem z tymi psami z domu
A kotów nie lubię ale to chyba przez to, że mnie podrapały dość dotkliwie jak byłam mała.. Chociaż pies też mnie raz ugryzł więc może po prostu psiara jestm z natury i już.
Załącznik 5160635
plus torbę od LV na psa

ja tak koty przynosiłam ja z kolei wolę koty niż psy, ale kocham wszystkie zwierzaki- jako dziecko przerobiłam jeszcze rybki, chomika, świnki morskie, króliki i 2 psy teraz choruję na żółwia albo kameleona, bo na razie nie mieszkamy na swoim i nie mogę mieć kota ani psa niestety w domu

Stary 2013-03-15, 13:58   #743
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:

Załącznik 5160635
plus torbę od LV na psa
No cóż...ja bym chyba padła z wrażenia jakbym to zobaczyła
Stary 2013-03-15, 14:04   #744
candace1
Zakorzenienie

Kameleona to i ja bym chciala a najchętniej bym kupiła leniwca ale chyba w Polsce nie wolno ich trzymać w domu
Hitem na świecie jest teraz mikro-świnka

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez adzienka Pokaż wiadomość
No cóż...ja bym chyba padła z wrażenia jakbym to zobaczyła
Jeszcze trzeba by się było zrobić na taką dziunię w stylu P. Hilton i jazda do Galerii Mokotów
Stary 2013-03-15, 14:06   #745
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Kameleona to i ja bym chciala a najchętniej bym kupiła leniwca ale chyba w Polsce nie wolno ich trzymać w domu
Kameleony można - u mnie jest w tesco jeden, który mnie kusi, tylko nie wiem co one jedzą, bo jak pomyślę o karmieniu świerszczami czy czymś podobnym Leniwce są piękne - pierwszy raz się spotykam z tym zwierzęciem jako domowym, słodziaki

Stary 2013-03-15, 14:13   #746
adzienka
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Jeszcze trzeba by się było zrobić na taką dziunię w stylu P. Hilton i jazda do Galerii Mokotów
Obowiązkowo Inaczej całe "wrażenie" psiaka w torebce traci swój urok
Stary 2013-03-15, 14:13   #747
Aalicia24
Zakorzenienie

wymyśliłam jak wybrać z gymboree - wpisuję w googla nazwę kolekcji i przełączam na grafikę i mam real zdjęcia tych rzeczy - ułatwia sprawę zobaczenie na dziecku

Stary 2013-03-15, 14:15   #748
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez nugat Pokaż wiadomość
szkoda, ladny był

dokładnie, popieram. Co to w ogóle za pomysł?
ja swoją drogą po raz kolejny dziękuję za wszystkie zamówienia, gdyby nie Ty nie miałabym szans na zakup w sklepach z USA

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

Cytat:
wymyśliłam jak wybrać z gymboree - wpisuję w googla nazwę kolekcji i przełączam na grafikę i mam real zdjęcia tych rzeczy - ułatwia sprawę zobaczenie na dziecku
o fajny pomysł
to może nas pogrążyć, bo pewnie wszystko wygląda super hehehe

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-03-15, 14:19   #749
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antoinette Pokaż wiadomość
dokładnie, popieram. Co to w ogóle za pomysł?
ja swoją drogą po raz kolejny dziękuję za wszystkie zamówienia, gdyby nie Ty nie miałabym szans na zakup w sklepach z USA

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ----------

o fajny pomysł
to może nas pogrążyć, bo pewnie wszystko wygląda super hehehe
wiesz co nie wszystko można znaleźć - hitem kolekcji blooming nautical w US z tego co widzę była bluzeczka z wielorybem i kombinezonik w paski - jednego i drugiego już nie mana stronie - kombinezonik bym wzięła

Stary 2013-03-15, 14:37   #750
Megaan
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co nie wszystko można znaleźć - hitem kolekcji blooming nautical w US z tego co widzę była bluzeczka z wielorybem i kombinezonik w paski - jednego i drugiego już nie mana stronie - kombinezonik bym wzięła
W ogóle widać, że sporo pięknych rzeczy już nie ma na stronie.

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości