|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Rozeznanie
|
Dot.: Tamilee Webb "Ty też możesz mieć takie pośladki"
a mnie pisze, że muszę czekać 10 godzin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 |
sophisticated
|
http://www.merlin.com.pl/frontend/br...5A0BA55FA9A54A
oraz na allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 |
♥
|
czy te cwiczenia sa skuteczne ? bo dostalam płytki z cwiczeniami z tej seri m.in na posladki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Przyczajenie
|
Czy ćwiczenia z Tamilee zaliczamy do treingu siłowego??
Konkretnie mam na myśli pośladki i ramiona. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 |
Raczkowanie
|
hej na allegro mozna kupic zestaw 4 plytek z cwiczonkami Tamilee za 50 zl, to chyba nie duzo
![]() podaje link: http://www.allegro.pl/item191600419_...ale_cena_.html pozdrawiam wszystkie wizazanki i zycze niekonczącego sie zapalu i wytrwania ...... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 |
♥
|
tylko cięzarki - hantle
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 |
Rozeznanie
|
serdecznie dołączam sie do prośby karooli
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() email:michalinka60@wp.pl lub mmm16-16@o2.pl
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
ćwiczenia z serii Ja chce miec ....
Witam czy kóras z was miala te filmki i znimi ciwczyla?bo ja wlansie zakupilam dwa ja chce miec taka pupe, i ja chce miec takie ciało.
Autorka jest Tamilee Webb . Jestem ciekawa waszych opinii
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
Rozeznanie
|
Dot.: ćwiczenia z serii Ja chce miec ....
seria fajna, daje w kosc, tylko to "ja chce miec takie cialo" to jest bez sensu bo to zbiorowka cwiczen z pozostalych czesci
![]() Ja najbardziej lubie serie "pupe" i "brzuch" ![]() looknij sobie tutaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=67901 pozdro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 |
Rozeznanie
|
karoolaaa, Michalinka89 info wyslalam na priva
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#732 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez agulla Czas edycji: 2007-06-18 o 08:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
acha hmmm no to chyba sie zastanowie jeszcze nad jak tez chce miec taki brzuch
![]()
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
Raczkowanie
|
ja ściągnęłam wszystkie części z emule. faktycznie, część "ja chcę mieć takie ciało" to zlepek wszystkich pozostałych części. na razie ćwiczę pupę 3x w tygodniu. oj oj pupa może nie tak, ale uda to bolą straaaasznie. ale czego się nie robi, żeby ładnie wyglądać
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Ja cwicze kazde partie z Temilee a moj TŻ przy mnie wymieka
![]()
![]() |
![]() |
#736 |
♥
|
mi sie podobaja te cwiczenia na brzuch
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
Zakorzenienie
|
mnie tak samo, a na pośladki tez są super, właśnie skończyłam ćwiczyć i cała jestem zadyszana i zalana potem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
sciagnelam sobie ja chce miec taki brzuch ...mam pytanie jak dlugo ciwczynie te konkretne cwiczonka? no i jakies efekty zauwazyliscie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 |
Zakorzenienie
|
efekty sa dosc szybko, oczywiscie zalezy kto w jakiej jest formie,ja zawsze do nich wracam. Tak jak wczoraj i znowu dzis noga nie moge ruszyc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Raczkowanie
|
Ile razy w tygodniu mozna maxymalnie wykonywac cwiczenia? Tamilee radz 2-3, ale to troszke za malo chyba....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#741 |
Zadomowienie
|
no wlasnie ja mam te cwiczenia ale jakos nie wiem, niby ciezko mi bylo a wydaje mi sie ze to za malo, ale trzeba byc cierpliwym i systematycznym, to chyba najwazniejsze... na brzuch mi sie tez nie podobaja, troche dla mnie jak za szybko przechodzi, nawet chwili na odsapniecie nie daje
![]() mam jeszcze pytanko, troche bola mnie plecy a mimo to cwicze, czy nie zrobie sobie krzywdy? bo lupie mnie juz kilka tygodni tak na dole plecow jakby korzonki czy cos, myslalam ze to nerki ale to troche nizej, myslicie, ze to samo przejdzio ![]() Edytowane przez olasia Czas edycji: 2007-06-14 o 09:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 |
sophisticated
|
dziewczynki, przeczytajcie sobie ostatnie strony tego wątku http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ci%B1gni%EAcia oraz regulamin wizażu, chcecie się pożegnać z wizażem, piszcie tak dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#744 |
Zadomowienie
|
wiecie co? myslalam, ze te cwiczonka to taki pikus a ja juz dwa dni nie moge sie ruszac, moja biedna pupa!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 |
Zadomowienie
|
Juz wiem skad moja instruktorka czerpie inspiracje
![]() 3xw tygodniu chodze na silownie i cwicze w ten sam sposob z jednym dodatkiem mianowicie sztanga z roznym obciazeniem, raz jest to 3, raz 5kg ![]() A sama instruktorka, co tu duzo mowic pieknie zbudowana i bardzo zgrabna(kobieca) jednoczesnie. No ale jak to sie robi codziennie... ahhhhhh sie rozmarzylam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 |
Konto usunięte
|
![]()
Ściągnęłam sobie ten filmik z ćwiczeniami na pośladki. Zaczęłam go sobie przed chwilką oglądać, żeby zobaczyć co tam za ćwiczenia są. Parę dziewczyn pisało, że jak zaczynały ćwiczyć to im się płakać chciało bądź też popłakały się z wysiłku i takie tam. Ja nie zaczęłam ćwiczyć a chce mi się płakać. Zaczynam się nawet zastanawiać czy po prosu nie zaprzyjaźnić się z tym moim wstrętnym tyłkiem. Nie wiem czy będę w stanie choć raz przejść przez te ćwiczenia. A tak poza tym to nie rozumiem jak ta kobieta może ćwiczyć i mówić jednocześnie. Nie wiem czy oni to wszystko zmontowali czy co, bo wg mnie to powinna mieć mega zadyszkę. Ja w każdym bądź razie taką mam po obejrzeniu zaledwie 14 minut tego filmu. Idę spać, bo jakoś słabo się czuję. Podziwiam osoby, które stosują te sadystyczne ćwiczenia i przy tym nie umierają. Kurcze! Jak jadłam wszystkie te niezdrowe rzeczy to było mi tak przyjemnie. A teraz będę za to płacić potem i łzami. I zakwasami................ . o ile się odważę spróbować.........
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Zadomowienie
|
ja tez sie zastanawialam nad ty jak ona mowi i cwiczy jednoczesnie... ale podaczas samego treningu naprawde nie jest tak zle, odpiero na drugi dzien! o matko! zakwasy i cala przjemnosc z tym zwiazana...
ale powiem wam, ze w cwiczeniach jak i w jedzeniu tez mozna znalezc przyjemnosc, ja naprawde mam taka satysfakcje, jak uda mi sie cos zrobic, ze mimo bolu nadal dwicze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 |
Konto usunięte
|
Próbowałam ćwiczyć z panią T.W., ale utknęłam na rozgrzewce. Właściwie na samym początku rozgrzewki. Stwierdziłam, że sposób poruszania się tej kobiety mnie bardzo irytuje i to by było chyba na tyle w sprawie pocenia się. Ta baba jest po prostu wkurzająca. A ja najwyraźniej za mało wyluzowana, bo czułam się jak kretynka chodząc całe 2 sekundy w miejscu. To nie dla mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Rozeznanie
|
a ja sie czulam jak kretynka "tanczacc", cwiczac z panią przed komputerem ;D
![]() |
#750 |
Zadomowienie
|
[1=5e327f3732852adf48e9cb3 f56b2e58327f4a9c0_62c21f8 678871;4509905]Próbowałam ćwiczyć z panią T.W., ale utknęłam na rozgrzewce. Właściwie na samym początku rozgrzewki. Stwierdziłam, że sposób poruszania się tej kobiety mnie bardzo irytuje i to by było chyba na tyle w sprawie pocenia się. Ta baba jest po prostu wkurzająca. A ja najwyraźniej za mało wyluzowana, bo czułam się jak kretynka chodząc całe 2 sekundy w miejscu. To nie dla mnie.[/quote]
rozumiem, ze cwiczenia moga nie sprawiac przyjemnosci albo, ze po prostu takie czy inne sie nie podobaja...ale dziewczyny a moze troche dystansu do siebie? nie robcie z siebie takich powaznych... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.