|
|
#721 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: FREE SAMPLES :>
Cytat:
Jak coś jest za darmo to trzeba to brać, a nie mieć pretensje...sorki :P
|
|
|
|
|
#722 |
|
Rozeznanie
|
mail od Pierre Fabre:
Warszawa, 26 września 2005 Szanowna Pani, Serdecznie dziękujemy za przesłanie nam e-mail?a i za zainteresowanie naszymi dermokosmetykami. Wszystkie dermokosmetyki, jakie mamy w swojej ofercie są hipoalergiczne i przeznaczone są do pielęgnacji skóry wrażliwiej. W związku z tym, iż nie sprecyzowała Pani, które dermoksmetyki Panią interesują, bardzo proszę o przesłanie nam takich informacji. Korespondencję prosimy kierować listownie na adres: Pierre Fabre Dermo-Cosmetique Polska Sp. z o.o. ul. Belwederska 20/22 00-762 Warszawa lub e-mail'em: marketing_pfdc@pierre-fabre.pl Będziemy wtedy w stanie udzielić szerszych informacji na temat naszych dermokosmetyków. O ulotki oraz próbki proszę pytać w większych aptekach prowadzących sprzedaż dermokosmetyków. Serdecznie zapraszam do zapoznania się z naszą ofertą. W przypadku jakichkolwiek pytań lub wątpliwości nasza infolinia (0 800 65 88 44) służy pomocą. Z poważaniem, Agata Kowalczyk Dział Marketingu PFDC wszyscy chcą wysyłac informacje a próbek to już nie dadząa z loreala też napisali że mam się zgłosić do punktów sprzedaży po próbki.... :/ |
|
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
Sieczka --->>> dzisiaj z Pierre Fabre przysłali mi taką samą odpowiedz
|
|
#724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale czy ja wiem, czy do nich warto pisać...przysłali mi tylko dwie próbki, jedną samoopalacza, a drugą taką malusieńską (2x2) z nie wiem czym, pisze na niej "Moisture Polish Essence"
|
|
#725 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zbędnych pytań nie zadawali, za to kaszki przysłali ![]() ![]() Aż mi się rymło
|
|
|
|
|
#726 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny!!!
podłapałam doła, najpierw rano wściekły listonosz a potem te wypowiedzi ludzi na forum aha - ktoś pytał o kaszki "Nutricia", niestety nie pamiętam adresu, chyba był gdzieś na forun, a tak sczerze to nawet nie pamiętałam nawet, że tam pisałam. |
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
o co chodzi z tym wściekłym listonoszem?
|
|
#728 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do katalogów to jak moja mama się dziś dowiedziała, że można zamówić za darmo to zaraz kazała nieco pozamawiać... Siostra dostała wczoraj nieco próbek z Bielendy i chyba Iwostinu, z 3M jakiś magazyn, w którym w środku była husteczka chyba nawilżająca ![]() Darmowe wydruki przyjeżdżają (kurierem) z HPdeskjet (wydruk dobrej jakości, w sam raz do oprawienia w antyrame ).
|
|
|
|
|
#729 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
#730 |
|
Zakorzenienie
|
ach co za dzień super!!!
dostałam 5 paczuszek z wymianki i przesyłkę z daxa a w niej - 16 próbek!!! no postarali sie pięknie - fakt, że musiałam długo czekać (od ich maila z odpowiedzią ze chetnie wyśla mineło chyba z 3 tygodnie) ale ilość próbeczek sprawiła że odrazu wybaczam i puszczam w niepamięć
|
#731 |
|
Przyczajenie
|
Uhhh a ja wczoraj byłam szczęśliwa a dzisiaj w skrzyneczce puściutko no ale widocznie nie codziennie mi się coś należy. Może jutro cosik przyjdzie
|
|
#732 |
|
Rozeznanie
|
a ja znowu dostałam dzisiaj próbki z Bielendy
)
|
|
|
|
#733 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj humor mam trochę lepszy, może dlatego, że pocztę odbierała mama?
dostałam z USA katalog z ciuchami "LANDS'END" z "OPOCZNA" - (dotyczą płytek ceramicznych i aranżacji wnętrz) - 5 super katalogów
|
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie Ci póbki wysłali?
|
|
#735 |
|
Rozeznanie
|
dostałam 5 próbek : krem Vinoterapia na dzień, krem Spa nawilżający, krem przeciwzm. pod oczy botoskin efekt, krem Beauty Milky odżywczy oraz próbka pudrowego żelu matującego
|
|
|
|
#736 |
|
Rozeznanie
|
własnie otrzymałam maila od Narciso Rodriguez:
Dear Ms Elizabeth, We have received your sample request and we appreciate your interest in our perfumes Ť Narciso Rodriguez ť. In order to discover them and to take the time to appreciate them, we invite you go to your local perfumery. Don’t hesitate to get in touch with us; we will be pleased to answer any of your question, and also to share information with you about the universe of our perfumes. We remain yours sincerely, Sabrina CHAMAND Consumer Service Parfums narciso rodriguez E-mail : contact@parfumsnarcisorod riguez.com oni wysyłają tylko "wybranym" chyba....
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
ej no kurcze spoko... odsyłają Cię do perfumerii jak chcesz poznac ich zapachy hehehe a to sie wycwanili!!!
|
#738 |
|
Rozeznanie
|
tak traktują klientów.... już 3 firmy wysłały mi maila żebym se poszła do perfumerii i nie zawracała im d...
|
|
|
|
#739 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja czekałam z miesiąc Ale się doczekałam I takie fajne ulotki dostałam O serii Mlecznej i przeciwtradzikowej itp. Super. Pa.
|
|
|
|
|
#740 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie przejmujcie się jak Bilenda nie odpisuje!!!. Oni od razu wysyłają próbki tylko trzeba czekać trochę długo (ja musiałam chyba ze 3 czy 4 tygodnie czekać) ale przyślą napewno. I chyba często zdarza się im że komuś wysyłają po 2 razy ja dostałam od nich 2 paczki w jednym dniu Uszy do góry!!!!
|
|
#741 | |
|
Mrs Mrau
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#742 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
konicznie napiszcie do DAX! Mi z DaXa przyslali chyba z 20 roznych probek z mincera dostalam chyba z 8, a z Bielendy dostalam dzisiaj 5 probek
|
|
|
|
|
#743 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z Daxa dostałam 16 próbek i o dziwo tylko 5 oddałam mamie Dostałam w tym m.in z tej nowej serii Perfecta Body - Budyń wyszczuplająco-modelujący i Jogurt odżywczy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś nic nie dostałam.buuuu
|
#745 |
|
Zakorzenienie
|
swego czasu tez sie bawiłam w te próbki, jednak szybko mi sie znudziły.
A tu wczoraj otwieram przesyłke a tam "pieluchy" dla osób które mają problem z przetrzymaniem moczu <rotfl> |
|
|
|
#746 |
|
Raczkowanie
|
Jak na razie to dostałam tylko jedną przesyłkę. Katalog firan WISAN. Resztą milczy.
|
|
|
|
#747 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#748 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#749 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#750 |
|
Zadomowienie
|
Ja dostałam próbki z iwostinu, katalog z mebli i próbki z bielendy i wcale długo nie czekałam.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

Jak coś jest za darmo to trzeba to brać, a nie mieć pretensje...sorki :P

wszyscy chcą wysyłac informacje a próbek to już nie dadzą
Dobre... :P nie no spróbuję dzięki wielkie
Aaalbo nie...przeżyję bez krówki...co to 16 lat mam i krówkę chcę...i bądź tu poważnym :P Dzięki wielkie
?