|
|
#721 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biedroneczkowy wątek offtopowy.
Cytat:
przynajmniej tak u mnie w pracy jest
|
|
#722 | |
|
Moderator
|
Cytat:
U ja to śmigam latam jak ta lala Boli,ale tylko jak przemęczę. Gara ciężkiego nią nie podniosę, ale mam jeszcze druga łapkę, zdrową Do gotowania wystarczy Zresztą jak i z gipsem trochu się tam po kuchni kręciłam, jak maly wrzód, prawie jak mały głód .A przypomniało mi się, wczoraj znowu leżałam na śniegu jak długa Ale tym razem na szceście na dupce
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-03-20 o 10:45 |
|
|
|
|
#723 |
|
Zakorzenienie
|
a to sorki zle to odczytalam
alpejski to tak na 100% barwiony ale taki dobry czasem sobie skubne jak maz sobie kupi![]() nie wiem jak wam ale nam w tym chlebku czuc lekki posmak cebulki
|
#724 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#726 |
|
Konto usunięte
|
U mnie też klara świeci i w sumie snieg topnieje pomału no zobaczymy czy się wkońcu wiosna zrobi
|
|
|
|
#727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Grunt to odstawić ciasto by wyrosło a potem od razu piec. Jak za długo będzie wyrastac to siądzie. Jak wypełni foremkę to fru do piekarnika ;D
|
#729 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i znów byłaś kobietą upadłą (tak mówiła o sobie moja mama, jak się wywaliła w swojej własnej pracy i złamała coś w rzepce). To dobrze, że już lepiej z ręką, a ciężkie gary niech mąż dźwiga, ja odkąd mam problemy z kręgosłupem wszystko każę mu nosić |
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
jest w b. soczewica?
|
#731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten zytnio-orkiszowy fajnie wyglada szkoda,ze ma make pszenna w skladzie
|
|
#732 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() A buty mam tragiczne, wiem Ale już zakupiłam nowe, tylko żal mi było ich wyciągać z szafy żeby tak na chwilę po chleb wyskoczyć.. Głupota nie popłaca ![]() Jeny, zmieliłam mięso a nie mam pomysłu co z nim dalej robić Brak weny dziś.---------- Dopisano o 11:15 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Dziewczyna na wątku B. Pyta o kiełki rzodkiewki,czy można je wyhodowac w domu, ja odruchowo piszę jej odpowiedź ale wiecie co? Skasowałam, zorientowałam się że jak jej zacznę o hodowli kiełków pisać to juz to będzie off top.
|
|
|
|
|
#733 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
drogi jak.... ale starczy mi chyba na 10 la codziennego użytkowania
|
|
#734 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie
---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
http://www.mojewypieki.com/przepis/chleb-wieloziarnisty ale z tego przepisu wychodzi smaczny, ciężki i wilgoty pomimo iż ma mąke pszenną. Oczywiście możesz ją zastąpić orkiszową A najlepiej (jak piecze się pierwszy raz) kupic mąkę do chleba Z lubelli. Tam jest nawet przepis na opakowaniu a chlebek wychodzi boski ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
|
|
#735 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#736 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A co do offtopoó, to uważam, że zasady są zbyt restrykcyjne, to naturalne, że pisząc o jednych produktach nasuwają się pytania czy skojarzenia o czymś innym, co się wiąże z tym własnie produktem z Biedronki, ale nie można tego napisać, bo off |
|
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
to tak ja sie czesto przymierzam do rózu czy wlasnie rozswietlacza na kosci policzkowe i nieraz kupie z 2 razy uzyje i jakos potem odkładam
![]() a rozswietlacz tez jest fajny z inglota, taka mozaika kolorow, chcialam dac jakis link, ale oni maja rozne i najlepiej sie przejsc i dobrac do karnacji dla przykladu wkleje jeden, by poczytac opinie ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...eyes-body.html
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
#738 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Fajnie patusia odpisała, jednym zdaniem
|
|
|
|
|
#739 |
|
Rozeznanie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#740 | |
|
Moderator
|
Cytat:
![]() Albo o kiełkach, czy mozna to wysiać w domu. Odp "Można" ale za chwil e będzie pytanie "A jak to wysiewać?" I tak wieczność mozna ![]() A co do mięsa.. Też często planuję cuda wianki, a potem jak staję do gotowania to się okazuje że tego nie ma, tego brak itd Dziś mam chude mięsko indycze i odpada kombinacja w postaci spaghetti, chociaz taaaaak bym sobie zjadła mniam mniam No ale chora babcia nie zje, idąc na kompromis zrobię maciupcie klopsiki w sosie koperkowym, co by ugryźć dała radę. Mojemu to na raz taki wskoczy Krem z brokułów już "dochodzi". Bez skojarzeń zboczuchi! groszku ![]()
Edytowane przez alamirka Czas edycji: 2013-03-20 o 11:50 |
|
|
|
|
#741 |
|
Raczkowanie
|
Lubię
![]() I krem z brokułów, i dochodzenie W sensie, postępowanie przygotowawcze, bo dotyczy przestęstw mniejszego kalibru, oczywiście |
|
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#744 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#745 |
|
Moderator
|
|
|
|
|
#746 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#747 | |
|
Zakorzenienie
|
wariatka
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ---------- Cytat:
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
|
|
#748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj jedna dziewczyna pisala mi,ze zajaczki z lindta sa w tesco nawet koloro nie zmienila i jakos nic sie nie stalo wczesniej tez sie pisalo o innych sklepach i produktach zmieniajac kolor i nie bylo problemDopiero jak sie zaczely takie te nasze pogaduchy na calkiem inne tematy i kogos to zaczelo wkurzac to sie zrobil problem Ja tam dalej bede pisac jak gdzies cos bedzie taniej a ktos sie bedzi pytac albo cos w tym stylu Klopsiki pewnie beda dobre
|
|
#749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez młoda, ale stazem stara i za moich czasow sie nie bawilo w panienskie wieczory , a takie gadzety to teamt tabu byl ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Cytat:
||
|
|
|
#750 | |
|
Zakorzenienie
|
zapłon mam natychmiastowy, ale co tam, odpowiem
są ![]() Cytat:
Co to muffinek to uwielbiam bananowe z białą czekoladą tylko muszę sprobowac zmniejszyc ilosc tluszczu, na swieta przetestuje i zobaczę co z tego wyjdzie Kasztanko wlasnie wyciągnęłam odżywkę Mariona z mojej magicznej szafki i będą testy dzisiaj lub jutro
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

dobra dziewczynka z Ciebie. A jak Ty z tą ręką sobie dajesz radę z garami, nie boli Cię?
U ja to śmigam latam jak ta lala
Boli,ale tylko jak przemęczę. Gara ciężkiego nią nie podniosę, ale mam jeszcze druga łapkę, zdrową
Zresztą jak i z gipsem trochu się tam po kuchni kręciłam, jak maly wrzód, prawie jak mały głód
drogi jak....
ale starczy mi chyba na 10 la codziennego użytkowania 
mniam mniam No ale chora babcia nie zje, idąc na kompromis zrobię maciupcie klopsiki w sosie koperkowym, co by ugryźć dała radę. Mojemu to na raz taki wskoczy 
No nic spróbuje go upiec jeszcze raz moze tym razem mi sie uda
tylko muszę sprobowac zmniejszyc ilosc tluszczu, na swieta przetestuje i zobaczę co z tego wyjdzie