![]() |
#721 |
Przyczajenie
|
![]()
dzięki dziewczyny
![]() A gdzie byście mi poleciły iść do farbowania? do Pana Supersona czy Emistyle (lub jakiegoś innego zakładu pracującego na Goldwell)? W czerwcu biorę ślub i nie chcę aby się okazało że w ten ważny dla mnie dzień będę miała nieciekawy kolor ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Przyczajenie
|
![]()
aa i jakie są ceny farbowania w tych zakładach?
Dodam że mam włosy trochę za ramiona i zalezy mi na jednym kolorku ![]() Z gory dziękuje za rady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#723 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer Poznan
Ja ze swojej strony polecam salon w pasazu Piekary 16 - to takie troche ukryte miejsce z klimatem.Bardzo fajna atmosfera i podejscie do klienta.Fryzjer ma na imie Lukasz i rewelacyjnie strzyze! Czesto jezdzi na szkolenia do Londynu i przywozi nowe techniki .Polecam bo czesto tam bywam i jestem bardzo zadowolona widzialam mnostwo rewelacyjnych fryzur ,ktore 'stworzyl".
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy Salon Trendy
Cytat:
![]() pójście tam na farbę to już duże ryzyko... Dawno, dawno temu byłam ich klientką jak jeszcze była dla nich ważna jakość a nie ilość. EDIT: P.S. NIEZŁĄ REKLAMĘ ROBISZ TYM SALONOM TRENDY. Teraz wiem, że jesteś spamerem. Ale pewnie już pół Poznania wie, że Trendy to duuuuże ryzyko... Edytowane przez SiSleyS Czas edycji: 2007-03-21 o 14:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niby miałyśmy się ostrzegać przed słabymi fryzjerami a ja jestem posądzana niewiadomo o co... phi! Napisałam całościowo o salonach TRENDY- a nie o Twoim konkretnie. Te salony są do d... mówiąc nieładnie i krótko. Raz pójdziesz- może będziesz zadowolona, nawet bardzo, ale chodzenie do Trendów jest jak ruletka.... Zresztą wiem co nieco o ich działalności też, że tak powiem, od kuchni. Ach już wszystko wiem! Przeczytałam sobie posty Hrabiny i co? KTO TU ROBI REKLAMĘ? ![]() Jakoś dziwne, że wszystkie Twoje posty są związane z salonami Trendy. WSZYSTKO JASNE. SPAMER. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Wtajemniczenie
|
I to Misie lubią najbardziej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Wtajemniczenie
|
taka mała ironia w strone postów hrabiny, jesli oczywiście prawdą jest ze reklamuje Trendy.
ja na wizaz trafiłam właśnie przez ten wątek i szukanie fryzjera i naprawde nie zycze zadnej nowej forowiczce by nacieła sie na jakiegoś fryzjera bo ktoś ma ochote zrobic sobie tylko reklame..... |
![]() ![]() |
![]() |
#730 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jest ich tylko 8 i 7 z nich porusza temat tego salonu... wniosek sam się nasuwa ![]() Dlatego z taką stanowczością ja się wypowiadam, bo nie chcę by jakaś dziewczyna nacięła się na tak słabym salonie ![]() Powtarzam: zero profesjonlizmu, może jedynie jeszcze fryzjerzy ze starej ekipy- resztki bo większość od nich odeszła- mogą ścinać dobrze. A pozostali są całkowitymi żółtodziobami. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Rozeznanie
|
Nie pierwszy spamer, nie ostatni na tym wątku
![]()
![]() |
#732 |
Przyczajenie
|
zajrzałam, bo szukam fryzjera (to oczywiste
![]() ![]() ![]() 1. Emistyle (p. Paulina) 2.p. Grzegorz na Mileżyńskiego 3. p. Adam Piasecki i co tu wybrać (nie chce zapuszać włosów przez kolejne 3 miesiące, żeby wyglądać jak człowiek) aha dzieczyny pisały wcześniej, że intryguje je salonik grzegorza pieczyńskiego na Bukowskiej, no właśnie mnie też intryguj, jak tamtędy przechodzę, ktoś był, sprawdził?? |
![]() ![]() |
![]() |
#733 |
Rozeznanie
|
zdecydowalam sie i ide wkrotce do farouk na farbowanie. ktos mi opowie o swoich wrazeniach z wizyty tam? nie chce przez kolejne pol roku regenerowac wlosow...
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Angelina ja własnie byłam u Piaseckiego- obcięcie jest dokładne, używają dobrych kosmetyków i dbają o włosy klientki.
Jedynie Pan Adam nie zrobił dokładnie czego chciałam ale jestem zadowolona- bo mnie chodziło o trochę inne obcięcie tyłu głowy. Jednak profesjonalizm było czuć- dobrze ocenił moje włosy i sposób w jaki trzeba je obciąć. Ja chiałam jeszcze krócej obciąć, on powiedział, że nie i teraz cieszę się że jednak krócej nie zrobił ![]() Ogółem fryzjer na pewno jest dobry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzięki za odpowiedź Pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Zresztą wszystko zależy od tego czy masz sprecyzowany kolor czy raczej chcesz się zdać na fryzjera. Ja zdałam się na Pana Grzegorza i jestem zadowolona z obecnego koloru. Pozdrawiam i życzę trafnego wyboru ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
Po wypróbowaniu naprawdę wielu fryzjerów w Poznaiu mogę polecic CRAZY HAIR KORNEL Poznań ul. Piątkowska 211. naprawdę super tylko kosztuje ![]()
#738 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Drugi syn pani Krystyny ma na imię Maciej....ja sama osobiście polecam Adasia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Wszystkie Twoje posty traktują o jednym salonie. To jest kryptoreklama i moje ostatnie ostrzeżenie. Następne spowoduje zawieszenie konta.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 |
Przyczajenie
|
Witajcie
![]() Przeczytałam już cały wątek i postanowiłam do Was dołączyć. Wybieram się do Emi Style na balejaż dwukolorowy, włosy mam średniej długości, mniej więcej przed łopatki. Chciałabym też troszkę je wycieniować. W związku z tym mam pytanie: czy któraś z Was orientuje się jak tam wygląda cenowo, czy starczy 200 zł ? Na stronie internetowej jest podane, że od 125 zł, ale wiadomo, że to przykładowa kwota. Z góry dziękuję za jakąkolwiek pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Przyczajenie
|
Sądzę, że 200 może być za mało.
#742 |
Raczkowanie
|
![]()
A ciekawa jestem czy byłyście zadawolone wizażanki po strzyżeniu u Pani Krystyny Piaseckiej? Jakie wrażenia??? Podzielicie się swoimi spostrzeżeniami?
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny! No to zdaję relację z wizyty w Farouk studio. Sorki, że dopiero teraz, ale byłam strasznie zajęta. Wrażenia: zdecydowanie na plus! Byłam u p. Iwony, poprosiłam o balayage rozświetlający włosy, no i taki właśnie mi zrobiono (czyli nie mam na głowie żółtych pasków,ufff!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękujemy za opinię ![]() ja pewnie też się do nich wybiorę, jak Tobie tak się podobało ![]() a na ścięcie pójdę jeszcze gdzie indziej.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
Rozeznanie
|
oj zdam relacje na pewno
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#749 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Raczkowanie
|
Ha, moja koleżanka wybrała się do Trendy - tego zaraz przy Piaseckim przy Collegium Stomatologicum.
Ale ją zrobili na szaro...Ścięcie okropne - babka ciachnęła jej taką króciutką grzywkę, że jej teraz włosy dęba stoją. Kolor nie taki, jak zamawiany, zupełnie nie pasujący do buzi. Dziewczyna chciała brać zwolnienie z pracy na 3 tygodnie, bo się wstydziła pokazać.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.