Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: To już V wątek przed nami. A tytuł jego zabrzmi:
Wrześniowo-październikowe zaciążone, są ciągle zbudynione 0 0%
We wszystkich domach kolędowanie, a u nas w Gwiazdę było przytulanie 2 4,08%
Zbudynienie sięga zenitu, a my tu na co dzień pitu pitu 4 8,16%
Kopią już nas małe nóżki, coraz większe nasze brzuszki 28 57,14%
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. V 15 30,61%
Głosujący: 49. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-04-05, 16:07   #721
87czarna
Zakorzenienie

Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV

ladan Przestań! A komu masz o tym powiedzieć,jak nie nam? Tu każda słuzy pomocą! Każdy z nas ma różne problemy,a Ty jestes w ciąży i masz burzę hormonów!!!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 16:07   #722
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez agusiamaskota Pokaż wiadomość
Haha to ja wrzucam ostatnie zdjęcie TŻ, pośmiejcie się a ja uciekam oglądać film
miodzio
Stary 2013-04-05, 16:08   #723
teacherka
Zakorzenienie

Ladanseuse, to po co odbierałaś jak wiedziiałaś że na minutkę a byłaś zaryczana?;> Ja bym najwyżej nie odebrała i tyle... a tak to mu mieszasz w głowie....

Inwersja, pohamuj się, bo przy dziecku to będzie niemiło jak sę nauczy takich słów szybko... :P A Ty z upodobaniem tymi ch** rzucasz odkad sie zorientowałas że tego nie czaszkuje czyli niby jest dozwolone :P

Ja tez troche za dużo przeklinam ale chyba nie tak agresywnie jednak...

DOSWIADCZONE MAMY, PYTANIE:
Byliśmy wczoraj w Tesco, jak m isię te ubranka z F&F podobają... Bezowe jaśniutkie Chcieliśmy cos kupić ale...
Czy jest sens kupować body (długi rękaw) rozpinane tylko na dole? Czy to jest wygodne? Czy da sie założyć dziecku nie uszkadzając go?

I właśnie, co lepsze - body+"spodenki" czy pajacyki (rozpinane na całej długości)? Różnica w cenie jest, ale jak się doliczy spodenki to pewnie już nie tak wielka. Co wygodniejsze,

Edytowane przez teacherka
Czas edycji: 2013-04-05 o 16:12
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 16:10   #724
inwersja
dryfuję słowami

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
ladan Przestań! A komu masz o tym powiedzieć,jak nie nam? Tu każda słuzy pomocą! Każdy z nas ma różne problemy,a Ty jestes w ciąży i masz burzę hormonów!!!
no, a poza tym jak każda będzie kisić , to każdej będzie się wydawać, że jest popaprana, a tak.. no jest nas więcej i kompleksów od razu mniej

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Ladanseuse, to po co odbierałaś jak wiedziiałaś że na minutkę a byłaś zaryczana?;> Ja bym najwyżej nie odebrała i tyle... a tak to mu mieszasz w głowie....

Inwersja, pohamuj się, bo przy dziecku to będzie niemiło jak sę nauczy takich słów szybko... :P A Ty z upodobaniem tymi ch** rzucasz odkad sie zorientowałas że tego nie czaszkuje czyli niby jest dozwolone :P

Byliśmy wczoraj w Tesco, jak m isię te ubranka z F&F podobają... Bezowe jaśniutkie Chcieliśmy cos kupić ale...
Czy jest sens kupować body (długi rękaw) rozpinane tylko na dole? Czy to jest wygodne? Czy da sie założyć dziecku nie uszkadzając go?

I właśnie, co lepsze - body+"spodenki" czy pajacyki (rozpinane na całej długości)? Różnica w cenie jest, ale jak się doliczy spodenki to pewnie już nie tak wielka. Co wygodniejsze,
żeby to tylko tu w słowie pisanym było, ustnie to mi nic nie czachuje

jessu, już nawet w słowie "czachuje" one się czają to się na mnie uwzięlo,nie ma co

Edytowane przez inwersja
Czas edycji: 2013-04-05 o 16:12
inwersja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 16:12   #725
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
chyba do tego fotelik maxi cosi bo te tako i jedo to chyba nie maja crash testow? przynajmniej nic nie znalazlam na ten temat - orientuje sie ktoras?
tako napewno nie ma, jedo raczej tez nie. ja maxi cosi polecam z czystym sumieniem, dla mnie super. mielismy cabrio fixa.

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
no dobra ja z innej beczki do mamusiek mających starsze dzieciaczki:
Co kupić/jaką książeczke dla prawie 3latka który chce się uczyć pisać!!! ale nie potrafi(wiadomo dlaczego) i się strasznie denerwuje. Chodzi mi o jakąś książeczke z zadaniami, bo dzisiaj leżał z glową na stole i miną zbitego psa ze nie potrafi napisac literek bo książeczka jest za trudnaDomaga się książeczek a nie chce go zniechęcić
wiesz co, widzialam pare razy taka ksiazeczke co sie w niej kreda pisze i wlasnie tak jak szlaczki najpierw rysuje sie po tych kropkowanych a pozniej samemu sie probuje. mysle ze jak keda to fajnie, bo wielokrotnego uzytku

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
bajka nie obrazam sie a nawet zgadzam z Toba. ja jednak nie umiem powstrzymac swoich emocji i nic mi po tym, ze wiem, ze to normalne. esli chodzi o D. to ma 28.
dorosly facet a zachowuje sie jak malolat
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 16:12   #726
dirtymagic85
Zadomowienie

Bajka ja tak z innej beczki ponowię pytanie sprzed kilku dni, mianowicie wiesz od kiedy i o której ma być ten jakiś nowy program dla ciężarówek? Chyba ty o nim pisałaś, ze ma być na tvn style z tego co pamiętam
dirtymagic85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 16:12   #727
bojatoja
Zakorzenienie

Cześć
Jeju mam do nadrobienia kilkanaście stron i chyba nie znajdę czasu żeby tyle przeczytać. Cały dzień uczę się z mężem do egzaminu i chyba bardziej stresuje się jego egzaminem niż moimi Jutro okaże się czy dobrze się wyuczył
Mam nadzieję, że nic bardzo ważnego się tutaj nie wydarzyło jak mnie nie było

Za chwilkę wybieram się na zakupki.
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 16:16   #728
teacherka
Zakorzenienie

Czasem chciałoby się w języku mówionym stawiać emotki albo żeby nam wyczachowało....

Próbuj sobie sama czachować I pamiętaj, dzidzia wkrótce bedzie słyszała wszystko, żeby sobie nei zapamiętała "ulubionych" słówek mamy Mów to sobie :p

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Aaa chwilę temu widziałam na TTV zapowiedź jakiegoś programu, w niedzielę o 13 będzie (Coś z recepta w nazwie?) I chyba właśnie odcinek o ciąży będzie.
Stary 2013-04-05, 16:17   #729
ladanseuse14
Zakorzenienie

ciekawe co z mlebidakin czy melbidakin.. nigdy nie umiem zapamietac.
Stary 2013-04-05, 16:17   #730
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pszczoua Pokaż wiadomość
Ja właśnie w 3/4 na wieś potrzebuję Ten Jedo Fyn bardzo mi się też podoba, wersja kremowa z jasnym stelażem. Wiem, że może niezbyt funkcjonalna ze względu na to że będzie każdy brud widać, ale prześliczna
no ja raczej wybiorę ciemniejsze kolory, żeby nie było widać jak się zniszczą czy ubrudzą, na wsi to nigdy nie wiadomo nie chodzi mi za bardzo o wygląd, no tak troszeczkę tylko ale o specyfikację mi chodzi i kompletnie nie wiem...

Cytat:
Napisane przez inwersja Pokaż wiadomość
dziewczyny, mam problem natury... psychologicznej.
a mianowicie małż strasznie narzeka i już wkurza się na mnie, bo jak coś się dzieje, to ja od razu się ostro wściekam, klnę jak szewc i ciągle płaczę. a czym on częściej mi mówi "dziewczyno, panuj nad soboą" tym więcej ja płaczę. nie wiem co się dzieje, jakaś suka ze mnie się zrobiła, albo byłam już ją tylko teraz się uaktywniła bardziej.

w ogole bez przerwy rycze i klne. niedawno poryczałam się, że mi tak cycki urosły, ojciec był akurat u nas, usłyszał, ze rycze, ale nie usłyszał dlaczego. przyleciał do łazienki, zaczał się drzeć, że co ja histeryzuje, że dorosły człowiek tak spraw nie załatwia, że mam porozmawiać rozsądnie. to mnie wku.. i się wydarłam , że ma się nie wpierdalać,bo nic nie rozumie i ma spierdzielac. to on się wściekł, obraził i chciał w środku nocy wyjeżdzać, na to ja w jeszcze większy ryk... na to on dalej, że sie zachowuje jak niezrównoważona psychicznie i błędne koło.
dziś znów małż przyszedł z 2 listami, jeden od razu widze,ze do mnie i myslalam,ze drugi też. i zaczełam rozdzierać, juz rozdarłam , nie zdąrzyłam wyciągnąć listu, a ten do mnie wrzeszczy "co ty robisz? ja sie nie bede za Ciebie tłumaczył" i sie okazało, że to do właściciela mieszkania... a ja w ryk i od razu poleciały ku..y itp. że po co mi to daje, że byłam przekonana, że to do mnie i ogólnie koszmar

i tak jest w kółko i ze wszystkim, już sama z sobą nie wytrzymuję
kurcze musisz jakoś sama chcieć TO zmienić, siebie zmienić, nie wiem co innego można poradzić, musisz wiedzieć że to ani ładne nie jest ani miłe dla osoby słuchającej, a napewno nie dla Twojego Tż który patrzy na najukochańszą osobę a słyszy takie bluzgi, postaraj sie dla niego, dla Waszej miłości, dla dziecka i Wasze relację sie poprawią

Ladanse, Ty też musisz być bardziej dowartościowana, kurcze jesteś śliczna, młoda, wysportowana, bo tancerka to napewno musisz być więc maasz już lepszy start niż nie jedna z nas jeśli chodzi o kondycje czy mięśnie i będzie Ci napewno łatwiej po porodzie, więc głowa do góry!
Tylko więcej wiary w siebie, może ta rozmowa dzisiejsza z tż Ci pomoże, musisz wiedzieć że jesteś dla niego najpiękniejsza nawet jak jesteś chora, nie wymalowana, grubsza po ciąży, czy w takich innych sytuacjach, musisz to wiedzieć!

CZARNA Ty tu takich zdjęć nie wrzucaj nie no śliczni naprawdę, super się na Was patrzy
Larysa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 16:20   #731
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:

powiem tak. jak napy sa tylko w kroczku to dziecka nie uszkodzisz jest to troche mniej wygodne na poczatku, kiedy jeszcze sa lekkieobawy odnosnie obslugi zreszta te bodziaki z tesco, fajne sa owszem, ale przy szyjce material maja tak jak by na zakladke, a to sie wyciaga i zaczyna ramionka niefajnie odkrywac. co do bodziakow i spodenek vs pajac. ja wolalam pajaca. no bodziaki takie calkiem rozpinane tez wygodniejsze na sam poczatek, ja takie w h&m kupowalam i dluuugo nam sluzyly.

Cytat:
Napisane przez dirtymagic85 Pokaż wiadomość
Bajka ja tak z innej beczki ponowię pytanie sprzed kilku dni, mianowicie wiesz od kiedy i o której ma być ten jakiś nowy program dla ciężarówek? Chyba ty o nim pisałaś, ze ma być na tvn style z tego co pamiętam
odpisywalam ci juz:P od jutra ponoc ma zaczac leciec. czyli w soboty o 20:15 na tvn style.
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 16:22   #732
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:

prze cudowne są te ciuszki z nowej kolekcji F&F ale ceny też BARDZO urocze
Stary 2013-04-05, 16:24   #733
teacherka
Zakorzenienie

O, dzięki Bajka za opinię
To może byśmy sie skusili na te pajacyki.... Taki prezent na koniec 1 trymestru który w koncu we wtorek
Stary 2013-04-05, 16:24   #734
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

Body to chyba ogolnie najczesciej sa rozpinane tylko w kroku, albo ew. maja z dwa guziczki zeby powiekszyc otwor na glowe... tak ostatnio zauwazylam w sklepie i dlatego nic nie kupilam hahah bo nie wiedzialam czy bede umiala zalozyc ehhh...

mnie na szczescie hustawka hormonalna i burza nastrojow ominela
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 16:25   #735
t_89
Zakorzenienie

ja ogladam lozeczka tz uparl sie na turystyczne niech mu bedzie.
A slyszalam o tym programie, ciekawe czy bedzie fajny na tvn style leca calkiem calkiem programy.
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 16:25   #736
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
prze cudowne są te ciuszki z nowej kolekcji F&F ale ceny też BARDZO urocze
tez mi sie bardzo podobaja ciuszki z TESCO dla niemowlakow.
Stary 2013-04-05, 16:26   #737
teacherka
Zakorzenienie

Larysa, a jaki świetny kocyk widziałam... W paseczki, taki ze splotem widocznym, jak na drutach robiony chyba, tak mi się kojarzy Ale 75 zł....
Wyszlismy w końcu z niczym i powiedziałam Tzowi, ze skoro mamy tyyyyle czasu, to może lepiej na promocje poczekać :P
Stary 2013-04-05, 16:27   #738
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez t_89 Pokaż wiadomość
ja ogladam lozeczka tz uparl sie na turystyczne niech mu bedzie.
A slyszalam o tym programie, ciekawe czy bedzie fajny na tvn style leca calkiem calkiem programy.
tez bardzo lubie tam programy. niestety nie mam kablowki i moge je tylko ogladac jak jestem u tesciow
Stary 2013-04-05, 16:29   #739
inwersja
dryfuję słowami

Odp: Dot.: Wrześniowo - październikowe mamusie 2013, cz. IV

Cytat:
Body to chyba ogolnie najczesciej sa rozpinane tylko w kroku, albo ew. maja z dwa guziczki zeby powiekszyc otwor na glowe... tak ostatnio zauwazylam w sklepie i dlatego nic nie kupilam hahah bo nie wiedzialam czy bede umiala zalozyc ehhh...

mnie na szczescie hustawka hormonalna i burza nastrojow ominela
Ja też tak myślałam,bo w 1 trym nie miałam żadnych takich objawow. Dopiero teraz od jakiegoś czasu.
Nawet w 1 trym nie byłam wcale senna,a teraz w dzień to bym ciągle spala ,a w nocy nie mogę. Wszystko mi się poprzestawialo. Niby 2 trym miał być najlepszy,poki co ja mam zupełnie odwrotnie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-04-05, 16:30   #740
Larysa88
Zakorzenienie

teacherka otóż to! promocję też na nie czekam może ceny będą przez pół albo czasem i 70%, ale boję się że nie zdążę, bo wsumie JUZ TERAZ w moim tesco zostało z 1/3 tych ciuszków albo i mniej to nie wiem czy one dotrwają do przecen bo kurcze fajne są i widzę że idą bardzo dobrze w sprzedaży im mimo że drogie, no ale poczekamy zobaczymy, jak nie u mnie to w Tarnowie może będą
Stary 2013-04-05, 16:31   #741
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
teacherka otóż to! promocję też na nie czekam może ceny będą przez pół albo czasem i 70%, ale boję się że nie zdążę, bo wsumie JUZ TERAZ w moim tesco zostało z 1/3 tych ciuszków albo i mniej to nie wiem czy one dotrwają do przecen bo kurcze fajne są i widzę że idą bardzo dobrze w sprzedaży im mimo że drogie, no ale poczekamy zobaczymy, jak nie u mnie to w Tarnowie może będą
a nie jest tak, ze robia dostawy tych ciuszkow?
Stary 2013-04-05, 16:31   #742
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też tak myślałam,bo w 1 trym nie miałam żadnych takich objawow. Dopiero teraz od jakiegoś czasu.
Nawet w 1 trym nie byłam wcale senna,a teraz w dzień to bym ciągle spala ,a w nocy nie mogę. Wszystko mi się poprzestawialo. Niby 2 trym miał być najlepszy,poki co ja mam zupełnie odwrotnie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ja juz sie narzygalam i senna bylam wiec hustawki nie przewiduje hahaha

Cytat:
no ale musi byc chyba jakas dostawa
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 16:32   #743
butterfly20
Zakorzenienie

Mi też się podobają z Tesco

Cytat:
Właśnie, zapomniałabym - dziewczyny chciałam się poradzić...
Jak dobrze wiecie pierwszy taniec to tradycja, jednak ja po pierwsze jestem nogą w tańcu, po dwa nie chcę tego... Czy można jakoś z tego zrezygnować?
A może wystarczy zwykły przytulaniec?My mistrzami parkeitu nie jesteśmy, ale pochodziliśmy na kursy i jakoś to było.Mieliśmy prosty układ do walca angielskiego, bez żadnych podnoszeń itp.

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Wypij mala kawe.
Ja mialam wczoraj 90/54 czulam ze zaraz odplyne a puls 124 normalnie mialam zjazd przy smazeniu kotletow.
A ja co idę do ginki to mam 75/115

Cytat:
Napisane przez ewacia85 Pokaż wiadomość
Ooo ja też mam takie zdjęcie na Batmana, zaraz poszukam

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
też wczoraj przeglądałam ten ranking wózków i dziwny mi się wydaje... na czele stoi mnóstwo wózków jednej marki tak jakby to było jakieś lekko naciągane bo ta marka wcale na kolana nie powala
ten wózeczek ładnie wygląda ale ma chyba piankowe kółka tak? jak w mieście mieszkasz to wydaje się być fajny
Pewnie ranking jest sponsorowany

Cytat:
eh ja też nie ogarniam, siedziałam teraz z godzinę, oglądałam i jak nic nie wiedziałam tak dalej nic nie wiem :/ a może i jeszcze mniej nie mam pojęcia jaki kupić...

Syn da radę to już duży chłopak nie ma co się martwić, szybko się takim młodym goi i zrasta wszystko

też chcę ten sam, uffffffff chociaż na coś jedno jestem zdecydowana!

a jeśli chodzi o wózki to czy właśnie ktoś jeszcze tak jak ja i Tancerka, będzie potrzebował wózka 3/4 na wieś? czyli może nie równy chodnik czy tam chodzenie z wózkiem po trawie czy jakiś wertepach?
jakie macie typy?

ja spisałam z google (wpisałam wózek na wieś ) takie typy:
tako cruze
roan marita
Emmaljunga Smart Duo Combi

Tako Baby heaven
JEDO BARTATINA
Jedo Fyn 4DS
i moje dopisane typy to tak jak Tancerka x lander xa, tylko boję się że gondola za krótka??
i jeszcze bebtto solaris
No to własnie myślę nad Emmaljungą, ale te Bebetto też ładne i chyba tańsze

Cytat:
Napisane przez Natala84 Pokaż wiadomość
Samba, moim zdaniem kółka skrętne się przydają, nie musisz podbijać wózka przy każdym skręcie... albo np jak w sklepie jesteś. IMO lepiej miec wózek ze skrętnymi, które w razie co można zablokować, niż mieć bez skrętnych
a Jedo Fyn Ci się nie podoba
albo Tutek Grander?
Hmm nam z kolei facet od wózków powiedział,że te skrętne koła przydają się głównie w sklepach, w terenie nie ma takiej różnicy.
No i powiedział,że jak mamy wiochę i górki, to lepsze nieskrętne.

Cytat:
ja siebie tez nie poznaje.. poczucie wartosci zero i co chwile placz...
Jesteś sliczna,młoda.Skoro narzekasz na rozstępy i cellulit to co my mamy powiedzieć-stare babiszony, których skóra nie jest już tak elastyczna jak Twoja.Nie przejmuj się, wrócisz do formy A zachowanie Twojego TŻa jest trochę gówniarskie, pogadaj z nim koniecznie

Cytat:
To ja wam też pokażę jedną fotę mojego TŻ
Hahaha Słit focia:d

Cytat:
ja piernicze, mam w podobnym stylu foto , z czasów liceum, z PO w masce przeciwgazowej!
No to takie jak facet Agusi, mój ma maskę paintballową

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 16:34   #744
butterfly20
Zakorzenienie

Batman forever
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2011_08_27_135215 (1).jpg (105,3 KB, 84 załadowań)

Stary 2013-04-05, 16:35   #745
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
a nie jest tak, ze robia dostawy tych ciuszkow?
no oby były dostawy przed zrobieniem promocji czy wyprzedaży ))

Cytat:
no ale musi byc chyba jakas dostawa

no oby

kurde ale mnie wkurza jak nie podają na tym allegro długości gondoli no wrrrrrrrrrr
Stary 2013-04-05, 16:36   #746
ewacia85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Batman forever
ale ślicznie mierzyłam taki sam welon ale mi do kiecki nie pasował;/ śliczny jest Mi to szczerze mówiąc było obojetne jaka kiecka ...po prostu się poddałam ...ostatecznie tż wybrał

Edytowane przez ewacia85
Czas edycji: 2013-04-05 o 16:37
ewacia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 16:36   #747
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy wymioty w ciąży sa genetyczne ? Bo moja mama w obydwóch wymiotowała do 7 miesiąca.

Ciężko stwierdzić - pewnie o ile Wasze organizmy są podobne, to można się doszukiwać jakichś analogii.

U mnie babcia bardzo wymiotowała, mama nie. Mnie męczyły okropne mdłości, ale bez wymiotów - uplasowałam się pośrodku

Zgadzam się z tym co napisała Bajka. Ciąża i macierzyństwo to ogromna próba siły i charakteru. Nie można tracić nad sobą panowania i zalewać się łzami z powodu spraw, które są tego niewarte. Burza hormonów swoją drogą, ale można to potraktować jako wyzwanie
Ja w chwili nerwówki staram się policzyć do 10 i zapytać samą siebie czy warto dawać się ponieść emocjom. Trzeba ochłonąć dla dobra siebie i dziecka, dla którego długo jeszcze będziemy całym światem

A my jesteśmy tutaj -> KLIK

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-04-05, 16:37   #748
t_89
Zakorzenienie

ja tez bede potrzebowala wozka na wies jak i do miasta o chodnikach. Mam zamiar kupic tez 2 spacerowke lekka zeby latwo bylo do autobusu sie zapakowac. na spacery bo moich drogach gdzie sa 15 cm dziury ;/ moze zalataja i nie wiem co wybrac leeeeeeeeeeeeee
t_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-04-05, 16:39   #749
butterfly20
Zakorzenienie

Angel czyli to ty na avku?No no nooo,rasowa kobitka

Stary 2013-04-05, 16:40   #750
ladanseuse14
Zakorzenienie

butterfly wygladalas przeslicznie!!!!!

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości