![]() |
#721 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Asiuk, dobrze,że masz tyle samozaparcia do tego
![]() Xzora, fajne takie spotkanie z couchem ![]() ![]() Chciałabym zrobić kiedyś kurs, ale to bardzo drogie ![]() Novo, no jak częsci nie wypełniłaś, to nie dziwne, że nic nie wyszło. Swoją drogą, kto Ci robił to badanie, jak mogłas nie wypełnić i oddać w recepcji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz jeszcze można korzystać z bezpłatnych szkoleń UE, ale w twoim przypadku przy studiach i pracy to chyba nie miałabyś jak czasowo go zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Ja ani razu nie wpisałam "nie wiem", ustosunkowałam się do wszystkich stwierdzeń. Cytat:
Taka motywacja jest bardzo pomocna, ale dla osób "sprawnych myślowo", tylko nieco pogubionych lub niepewnych ![]() Na mnie to niestety nie działa. Cytat:
Jestem w takim miejscu, że nie umiem i nie chcę się ruszyć, zrobić kroku w jakąkolwiek stronę. Totalna pustka. Więc chyba nie mam wyjścia ![]() Kurs pewnie drogi, ale tego typu rzeczy są coraz bardziej popularne. Po pracy skoczę zrobić prześwietlenie tej stopy, bo boli mnie cały czas, jest spuchnięta. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
hey.
Ale dziś zimno. Zarezerwowaliśmy nocleg w Zakopcu, ciekawe gdzie na szlak uda się iść z dwójką ![]()
#726 |
Zakorzenienie
|
![]()
cześć
Drugi dzień pada deszcz bez przerwy. Paskudna pogoda, jesiennie się zrobiło od razu. A moja droga do domu (jakiś kilometr po nieutwardzonej) to dziura na dziurze teraz. Wstawili nam wczoraj drzwi do łazienki ![]() ![]() Blaty w kuchni też już mam, wczoraj podłączyliśmy kran, zlew i zmywarkę. Dziś tż pomaluje korytarz (mam nadzieję) a ja będę sprzątać, żeby można było panele kłaść w salonie. Są też złe wiadomości - cieknie gdzieś przy kominie i przy wykuszu. Był człowiek dewelopera w tej sprawie, mają poprawiać jak przestanie padać, mam nadzieję, że to już wkrótce, bo nie chcę mieć wilgoci w domu |
![]() ![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nieciekawie z tym dachem, u nas zaciekało ale jak była sama papa, po obróbce i z blachą już jest ok. A wilgoć nam niestety weszła w spiżarce (przez różnicę temperatur i nieocieploną górę). U nas droga też tragedia. I będzie wojna z sąsiadem, wywyższył działkę tylko przy ogrodzeniu, wszystko spływa na drogę. Teraz widzę że sobie takie małe rowki w trawie wykopuje żeby z reszty działki też woda spływała. Jak przywoził towar na budowę to rozjeździł ją strasznie i nawet palcem nie kiwnął żeby poprawić ![]() Jak będzie tak dalej to odgrodzimy naszą część i zobaczymy co wtedy zrobi
![]() |
#728 |
Zakorzenienie
|
cześć
u nas też się zrobiło ponuro i co gorsza zimno ![]() Misku widzę, że pracujecie pełną parą. Mieszkanie na budowie przyjemne nie jest, ale jesteście coraz bliżej końca ![]() U nas na dniach będą montować szafę zabudowaną w pokoju B. Nareszcie będzie miejsce na wszystkie zabawki i w końcu wyprowadzę ciuchy dzieciaków z mojej szafy ![]()
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
U nas też długo ciekło z dachu w dobudowanej klatce schodowej. Na szczęście ostatnio przyszli fachowcy, ściągnęli "starą" papę, nałożyli drugą, odpowiednio są wywinęli i zabezpieczyli obróbką blacharską. I nie cieknie.
A wcześniej lało się konkretnie przy średnim deszczu. |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zakorzenienie
|
Lać się nie leje, ale cieknie trochę, więc trzeba to załatwić.
Znowu muszę jechać po budowlane zakupy, ostatni raz byłam wczoraj wieczorem. Jakaś masakra po prostu |
![]() ![]() |
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
cześć
Co tu tak pusto, wczoraj cały dzień nikogo nie było? Dobrze, że piątek, chociaż weekend nie zapowiada się na odpoczynek. Muszę jechać do rodziców i pomóc mojej mamie w sobotę przewieźć babcię do nowego mieszkania i trochę ją oporządzić, bo niestety mój tata ma jakiś służbowy wyjazd a nie może. Wszystkim się jednak spieszy z tą przeprowadzką, bo każdy ma dość mieszkania razem po miesiącu. W poniedziałek natomiast mam rezonans, niezbyt lubię to badanie, no ale odpękam i będzie znów z głowy na rok |
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
ja byłam, tyle że na fitnessie
![]() a skąd dokąd się twoja babcia przeprowadza? my babcię przenosiliśmy dwa lata temu i teraz mieszka w moim mieście (5minut pieszo od mojej mamy i 15min pieszo ode mnie). Ja z takich medycznych kwestii to wczoraj byłam u dentysty na usuwaniu osadu, na wtorek zapisałam się do dentysty na leczenie, a na piątek do okulisty. |
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Udało się sprzedać ten dom i kupić za to mieszkanie w innym mieście (bliżej do moich rodziców, w tym mieście mieszka też jej syn jeszcze). Teraz siedziała ponad miesiąc u moich rodziców, bo czekaliśmy na meble, załatwianie formalności itd. No i w sobotę ją tam zawozimy. Czyli będę mieć robotę taką jak u siebie - meblowanie, sprzątanie, zakupy. No może poza remontami, bo mieszkanie jest z 2008 i nie wymaga jeszcze jakiegoś dużego remontu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
To jak z 2008 roku, to pewnie fajne mieszkanko. No i syn na miejscu. Mam nadzieję, że babcia się szybko zadomowi.
Moja ekspresowo nawiązała znajomości, odwiedza inne babki, albo do niej przychodzą. W sezonie wiosna - lato to nie ma czasu i ciężko ją w domu zastać, jedynie w zimie się jej trochę nudzi. Mieszka też w takiej emeryckiej klatce, gdzie na ławce przed blokiem skupia się życie towarzyskie. |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Zakorzenienie
|
Odp: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cześć,
Ja jakoś nie miałam czasu na Wizaż. Dostałam wyniki testu psychologicznego - wylazło wszystko na wierzch ![]() W RTG stopy nie wyszło nic konkretnego w miejscu bólu, tylko w innym fragmencie ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#736 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cześć...
Cytat:
![]() Mówisz, że diagnoza trafna? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
![]() Chyba trafna, choć ja te objawy mam łagodne w porównaniu do chorobliwej postaci, ale mechanizm mojego myślenia ponoć ten sam, więc w taki sam spisób będę leczona. I chyba trochę nakłamałam, choć ten aspekt akurat ominęła, widziałam jednak wartość tej skali i wyszła dyssymulcja, czyli prawdopodobnie ukryłam niektóre rzeczy ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
czasami opisy ze zdjęć brzmią strasznie, a w rzeczywistości są to mało istotne rzeczy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Zakorzenienie
|
hej,Mnie nie ma bo mało pracuję , a w domu jak piszę to na fitnesowym
![]() W szoku jestem że już koniec czerwca. Strasznie szybko mi zleciał..miałam dużo wolnego i to pewnie dlatego. Wczoraj strasznie ścięłam się z mężem..ale chyba nas to oczyściło, jak emocje minęły powiedzieliśmy sobie dużo miłych słów i niby mamy się oboje starać...bo ostatnio tylko na siebie warczymy i obwiniamy o wszystko nawzajem. Nie było fajnie- już myślałam że będzie z tego pierwszy poważny kryzys. Ale chyba uda się uniknąć. Asiuk dobrze że się zdiagnozowałaś..i od strony głowy i stóp ![]()
#741 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem jaki to luksus mieć drzwi do łazienki ![]() Przez pierwszy miesiąc po wprowadzeniu się do domu nie mieliśmy drzwi, bo zamówienie nie zostało dostarczone na czas. Ale przez pierwsze dwa tygodnie nie mieliśmy także firanek i zasłonek w oknach, bo firma szyła. To był czas kiedy chodziliśmy po domu nago... (bo zaraz po ślubie, wiecie ![]() Sąsiedzi mieli ubaw, co? ![]()
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Asiuk: super, że zajęłaś się sobą! Haniu: ojej, to przykre, że źle się u Was dzieje..ale oby teraz szło ku lepszemu, skoro emocje się oczyściły. |
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zakorzenienie
|
Debrah jak tam Twoja Amelka? Może wstawisz jakieś zdjęcie?
![]() A studia i sesja?
Edytowane przez sanetka Czas edycji: 2013-06-30 o 19:59 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 | |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() W ubiegłym tygodniu byłam 5 dni w Warszawie. W weekend był ze mną Tż, potem sobie pojechał, a ja zostałam sama ![]() ![]() ![]() A wczoraj byłam na weselu (kto to widział, żeby w niedzielę wesele robić ![]() ![]() Cytat:
![]() Haniu, dobrze, że doszliście do porozumienia ![]() ---------- W temacie domowym: w sobotę kupiliśmy lodówkę (nie bedzie w zabudowie) i zamówiliśmy drzwi (będą za tydzień, więc ominie mnie etap mieszkania bez drzwi łazienkowych ![]() Zostało nam zamówić kuchnię, nawet przyszedł gość pomierzyć, co by jakiś projekt zrobić. Jak już będzie kuchnia to można się wprowadzać, co mnie lekko przeraża ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2013-07-01 o 09:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Ale tu tłok! Betti, myślę, że oprócz leczenia zachowawczego (jakieś kliny między palce, wkładki) lub chirurgicznego, na które i tak się nie zgodzę, nie zaproponuje mi nic innego ![]() Chcę zmienić fryzurę. Wpadło mi to do głowy parę dni temu. Do fryzjera idę w czwartek, ale trochę się obawiam, bo liczę na konkretną zmianę, a koleś jest dość zachowawczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA czekam na pensję właśnie i też lecę się obciąć bo zarosłam strasznie. Cytat:
Takie standardowe weselicho było? Czy przyjęcie? No dajże spokój..będziesz mogła robić grille z komarami- super ![]() Nic tylko się cieszyć latem i domem. A tak poważnie- trzymam kciuki żeby Ci się tam dobrze mieszkało ![]() Cytat:
Oby tak dalej.! ______________ I w końcu zrobiłam rezerwację na wakacje - nie Costa del Sol, nie Włochy, nie Kanary- a Chorwacja ![]() ![]()
![]() |
#747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czasem trzeba się pokłócić żeby atmosferę oczyścić ![]()
![]() |
#748 |
Zakorzenienie
|
#749 |
Zakorzenienie
|
Uwielbiam Chorwację! Mieliśmy jechać jeszcze w tym roku, ale raczej zrezygnujemy. Po pierwsze, nie umiemy zgrać się urlopowo z resztą bandy (czyli teściami i bratem TŻ), po drugie, teściowi wali na głowę coraz bardziej i raczej nikt nie chce z nim już jechać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Ja sądzę że też uwielbiam Chorwację
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.